Compatibilitatea și câinele tigru

Compatibilitatea și câinele tigru

Conform astrologilor, această uniune pe Horoscop Est este una dintre cele mai fiabile și de succes. Relațiile în ea sunt construite pe dragoste, respect reciproc și înțelegere. Romantismul va fi întotdeauna prezent în ele. Cu toate acestea, este posibil ca reprezentanții semnelor înțeleg că aceste două jumătăți ale întregului ansamblu trebuie să treci pentru un timp. Dragoste la prima vedere, în acest caz, este rar.

Informații generale

Primul sentiment care va apărea ca urmare a datorită câinilor și a interesului de tigru – reciproc. În viitor, reprezentanții semnelor vor încerca să se cunoască mai bine, să ia în considerare calitățile pozitive ale partenerului, iar după aceea are cel mai adesea sentimente reale și, de obicei, atât de puternic încât cuplul se dizolvă literalmente unul în celălalt. Acești oameni sunt ca într-unul – fiecare dintre ei încearcă ideal. Acest lucru se manifestă în diferite domenii ale vieții, inclusiv în căutarea celei de-a doua jumătăți.

Cu toate acestea, nu totul este atât de roz, așa cum pare la prima vedere. Ca și în fiecare pereche, vor fi conflicte aici. Cel mai adesea pentru că câinele este prea activ și activ, în consecință, periodic își poate depăși partenerul pe drumul spre ceva. Tigra nu-i place, pentru că încearcă întotdeauna și să ia poziția de lider în tot.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, ei vor găsi un compromis care păstrează acest tandem de mai mulți ani.

Bărbat tigru – câine de femeie

Un astfel de cuplu poate lua în considerare pe bună dreptate. Ele pot fi numite chiar și un exemplu de relații armonioase. Au o compatibilitate foarte mare. Atât un bărbat, cât și o femeie la momentul primei întâlniri se simte interesul partenerului și îl pătrunde în legătură cu respect. Ajută la prieteni la etapa inițială. Pentru a arăta dragoste și chiar sentimente mai puternice, trebuie să existe suficient timp. Cu toate acestea, relația construită pe o astfel de bază are toate șansele de a fi lung și de încredere.

Tiger nu va simți o tensiune constantă lângă ea aleasă. El își va permite să se relaxeze și o va oferi cu bucurie cu o astfel de oportunitate. Câinele femeii este foarte sensibil. Ea nu va tulpina partener în fleacurilor, precum și ea este destul de înțelept să știe când este necesar să-l sprijine, și atunci când pentru a oferi libertate. Loialitatea față de aceste soții nu lasă îndoieli. Unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este faptul că câinele este copleșitoare prea pacea și echilibrul spiritual al omului său și nu-i dă un motiv să fie supărat din cauza unor astfel de lucruri.

Citește mai mult  Caracteristicile unui om om-taur

Masculin Tiger apreciază într-adevăr sufletul pereche pentru o atitudine similară. El încearcă să răspundă la reciprocitate și este foarte respectuoasă cu privire la aceasta.

Aleșii poate restabili pacea cu ușurință tigrul dacă el este furios sau excitat. La rândul său, el încearcă să asculte sfatul înțelept.

Ambele semn sunt foarte activi. ritmul lor de viață este similară, ele sunt cu amabilitate unele cu altele. Cu toate acestea, este dificil pentru ei să organizeze viața lor, astfel de cazare în comun poate să înceapă cu dezacorduri. Va trebui să studiem în comun reglementarea problemelor gospodăriilor, creați confort și confort în cuibul de familie. Este nevoie de o lucrare sistematică asupra lui și o interacțiune apropiată între ele.

Este necesar să ia notă că tigrul nu va încerca să-și facă relația cu căsătoria legală. În această chestiune, totul depinde de comportamentul câinelui. Ar trebui să arate cu atenție înțelepciunea și diplomația, dar în mod persistent convingerea necesității acestui eveniment. Cu toate acestea, în cazul în care sugestiile sunt corecte, un om va face rapid o propoziție de fată.

În ceea ce privește legăturile de familie, ponderea principală a sarcinilor va fi în continuare pe câine. Cu toate acestea, va fi capabil să facă față foarte bine cu ei. Soțul / soția trebuie să ofere o soție prețioasă cu o atenție suficientă și la timp pentru ao furniza sprijinul necesar, dovedind astfel iubirea sa. Conștientizarea acestui acoperă literalmente câine, și ea va face totul pentru a asigura armonie și confort.

Bărbat Dog – Femeie Tiger

Această unire este, de asemenea, considerată destul de succes. Cu toate acestea, la fel ca în cazul precedent, baza pentru crearea acestuia ar trebui să servească de sprijin reciproc, respect și dragoste. Și un bărbat și o femeie, născut sub aceste semne nu sunt frivole, astfel încât abordarea de a crea relații de ambele sunt foarte rațional.

Citește mai mult  Caracteristicile de gemeni de sex feminin, născut în anul Boului

Momentul de intalniri care nu privesc ca pe o lovitură la curent, iluzie și fluture în stomac. Pentru a începe cu, toată lumea trebuie să se uite la mai atent la un potential partener. Ei încearcă să învețe unii despre alții cât mai mult posibil. Simpatia apare în procesul de comunicare, și, în timp, se transformă în sentimente puternice și profunde. Tiger femeie are încredere complet partenerul ei. El își asumă întreaga responsabilitate pentru șeful său. Un om înțelege pe deplin, gata să sprijine în orice efort, nu va urca pe Rogon în situații necorespunzătoare pentru acest lucru. El știe când să-i lase pe iubitul ei singur, iar când trebuie să rămâi aproape și să-i păstrezi mâna.

Câinele de sex masculin este foarte îngrijorat de confortul și liniștea celei de-a doua jumătăți. Vrea să o protejeze din întreaga lume. O femeie este foarte recunoscătoare pentru el pentru o astfel de atitudine. Sentimentele ei sunt foarte puternice, trăiește literalmente viața alesului său, care, totuși, nu interferează cu nimeni.

Contra Uniune

Dacă vorbim despre minusuri, este imposibil să nu rețineți că tigrii sunt predispuși la gelozie excesivă. Și nu depinde de faptul dacă un partener dă un motiv de motivare, în orice caz, tigru. Cu toate acestea, nu poate fi numit un eșantion de loialitate și devotament.

Tigrul este destul de capabil de trădare. Dar el încearcă să o facă cu atenție, astfel încât aleșii să nu susțină nimic (așa cum se întâmplă adesea). În același timp, motivul certei este cel mai adesea devin probleme de uz casnic, de aceea este foarte important pentru un cuplu de a distribui taxe de origine între ele, astfel încât să nu mai era din cauza a ceea ce.

Compatibilitate

În pat

În acest domeniu, o combinație a unui cuplu este perfect. Ele se potrivesc reciproc, obtinerea de plăcere de la jachete de pat. Senzualitatea câinelui îi permite să fie de acord cu privire la orice experimente propuse de un partener.

Care conditia de baza – ca fiecare să își îndeplinească funcțiile. Un om trebuie să fie un om, chiar și în sex. Acest lucru va permite fetei să se relaxeze și să renunțe la voința lui. Compatibilitate Ideal în pat, împreună cu o înțelegere completă și sprijin reciproc în viața obișnuită, permite această alianță să construiască pe termen lung și relații promițătoare.

Citește mai mult  Feature Femeia Leu Născut în Rat

In business

Se poate găsi și înțelegere reciprocă a unui caine cu un tigru și în sectorul de afaceri. Ei devin parteneri excelente și pot construi rapid și rodnic o afacere în comun. Date sofisticate ale acestor semne rămâne doar invidie: ei sunt responsabili, executive și inteligente. Acest tandem este ușor și cu încredere atinge obiectivele.

Cauza lor comună este de multe ori în curs de dezvoltare destul de repede și cu succes.

În prietenie

În ceea ce privește prietenie, răspunsul nu poate fi atât de neechivoc. Nu poți spune în avans dacă tigrul și câinii sunt prieteni credincioși și tovarăși de încredere. În ciuda faptului că acestea au interese și obiective în viață similare, în unele momente pe prim plan, încă realizează lupta pentru conducerea. Acesta încalcă echilibrul stabilit în pereche, și poate duce la prăbușirea unor astfel de relații.

În general, acest tandem prietenos nu va fi niciodată plictisit, fiind unul cu celălalt. Ei au ceva pentru a vorbi despre, și versatil de dezvoltare permite de a sprijini o conversație pe diverse teme.

Cum de a salva relațiile?

Pentru ca relația cu zăvorul de mulți ani, fiecare dintre parteneri ar trebui să țină seama de faptul că vor trebui să lucreze la ei. Chiar și cele mai puternice sentimente nu vor putea să se țină mult timp, dacă puneți totul pe Samonek. Astrologii dau acest cuplu zodiacal câteva recomandări pentru a clarifica modul în care este necesar să se mențină armonie.

Dacă vorbim despre femeia unei femei, există riscul ca ea să-și dedice partenerului. Cu toate acestea, trebuie amintit că are și propriile sentimente și dorințe. Dacă un om se naște sub acest semn, el ar trebui să încerce prea mult pentru a limita Tigritz, deoarece este o personalitate luminoasă și spectaculoasă și se bucură de sexul opus, dar rămâne adevărat pentru cel ales. Acest lucru se aplică și femeii tigrului: ea nu ar trebui să încerce să-și păstreze partenerul în anumite cadru, ajungând împotriva voinței sale.

tigru de sex masculin nu ar trebui să fie takenlated prin conexiuni aleatorii, și trebuie să ne amintim că lângă el este adevărat și iubitor ales.

Despre modul în care un tigru este combinat cu alte semne ale Horoscop de Est, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: