Sună de decorarea tabelului de nuntă

Sună de decorarea tabelului de nuntă

De la copilăria timpurie, fiecare fată visează la un prinț fabulos care va fi soțul ei și îi iubește toată viața. Și când apare prințul, este necesar să se încheie magia. Sărbătoriți nunta ca într-un basm, creați o dispoziție festivă, este posibil să oferiți un eveniment de solemnitate folosind diferite părți și subtilități, despre care vom vorbi.

7

Fotografii

Particularități

După ce cuplul se aplică biroului de registru, li se dă timp nu numai să se gândească la corectitudinea alegerii lor, ci și la organizarea unei sărbători de nuntă. Young Alegeți echipamente de nuntă, cumpărați inele, alcătuiesc o listă de oaspeți. Lucrări au o mulțime, dar este frumos lucruri mici.

Ai nevoie pentru a încerca să dor de tot dreptul la surprize a evita, pentru că nimic nu ar trebui să pună în umbră starea de spirit în ziua celebrării.

Este necesar să se determine în cazul în care un eveniment important va avea loc. Puteți alege un bun cafenea, dar puteți petrece o vacanță la domiciliu. O atenție specială este acordată proiectarea mesei pentru tineri casatoriti. Incasari această problemă, este în valoare de respectarea anumitor reguli:

 • Tabelul trebuie să fie amplasate în centrul compoziției de ansamblu, pentru că oaspeții vor urmări logodnicul si mireasa toată seara, spunând toasturi festive. Gândiți-vă la aspectul, astfel încât Youngs sunt în mod clar vizibile la capete diferite ale sălii, de obicei, locuri pentru ei sunt alese în capul mesei.
 • Prinderea proiectarea mesei pentru mireasa si mirele, ar trebui să ia în considerare paleta de culori selectată. Decorul este cel mai bine în culori luminoase. De asemenea, puteți decora tabelul cu compoziții florale originale, permiteți mâncăruri interesante din meniu și faceți-o frumos.
 • Designul de culoare ar trebui să sublinieze tonul de bază. Este de dorit ca acesta să corespundă hainelor de nouwweds.

 • Alegeți feluri de mâncare și textile care se potrivesc cu tema principală și decor.
 • O atenție deosebită trebuie acordată zonei în fața mirelui și mirelui și a peretelui din spatele tinerilor.
 • Pe tabelul de nuntă ar trebui să fie elemente prezente care sunt utilizate în decor pentru mesele de oaspeți. Este mai bine să faceți obiectele de decor mai mici, deoarece rolul principal în această zi aparține tabelului central.
 • Iluminarea poate fi, de asemenea, un element important de decorare. Utilizați diferite efecte de iluminare pentru o mai mare dinamism.

Decorarea tabelului de nuntă, dați preferință paletei de culori care va corespunde unui anumit subiect. Mireasa și mirele aleg o culoare pentru o sărbătoare care servește drept bază. Aceste nuanțe sunt prezente în proiectarea sălii, costumele de tineri casatoriti, flori si compozitii decorative. De multe ori, iar oaspeții sunt oferite pentru a veni in rochii care corespund „nunta“ culoarea.

Încearcă să creeze o atmosferă de solemnitate, dar nu te dus departe în detaliu. Creați o imagine blândă și modestă. Nu încercați să copiați opțiuni pentru alte evenimente, încercați pentru a face nunta unic.

Cum de a trimite vizitatori?

Cele mai multe dintre oaspeții de timp sunt petrecute în spatele mesei de nuntă. Astfel de evenimente vin, de obicei, un număr mare de persoane, de diferite vârste, preferințe, hobby-uri. Pentru ca toată lumea să fie distractiv și interesant, cred că în avans modul de a trimite vizitatori. confort și starea de spirit a acestora depinde de.

Iată câteva sfaturi pentru a ajuta oaspeții cu confort Connect:

 • Start pentru a face un plan de relaxare de la oaspeți. Plătiți suficient timp pentru a evita neînțelegerile enervante în ultimul moment.
 • Poziționați mesele astfel încât toți oaspeții să poată fi vizibili în mod clar de mireasă și mirelui de-a lungul serii.
 • În apropierea mesei, unde sunt localizate noiwweds, lăsați locuri pentru rude apropiate, părinți.
 • Dacă oamenii în vârstă sunt la nuntă, puneți-le aproape de tineri, astfel încât ei să poată auzi totul bine. Nu trebuie să plecați pentru astfel de oaspeți un loc lângă muzicieni, zgomotul în exces va interfera cu ei.
 • Încercați să alternezi bărbații și femeile, va fi mai convenabil să conducă o conversație, mai ales dacă oamenii sunt deloc necunoscuți.
Citește mai mult  Reguli de bază ale Restaurant Etiquette

 • O opțiune bună va fi plasată pe tabelele cărților cu numele invitaților invitați.
 • Site-ul într-un loc de prieteni, colegii la locul de muncă, rude.
 • Oaspeții cu copii mici sunt de obicei căutați la o masă. Pentru copiii mai mari puteți pune o masă separată. Cutia cu creioane și hârtie va permite baietii sa faca o afacere interesantă în timp ce părinții lor se distrează.

Încearcă să nu aibă o zonă pentru copii în apropiere de muzicieni. De asemenea, ea nu ar trebui să interfereze cu libera circulație a altor persoane. În același timp, părinții ar trebui să poată contact vizual constant cu copii.

Alegerea unui loc pentru invitați, urmat de preferințele personale. Aveți posibilitatea de a imprima un plan comun și atârnă-l la intrare. Deci, oaspeții se pot gasi rapid locurile lor.

Idei de design feluri de mâncare

Punctul principal atunci când se pregătește pentru nunta este decorarea mesei festive. În această zi, vă puteți masa cea mai sofisticată pe plac. De obicei, pentru a alege un număr mare de tot felul de feluri de mâncare, având în vedere gusturile și preferințele tineri casatoriti.

O varietate de mâncăruri reci și calde, gustări neobișnuite ar dori și oaspeții. Mireasa si mirele ar trebui să încerce să facă un meniu, astfel încât toată lumea este plină și mulțumit. Nu uita că persoanele în vârstă vor veni la nuntă și copii. Pentru astfel de persoane ar trebui să aleagă mâncăruri speciale. Rețineți că cineva dintre oaspeții lor poate fi un vegetarian, astfel încât un număr suficient de preparate din carne ar trebui să fie prezente pe masa.

Dulce este de obicei servit la sfârșitul celebrării. În acest moment final ai nevoie pentru a se potrivi cu o grijă deosebită. De obicei, un tort de nunta de lux se face la comanda. Alte delicatese sunt servite în pahare frumoase sau alte feluri de mâncare rafinate.

Fructele sunt, de asemenea, un element necesar pe o masă festivă. Mai ales va succes selecția lor pe nuanțe corespunzătoare „nunta“ culoarea. Puteți adăuga casete luminoase la coșuri de fructe, și le poate descompune frumos pe plăci. În același timp, bucăți de fructe pot fi tăiate în formă de inimi, stele și alte figuri.

Textile frumoase sunt adesea folosite pentru a decora masa de nuntă. Puteți face o cârpă nu numai masa, ci și scaune, precum și alte elemente. Preferați țesuturi transparente delicate de culori pastelate, cum ar fi organza, sifon, kapron. Detaliile interioare separate pot fi decorate. Combinație admisibilă de diferite țesuturi.

Pe tabelul pentru nou-născuți puteți pune un dantelă de masă. Sub deschiderea sau panza transparentă ar trebui să fie plasată de o țesătură opacă monocrom, astfel încât să nu se poată vedea picioare la masă. Gătitul poate fi decorat cu fâșie de aer.

Citește mai mult  Regulile de conduită în situația conflictelor

Adăugați o atingere de misteriozitate la atmosfera de vacanță, punând lumânări pe mese de diferite culori, dimensiuni și design pe mese. Le puteți folosi ca decor și puteți fi aprins la un moment dat, de exemplu, când va fi luată tortul de nuntă.

Când decorați o masă festivă, florile pot fi preferate atât culori vii, cât și artificiale. Compozițiile de flori completează cu succes stilistrul general al evenimentului. Puteți pune un buchet mare mare cu culori vii în centrul mesei principale. Pe mesele de oaspeți puteți plasa buchete mici de același ton.

Metode de servire

Setarea tabelului competent pentru celebrarea nunții – un punct important. O masă frumoasă este plasată pe masă. Puteți alege atât o panza albă clasică, cât și o țesătură adecvată pentru stil și colorare la subiectul evenimentului.

Vă rugăm să rețineți că excesul de culori luminoase poate afecta negativ designul. Nu utilizați mai mult de trei tone, combinate armonios între ele. Sub fata de masă, este obișnuit să puneți un substrat special pentru a absorbi sunetul.

În timpul aranjamentul de feluri de mâncare să ia în considerare anumite reguli. Pe masă a pus două plăci pentru fiecare oaspete. Pe o farfurie pentru mâncărurile principale pune o placă de o dimensiune mai mică destinată gustărilor. De mai sus sunt frumoase servetele tesatura, de multe ori decorate cu decor interesant.

Cutlery sunt plasate într-un anumit fel. Pe partea stângă a plăcii – loc de furcă, pe dreapta – un loc pentru o lingură și cuțite. De asemenea, pe partea dreaptă, instrumentele sunt amânate într-o anumită ordine. Primul care a pus dispozitivele care se bucură ultimul. Pe lângă placa pune un cuțit, care este utilizat pentru principalele feluri de mâncare. Apoi, există o lingură de supă. Ultimul loc ocupă un cuțit pentru snacks-uri.

La fel de important pentru a pune în mod corect ochelarii. Proștii, pahare de vin pentru șampanie, vin și pahare de vodca sunt folosite pentru evenimente solemne. Este demn de remarcat faptul că între pahare pentru vin alb și roșu, există diferențe. Pentru vin alb alege ochelari un pic mai mic în volum. Ochelari de vedere sunt stabilite la o distanță de un centimetru unul de altul, în fața plăcilor.

Compoziția culorilor va fi cursa finală la designul camerei. Plantele selectate de preferință sub decorul tabelului de nuntă. Buchetele nu ar trebui să fie prea greoaie, altfel vor interfera cu comunicarea oaspeților.

Nu utilizați culori cu un miros puternic, pot provoca dureri de cap, precum și îneacă din arome de feluri de mâncare.

Pentru compozițiile volumetrice din culori, în picioare separat Pyro mare. Pe mese lungi este mai bine să aranjați o compoziție de mai multe vaze superficiale cu plante. Puteți completa decorarea cu lumânări și fructe. De asemenea, puteți pune pe tabelele Candelabra Graceful.

Servind masa cu propriile mâini, puteți arăta toată fantezia, astfel încât rezultatul să facă nou-născuții și oaspeții o impresie indelebilă. La cât de frumos și cu succes va fi acoperit masa, starea generală a celor prezenți depinde.

Adesea la nunți set mese de bunting cu gustări. Aici sunt sandvișuri adecvate cu scuipare, canape, carne și tăiere de fructe. Astfel de gustări se pot face acasă.

Încercați să hrăniți produsele în acest formular, astfel încât acestea să fie convenabile să le luați astfel încât să nu se prăbușească și să nu piardă. Aceasta va exclude riscul de poluare de utilaje.

Sfaturi și recomandări

Nu uita despre baloane. Alegeți culorile corespunzătoare designului și puneți bilele în spatele spatelui nou-născuți sub forma unui arc sau a unei alte compoziții. Puteți, de asemenea, baloane se descompună în fața mirii pe podea.

Citește mai mult  Vase pentru servire de masa: soiuri și nuanțe de alegere

Acordați atenție designului pereților pentru nou-născuți, La urma urmei, toată atenția oaspeților va fi atrasă pe ele. Puteți folosi țesături transparente, suspendate liber în jos și le puteți lega cu panglici frumoase de dantelă, lipiți cu pini de stras, cravată cu arcuri. Așa că nu se poate face numai locul la masa de tineri casatoriti, dar toata sala.

Decorarea camerei și decorarea unei mese de nuntă, puteți întâmpina unele dificultăți. Că acest lucru nu se întâmplă, este important să se evite unele erori:

 • Nu folosiți plante cu miros puternic și lumânări aromatice+
 • Gama de culori a camerei nu ar trebui să „susțină“, cu tinuta de tineri casatoriti+
 • Nu utilizați un decor mare pentru masa de proiectare, pentru că oaspeții trebuie să vedem+
 • Nu decora camera cu flori și fructe mai devreme decât o zi înainte de eveniment, în caz contrar fructele vor pierde aspectul proaspete, iar florile se estompeze+
 • Pentru mese mici, ornamente simple sunt mai potrivite pentru mese lungi. Este mai bine să utilizați mai multe melodii+
 • Oprește alegerea pe șervețele de tesatura (hârtie va arata ieftin)+
 • Decorați un tabel de pachet fără strălucire în exces, în culori calme.

Produsele de la o masă de tip bufet poate fi folosit la a 2-a zi după banchet, pentru că de multe ori există multe produse după astfel de evenimente. Dacă sărbătoriți o nuntă într-o cafenea, angajații oferă să ridice mâncărurile rămase cu ele însele și, în acest caz, este destul de apropiat. A doua zi, oaspeții pot veni din nou, și le puteți trata.

aniversare de nunta este, de asemenea, de multe ori marcată cu un domeniu de aplicare mare. Mulți oaspeți sunt invitați la prima aniversare. El este numit o nuntă ședere. Numele se datorează faptului că, în primul an după nuntă, tinerii încă „sunt sudate“ între ele, iar relația nu este foarte durabil, cum ar fi siter. În această zi, se obișnuiește să se dea lenjerie de pat, perne, fulare.

Exemple și opțiuni de succes

Când alegeți subiectele nunții, puteți asculta sfatul designerilor și stilistului, aflați tendințele de modă ale sezonului viitoare. Deci, puteți decide culoarea și completați-o cu nuanțe potrivite. Astăzi, următoarele culori sunt adesea folosite pentru a sărbători nunta:

 • roșu+
 • Marsala+
 • roz deschis+
 • Green saturat+
 • gri-albastru nuanțe+
 • „cafea cu lapte”+
 • Galben și combinațiile sale cu Burgundia.

Sărbătoarea, decorată în gamme delicată de liliac-alb. Acest lucru va da evenimentul de mister, de ușurință și har. Realizarea eficientă și neobișnuită la designul camerei în culoarea de aur.

Pentru aderenți ai clasicilor, cele mai bune opțiuni sunt bej, lactate, nuanțe roz roz. Natura dinamică poate alege costumele într-un gaz răcoritor și „primăvară”.

Atunci când alegeți culori, luați în considerare atât ce oră a avut loc o sărbătoare. Culorile reci și saturate sunt potrivite pentru evenimentele de iarnă. Poate fi combinații de alb cu albastru, gri sau aur, folosind o nuanță purpurie și o culoare din Marsala.

În sezonul cald, cea mai bună alegere va fi nuanțe de tonuri verzi, albastre, roz. Combinație albastră cu aminte galbene despre cerul curat nesfârșit și soarele luminos. Când alegeți albul cu albastru, puteți obține o imagine marină romantică.

Mai multe secrete în proiectarea sălii de nunta vă va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Adriana

  Pot să am sfaturi sau sugestii pentru decorarea tabelului de nuntă? Ce culori și elemente ar fi potrivite pentru a crea o atmosferă elegantă și romantică? Ai vreo recomandare pentru aranjamentele florale sau pentru realizarea unui tabel impresionant? Aștept cu nerăbdare sfaturile tale pentru a face din masa de nuntă un moment de neuitat.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: