Totul despre Mantrah Jupiter

Totul despre Mantrah Jupiter

În yogopractoare, cântatul de texte sacre dedicate corpurilor cerești. Mantrele sunt folosite pentru a armoniza anumite zone ale vieții, rezolvarea problemelor fizice și psihologice, precum și pentru divulgarea chakrelor și auto-îmbunătățirea internă. Una dintre aceste mantre este apelul la Jupiter.

Particularități

În harta natală, Jupiter este principalul indicator al copiilor, cantităților, sănătății și relațiilor cu adulții. Jupiter este important pentru fete și femei, deoarece le trimite nu numai copii, ci și un soț / soție. Astfel, divinitatea formează componentele principale ale fericirii feminine. Bărbații Jupiter deschide calea de a-și îndeplini sarcinile față de familie și societate. Jupiter – planeta de optimism, mila și noroc. Patronul ei simbolizează prosperitatea și acumularea financiară, personifică daruri neașteptate ale soartei. Din punct de vedere medical, această planetă este asociată cu un sistem imunitar uman care afectează în mod direct sănătatea fizică a copiilor și a adulților.

Tradus de la sanscrită Jupiter înseamnă „cel care învață Guru”. Nu este o coincidență faptul că el este considerat un profesor al reuniunii tuturor zeilor, simbolul educației, corectitudinii și justiției. Ca un adevărat guru, el devine un luminator, sfânt patron al creșterii psiho-emoționale, personificarea conștiinței și minții. Numele lui Jupiter’s Sanskrit – Vahaspati. „VACHA” provine din „Vac”, care este tradus ca „Cuvintele menționate”, „Pati” înseamnă „cel mai înalt”.

Astfel, Vihaspati este Dumnezeul lui Dumnezeu. Această divinitate dă darul pentru a controla cuvântul și pentru a convinge pe alții în dreapta ei.

Care are nevoie de mantra?

Orice mantra ar trebui să fie utilizată atunci când o persoană simte nevoia de a face schimbări în viața sa. Obiectivul principal al rugăciunilor sacre este armonizarea spațiului energetic personal și a schimbării unor aspecte ale vieții. Patronul introduce armonia lipsă în ea și stimulează creșterea spirituală. Rugăciunea pentru Jupiter are un impact pozitiv asupra multor domenii ale vieții și activității umane. Mantra provoacă prosperitate, îmbunătățește bunăstarea, atrage norocul. Sfintele text la, să contribuie dezvoltarea controlului asupra emoțiilor, întărește calmul și atașați încrederea în forțele lor. Această rugăciune are un impact puternic asupra aspectelor publice și sociale ale vieții unei persoane, contribuie la creșterea spirituală și crește credibilitatea personală și statutul.

Citește mai mult  2030 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristicile sale?

Cu toate acestea, acest lucru nu este întregul spectru de influențe care mantre pot avea. Apel către această planetă are un efect benefic asupra caracteristicilor sociale și psihologice. Cu toate acestea, corpul fizic nu merge fără o atenție. În special, mantrele care vizează Jupiter au un efect de vindecare asupra sănătății, rugăciune către sfântul patron al planetei creează miracole la următoarele maladii:

  • Excesul sau obezitatea+
  • patologia turba+
  • bolile alergice.

Personalitatea cu un Jupiter puternic nu este supusă tulburărilor mintale, motiv pentru care pacienții cu schizofrenie, epilepsie și alte boli mintale fac adesea apel la planetă. Jupiter rezolvă probleme în relațiile dintre copii și părinți, precum și studenți și profesori. Meditația facilitează suferința unei persoane din cauza lăcomiei și de a se îngădui în propriile lor slăbiciuni. Textul sacru reduce încrederea excesivă de sine, care are un impact negativ asupra relațiilor cu oamenii. Citirea Mantra către Jupiter afectează practica situației fizice și sociale.

Sunetele mistice pot corecta starea de sănătate umană, își transformă starea mentală, se vindecă de la boli mintale grave. Cel mai important lucru este să ne întoarcem la universul sincer și cinstit. Este foarte important ca toate cuvintele pronunțate să meargă dintr-o inimă curată, cu cele mai bune și mai sincere gânduri. Orice dorește ca scopul deteriorării stării unei alte persoane, Jupiter și nu sunt percepute, o persoană nu primește reacția inversă din univers. Bunăstarea și îmbunătățirea situației nu pot decât să aștepte ca cel care să trimită cele mai bune, gânduri pure și credințe sincere.

Text

Textul mantrei arată astfel:

Citește mai mult  Fata Rac: Caracter, nume și sfaturi pentru Educație

Om Namo Bhagavate Vamadevaya!

OM BRIM BRICHPATAY NAMAHA!

Makerul OM Gram Grum sakha Woolev Namaha!

Dacă traducem textul și rugăciunile de la sanscrită, atunci dobândește acest sens: „Am închinat zeitatea lui Vamanadwe”. Vamanadeva este una dintre avatarele zeului indian Vishnu. Cu aspectul său, el seamănă cu Dwarf Bhman.

Textul sacru tras nu atât de mult la Jupiter, ca un corp ceresc, ci ca unul dintre iPosts ai Dumnezeirii cultului. Este practicianul său care își exprimă respectul și închinarea sinceră.

Când și cum să citești?

Pentru a citi mantrele adresate planetelor, rezultatele așteptate trebuie să fie angajate în zilele potrivite. Ziua lui Mercur este joi. Trebuie să se înțeleagă că planetele nu înlocuiesc reciproc cu debutul la miezul nopții, dar în funcție de ciclurile spațiale. Prin urmare, Noua zi vine imediat după apusul soarelui și continuă exact până când strălucirea în timpul zilei în altă zi. Prin urmare, ziua dedicată adorării Jupiter Divine începe miercuri, imediat după frunzele soarelui la orizont, și se termină joi la aproximativ în același timp,.

Eficacitatea oricărei yogopractic depinde în mare măsură de modul în care se desfășoară corect,. Numărul planetei este de 19, acest lucru înseamnă că numărul de repetiții ale mantrei ar trebui să fie multiplu de 19. Cel mai adesea 190 cercuri de 108 repetiții. Desigur, este fizic imposibil să scape de un astfel de număr de texte sacre într-o zi, prin urmare, există mai multe modalități de a efectua meditație. Puteți începe un apel la Divin, joi, și să continue în fiecare zi. Și puteți repeta mantre numai în zilele de joi până la 190 de runde de 180 de rotații sunt finalizate.

Citește mai mult  Snake Masculin: Caracteristici și compatibilitate

Practica a fost larg răspândită, pe care executarea textului sacru continuă exact 45 de zile. Patru runde de repetări sunt efectuate în fiecare zi. Astfel, rugăciunea zilnică se repetă de 432 ori. Când citiți vocea trebuie să vibreze, deoarece vibrațiile au spori în mod repetat apelul la spațiul de energie în jurul persoanei.

Consolidarea efectul miraculos al energiei create prin citirea mantra, permite vizualizarea corectă. În cazul în care recursul la Jupiter se face în scopul de a vindeca cochilia fizic, în timpul cântând practicile mantra ar trebui să reprezinte modul în care fluxul de frunze de energie spațiul și se dizolvă toate indispozițiile. În performanța de rugăciune pentru corectarea neajunsuri mentale și psihologice, aveți nevoie pentru a încerca să-și imagineze modul în care o persoană care posedă toate calitățile necesare, este născut pe site-ul unei personalități nedesavarsit. Sfat: Începător yogini În primul rând cel mai bine asculta înregistrarea audio Mantra. Acest lucru va permite stres dreapta și introduceți ritmul necesar.

În primul rând, textul sacru trebuie să fie citit în intimitate completă. În viitor, puteți utiliza orice minut gratuit, de exemplu, în timpul unei drumeții sau excursie. Prezența în jurul valorii de oameni nu are nici un efect negativ asupra rezultatului final. Concentrat maximă pe trimite energia necesară permite postura de lotus. Această abordare asigură o eliberare mai rapidă din toate problemele existente și vă permite să obțineți un răspuns din univers la orice întrebare.

Apelul corect la Jupiter oferă unei persoane abilitatea și dorința de a asculta înțelepții ale căror sfaturi ajută la realizarea creșterii spirituale și să vă permită să obțineți o adevărată fericire în întreaga astfel de latitudine a înțelegerii sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: