profesii legate de Cinema

profesii legate de Cinema

Industria filmului a atras întotdeauna și continuă să atragă atenția oamenilor creativi, dar este conectat nu numai cu taxe ridicate pentru una sau alta lucrare, dar, de asemenea, cu popularitatea de numeroase profesii. De obicei, există grupuri întregi de oameni de pe site-urile de fotografiere, precum și pentru îndepărtarea, de exemplu, un film de ceas, actori și alte zeci, și, uneori, sute de specialiști în site-ul trebuie să lucreze de luni de zile.

Revizuirea specialități de teatru

Este cunoscut faptul că o varietate de spectacole sunt puse în diferite teatre. Teatrul poate fi, de exemplu, dramatice, de operă sau artistică. Aceasta sau o altă formulare este creată cu ajutorul a zeci de oameni. Cele mai multe dintre profesiile de teatru necesită o educație profil relevant. De regulă, astfel de specialiști sunt instruiți în institute și universități legate de artă și cultură.

 • Director. Una dintre cele mai specialitățile responsabile din teatru este regizorul. El trebuie să aibă o educație profil, precum și cunoștințe bogate în domeniul artei și culturii. Directorul vede o imagine a activității întregului, construirea liniei de comportamentul actorilor și jocurile lor.
 • Cu privire la sursa de sunet, Acest om este pe deplin responsabil pentru toate muzica în teatru, precum și pentru efecte speciale de sunet și acompaniament muzical pe scenă.
 • Designer Designer Creează o stare de spirit pe scena, este responsabil pentru întreaga atmosferă creativă în echipă, controlează disponibilitatea actorilor, precum și detalii, lumina si peisajul pe scena.
 • actori – Teatru Carte de vizită. De regulă, toți actorii și actrițele din teatru vin acolo după ce a primit educație profil.
 • O altă figură importantă în teatru este o persoană care știe cum să schimbe aspectul. Asigurați-spectatori ajuta actorii „pentru a construi“, în rolul lor pe scena, creand machiaj potrivit pentru ei. De obicei, makeupers sunt de natură creativă cu o imaginație bogată.
 • sufler – O parte integrantă a echipei în teatru, o persoană cu această specialitate ar trebui să ajute acting la momentul discursului, mai ales dacă cineva a uitat cuvintele sale, în timp ce soufler nu apare pe scenă, în timp ce rămâne în umbră. Suferă trebuie să aibă un discurs competent și dicție bună.
 • Un astfel de specialist ca dulap, De obicei, lucreaza cu artistul de designer. Această echipă mică de lucrări pe crearea de imagini pitorești. Dispozitivul costum ar trebui să aibă, de obicei, informații despre modă într-una sau un alt secol și într-una sau alta eră a diferitelor țări.
 • Pentru peisaj, elemente de recuzită pe răspunsurile scena de teatru requisior.
 • Coregraf sau coregraf responsabil pentru crearea de numere de muzică în teatru.
Citește mai mult  Totul despre profesie inginer de calitate

profesii cinematografice

Profesii legate de industria de film, de televiziune nu sunt o listă mai mică decât teatru. Citiți-le mai multe detalii.

 • Producător. Poate că una dintre principalele profesii din industria cinematografică. Producator are un rol foarte important în multe proiecte, pentru că el le face nu numai, dar, de asemenea, este angajat într-o parte financiară, precum și artistice. El preia un scenariu potrivit, și, de asemenea, pe deplin conduce și controlează proiectul.
 • director de director În domeniul cinematografiei – aceasta este principala fata de pe site-ul în cazul în care filmarea filmului sau seria. De obicei, această persoană este autorul proiectului, el supraveghează, de asemenea, activitățile actorilor și a altor participanți la grupul de filmare.
 • O figură importantă în film este scenarist, care este angajat în crearea de scripturi pentru viitoarele filme.
 • În ceea ce privește magazinul de acțiune, acesta include Actori și actrițe, La fel ca în teatru. Actorii sunt primul și al doilea plan, precum și există participanți la roluri episodice, doar ocazional apar în cadru. De asemenea actori cunoscuți, ei nu au întotdeauna profil de educație în calitate.
 • Dubluri și Dublershi Cinema este, de asemenea, cifre foarte importante, deoarece înlocuiesc actorii pentru a efectua diferite scene scene. Cascaders sunt de multe ori a jucat în scene cu trucuri periculoase.
 • Operator-Director Are mari puteri pe set, pe umerii lui se află o lucrare foarte responsabilă cu privire la dezvoltarea soluțiilor artistice și de culoare ale filmului. Lucrează îndeaproape cu directorul, selecționând locațiile corespunzătoare pentru viitorul film. Cu ei în grup este adesea un fotograf, fixând acele locații.
 • Cameraman Îndepărtează camera procesul necesar. Această persoană trebuie să aibă o formare corespunzătoare, precum și nervi de oțel atunci când lucrează cu actori. Foarte adesea trebuie să înregistrați câteva duble ale aceleiași scene.
 • În cinematograf, ca în teatru, asigurați-vă că lucrați Costume, mișcări și artiști de machiaj și decoratori specialiști.
Citește mai mult  Tipuri de memorie și caracteristicile lor

În plus față de specialitățile descrise mai sus din industria cinematografică, o mulțime de asistenți și consultanți, precum și diverși tehnicieni și mecanici pe site, ajută la rezolvarea problemelor cu diverse echipamente.

Alte optiuni

Există, de asemenea, câteva profesii mai puțin cunoscute legate de filme pe care puțini oameni trebuie să le audă.

 • Există o astfel de profesie ca Kineed, Aceasta implică o direcție îngustă. Cinenedians pot scrie comentarii, cum ar fi critici, precum și munca în consultanți de cinema și chiar de predare teach. Filmele au de obicei cunoștințele extinse în industria de film și istoria cinematografiei.
 • Kinodistributori. Aceasta este, de obicei, o companie sau un mandatar care își asumă responsabilitatea pentru închirierea filmului. Ele ajuta la promovarea procesului de film în masă, de exemplu, prin cinematografe.
 • Criticii de film – Aceștia sunt cei care sunt implicați în revizuirea filmelor, ele exprima opiniile cu privire la acest lucru sau că locul de muncă, care afectează în mod semnificativ ratingul de film sau seria în viitor, mai ales în cazul în care criticul de film este onorat.
 • Butafors Cinematograful joacă un rol important, dar puțini oameni știu despre ele. De obicei, acești oameni pot simula orice suprafață pe peisaje.

Funcții de instruire

Pentru a lucra în industria de film, va trebui să învețe în specialitatea. Și noi sunt, de obicei, nu despre cursuri de simplu, dar în mod special cu privire la educație relevantă în colegii și universități. În plus față de bază teoretică, este foarte important să posede abilități practice, care sunt esențiale în activitatea teatrului și cinema, mai ales în specialități, cum ar fi un regizor sau producător. În instituția de învățământ va trebui să știe cu migală științele și în mod necesar să ia obiecte, dacă este posibil, cât mai mult posibil, vizitarea, de exemplu, repetiții în teatre sau care vin în zona de fotografiere. Desigur, pentru a ajunge la repetiții și de fotografiere nu este întotdeauna posibil, de obicei, vom invita pe elevi doar foarte inteligent și dotat.

Citește mai mult  Meditația privind divulgarea chakrelor

Caskaders, de exemplu, sunt foarte des educați în domeniul culturii și sportului, acestea sunt necesare pentru îndeplinirea trucuri complexe. În funcție de o anumită specializare, un profesionist poate necesita o formațiune, dar chiar și mai multe.

Deci, în echipa de teatru sau pe setul de cunoștințele sale vor fi apreciate chiar mai sus.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: