Femeie leu în dragoste și relații

Femeie leu în dragoste și relații

Femeia Leo în dragoste arată toate proprietățile elementului de foc – este activ, impulsiv, energic și fervent. Este, în timpul perioadei de experiențe romantice care se deschide și arată adevărata sa temperament. Mai mult decât atât, o astfel de persoană excelent trebuie să fie întotdeauna în centrul atenției. Ea nu poate trăi mult fără dragoste și fanii.

Caracteristică

Femeia acestui semn poate să se depună în mod corespunzător în orice societate. Astfel de caracteristici frumoase sunt pur și simplu convinse că coroana se lovește pe cap. Mai mult, dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, atunci este mai bine să mergeți în jurul feței unei femei. Natura însăși a înzestrat o fată cu atractivitate specială, sexualitate, luminozitate. Femeie expresivă, elegantă și întotdeauna găsește bucurie în lucrurile obișnuite.

Femeia de leu are maniere impecabile, este întotdeauna distins prin aceeași postură impecabilă, iar capul ridicat cu mândrie îl alocă din mulțime. Astfel de calități se manifestă din leoaică din copilărie. Mai mult, fata este foarte încrezătoare în sine și adesea enervantă prietenii ei, dar tipii sunt doar încântați de o astfel de caracteristică.

Este important ca o femeie leu să aibă motive să se simtă încrezători. Întotdeauna arată bine, urmează haine, coafura, pielea și unghiile. Leul monitorizează tendințele modei și se distinge printr-un sentiment de stil înnăscut, adesea o astfel de femeie și stabilește moda. O persoană excelentă nu atrage nici un baubles mai puțin frumos – trebuie să fie originale, luminoase și scumpe.

Reprezentantul acestui semn de foc îi place să cheltuiască bani în cantități mari și, mai ales, unul iubit, de aceea femeia caută cu atenție un bărbat care are finanțare. Fata leu rareori își pierde capul de la mare dragoste, încercând să gândească totul și să calculeze.

Reprezentantul semnului este calitățile de conducere pronunțate luminos, iar încearcă să încurajeze libertatea ei să aducă la rabie. O astfel de caracteristică dulce este teribilă în furie și arată toate calitățile sale leului.

Femeia unui semn de foc Doar în Duhul nu tolerează violența și constrângerea, ea întotdeauna stă la fel de slabă, o face doar pentru a convinge pe alții în vechea voiaj.

Ce fel de tip are nevoie?

O femeie care sa născut sub auspiciile soarelui, căutând un bărbat cu un caracter similar. Alesul ei trebuie să-și exprime admirația sinceră pentru tovarășul său și să contribuie la creșterea stimei de sine. Omul ar trebui să fie mai puternic din punct de vedere moral și persistent, dar nu ar trebui să încerce să suprime sau să umilească aleși.

Pentru o femeie leu este valorile importante ale materialelor. Alesul ales trebuie să se distingă de frumusețe, consistență și succes. Toate acestea sunt explicate de faptul că leoaica însăși ajunge la înălțimi, iar cea aleasă trebuie să se potrivească cu nivelul specificat. Este important ca tipul să fie inteligent și să aibă un sentiment subtil de umor. Este important ca cei aleși să se bucure popular în societate și iubiți să comunice.

Pentru o femeie, Leul este foarte important ca omul să-și poată arăta prietenilor, să se laude cât de bine este. Ideal dacă fata în același timp va vedea invidie în ochii altora.

Semne de dragoste

Lionessa poate cuceri cu ușurință orice om, dar în dragoste poate fi puțin timid și detașat. Conducerea o poate forța să se întâlnească cu gândurile și să facă primul pas în sine.

Citește mai mult  Masculin Sca Născut în Anul Sarpelui

Înțelegeți că o femeie leu este îndrăgostită de mai multe semne.

 1. Aspect perfect peste tot și întotdeauna.
 2. Ea ia primul pas pentru a stabili contactul – cere ajutor în rezolvarea unei întrebări sau întâlnește accidental un bărbat în cafeneaua sa iubită. În relații, o astfel de femeie iubește să păstreze totul sub control, astfel încât o astfel de confluență a circumstanțelor va fi gândită cu atenție și planificată de ea. Apoi, ea va aștepta doar ca un răspuns din partea din partea aleasă.
 3. Lionessa în dragoste se uită la omul care sa confruntat întotdeauna și într-o specială. Este greu să nu observați.
 4. Sub influența sentimentelor romantice, fata va încerca să atragă atenția tipului prin toate mijloacele și apoi îi va permite să aibă grijă de ea.

Comportament în căsătorie

Primul lucru pe care se repede în ochi este obiceiul de a organiza totul și control. De o astfel de femeie, sunt obținute mame grijulii și proprietari buni. În relația de căsătorie, fata continuă să desfășoare activități sociale active, îi place să participe la diverse evenimente și apel pentru vizitatori. În acest din urmă caz, este foarte important pentru ea să demonstreze acasă și abilitățile lor culinare minunate.

Dorința de lucruri scumpe nu tam-tam în nici un fel. odihna de familie va avea loc într-o stațiune de prestigiu, iar de costume de baie va costa o sumă rotundă. Doamna nu întotdeauna dispune în mod competent a finanțelor, iar acest lucru poate fi o piatră de poticnire între soți.

Astfel de iubirile un soț pentru a atrage atenția sexului opus pentru afirmare de sine, dar păstrează loialitatea față de soțul ei. Cu o singură său ales, ea poate deveni o soție înțelegere, un bun prieten și amantă pasionat.

Femeia este capabilă de compromite, dar dacă un om îi doare adesea pentru viață, poate decide cu măsuri extreme.

Compatibilitate

Femeia Leo își atrage atenția numai pe oameni decenți și puternici. Fata însuși nu este în mod clar toată lumea în dinți, mulți oameni pur și simplu nu pot să o rezolve. Compatibilitatea cu bărbații din alte semne ale zodiacului merită o analiză mai detaliată.

 • Berbec Femeile de leu vor atrage cu ușurință atenția asupra lor, deoarece astfel de bărbați sunt curajoși și decisivi, adesea au propria lor afacere sau poziție semnificativă într-o companie de prestigiu. Pentru o leoaică, el este literalmente partenerul perfect cu care puteți ajunge la idilul complet. Singura problemă poate fi o luptă pentru conducere, dar dorința de a găsi un compromis nu va da o pereche.
 • Cu un bărbat taur Lionisul are multe în comun, dar și multe motive pentru conflicte. Ambele semne sunt înclinate să domine, iar Taurul este, de asemenea, destul de dublat. Această caracteristică provoacă inițial interesul printre fete, dar rapid plictisit. Un astfel de om este foarte gelos, nerestricționat și înclinat la acumularea de finanțe. Toate aceste caracteristici sunt complet incomprehensibile la leu.
 • Combinație de gemeni și leu extern arată foarte frumos și armonios, dar este doar la prima vedere. Impermanența unui om nu-i permite să îndeplinească concepția, așa că poate deranja cariera de succes a companionului. Abilitatea aleasă este frumos atentă pentru ca fata să o împingă în căutarea de compromisuri și dacă își poate îndrepta eforturile în direcția cea bună, atunci în familie va fi o cale.
 • Crayfish masculin Nu reușește nimic bun pentru leu. Cel mai probabil, este o femeie care va fi inițiatorul relațiilor, dar numai sexul poate fi între aceste semne. Un astfel de om va fi dificil de a lua un tovarăș puternic și independent.
Citește mai mult  Masculin Cai: Caracteristici și compatibilitate

 • Dacă s-au întâlnit doi lei, care se pot respecta reciproc, atunci familia lor va invidia pe toți. Un astfel de cuplu va avea o casă de lux, ei vor arăta întotdeauna ca și împreună vor construi o carieră superbă.
 • Fecioara de sex masculin și leul femeii – Două opuse care se trag puternic între ele. Fecioara va cuceri inima capacității principale de a admira și submore, un astfel de deținător de un personaj calm este ușor de concesii. Singurul dezavantaj al unui cuplu este în finanțe, dar dacă se dorește leoaică, această întrebare va rezolva.
 • Cântare masculi va face întotdeauna un pic, dar aleasa nu va pierde ocazia de a presa. O femeie poate începe să se grăbească prin reproșuri, deoarece aleșii nu pot oferi tuturor celor necesare. Salvați Uniunea poate numai dacă leoaica merge pentru concesii.
 • Armonie de Leo și Scorpion se termină pe sex – liderii prin natura naturii nu se vor renunța reciproc. Scorpionul își imaginează pur și simplu șeful geloziei sale și un sentiment de proprietate. Certurile vor fi frecvente, iar relația va veni la nr.

 • O alianță favorabilă este posibilă cu Piața – omul energetic și ideologic va surprinde ziua lor principală de zi. Dorințele și pasiunile cuplului coincid, în timp ce omul nu pretinde rolul liderului în relații. Principalul lucru este că leul nu pornește comanda – acest Sagetator nu are.
 • Capricornul Va părea o leoaică prea calmă și chiar plictisitoare, iar fata leului însăși în ochii lui va arăta prea risipitoare și egocentrică. Bună compatibilitate în pereche numai în pat, și multe conflicte se află dincolo de ei afară.
 • Vărsătorul și leul au puțin general, dar pot găsi punctele de contact, dacă doriți cu adevărat. Un om va fi capabil să surprindă cumpărat-chonfit whaleter, dar acesta îl va dezamăgi foarte mult indiferență față de carieră și efemeritatea completă. Astfel de oameni se trag cu fermitate, dar ei nu sunt capabili să construiască relații stabile și armonioase.
 • Stele avertizează leu de la relații cu pește, La urma urmei, și vanisul ales va fi pur și simplu capabil să muteze independența și decisivitatea fetei. Mai mult, omul acestui semn nu corespunde ideilor leoaică asupra viitorului soț.

Sfat

Leu, și în special de sex feminin, doar adora cadouri. Adesea, o femeie de hobby este asociată cu colectarea accesorii, figurine sau decorațiuni. Cadoul tematic vă va arăta interesul și vă va transpira leul.

Semnul de foc reprezentanți adoră toate mistice și magice. Vă puteți mulțumi cu hărți neobișnuite sau cu o minge de cristal.

Cum să cucerească?

A câștigat o femeie de leu cu metode triviale nu va funcționa – persoana regală pur și simplu nu va acorda atenție eforturilor dvs. Un om trebuie să aibă un aspect atractiv și să aibă o finanțare mare pentru a intra pur și simplu în domeniul de vedere al leoaică.

Entuziasticul romantic, care va citi poezii sub lună și va suferi de sentimente nedivizate, nu va putea să se îndrăgostească de un reprezentant al elementului de incendiu. Nu-mi place fata și muzica cu o țigară în gură, cu mirosul lui Köln și fum săptămânal. Seduct Femeia va reuși doar de un intelectual bine întreținut, care se distinge de mintea și manierele ascuțite. Ales unul ar trebui să știe prețul și luxul iubitor, precum și leoaica în sine. Aceste cerințe trebuie să fie configurate pentru că doamna mândră a vrut să înceapă comunicarea.

Citește mai mult  1970 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristic el?

Cu toate acestea, un aspect nu poate face, pentru că o femeie este dornică de acțiuni concrete.

Sfaturile practice arată așa.

 1. Echipa Lion, încearcă să-i cheme interesul. Glumă, dar astfel încât nu a fost rănit.
 2. Admirați, dar nu flatter.
 3. Opriți frontierele permise. Femeia ar trebui să vadă în tine liderul.
 4. Lasă-o să înțeleagă că cu voi va fi protejată și se poate baza întotdeauna pe tine.

Cum să țineți?

Reprezentantul elementului de incendiu va fi cu dvs. numai dacă îl puteți recunoaște zeița ei. Femeia Leo este doar un astfel de lucru și vede, iar cea aleasă este doar obligată să împartă această opinie.

Pentru a păstra femeia acestui semn, faceți-o după cum urmează.

 1. Pune-o mai întâi. Toată viața ta trebuie să se mute în fundal, altfel leoaica nu va crede că o admirați cu adevărat.
 2. Arată atenția și îngrijirea, dar discret. Nu sta prea mult pentru a patimate o femeie și introduceți rolul de tată. Nu spuneți niciodată o leoaică, cum să trăiți și ce să faceți.
 3. Femeia Leu păstrează întotdeauna loialitatea față de persoana iubita lui, de aceea este important ca ei să aibă încredere în ea. Nu te îndoi nu partenerul tau un minut.
 4. Păstrați loialitatea. Orice indiciu de trădare va duce cu siguranță la un scandal rapid și o rupere a relațiilor.
 5. Face totul pentru ca leoaica este mândru de tine. Pentru o femeie a acestui semn, este important ca ea se poate lăuda pe alții în jurul valorii de omul său.
 6. Leoaica este încrezător că sexul – dovada de sentimente autentice. Arată tortura și pasiune, nu resping alesul, în caz contrar va începe să te îndoi.

Cum se întoarce?

Orice conflict cu o femeie Lvom se transformă într-o furtună de emoții. Comportamentul Prea martor al reprezentantului semnului cu o ceartă sau despărțire poate introduce o concepție greșită de sex masculin, în timp ce, de fapt, totul se întâmplă mai puțin gravă decât poate părea. După despărțire, primul pentru a face un om trebuie să facă o leoaică, chiar dacă ea a fost vinovată.

Femeia Leul se confruntă cu o furie reală, dar vine repede la normal. Ea simte nevoia de a-și exprima un om tot ea crede. Nu este în valoare de plecare pentru a argumenta cu o femeie în acest moment, este mai bine să folosească arme secrete – admirație și complimente. Lioness adesea parte cu partenerii doar pentru a revigora sentimentele.

Nu încercați să apelați milă și compasiune de la Lionis – o femeie o va lua pentru slăbiciune și nu dorește să restabilească mai mult relația. Un om trebuie să fie încrezător în acțiunile sale clare, dar în comportamentul său nu ar trebui să existe rece sau indiferență.

Amintiți-vă că, dacă trădezi un reprezentant de filme, atunci nu este posibil să se reconcilieze, fata se va răzbuna asupra durerii cauzate de ea și, cu siguranță, nu va ierta infractorul.

Despre ceea ce o femeie leu în dragoste, uită-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: