Ce să dea la aniversarea 21th de nunta?

Ce să dea la aniversarea 21th de nunta?

Viața de familie umple căldura noastră de zi cu zi a oamenilor apropiați, preocupări diferite, momente de fericire și multe lucruri mai interesante. Timpul zboara neobservate. Numai o aniversare deceniu a fost sărbătorită, de douăzeci de ani, nu a avut timp să clipească, și nu o rundă pe nas, dar în prezent nu mai puțin important – 21 de ani de la ziua nuntii. Cu această dată, un număr mare de fapte și tradiții interesante este conectat.

Data caracteristică și simbolul ei

Să se căsătorească timp de 21 de ani – o lucrare mare, pentru că în acest timp cuplul căsătorit se confruntă cu mai multe momente excelente și nu aduce bucurie specială. Este opal, fiind un material natural solid, a devenit un simbol al acestei date. Primar piatra aceasta poarta o energie negativa, care este capabil să aducă o relație de familie. Cu toate acestea, în condițiile corespunzătoare, poate deveni o componentă de fixare a familiei, face soți mai condescendenți reciproc pentru a putea ajunge rapid la un compromis în certuri.

Cel mai adesea după vârstă de douăzeci de ani de ani de viață împreună, care obișnuiește să se sărbătorească magnific și cu voce tare, nunta opal preferă să sărbătorească într-un cerc apropiat de familie cu rudele cele mai apropiate și prieteni. Pentru a da de a face ceva mic, dar memorabil.

Referință istorică

Aproape toată lumea se întreabă de ce a fost Opal a devenit un simbol al acestei aniversări, pentru că nu-i place o persoană prin natura. În conformitate cu convingerile, el aduce doar mâinile și probleme. Dar, în viața de familie, el poartă cu totul alta – duritatea intențiilor, transparența gândurilor, empatie. Acesta este modul în care se întâmplă în familie de oameni care împreună timp de 21 de ani: soții sunt ferme în relația lor, nu ascunde nimic unul de altul și în momentele dificile, în orice mod de sprijin reciproc.

În credințele sa spus că, numai care se încadrează în mâinile oamenilor care iubesc sincer reciproc, acest mineral schimbă accentul negativ asupra opus. În principiu, ea poate apărea și în viață: relația va fi chiar mai puternică, fie că vor veni complet la nr. Se spune că este în ultimele 21 de zile există o piatră convențională în prețios. Același lucru se întâmplă cu dragostea, care în 21 de ani de la dragoste se transformă într-o relație de familie puternică.

Citește mai mult  Rochii de nunta Papilio

Obiceiuri si traditii

Cu această dată, există mai multe tradiții interesante. „Newlyweds”, sărbătorind douăzeci și unu de ani de viață, ar trebui să fie achiziționate de această piatră prețioasă. În ziua celebrării, eșarfa de culoare albă ar trebui să ștergă, care ar trebui să fie umflată în ulei vegetal: Se amestecă toată energia negativă din piatră. Se crede că fiecare dintre soți ar trebui să dobândească un picioare pe care dorea, în ciuda costului. Chiar dacă achiziția este foarte scumpă (bijuterii, mașină), va deveni un simbol al relațiilor puternice în viața de zi cu zi.

Într-o zi festivă, soțul și soția dvs. trebuie să scrie asigurări despre devotament între ele în viitor. Acesta este ceva de genul actualizărilor jurămintelor care sunt pronunțate de nou-născuți la încheierea căsătoriei. Dacă garanțiile au fost prezentate pe cale orală, ar trebui să invitați cel puțin un martor.

Pentru ca fericirea să nu părăsească casa, trebuie să purtați ceva cu Opal pe parcursul zilei (cercei, inel, suspensie) sau în buzunarul hainei Puneți un mic fragment al pietrei.

Cum să petreceți această zi?

Douăzeci și unu de nunta vine dupa o aniversare luminos de porțelan, pe care se obișnuiește să se colecteze o mulțime de prieteni și rude. nunta Opal – un motiv bun pentru a petrece timp cu a doua jumătate dvs.

 • Restaurant sau cafenele. Această opțiune este cel mai popular, dar nu la fel de interesant ca restul. Cu toate acestea, orice femeie vrea cel puțin ocazional la „plimbare“ cele mai multe costumele lor frumoase și pantofi cu toc înalt, care sunt imposibil de purtat in fiecare zi. De ce nu o face într-o astfel de zi importantă ca 21th aniversare.

 • formare comună. Astăzi, așa-numitele clase de master pereche câștigă popularitate de a fi într-un ritm rapid, pe care iubitorii de prieteni sau pur și simplu se pot crea ceva interesant impreuna (totul depinde de direcția). Acesta poate fi de a crea orice ambarcațiune, de gătit un fel de mâncare delicios sau doar un master-class de dans. În orice caz, numai amintiri pozitive vor rămâne dintr-o astfel de distracție.
 • De casă. Deoarece cele mai multe ori de familie are loc în aceleași patru pereți, mulți pur și simplu nu ia în considerare această opțiune pentru a petrece o vacanță. Și în zadar, pentru că o seară liniștită de familie pot fi adăugate cu preparate apetisante și băuturi delicioase, precum și muzică plăcută și lumină moale aromasual, după care vă puteți reconsidera arhiva video de acasă sau doar se bucură de vizionarea unui film bun.
Citește mai mult  Rochii de mireasa de la Rosa Clara

 • Mica excursie. Una dintre cele mai multe opțiuni de cadouri interesante ca soția unui soț și opusul este o călătorie. În cazul în care partea financiară permite, poate fi o vacanță pentru două în străinătate, un tur al Europei sau pur și simplu plecarea la cabana. Orice ar fi fost, astfel cadou o va aminti pentru o lungă perioadă de timp. Principalul lucru este de a pregăti în avans: cumpara bilete, să ia în week-end la locul de muncă.

 • Mergeți pe jos spre natura. Dacă strada nu este de minus 25, atunci această opțiune nu este mai puțin interesant, printre altele, și cel mai important – este bugetul. Soții pot merge la natura kebab, și doar du-te în parc și admira natura înconjurătoare, luând un coș cu alimente și capace.
 • Teatru. Într-o forfotă de zi cu zi fără sfârșit, oamenii rareori se gândească la îmbogățirea lor spirituală. Prin urmare, un astfel de eveniment, ca aniversarea nuntii, este un motiv de mare pentru a vizita evenimentul cultural, chiar și împreună. În funcție de preferințe, acest lucru poate fi ca o vizita la spectacol de teatru și operă, balet. În nici un caz, trebuie să se familiarizeze în prealabil cu biletele și repertoriul de cumpărare.

Ce cadou pentru a alege?

Un astfel de eveniment semnificativ ca o nunta opal, în orice caz, nu va costa cadouri. Și, cel mai adesea prezentarea cadourilor nu se limitează la soții care felicita reciproc. Toată lumea este perfect înțeles că copiii, precum și familiile de familii nu vor fi în măsură să ignore un astfel de eveniment.

Citește mai mult  Variante de coafuri pentru păr de mijloc pentru mireasa mama lui

Pentru copii, un astfel de eveniment, ca aniversarea de nunta părinților, nu este mai puțin important decât pentru ei înșiși. Toată lumea Vreau să prezint nativ mea nu doar un fleac, dar un lucru cu adevărat memorabil. De exemplu, puteți:

 • face un colaj de fotografii de familie, în ordine cronologică, începând cu fotografii comune ale părinților, în cazul în care acestea sunt încă foarte tineri+

 • Recreează momentul intrării părinților în căsătorie folosind un script care poate fi folosit pentru a te dezvolta și de a găsi gata făcute on-line+
 • Aranjați cina pentru două într-un restaurant confortabil, prin care se dispune o masă în avans și plata acesteia, puteți comanda în continuare muzicieni, care scribs doar seara.

  Pentru cei care nu sunt un angajament de cadouri creative, puteți lua în considerare opțiunile mai simple, care sunt potrivite nu numai pentru copii, dar și familii de familii:

  • Decor cu opal pentru fiecare dintre soți: inele, cercei cu aburi – pentru soți, cufflinks – pentru un soț+
  • Bilete pentru orice eveniment cultural: balet sau spectacol de operă, concert de muzică simfonică, expoziție+
  • umplut cu poze de familie album foto+
  • Sticlă de vin erodate+

  • lenjerie de pat Stimati+
  • Echipament electric+
  • Set de ustensile de înaltă calitate.

   Soția soț poate prezenta:

   • Bijuterii cu pietre prețioase, în acest caz, cu opal+
   • Chic buchet de flori+

   • Produse din ciocolată lucrate manual+
   • Certificat în SPA+
   • Excursie pe jos într-un restaurant+
   • Setul asociat cu pasiunea soțului.

   Soțul Soția poate da:

   • Butoni cu inserții opal+

   • Setul asociat cu entuziast+
   • set bun instrument+
   • Mangal+

    • orice inventar de sport.

    În orice caz, oricare ar fi ales este darul, cel mai important lucru în această zi este să acorde o atenție la un prieten care ar trebui. Acesta va avea loc în această zi, în natură, într-un restaurant sau într-un cerc de familie – nu contează, principalul lucru este amintiri de neuitat, care vor rămâne soți pe tot parcursul vieții lor de familie.

    Despre ce să dea la aniversarea de nunti, uita-te în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: