Cum de a deveni un model de fotografie?

Cum de a deveni un model de fotografie?

Despre profesia de model de moda visează acum de multe fete si fetite adulte. Dar, departe de toată lumea înțelege cum să realizeze propria dvs. și cu ce probleme trebuie să se confrunte cu.

caracteristic profesie

frumusetile tinere trebuie să cunoască toate subtilitățile modelului de moda. În primul rând este în valoare de a înțelege că, la început cariera salariul nu va fi prea mare. Mai putin populare nou-venit, cu atât mai mică probabilitatea ca el va primi imediat unele oferta favorabile.

in afara de asta, Va fi necesar pentru a participa la numeroase piese turnate. Uneori, cantitatea lor ajunge la 10 pe zi. Castinga poate avea loc în diferite orașe. zi de lucru poate începe la ora 4 dimineața și se termină cu mult peste miezul nopții. Cu un astfel de mod, este foarte dificil să facă față. Dar încă mai trebuie să arate întotdeauna ca o sută de!

Și, de asemenea, trebuie să fie gata pentru faptul că Un anumit model de timp, va fi departe de rudele sale. Adesea, primele călătorii model sunt călătoresc în țările din Asia. Prin urmare, este necesar să fie gata și să schimbe mediul obișnuit pe ceva exotic.

Care se potrivește?

munca model de moda poate fi pornit de la 14 de ani. Cel mai adesea cariera durează până la 20-22 de ani, dar unele excepții pot fi în continuare.

În ceea ce privește parametrii, standardele moderne s-au schimbat un pic, și recent, o astfel de ramură a modelului de afaceri, ca și câștiguri Plus-Size impuls. Dar, în ciuda acestui fapt, avantajul rămâne în continuare pentru fete cu cifre mai elegante. Volumul de sân ar trebui să fie în termen de 87-90 centimetri, talie – de la 57 la 62 de centimetri, și șolduri – de la 85 la 90 de centimetri. În plus, creșterea nu ar trebui să fie mai mică de 170 cm.

Fetele care au o creștere sub standardele stabilite nu ar trebui să fie supărat înainte de timp. Ei pot lucra bine ca un model de fotografie. Mai ales în cazul în care acestea au un fel de caracteristici interesante ale aspectului.

aptitudinile necesare

Pentru a deveni un model de modă, o fată sau un tip, un bărbat sau o femeie nu este suficient pentru a avea un aspect frumos. Pentru o astfel de muncă, va trebui să aveți anumite calități. Iată o listă scurtă a ceea ce modelul face un profesionist.

  1. Comunicabilitate. O persoană ar trebui să poată comunica cu diferite persoane în orice situație, precum și pentru a stabili contactele potrivite.
  2. Cartofi. Modelul viitor ar trebui să-și amintească obiectivele sale.
  3. Carismatic. Abilitatea de a încânta pe toți ceilalți – de bună calitate pentru a lucra cu clienți în continuă schimbare.
  4. DUMNEAVOATE LIMBATE. La urma urmei, nimeni nu va preda modele, iar cu excursii frecvente de afaceri în străinătate, cunoașterea cel puțin limba engleză va avea nevoie neapărat.
Citește mai mult  Designer mobilier: Pro și Contra Profesie

Elaborarea portofoliului

Pentru a începe activitatea modelului de modă fără o școală de model, trebuie să aveți un portofoliu cu dvs. Există două tipuri de acest fel.

  • Șerpi. Ele sunt materiale tehnice ale solicitantului. Stocul foto trebuie să prezinte modelul de modă viitor, deoarece este în viața obișnuită. Fotografiile ar trebui să fie de cel puțin trei. Acestea sunt trei instantanee simple în profil, față și spate. Astfel de fotografii ajută la înțelegerea modului în care clientul va lucra cu ceea ce „material”.
  • Fotografii obișnuite. Aceasta este deja o selecție de fotografii profesionale. Ei ar trebui să fie, de asemenea, cel puțin trei. Este de dorit ca ei să se afle într-o mare varietate de imagini, să fie clar că modelul știe cum să-și folosească aspectul.

Nu este necesar să includeți fotografii erotice în portofoliu, deoarece, în acest caz, unii clienți nu vor dori să lucreze cu un astfel de conteger, iar alții, dimpotrivă, o vor folosi.

Există excepții?

Cel mai adesea, modelele sunt fete sau băieți până la 22 de ani. Vârsta de 24-25 de ani în această afacere este deja considerată „Pensiune”. Cu toate acestea, programul TLC „Podium 30+” sa dovedit complet invers. Femeile care au participat la ea au avut loc în cadrul modelului de afaceri. De aceea Chiar și femeile din 40 de ani pot să se întrebe despre o astfel de carieră neobișnuită pentru această epocă.

Pentru a înțelege ce funcționează, merită să luați în considerare câteva exemple de modele de modă care au reușit să glorifice „pensiile”.

După 50 de ani

Pentru a începe, este demn de remarcat un model foto Bo Gilbert, Un rezident al Marii Britanii, care a fost deja veche de 100 de ani. În această perioadă, a fost invitat să participe la un brand de publicitate destul de popular Harvey Nichols.

Citește mai mult  Auto-dezvoltare: definiție, elementele fundamentale și metode

Aspectul ei nu a fost întâmplătoare, pentru că revista a sărbătorit, de asemenea, aniversarea a 100 de ani. De fapt, ea nu a lucrat niciodată într-o astfel de sferă. Ea și-a lucrat toată viața la fabrica unde au fost făcute cutiile din carton. În primul rând a fost muncitorii de obicei, și apoi a ajuns la poziția de director.

Până în prezent, un model de 100 de ani locuiește într-o pensie pentru vârstnici. La urma urmei, ea nu a lăsat pe nimeni pe nimeni. Cu toate acestea, în diferite părți ale lumii are fanii săi care au o admirație uriașă.

După 40 de ani

Multe Admire Naomi Campbell. Și acest lucru nu este în zadar, pentru că aspectul ei figura doar perfect chiar și la această vârstă. Acest lucru îi permite să dețină un număr mare de fotografie impusca și să fie populare. Secretul ei frumoase minciuni figura în alimentația corectă.

Un alt model de moda, care rămâne chiar și popular astăzi este Heidi Klum. Cariera ei a început în 1992. De atunci, ea a jucat în cinema, a deschis rețeaua de restaurante fast-food, a jucat în mai multe reclame. În plus, acesta este considerat unul dintre cele mai bogate modele din întreaga lume, fiind astazi mass-media de milioane.

După 35 de ani

Această categorie de modele ar trebui să includă modelul de moda actual Saskovy de Braaura, care a devenit popular în 30 de ani. La vârsta de 15 ani, ea a încercat să înceapă cariera pe acest domeniu, dar nu a reușit. După aceea, ea a absolvit Scoala de Arta din Amsterdam, iar apoi a lucrat ca profesor regulat la școală.

În cazul în care nu au fost pentru prietena ei, ea ar fi lucrat ca înainte. Cu toate acestea, după o lungă pedeapsă, Saskovia încă decis, pe de o încercare de. Ca urmare, ea a încheiat un contract cu principala agenție de modeling olandeză. Aspectul ei pe coperțile revistelor de modă cauzate Furore în rândul cititorilor.

Dupa 25 de ani

Cand Lea T în vârstă de 27 de ani, ea a fost sugerat să încerce să lucreze un model de fotografie, și apoi să participe la prezentarea colecției. De asemenea, ea a participat la spectacol Givenchy, și, de asemenea, a jucat in mai multe reviste.

Ei imagine cel mai faimos este cel pe care este capturat Kiss Lea cu Kate Moss.

Cu puțină creștere

S-ar părea că o creștere mică nu va da posibilitatea de a construi cariera ta în modelul de afaceri. Cu toate acestea, există unele excepții. Deci, astăzi una dintre cele mai populare modele de moda este Anya Konstantinova. Cresterea sa este de numai 163 de centimetri. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, au încheiat câteva agenții majore. La urma urmei, are o energie destul de puternică, un aspect strălucitor și un caracter neobișnuit. Mulți o compara cu Kate Moss.

Citește mai mult  Totul despre profesia salvamar

Recomandări generale

Pentru a deveni un model foto, este necesar să urmați câteva reguli general acceptate. Puteți începe cariera dvs. timp de 14 ani. La urma urmei, unele modele sunt deja la vârsta de 16 ani devin profesioniști cu un nume destul de promovat.

Intrați în afacerea modelului în mai multe moduri. Prima opțiune este o întâlnire aleatorie cu o persoană specială (Scout), care caută noi modele, care conduc la nivel mondial. Atât de mulți adolescenți cad în afacerea modelului și devin faimoși.

Adesea cercetași găsesc modele potențiale și pe Internet, pur și simplu prin trimiterea mesajelor în rețeaua socială „în contact” sau în Instagram.

Trebuie să fie îngrijit astfel încât să nu se confrunte cu agenția în care lucrează escrocii. Astfel de companii sunt greu de recunoscut, așa că înainte de a fi de acord cu ceva, merită să căutați informații despre Internet și chiar mai bine – cereți fetelor reale care au colaborat cu ei, despre experiența lor.

Și puteți încerca, de asemenea, să găsiți cercetași și independent. Dar trebuie să fii foarte îngrijit. La urma urmei, astăzi există un număr mare de agenții false, scopul de a trăi bani de la etichetarea tinerilor.

Pentru a nu intra în necazuri, este foarte tânăr modele de novice care merită să se întâlnească cu părinții sau frații și surorile superioare. Când trebuie să aveți Pregătit în Portofoliul Advance.

Rezumând, putem spune că puteți deveni un model foto astăzi la orice vârstă. Prin urmare, dacă doriți să vă încercați în acest domeniu de activitate, nu ar trebui să amânați încercările de mâine, chiar și există unele îndoieli cu privire la dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: