Dog Anul: Caracteristici și compatibilitate

Dog Anul: Caracteristici și compatibilitate

Câinele este de obicei asociat cu devotament, loialitate, de protecție și de protecție. Așa că oamenii născuți în anul de câini au caracteristici, în mai multe moduri similare cu natura lor patron. În popoarele orientale, acest animal este înzestrat cu o forță specială capabilă să restante. De aceea Până anul, acestea se referă la câinii cu respect deosebit.

Date și elemente

Potrivit horoscopul chinezesc Câinele este unsprezecelea semn vechi de 12 ani, ciclul oriental.

Pentru calendarul de Est, nu numai anul nașterii este importantă, dar, de asemenea, elementele care aparțin unui anumit an. Total distins 5 elemente. Fiecare indică o anumită culoare: Element al unui copac verde, apă – albastru sau negru, metal – alb, pământ – culori ocru sau galben, și foc – rosu. Ani de câini sunt legate în anii activi numit Yang.

1958 a fost anul Dog Earthwood, 1970 – Metalic, 1982 – Apa, 1994 – din lemn, 2006 – Foc, ultima dată anul câinelui a fost în 2018, a început ciclul din nou și a fost anul de lut galben câine. 2030 va fi un an de câine de metal alb.

Caracteristici de caracter și comportament

Oamenii născuți în Yang ani, de obicei, au o înălțime medie, ei pot avea probleme de excesul de greutate, dar acestea diferă de sănătate puternice. În comunicarea ei Transmisibile, găsi cu ușurință subiecte pentru conversații chiar și cu persoane necunoscute, foarte ospitalieri. Happen rapid temperat, instabil emoțional, foarte impresionabil, să ia totul aproape de inima. Alții expresivi, ei înșiși sunt oarecum incredibili, rareori împărtășesc secrete personale, deoarece sunt îngrijorați de statutul lor în societate, care nu doresc să fie mai rău decât alții.

Caracteristica calităților lor de afaceri se caracterizează printr-o abordare raționalistă a alegerii activității: valorile materialelor sunt foarte importante pentru aceștia.

femei

Au un aspect spectaculos extravagant, face impresia de femei auto-suficiente. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Posedând depozitul de minte masculin, logica gândirii, perseverența, de fapt, nu este o femeie încrezătoare.

Bărbați

Câini de bărbați – Buni soți, părinți iubitor, gata pentru bunăstarea familiei pentru a face tot posibilul. În natura mai multor melancolice și priviri. Având o stima de sine, Ei cred foarte rar în posibilitatea creșterii carierei și nu aplicați niciun efort. Ca rezultat, ei nu își dezvăluie pe deplin potențialul.

Copii

Copilul nascut in anul de câine se distinge prin nepretențioasă. Ea nu are nevoie de o atenție mare, costumele frumoase și noi jucării. Cel mai important lucru pentru el este dragostea și căldura spirituală a rudelor. Astfel de copii sunt foarte grijulii față de părinți.

În funcție de semnul zodiacal, natura copiilor născuți în anul de câine poate varia semnificativ.

 • Copiii de Berbec, născut în anul de câine, – burta, ei încearcă să realizeze dreptatea.
 • Părinții Tales Ar trebui să fie studiat foarte atent cercul de comunicare a copiilor, deoarece credulitatea lor excesivă le poate afecta, de asemenea,.
 • câini gemeni adora mersul pe jos pe stradă, în timp ce ei doresc să se simtă liber de control parental. Prin urmare, acestea trebuie să fie urmate cu exactitate, astfel încât acestea nu ajung în probleme.
 • Fisuri mici Îngrijire și suspiciune ar trebui să fie învățate, deoarece acestea sunt făcute de vulnerabilitate vulnerabilă și iubit, dorința de a se alătura altora.
 • Lions dragostea să fie în centrul atenției, iar în cazul în care nu se poate obține, lacrimile copiilor atunci nu poate fi evitată.
 • Virgin – semnul zodiacal cel mai precaut și prudent. Dar pentru fetele născute în anul de câine, acest lucru nu este suficient pentru a nu cădea în situații aventuroase.
 • Cîntar câini nevoie de sprijin mamă interior, în procesul de formare a naturii. Este deosebit de important să se acorde atenție educației de încredere în acțiunile lor.
 • Copii scorpioni Nu condamna serios lumea din întreaga lume, considerându-l ostil. Părinții acestor câini urmează exemplul faptele lor bune copiilor în biți să descurajeze altor persoane.
 • educația adecvată a Streltsov constă în capacitatea de a trimite energia necesară a copilului la canalul din dreapta.
 • Capricornul – helperi excelente mame, le place să-și îndeplinească ordinele și de a face foarte responsabil și eficient. Cu cât mai multe sarcini au încredere în micul Capricorn, cu atât mai încrezător va fi ținut de creșterea lui.
 • Abilitățile intelectuale ale Aquulev va fi plăcut pentru a surprinde părinții. Ele nu sunt copilărește motivate în mod corect, pentru ca baietii mai mari sunt de foarte multe ori devin prietenii lor.
 • Părinții câinilor de pește Este demn de a le ajuta să se stabilească prietenii, deoarece acestea nu sunt acceptabile pentru a rămâne în al doilea plan. Doar egalitatea în prietenie poate fi luată fără durere cu un astfel de copil.
Citește mai mult  Berbec și cântare: subtilitățile de formare a relațiilor

Băieți născuți în anul de câini se disting prin curiozitate a crescut. Ei încep să vorbească devreme, să stea și să meargă. Au un potențial excelent de a obține succes în sport.

Fetele au o memorie bună și imaginația vii. Ei sunt la fel ca băieții, dezvoltă mult mai repede decât colegii lor. Ele sunt ușor de arta Captivate, muzică sau dans. Ei nu-i plac copiii rapizi, capriciosi, deci Ca prieteni, ei aleg preotul și băieții buni.

Trăsături pozitive

Caracteristicile persoanelor născute în anul câinelui au Caracteristici pozitive. Cea mai importantă trăsătură a personajului lor este loialitatea care este inerentă atât a prieteniei, cât și a iubirii. Chiar și ludic extern și flirtul femeilor nu depășesc sfera de aplicare a unui flirt lumină în raport cu cei care nu au prea mare importanță pentru ei.

Născut în anul câinilor – oameni foarte responsabili. Acest lucru se într-o carieră, și în prietenie manifestelor. Nemulțumirea cu propria lor cunoaștere devine baza pentru ei să înțeleagă noi, ceea ce le permite o educație bună.

Sociabilitatea copilului își face sufletul de companii și vă permite să stabiliți relații la locul de muncă.

Lăuda atitudinea lor față de părinți și membri ai familiei lor.

Trăsături negative

Cea mai importantă caracteristică negativă a acestui semn – pesimism. Oamenii de câinii nu cred în fericirea lor, în toate vedea captura și dezamăgire. Săpat în sine și în alte persoane în căutarea de probleme – starea obișnuită a oamenilor din acest semn.

de viață și de ei înșiși probă excesivă prăzi, și altele. Toate informațiile sunt transmise prin ei înșiși. In timp ce jignit, câinii se înstrăinează și rece, emoțional închise în Mirka lor.

Se afișează o preocupare crescută pentru alții, Destul de des, astfel de oameni intervin în treburile altor oameni, agravând astfel, problemele lor. Se afișează o vigilență excesivă în urmărirea la tot ceea ce Foresee, de multe ori dor cu adevărat important. Cel mai adesea, acest lucru se manifestă în relațiile de familie. De exemplu, în urmărirea medalia de aur a copilului, părinții nu acorde atenție la lumea și hobby-urile sale interioare.

Oamenii născuți în anul de câine, Nu prețuiesc și controlați cu ușurință pe cei care, în opinia lor, devine un trădător, găsindu-le foarte repede pentru a înlocui.

Descrierea semnelor astrologice ale zodiacului

semne astrologice ale zodiacului impun, de asemenea, o anumită influență asupra Născută în anul de câine.

Masculin Berbec Înțelept și consumatorilor. Cu el te poți simți ca un zid de piatra. Numai incredulusity excesivă și precauție poate fi cauze care au distrus relația cu ea.

femeie Ove Cariera, este moale și blând. Apreciază frumos, se poate lega viata cu arta. În intimitate ascultă în mod constant vocea lui interioară, care uneori este confundat.

Barbat Taur – personalitate activă, capabil de a controla timpul nu te face rău, oferind o oportunitate pentru petrecerea timpului liber interesante. O astfel de semn a este capabil de a compromite soluții pentru stabilirea unor relații de familie.

Pentru Woman Caltcher Cel mai important lucru în viață este de a servi pe cei dragi și dragi. Cariera pentru ea nu contează.

Aceasta este soția perfectă, liniștită, blând, nu swinging soțul meu.

Bărbat Twin – carierist, Alegerea modalități oneste pentru a atinge obiectivele. Acesta este un dependent de muncă, gata pentru a efectua mai multe cazuri, la o dată. După ce a găsit singura lui iubire, el devine un om de familie exemplară.

Femeia geamăn Totul este foarte corect, totul este descompus pe rafturi și în carieră, și în familie. Ea reprezintă în mod clar că ea are nevoie de viață.

Rac urmărește să beneficii materiale și de dragul acestei gata să facă o mulțime. Săpat în propriile lor emoții, uneori, face orbi în legătură cu sentimentele celor dragi.

Luminozitate și creativitate femei Cancer atrage atenția asupra altora. Acesta este un lider înnăscut, se poate atinge anumite înălțimi de carieră. Pentru a topi inima unei astfel de femei, partenerul trebuie să facă ceva extraordinar.

Masculin lev decent, cinstit, dedicat celor dragi, este întotdeauna gata să ajute. Ideal pentru opțiunea de creație a familiei.

Comunicare, receptivitate Femei leu face epicentrul ei de numeroase companii prietenoase. Bunăstarea familiei, echilibrul sincer – aceasta este ceea ce apreciază o astfel de soție.

Citește mai mult  Fecioara pentru copii: caracterul unui semn tânăr de semnul zodiacal și sfaturi cu privire la educație

Bărbați fată Puteți apela la Peacemaker pentru capacitatea sa de a netezi relațiile de conflict. În relațiile cu sexul opus, el nu are decisivitate. În caz de refuz, acesta poate bloca în sine pentru o lungă perioadă de timp, fără a încerca să creeze noi relații.

Femeie mlaștină distinge logicitatea hotărârilor, sociabilității. Ea urăște necinstea și oboseala. În relațiile cu oamenii, nu este dezvăluit imediat, arătând grijă și nu dorește să facă o alegere greșită.

Înconjurat de numeroși prieteni Cântare masculi Active și decisive. Inspirat, el este pregătit pentru activități productive. În relațiile cu femeile, depinde mult de iubitul, deoarece el poate fi un tiran gelos și un soț iubitor credincios.

Capriciozitate și frivolitate Greutăți femei Imprevizibil. De regulă, ele conduc un stil de viață activ, unlockable, vesel.

Hot-temperat, suspect Masculin Scorpion Complicate în comunicare. Dificil relația sa și cu femeile cu care încearcă să fie manipulate fără îndoială.

Viaţă Femeile scorpionate Plin de probleme care sunt create de ea foarte mult. Contribuie la increduluzitatea și suspiciunea sa excesivă. În relațiile cu bărbații, partenerul original pasionat și emoțional rapid echipajele, ceea ce face fericirea ei de sex feminin problematică.

Pentru a deveni prieten și soție Men Sagetator – Adevărata plăcere, pentru că este simplă, veselă, cu ușurință se confruntă cu toate problemele. Scopul și perseverența lui ajută la rezolvarea tuturor problemelor.

Un astfel de soț preferă companiilor zgomotoase Prieteni Calm Suites într-un cerc de familie.

Femeie Sagetator – activist, socialist, prietena bună și însoțitor de încredere în viață. Alimentând în mod constant atenția partenerului, ea știe cum să fie misterioasă și unică.

Ambitiune Men Capricorn atinge înălțimile dorite. Aceasta contribuie la creșterea cererilor către sine și la oamenii din jurul lui. În ochii multor femei, așteptările și uscate, el caută jumătate de mult timp și găsirea, devine un om de familie exemplar.

Femeie Capricorn iubiți și responsabili. Personalitatea subțire și waterică ascunde masca ei compozită. Fiind în relații bune cu colegii, ea încă nu începe prietenii la locul de muncă. În stabilirea relațiilor, îi împiedică absența unui simț al umorului. În același timp, este întotdeauna gata să vină la salvare și pentru a atinge succesul în atingerea obiectivelor.

Barbatii Varsator Diferite dreptatea, onestitatea și solicitante. El reacționează foarte dureros la critici, nu iartă trădarea. Propunător de schimbare, concedierea se extinde. Gata pentru a crea o relație serioasă, care arată sentimentele romantice și ofertă.

Luminozitate și voioșia femeile Varsator Atrage atenția oamenilor. Cu toate acestea, ea prinde în rețelele de căsătorie nu este ușor, deoarece preferă libertatea. Alegerea profesiei este importantă în ceea ce privește satisfacția morală.

Omul de pește Combinele în comunicarea cu fermitate prietenii și insuficiență împotriva femeilor. Acesta este un prieten de încredere și monochief. natura bună și moliciune feminin sunt tipice pentru femeile de pește. Ei nu sunt interesați în cariera de creștere, acestea sunt mulțumiți cu mici.

În relațiile căsătorite sunt gata să aibă încredere în soțul ei pe deplin și să dea tot de ei înșiși familia lor.

Muncă și carieră

Responsabilitatea congenitală născut în anul oamenilor oameni se manifestă în muncă, ceea ce le permite să realizeze o creștere a carierei. Nu există cazuri când astfel de oameni sunt în picioare în fruntea întreprinderilor și marile corporații. Acest lucru contribuie la capacitatea de a stabili relații cu persoane diferite.

Dorința de a crește nivelul intelectual ajută unele atinge înălțimi în domeniul științei. În creștere ușurează, bunătate, dorința de a ajuta pe alții să le ureze bun venit la orice lucrare și în orice echipă. Principalul lucru pentru ei este de a beneficia, astfel încât, în orice caz, ei investesc tot sufletul.

Dragoste și relații

Relații caine cu un partener sunt construite pe încredere reciprocă. Ei încearcă cu tărie să salveze valorile familiei, dar atunci când dezamăgind într-un partener, ei îl găsesc rapid un înlocuitor, în același timp, este foarte lung pentru a supraviețui separarea de o persoană apropiată anterior.

Cea mai bună compatibilitate pentru a trăi împreună și a iubi cu un iepure (pisică), mai puțin de succes – cu un dragon, capră și un cocoș.

Pentru a stabili relații cu alte semne, trebuie efectuate câinii.

Compatibilitate

Armonie între Câine și șobolan construit la un nivel intuitiv, în timp ce se înțeleg ușor unul pe celălalt. Într-o astfel de căsătorie, sunt construite relații de încredere și de încredere. În sexy, câinele arată cele mai multe sentimente. O astfel de alianță poate fi ideală dacă șobolanul nu va fi categoric în problemele interne, dar se va consulta cu soțul / soția și va asculta propunerile sale. Diferitele surprize sunt favorabile în viața de zi cu zi, care nu permit predictibilitatea permanentă, ceea ce poate provoca prăbușirea acestor relații.

Citește mai mult  Caracteristică și comportamentul unui om de cancer născut la un porc

Între taur și câine Simpatia reciprocă apare foarte des. Ambele semne sunt conservatoare în problemele de greșeală de familie și le aduce mai aproape. În această relație nu există loc pentru emoții, pasiune și emoții furtunoase. Ele sunt liniște și confort. În pat, înțelegeți și îndepliniți dorințele unui partener. O astfel de alianță este favorabilă și practic elimină posibilitatea. Prin Contra în această relație, gelozia și certurile neesențiale asupra acestui pământ pot fi atribuite.

Tigru și câine se întind reciproc la nivelul subconștient. Opiniile lor asupra vieții sunt în multe feluri.

Romanul lor poate începe foarte violent, frumos și capăt brusc. Căsătoria fericită este posibilă numai în cazul unei relații de compromis. Relațiile pe termen scurt Sex senzual, iar cu viața de familie este posibilă extragerea pasiunii.

Armonious sindicat proorocește stele Rabbit și câine. O astfel de cunoștință va dezvălui în câine toate cele mai bune. Sensibilitatea iepurelui calmează cu ușurință un partener neliniștit, gata să vină mereu la salvare. În pat, ei vor unifica sensibilitatea și îngrijirea reciprocă. Alianța de familie de-a lungul anilor va deveni mai puternică. Posibile burdufuri pe solul geloziei și în lupta pentru conducere.

Relații destul de complexe Câini cu dragon. Dreptul câinelui nu-i place dragonul. Contradicții în vedere, sentimente reci, neînțelegeri – principalele caracteristici negative ale unor astfel de conexiuni. Cuplurile de familie sunt destul de des dezintegrarea fie persistă numai pentru afacerile comune, cât și pentru copii. În același timp, ambele semne sunt pasionate în pat și cu o dorință uriașă poate învăța să se înțeleagă reciproc.

Dragostea la prima vedere poate izbucni între Snipes și câine. Câinele în astfel de priveri devine brusc romantic. Atmosfera de romantism este păstrată la o ședere comună la care lumina roz se estompează, iar deficiențele partenerilor încep să se manifeste. Relațiile sexuale originale încep să se estompeze. Egoismul, certurile puternice, concurența constantă pot distruge o astfel de alianță. Mai probabil o căsătorie în care o femeie va fi o femeie.

Unicul femeilor pentru femei și bărbați Cai. O astfel de femeie este perfectă pentru acest partener, reținându-și energia irepresibilă. Căsătoria lor poate fi armonioasă, iar casa va fi un castron complet, unde soțul este un minider, iar soția este deținătorul vechii familiei. În familie domnește înțelegerea reciprocă completă, viața este plină de emoții, călătorind, care în sufletul ambelor parteneri.

Cu Uniunea Reverse, unde câinele este un bărbat, situația nu este atât de reușită. Oamenii trebuie să învețe să renunțe.

Compatibilitate proastă W Capre și câini. Câinele pesimist nu este o pereche de capră artistică. Caracterele lor sunt complet diferite, nu se înțeleg foarte mult.

Lipsa armoniei în pat foarte curând va avea un impact negativ asupra relației acestei perechi. Problemele interne se încadrează pe umerii câinelui, în timp ce capra se află în nori. Astfel de relații sunt posibile numai cu o semnificație sinceră a câinelui unui bărbat, gata să ierte toate capriciile de capră.

Monkey și câine absolut incompatibil. Dragostea dintre ei se poate dezvolta pe baza atracției opozițiilor polare. Căsătoria este posibilă numai datorită toleranței și devotamentului câinelui, dar maimuța și acest lucru nu poate fi de ajuns și se va răci repede. În termeni sexuali, ei nu au nici o înțelegere reciprocă.

Combinație nereușită Cocoș și câini, Deoarece adevărul câinelui nu-i place un cocoș lăudăros. În căsătorie „Petushina” dictatul va fi un partener neplăcut. Nu va exista o coerență în pat.

O astfel de căsătorie va salva numai orbirea de infinite dragoste pentru bărbați câini, gata pentru a se conforma cu soțul.

stele proorociți armonie liniștită Uniunea a doi câini. Comunitatea de opinii cu privire la viață, consecvența, loialitatea între ele poate fi fundamentul unei familii puternice. Certurile sunt posibile numai în probleme financiare.

Învins Soyuz Câini și vier. Între semne apare simpatie reciprocă bazată pe personaje similare. Smooth, relații calm în viața de zi cu zi și termeni sexuali garantează o familie bună.

Cunoașterea caracteristicilor de caractere, în conformitate cu horoscopul zodiacal nu ar trebui să fie motivul pentru relația în relații, este, dimpotrivă, Vă ajută găsi o cale mai scurtă pentru înțelegere, care este cheia pentru o viață fericită.

Despre modul în care oamenii născuți în anul de câine sunt posedate în natura următoare, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: