Ce să dai o femeie născută sub semnul leului?

Ce să dai o femeie născută sub semnul leului?

Femei, reprezentanți ai lui Zodiac Sign Lion, foarte dragoste de iubire. Cu toate acestea, alege un cadou pentru o fată-leu nu este atât de ușor. În anticiparea felicitării, leii arată toate provocările, caracteristice naturii lor, iar buchetul simplu nu se poate limita la.

Caracteristicile semnului

Femeile lei au nevoie de o atenție deosebită de la alții, ei iubesc să fie în centrul atenției. Trei priorități principale pentru reprezentanții acestui semn de foc:

 • Arata bine+
 • Avea o reputație bună+
 • Ca și alții.

Pentru a obține iubirea de oameni aproximativi și nu foarte apropiați, leii lucrează foarte mult, inclusiv ei înșiși. De multe ori ocupă postări înalte și sunt organizatori de evenimente în masă. Lucrările leoaică nu se tem, ei cunosc sensul în gestionarea oamenilor și chiar pot avea succes prin deschiderea afacerii lor.

Dar indiferent cât de mare leu femeii a decolat, locul ei vulnerabilă rămâne aceeași – opinia altora și aprobarea acestora. Prin urmare, în prezent, nu ar trebui să perturbe mândria leoaicei.

În cazul în care o femeie sub semnul unui leu are un hobby, ea se va atașa un efort maxim pentru a arăta abilitățile lor acolo. Unul dintre tipurile de gherghef sau de colecție pot fi selectate ca activități de petrecere a timpului liber.

Crezând că pentru a da o femeie la un leu pentru o zi de naștere, nu puteți uita ambalajul original al unui cadou. Pentru reprezentanții acestui semn, aspectul prezent înseamnă mult. Toate tipurile de proiectare ar trebui să fie extrem de „tipa“, de exemplu, roșu aprins cu inserții de aur. Prezentarea cadou ar trebui, de asemenea, să apară într-un mod neobișnuit ca fata de ziua a fost surprins și a simțit că această zi a fost cu adevărat să-i aparține. „Felicitări“ simplu și se întinde caseta de aici nu se poate face.

Cadouri utile

Astrologii au întocmit o listă de lucruri care va face cu siguranta o astfel de persoană pretențioasă ca o femeie leu. Da nimic din cele ce urmează, vă livra gazda de maximum plăcere zi solemnă.

 • decorare de aur. Toate femeile iubesc bijuterii, dar pentru o leoaică este ceva asemănător cu cultul. Ei nu pot trăi fără sclipici de aur, încercând să strălucească, nu numai pe plan intern, ci și în exterior.
 • dantelă lenjerie de corp. Femeia ar trebui să fie frumos în toate. Leoaica, de asemenea, să adere la prezentul aviz. Ei încearcă să fie întotdeauna fără cusur. Pentru a simți „la înălțime“, este necesar să se realizeze frumusetea corpului tau incadrat intr-un penuar frumos, chilotei dantelă și un corset de lux.
 • Șal pe gât cu un inel de cravată. De îndată ce strada este rece, vreau să se uite la încălzirea ceva, mai ales Acest lucru se referă astfel de zone deschise ale corpului ca gât. Există o leoaică și amintiți-vă despre darul tău. Principalul lucru este de a alege o culoare potrivită pentru doamna, atunci toată primăvara și toată toamna ea va purta batista.
 • lenjerie de pat cu o cifră de leu în vrac. Femeia-Lero au nevoie în mod constant pentru a confirma lui „I“. Văzând zilnic pe pat „Sorodić“, acesta va fi alimentat de energia acestei fiare puternice și merge mai departe spre visele lor prin orice obstacole.
 • Show-ul de incendiu. Focul este elementul nativ al leului, astfel încât orice evenimente cu includerea acesteia sunt percepute de o leoaică pe „Ura“.
Citește mai mult  Dog Anul: Caracteristici și compatibilitate

 • Pătură cu mâneci. Leoaica iubește confort foarte mult, dar de relaxare pentru ea nu este tonuri pastelate și infinit stau pe canapea. Dimpotrivă, Lady leu preferă să arate activitate (prin urmare, și carouri nu este o pătură simplu, dar cu mâneci), dar atitudinea pozitivă și energia dau nuanțe ei de roșu și auriu.
 • cina neobișnuită. Femeia Leu – Avual Vizitator Bun (uneori) Dragi restaurante. Și s-ar părea, în acest sens, nu este nimic de surpriză. Cu toate acestea, de obicei cina de seară poate fi transferat într-un loc neobișnuit – un vechi castel, un planetariu, o navă cu motor de mers pe jos – și apoi entrelent ziua de nastere nu va face ei înșiși în așteptare.
 • Vizitarea unui cazinou șic sau prezentare de modă. Leoaica îi place să fie mereu în centrul atenției. Și în cazul în care ea poate demonstra ea însăși la un număr mare de persoane, dacă nu în evenimentele seculare, în camerele de lentile, strălucirea și lumina de mare.
 • Biocamină. În ciuda faptului că femeia leu iubește evenimente, care necesită acces la lumină, nimic nu umană este străin de ea. La fel ca multe femei, ea ii place sa stea pe canapea, sa uitat în carouri favorit si uita-te la foc. Biocamine va fi soluția perfectă în această situație. El nu va cere proprietarul apelului de masterat la instalare, cunoștințe de specialitate a operațiunii și alte lucruri similare. Lioness poate să stea și să se relaxeze, punând acest dispozitiv miracol pe o masă de cafea în fața lui.
 • Numele portretului cu o imagine de leu. Vecinătatea feței tale lângă regele animalelor – care poate să pulverizeze mai bine mândria leoaică.
Citește mai mult  Varsator si Pesti: cum de a crea o relație armonioasă?

Tabu în prezent

Există câteva daruri care nu merită leoaică, chiar dacă acestea sunt alese foarte atent și donate din întregul suflet.

 1. Facintele din China. Lăsați produsul să fie mic de dimensiuni, dar neapărat de înaltă calitate, altfel, în loc de bucurie în ochii zilei de naștere, veți vedea doar dezamăgire.
 2. Articole de uz casnic legate de bucătărie: Aparate de uz casnic, cadouri, tigăi și altele. Astfel de daruri vor părea ca o femeie cu o femeie lumească și obișnuită, și vrea să pară înconjurătoare și strălucitoare.
 3. Bani. De obicei, banii îi sunt date celor care nu sunt prea înghețați față de darul de inventare. Lioness o astfel de opțiune deloc. În capul ei, ea va amâna gândul că nu ai vrut să mă deranjeze în căutarea prezent, ceea ce înseamnă că nu aprecia deloc și nu respectă.

Dragi surprize

Opțiuni „Cel mai bun cadou ta este de mine“ sau „Nu prețul nu este important, dar atenție“ – nu plimbare. Eticheta de preț de cadou este foarte important pentru leoaică. Este numerele să-i spun cât de bine le tratezi. Printre cadourile valoroase vor fi cele mai de succes:

 • mașina de salon (roșu preferabil luminos)+
 • Odihnă într-o stațiune de prestigiu, week-end în străinătate cu peste noapte într-unul dintre cele mai prestigioase hoteluri+
 • smartphone nou, netbook sau tabletă de lux+
 • Aur decorare diamant+
 • haină de blană+
 • Serviciu de colecție (China chineză)+
 • Lenjerie de dantelă (dacă sunteți destul de familiarizat cu un băiat ziua de naștere, mai ales cu ea gusturi în acest domeniu)+
 • aur curat ceasuri cu gravura.

În ceea ce privește spiritele și apa de toaletă, este necesar să alegeți cât mai mult posibil. Femeia lui Lero va fi încântată să obțină parfumul unui brand popular și scump, dar nu mai puțin important pentru a-și place parfumul ei în sine.

Lionessele iubesc luxul și strălucește, dar cu bucurie iau un cadou și mai modeste, dacă văd că donatorul a ales-o cu atenție, cu un suflet și prezentat inițial.

Cadouri drăguțe pentru fiecare zi

Femeia Lion este o persoană foarte practică, deci nu ar trebui să-i dai produsele de suvenir. Este mai bine să împiedicați un cadou că, pe de o parte, va efectua funcția estetică, decorarea unui raft sau a unei mese în cameră și pe cealaltă – practică.

 1. Cutie de lemn manual, Cu sculpturi frumoase în care puteți să stocați atât bijuteriile, cât și tot felul de lucruri mici: broșe, păr, invizibile, benzi de cauciuc și alte accesorii.
 2. Genți de mână pentru ambreiaj. Mergând la orice eveniment, orice fată ia cu el cel puțin setul minim de lucruri necesare: cheile de la apartament și auto, card bancar, mobil. Ambreiaj cu interes plasat toate aceste accesorii.
 3. Hard disk portabil. În lumea modernă, gadget-uri gestionate fără un astfel de lucru un pur si simplu nu se poate face. Orice eveniment și evenimentul este imprimat printr-o fotografie sub forma unei fotografii sau video. Pentru leoaică poate demonstra întotdeauna vacanța pe Goa sau o plimbare pe un iaht alb-zăpadă, un hard disk va fi foarte. Este de dorit ca el este, de asemenea, o culoare iubit sarbatoritei – roșu.
 4. deținător de bijuterii. Bijuterii amatori pur și simplu nevoie de acest accesoriu. Sunt de acord, incomod sa de a urca în cutie și să caute inele și brățări care poartă de zi cu zi. Și astfel încât frumusețea unei astfel de bijuterii este un stand de eclipsate de stralucirea de decoratiuni sine, este mai bine că a fost în negru neutru. Standul de sofisticare și eleganță va adăuga execuția sa sub forma unei rochii negre.
 5. Cană cu fotografii și complimente. Frumos să beți cafea în fiecare dimineață și să citiți cuvintele de admirație, care sunt adresate adresei dvs.
 6. perna de dormit decorative cu o fotografie leoaicei în sine sau ei pentru animale de companie. Un astfel de cadou va aminti din nou hosteasa că admiră înconjurarea și lupta pentru a încerca să o placă.
Citește mai mult  Sagetator: Caracteristici, talismane și reprezentanți celebri

Așa că aceste daruri obișnuite nu au condus o petrecere de ziua de naștere în deznădejde, trebuie să se gândească la cum să le prevină. Puteți adăuga un buchet mare pentru a le de bile, pompate cu heliu, și poate fi, de asemenea, utilizat la momentul de cadou lumini Bengal și diferite alte opțiuni.

Cadouri-impresii

Lioness iubesc noi impresii. Ei le umple cu pozitiv fără precedent, sete pentru călătorii extreme, grandios și evenimente luminoase. Zile de naștere ca următoarele cadouri.

 1. Bilete pentru un concert de artist preferat. Trebuie să fie un pat VIP, în absența unor astfel de locuri.
 2. Paraşutism. Leul femeii este foarte îndrăzneț și nu va ascunde această linie în sine, așa că zborul extrem va avea de făcut.
 3. Zi în spa. Orice femeie va fi bucuros să meargă toată ziua în atmosfera relaxării, după care nu numai că se pare că se odihnește, dar și mai atractivă.

Despre ce să dea un născut sub semnul leului, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: