Cântarele de femeie născute în anul cocoșului

Cântarele de femeie născute în anul cocoșului

Cântarele de femei născute în anul cocoșului, pacientului și într-adevăr nu vă deranjează să aștepte rândul lor în multe aspecte ale vieții. Ei nu sunt fani mari de schimbări, disciplinate, respectă regulile ca alții.

Caracteristică

Fetele sunt gata să facă față consecințelor acțiunilor lor, chiar dacă trebuie să plătiți un preț ridicat. Ele sunt printre cei mai relaxați oameni din toate semnele zodiacului. Au un echilibru intern ideal care nu are egal.

Optimist și blând, au un gust bun. Acestea sunt de natură sofisticate, oamenii le cere întotdeauna la consiliere și să ceară avizul cu privire la modul în care să se îmbrace și să aibă grijă de păr. Femeia spune multe si pe diferite teme. Ea știe cum să se comporte în societate este întotdeauna deschisă la conversație.

cocoși Sensitive – intelectuali mari, farmec poate orice. Doamnele sunt calificați și corecte, posedă o minte analitică, știu cum să judece situația în mod clar, indiferent de circumstanțele.

Interesați în propria lor înfățișare și în modul în care alții le percep. Pentru ei, cele mai importante lucruri în viață sunt de familie, de sănătate și de acasă. Încearcă să se înconjoare oameni inteligenți și influenți. Cuvinte în orice conversație ridica cu atenție înainte de a decide să spună ceva.

Țineți tot ceea ce o înconjoară, o astfel de femeie este calm, ea este în măsură să înțeleagă punctul de vedere al altor persoane. Din acest motiv, ea are întotdeauna mulți prieteni. Calm și matur, foarte inteligent. Se apropie de diferite situații cu un ceas și ia măsuri dure numai atunci când este necesar. Psihologii recomandă să nu se exprime în mod deschis și brutal, deoarece un astfel de comportament nu este tipic pentru acest semn.

Dacă ar fi mai observat, aș fi învățat să-l folosesc în favoarea ta. Această fată ar trebui să se simtă liberă să fie fericită. Este imposibil să-l criticați prea mult pentru că puteți jigni.

Nu fi înșelat de veselia acestei doamne, ea nu este persoana care va avea încredere în alții cu ușurință, indiferent dacă interlocutorul este politicos sau nu. Dacă reușiți să cuceriți puțin încrederea, o femeie va spune cu ușurință despre fiecare detaliu al vieții trăite. Dorința de a împărtăși poate fi interpretată ca o slăbiciune a naturii, deoarece o astfel de revelație duce adesea la dezamăgire.

Faptul că le place să spun acest lucru poate juca împotriva lor. Când ceva se îngrijorează o cântare fată, ea spune mult mai rapid.

Este important să ne amintim că, dacă doare, atunci doamna nu se va ridica cuvinte și exprima tot ceea ce se gândește chiar în fața.

Carieră și bani

Responsabil la locul de muncă, cântare Petushi sunt legate de persoanele cu care lucrează. Nu va părăsi locul de muncă până când situația într-adevăr nu le impune. Aceste femei nu sunt interesați întotdeauna în căutarea de mare succes, le place să facă realizări mici și bucură-te. Foarte atent, pacient, așteptând rândul lor, să-și exprime opinia.

Ele sunt deranjat atunci când întrerupe pe cineva, pentru că nu există respect în conversație. l arată întotdeauna la adversar, astfel de femei sunt diplomați excelente, profesori, politicieni.

Cea mai bună zonă – vânzări, în cazul în care vă puteți da seama abilitatea de a vorbi cu oamenii și talent. Se potrivește bine postului de consultant, operator de call center, ofițer de sprijin online.

prietenie

Ca prieten, scale de cocoș sunt adevărate și fiabile, sprijină pe toți cei care pot în orice situație. Întotdeauna știe ce se întâmplă cu prietenii și este gata să ofere sprijin. Dar când vine vorba de a se obține bine cu oamenii, fata se dovedește adesea a fi într-o stare de conflict. Este pentru că are o viziune complet diferită a lumii. Doamna nu va eșua nici măcar de la un iubit. În opinia ei, cea mai bună idee despre cea pe care a oferit-o. De fapt, acest lucru nu este întotdeauna cazul, dar o femeie care să recunoască femeia nu va deveni niciodată.

Fata este tolerantă, manifestă flexibilitate în relațiile cu prietenii.

O astfel de doamnă este încrezătoare și decisivă, nu vrea întotdeauna să compromită când este necesar.

Dragoste

Femeia născută în anul cocoșului, poate face mult și ea însăși, dar are nevoie de un partener care nu va sta liniștit. Cel mai adesea alege un simplu tip decât un frumos, dar omul exigent.

Ea crede în dragoste adevărată, așteptând viața pentru a face fericita. În cazul în care doamna nu este în măsură să găsească persoana potrivită, nu va fi sacrificat și compromis. Mai bine să se dedice constatare, multe dintre scalele se încadrează în dragoste doar o singură dată în viață.

Atunci când iubești pe cineva, de regulă, un pic timid și ascunde sentimentele lor.

In timpul actului sexual, foarte timid, partenerul va trebui să lucreze din greu pentru a elibera o astfel de fată.

cântare Petuhi se așteaptă a doua jumătate a lor va fi credincios și devotat. Ei au nevoie de a fi iubit, dar nu va fi capabil să suporte în cazul în care partenerul devine proprietar și începe să controlul. Pentru courter și cucerirea o astfel de femeie frunze o mulțime de timp. Buna compatibilitate cu un umed, cancer de iepure, cocoș-cocoș, Capricorn iepure.

Cititi mai multe despre Femeia Scales Vei învăța de la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: