Femeia dragon: caracteristici, locul de muncă, dragoste și talismane

Femeia dragon: caracteristici, locul de muncă, dragoste și talismane

Nu există nici o îndoială că fiecare persoană este individuală. În același timp, se observă că persoanele născute într-un an au trăsături de caracter similare și comportamentul în viață. Horoscopul de est cu animale de companie va ajuta sa pentru a deschide secretul caracterelor celor dragi si uita la ei înșiși într-un mod nou. Unul dintre reprezentanții luminoase – Dragon.

caracteristici de caractere

Oamenii născuți în anul de dragon, inteligent, libertatea de-iubitoare, artistice, încrezător, non-standard și original în rezolvarea situațiilor de viață. Femeia născut în anul dragonului – întruchiparea de putere și încredere, înțelepciunea de zi cu zi, farmecul natural și farmec. În virtutea naturii sale volitiv, este dificil pentru ea să ierte punctele slabe ale altor oameni, este simplu, nu ca situații neclare și face mereu eforturi pentru certitudine în relațiile cu persoanele apropiate și prieteni. O astfel de caracteristică dură nu interferează cu această doamnă să fie licitație, generos, mixt.

Acest semn de Est al zodiacului chinez a înzestrat, de asemenea, ei doresc să strălucească în societate, de a primi complimente, să fie în centrul evenimentelor și atenția altora.

Lady Dragon nu va fi flatat și zdrobire, ea spune întotdeauna dreptul de adevăr în față, nu ascunde simpatia lui sau antipatie față de om. Ea are un caracter dificil, este dificil pentru ea pentru a ridica cheia. Caracteristica principală a personalității femeii Dragon este dorința de perfecțiune în toate. Ea însăși studiază în mod constant, extinzându-și orizonturile și de la alți oameni așteaptă la fel. Posedând un magnet-magnet, adesea atrage oameni ca ea. Oameni slabi, leneși și pasivi, în același timp, ea nu este interesantă.

Ca o personalitate multilaterală și independentă, este capabil să devină un adevărat lider și să conducă oamenii.

O femeie dragonică strictă și impregnabilă în interiorul unui fel și vulnerabilă, dar dacă este necesar, ea este capabilă să-și apere punctul de vedere, să se ridice pentru un mai slab. Ea absolut nu acordă atenție criticilor: Toate comentariile critice încearcă să-și înfășoare favoarea, să îmbunătățească și să-și corecteze propriile deficiențe. Femeia Dragon adesea însoțește noroc, cercul larg de comunicare. Mintea și mânerul de afaceri contribuie la creșterea rapidă a scării carierei. Iubirea ei colegii, prietenii, cunoștințele, toată lumea doresc să comunice cu ea.

De multe ori se ocupă de activitățile caritabile, are un rol activ în funcționarea diferitelor fonduri de asistență pentru săraci și bolnavi.

În viața de familie, o astfel de femeie preferă să-și dicteze regulile și așteaptă o subordonare strictă din partea gospodăriilor. Bărbații iubesc astfel de doamne, deși femeia dragonului nu se grăbește în jacuzziul sentimentelor și emoțiilor, și foarte pretențios și despre alegerea omului ei. Vedere obiectivă a oricărei situații și a gândirii analitice evită multe necazuri. Dacă nu este interesant sau există riscul de a suferi de oameni lacomi, minuțioși, ea o va refuza cu ușurință.

Își preferă problemele sale de a rezolva sau de a se baza pe un partener mai puternic.

În comunicare, femeia Dragon preferă oameni creativi, îndrăzneți, strălucitori, capabili să gândească originalul. Cu astfel de oameni, ea nu se simte plictiseală și se simte confortabilă. Bani pentru femeia dragon este foarte importantă și de joc nu ultimul rol în viața ei, astfel încât există o mulțime de oameni bogați și influenți dintre prietenii și prietenii ei. Născut în acest an, este întotdeauna bine întreținute, la modă și elegant îmbrăcat. Vino fără machiaj și coafuri la stradă pentru ea inacceptabilă. Ea crede că un aspect atractiv, este o parte integrantă a imaginii.

Citește mai mult  Hieroglife chinezesc: valoare, alegerea, cazarea nuanțelor

Dragon semn strâns legată de cinci elemente din lemn, foc, pamant, metal, apa. Fiecare element oferă un dragon în caracteristici unice individuale. O femeie născută în anul White Metal Dragon este inerentă intenționalitate, presiune și „de fier“ prindere în realizarea obiectivului. Fiery Dragon oferă o doamnă drăguță cu o marjă inepuizabilă de ambiții, care afectează în mod direct activitatea lor de comportament și de viață în general. Pământul Dragon – materialist la vârful degetelor, practic, nu alimentează iluzii pe subiectul lumii, încercând să-și păstreze proprietatea.

Dintre acești reprezentanți ai celui mai bun etaj, există mame stricte, dar spirituale și inimii.

Manifestarea în sfera de afaceri

În waders dragon femeie de afaceri, decisiv și hotărât. Datorită caracterului său de volunțională și a minții analitice, este capabil să lucreze în condiții de multitasking. Astfel de trăsături de caracter sunt ideale pentru persoanele care doresc să facă o carieră bună și să atingă înălțimi în afacerea lor. Dotat cu un caracter dur și exigent, ea poate deveni un lider excelent si se poarta.

Dar drept și reticența de a face compromisuri interferează adesea cu comunicarea cu oamenii.

În calitate de bărbat este talentat, ea este forțează orice profesie. Acesta arată un mare interes în toate nou, neexplorat, progresivă. Ca o persoană responsabilă, ea va aduce ceva până la sfârșit și de a efectua la un nivel ridicat. Cel mai adesea o astfel de profesie femeie alege cu salarii mari. Dar dacă pentru un motiv oarecare nu reușește, se poate schimba cu ușurință domeniul de activitate și să încerce mâna pe un alt domeniu. perspective bune de dragon sunt de așteptat în orice afacere, știință, politică sau creativitate.

O astfel de femeie nu va fi atent și a încetinit cu soluția problemei, dar acționează întotdeauna fulgere.

Dragostea relații

Datorită calităților deosebite și cu multiple fațete ale naturii sale, o femeie născută în anul dragonului sunt întotdeauna interesante altora, le place ei, să iasă în evidență în mulțime, se încadrează în dragoste, gelos. Un număr mare de fani și admiratori de o astfel de natură excepțională poate provoca gelozie rezonabilă a partenerului acestei femei. În relațiile de familie și dragoste va trebui să ia în considerare acest fapt. Atât în ​​sfera de afaceri, cât și în dragoste poate fi dur și ireconciliabil. Pentru a construi o relație puternică de înțelegere și dragoste reciprocă, partenerul este cel mai bine să nu exacerbeze situația controversată și să nu afle.

O astfel de femeie nu poate fi indicată cum să o trăiască, natura sa naturală este imposibilă limitarea anumitor cadru.

Dragon relații promițătoare pot fi construite numai cu semne armonioase. căsătorie original și mai degrabă de încredere este asigurată de doi dragoni – el si ea. O astfel de pereche nu se va plictisi niciodată unul cu celălalt, toate trăsăturile pozitive ale naturii lor sunt intensificate la jumătate, înțelegerea și sprijinul reciprocă oferă o uniune destul de confortabilă și armonioasă. Singurul dezavantaj al unei astfel de tandem este calități negative și dezavantajele de caracter la fel, care într-o coliziune de interes crește doar și poate să crească într-un conflict serios sau o ceartă. Având în vedere că balaurul născut sub semnul, lung și cu atenție pentru a alege un partener pentru ei înșiși, ei posedă înțelepciune și bun simț.

În prezența iubirii sincere și respect unul pentru celălalt, o astfel de alianță poate rezista un deceniu.

Dragon femeie nu va sta acasă și de a face uz casnic. Ea are nevoie să strălucească în societate, bărbați cuceri, să construiască o carieră. Casa ei este întotdeauna frumos și bine îngrijit, copii sub o stricta supraveghere non-grad, un om iubit sub liniile laterale și în tot ceea ce respectă cu partenerul. În cazul în care Lady Partenerul Dragon nu apreciază eforturile sale de a crea confort și confort, ea îl aruncă și face noi relații rapid. Plictiseala si monotonie – nu pentru ea, pentru că pasiunea se deplasează cu relații de dragoste. Și dacă această doamnă drăguț plăcut un bărbat, ea va pune un maxim de efort mental, farmecul individuale și strălucire să prețuim și se încadrează în dragoste cu el.

Important! Căsătoria și relațiile de familie nu sunt scopul principal în viața Dragonului Doamnei. Uneori rămâne singuratic și nu se căsătorește deloc.

Compatibil cu alte semne

Reprezentanți separați ai semnelor horoscopului estic au o compatibilitate bună cu dragonul și pot să-l ajusteze cu ușurință.

 • Șobolan inteligent și cu vedere – una dintre cele mai bune opțiuni pentru dragoste și viața de familie. Ambele semne posedă inteligență înaltă, ingeniozitate în relațiile de dragoste, toată lumea îi place, o pasiune pentru bani. Wise șobolan generos pe complimente care iubesc atât de mult și apreciază dragonul. La rândul său, Doamna Dragon este gata să minimizeze munții pentru un astfel de partener. Aceste semne sunt ideale compatibile.
 • Uniune cu maimuță înțeleaptă Sulite Dragon iubit pasionat, energie pozitivă, realizare creativă de tot felul de idei, o astfel de alianță poate fi nu numai familia, ci și muncitorii. În viața de familie, o maimuță va fi fericită să renunțe la conducerea dragonului și va fi foarte fericită.
 • O uniune de succes poate fi pentru șarpe. Ambele personaje au o mulțime de comune: eleganță, farmec, minte nerezidențială, ambiții mari, înțelepciune. Snake nu va insista asupra conducerii în relații, oferind dragonului la comandă. Principalul lucru dintr-o astfel de uniune este respectul reciproc și absența completă a geloziei de la șarpe.
 • Union cu Tigrome poate fi original, plin de vitalitate, iar credințele generale și ideile la împărțit. Deșeurile necontrolate, inerente ambelor semne, pot deveni un mic obstacol în cazul relațiilor ideale, dar norocul în afacerile financiare va economisi de la sărăcie.
 • Cu un cocoș Femeia Dragonului are o romantism pasionat de furtună, care poate crește fără probleme în mulți ani de relații de căsătorie robuste. Dar există un mic obstacol – ambele foarte gelos pentru a menține relația, nu au nevoie pentru a începe fani și fani pe partea. Impulsivitatea, arătând Bravada, abilitățile de sfițeri magnifice atrage o femeie dragon la cocoș, dar ca un adevărat egoist, ea nu este gata să se ocupe de problemele partenerului său.
 • masculin Caban, La prima vedere, nu este partenerul perfect pentru dragon. Practic solid vier,, încet preferă calm și stabilitate, iar doamna energic genial Dragon îi place să se înconjoare cu numeroase admiratori.
 • Două dragon identic – Uniunea armonioasă, dar contradictorie. Ambele vor încerca să ia o poziție de lider în relații. Talentați în tot, pot exista armonios aproape, dacă nu invidiază și gelos.
 • Mai multe fațete fată Dragon va găsi un cal într-un om satelit Perfect pentru a vizita muzee, expoziții, teatre, prezentari. Ambele iubesc să fie în centrul atenției altor persoane și nu-i plac tot ceea ce au fost legate de problemele de uz casnic, de rutina de familie zilnică, deși adora să ia case de oaspeți.
 • Porc de sex masculin – Fanul perfect pentru Dragon. Nebunându-se în dragoste cu șeful tău, el este gata să-și îndeplinească toate dorințele, să se răsfățească biciuirea, să servească. Închinarea porcului poate strica în cele din urmă caracterul egoist al unui dragon drăguț, dar dacă manifestă bunul simț și își va respecta Halm, o astfel de alianță promite să fie lungă și fericită. Ambele semne sunt predispuse la infidelitate, care le pot împinge la despărțire.
  Citește mai mult  2025 - Anul cărui animal și ce înseamnă?

  În horoscopul estic există trei semne care nu sunt recomandate categoric pentru a începe o relație de dragoste și familie cu un dragon.

  • Iepure Va fi întotdeauna indiferent față de natura dragoniană multilaterală, nu va da tot timpul să ofere complimente, vă rog, vârfuri indulgertice. Relația lor poate fi armonioasă numai la etapa inițială, atunci doamna puternică și intolerabilă a dragonului va începe să suprime sentimentele delicate ale iepurelui.
  • Masculin koza adoră viața de familie, confort, confort, la timp o masă de luat masa acoperită. Pentru dragonul temperamental și sociabil, viața de familie este întotdeauna pe al doilea plan. În plus, capra capricioasă a găurii pentru complimente.
  • Sensual câine sentimental În general, are puțină comună cu natura Dragon. Pentru câini sunt importante experiențe mentale, loialitate, fiabilitate, sensibilitate. Toate aceste calități sunt absente în Dragon. O astfel de uniune este condamnată de la început.

  Ce talismanii din pietre sunt potrivite?

  Cel mai important talisman de piatră pentru dragon este ametist. Îmbunătățește intuiția, clarifică mintea, stimulează gândirea analitică, stabilizează noroc în sfere financiare și materiale. Green Chrysolit face dragonul fericit, cu un astfel de talisman devine ușor și calm. Amber probleme de sănătate elimină, elimină dureri de cap, afectează în mod pozitiv imunitatea, are o acțiune de suspendare.

  talismane Dragon-piatra poate fi atribuită în condiții de siguranță la opals transfusing. Un opal luminos curcubeu într-un pandantiv sau în Pissne va salva de la soluții incorecte și greșeli de calcul. opal negru și roz este ideal pentru un reprezentant semn matur. Safire da Dragon înțelepciune și de a dezvolta memoria, a scăpa de soluții de ortografie stupide.

  Citește mai mult  1991 - anul care a animalelor și că el poartă?

  În mod corespunzător ales talisman piatră va ajuta la buna desfășurare și de a echilibra negative și pozitive calități ale naturii dragon.

  Pe caracterul unei femei născut în anul dragonului, uita-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: