decor masa de nunta cu propriile lor mâini

decor masa de nunta cu propriile lor mâini

Accentul principal al oricărei sala de nunta este întotdeauna o masă pentru tineri casatoriti. El mîngîie opiniile oaspeților, lentilele camerelor foto și video, este locul său central și principalele decoratiuni pe nuntă. Alegerea unei mese festive pentru miri – cel mai important element al decorului din intreaga camera.

Cu toate acestea, există anumite reguli pentru decorarea mesei de nunta pentru tineri casatoriti, încălcarea pe care o puteți transforma peisajul de sala de banchet în ceva risipeasca și fără gust. Prin urmare, multe cupluri încercați să invite designeri profesionisti pentru decor interior sau da Brazds Consiliului, în acest caz, cu privire la depunerea instituțiilor în care este planificată celebrarea.

Dar dacă sunteți încrezător în sensul propriu de măsură, se bazează pe gustul dumneavoastră sau cu siguranță pe care doriți să vă încercați în rolul de designer, este foarte posibil pentru a decora masa de nunta cu propriile mâini. Noi aducem la cunoștință principalele nuante care va ajuta la construirea unui plan suplimentar pentru decorul mesei de nuntă și fantezie trezi.

Particularități

Decorare de mese, în orice caz, ar trebui să fie stabilite în conceptul general al celebrării. Prin urmare, masa pentru tineri casatoriti este obligatorie va fi armonizată cu stilul întregului interior.

Interiorul este selectat în conformitate cu subiectele de nunta, având în vedere gusturile și dorințele tineri căsătoriți, și poate fi atât clasice, cât și extravagante. În același stil, este întocmit și un loc central pentru tineri.

Decorațiile standard de masă festive servesc:

 • Flori – buchete proaspete sau compoziții artificiale+
 • Țesături – fețe de masă, draperii, panglici, arcuri+
 • Articole de decor – baloane, lumânări, șervețele decorative+
 • Iluminare potrivită pentru celebrarea nunții stilului.

Reguli fundamentale

Tabelul de nuntă trebuie să fie punctul central al revizuirii întregii camere. Cu toate acestea, cuvântul „central” în acest caz este condiționat, deoarece în sens literal, masa din centrul sălii va fi neprofitabilă să se uite. Nouawweds se vor incomod la felicitări, iar oaspeții – să se uite la spatele lui Newwweds.

Prin urmare, tabelul pentru tineri instalează întotdeauna peretele, cu o revizuire deschisă a întregiii hale. În mod optim, dacă cafenelele sau restaurantul are un mic podium sau mini-scenă.

În cazul în care nunta este planificată în stilul unei părți vesel, acesta va fi suficient pentru o masă pachet pentru oaspeți, cu toate acestea, pentru tineri casatoriti ai nevoie pentru a face un tabel separat mic și evidențiați-l cu decorațiuni speciale.

Pentru o nunta modesta a casei proiectate pentru un număr mic de persoane, o masă comună este potrivit pentru care locul de mireasa va fi în partea de capăt. Trebuie să fie subliniat în special, ea lasa pur si simplu, dar frumos. Aici principalul lucru nu este de a supraîncărca masa cu obiecte inutile pe care toată lumea va interveni numai.

Decorul mesei principale trebuie să fie armonizată cu gama de culori și stilisticii restul tabelelor, ci să iasă în evidență mai luminoase sau ornamente luxuriante printre ei. decoratiuni decorative pot fi prezente nu numai pe masă, dar, de asemenea, lângă masă, pe partea din față și pe părțile laterale.

Vaze și sfeșnici nu ar trebui să aleagă prea voluminoase și mai mari – nu ar trebui să închidă recenzia, să intre în obiectivul fotografului în loc de nou-născuți. Dar pentru decorațiuni în aer liber, obiectele voluminoase sunt complet adecvate, cu condiția ca acestea să se încadreze în stilistul interior.

Decor cu flori

Flori de nunta – Aceasta este o decorare speciala, simbolizand frumusetea, tineretul, viata înfloritoare. Pentru decorul tabelului, cea mai bună opțiune va fi muguri mici pe tulpini scurte tăiate. Selectate în ton și compilate în compoziție, ei vor umple atmosfera de vacanță și harul.

Cea mai bună alegere, potrivit experților, pentru a decora masa de nuntă sunt trandafiri, gerbere, hortensii și crizanteme. Ele țin cel mai bine forma, dau volumul compoziției și sunt bine combinate cu alte plante și materiale decorative.

În fundalul peretelui sau partea din față a mesei pe podea, puteți aranja vase volumetrice cu compoziții gata făcute din culori mari și înalte sau florile puse în aceste vase donate de persoane atunci când mirele cu mireasa va sosi în o sală de banchet.

Nu mai puțin vizionând festiv ghirlande și căi de la flori la marginea exterioară a mesei și o masă de masă. Pentru a face acest lucru, un burete poros umezit cu apă, în care se fac găurile. În aceste găuri de inserție flori în conformitate cu o schemă de pre-gândit-out.

Acest decor poate fi emis un fundal înapoi la spatele tineri casatoriti. În acest caz, buretele este atașat la un fir solid sau la orice material de îndoire. Lingoul este instalat pe perete în formă de arc, inele de nunta, inimile, sau orice alt simbol frumos. Prin aceeași schemă în găurile buretelui, sunt introduse scurte culori culori.

Frumos uite la coșuri masa de răchită cu flori, dar ele nu trebuie să fie prea mult. Este de dorit ca coșurile sunt amplasate simetric și au aceeași dimensiune și formă.

flori vii sublinia perfect stilul CASATORIA, daca le ridica, în conformitate cu schema de culori totală. La rândul său, soluțiile de culoare va depinde de stilul de stilul și temele de nunta.

direcţii de stil

Așa că masa de nunta nu devine o cincime ridicol printre străin pentru el, este necesar să se ia în considerare designul interior de ansamblu. Deci, pentru locul principal de tineri casatoriti, aceleasi tonuri si decoratiunile sunt selectate ca pentru restul de mese, fețe de masă, perdele. Cu singura diferență că masa de tineri casatoriti vor fi magnific și mai luminos.

In mod traditional, o celebrare nunta este redactat în două stiluri – clasic și provence.

 • Clasic. Rigoarea stilului va da evenimentului note mai ales solemne, subliniază rafinamentul miresei și respectabilitatea costum de mire. Tabelul din acest stil poate fi decorat cu nuanțe nobile adânci într-o combinație obligatorie cu o abundență de culoare albă. Se pare elegant, o față de masă albă ca zăpada pe un violet sau albastru închis, visiniu sau ciocolata tesatura mai mici proeminente. Confortabile și grele drapery țesături pentru fețe de masă mai mici. Crystal, Kandelabra, tacâmuri și scaune trebuie să se potrivească un cadru de lux. decoratiuni florale sunt alese în tonul gama de culori de fețe de masă. Dar, cu restul de decoratiuni pe care trebuie să fii atent – masa regală în stil clasic nu va tolera bibelouri vulgare.

 • Provence. Numele general pentru toate nuntile în culori pastelate. Culoarea principală a stilului este de liliac nuanțe de lavandă, cu toate acestea, ele pot înlocui cu succes albastru, roz, culoare salata. Există drapets țesut de aer de pe masa, abundența de buchete mici de la culori blande, funde, volane. fundal spate decorate cu arc de flori, bile, arcuri mari și panglici de lumină din organza sau Capron. Porcellen Parliant Shades domnește într-o porție. Decorul în nuanțe pastel se va potrivi mai ales foarte tineri căsătorie sau romantismul convins.

Cum de a decora o cârpă?

Orice masă festivă începe cu o față de masă. Locul pentru hrănire trebuie să creeze mai întâi o atmosferă estetică. Pentru decor, tehnici speciale sunt folosite pentru a sublinia identitatea locului pentru tineri casatoriti.

Stofa nu de schimb pentru fețe de masă pentru o nunta, sau a declarat bogat metoda de răsucire, noduri frumoase, arcuri, de a crea un cearșaf de mai multe tipuri de tesaturi de culori contrastante, prin strângerea și țes.

Rafinat opțiune – două fețe de masă, diferite în textură și culoare.

 • Cilindru de masă inferioară din nuanțe profunde sau intense. Pot fi făcute din atlas grei, catifea, mătase.
 • Superior, care nu acoperă complet mai puțin – de la organza sau dantelă.

În crearea de draperii spectaculoase, merită aplicarea fanteziei, iar restul este o chestiune de tehnologie. Pe marginile feței de masă în centru, firul rezistent gros este cusut și strâns de orice mod convenabil. Foldurile sunt formate și fixate la nivelul dorit.

Frumos arata arcuri luxuriante pe marginea din față a mesei. Pentru un accent deosebit, ar trebui să fie atașați la o masă de masă albă de zăpadă, iar cârpa pentru arcuri pentru a ridica fețele de fund de fund.

Volumele create de drapery pot elibera elegant pe podea ca un hem de rochie de mireasă. Un astfel de val de țesătură servește ca o decorare de la sine. Dar este posibil să se determine locul pentru aranjamente de flori sau elemente de decor – figurine, cutii cadou simbolice, fântână decorativă.

Orice decorațiuni de tesatura pentru decorare poate fi cusut independent sau achiziționat în cabina de nuntă deja pregătită.

Servirea festivă

În proiectarea tabelului de nuntă, fiecare detaliu al decorului ar trebui să fie în locul său, să se armonizeze cu tema generală a nunții, iar serviciul de aparate de masă nu este o excepție.

Regulile generale pentru felurile de mâncare din tabelul festiv sună ca acesta:

 • Tacâmurile trebuie să fie extrem de curate și lustruite la strălucire+
 • Placa de antrenor este plasată la o distanță de 2 cm de marginea mesei+
 • Plugul trebuie să stea în partea stângă a plăcii la cuișoarele în sus și cuțitul este pe dreapta, o margine ascuțită la placă+
 • O lingură este situată lângă cuțitul, puțin drept+
 • Ochelarii sunt așezați spre dreapta pe placă, cantitatea lor depinde de băuturile propuse, dar standardul este numărul 3 – sub șampanie, vin și băuturi nealcoolice+
 • Ryumki pentru băuturi calde sunt așezate lângă ochelari.

Normele adoptate de eticheta mondială ar trebui respectate chiar și pe nunți modeste sau informale. O astfel de îndoială, ca plasarea corectă a felurilor de mâncare, oferă aspectul mesei bine ținute și culturale.

Placa de antrenor este un dispozitiv important de servire. În primul rând, servește la completarea în decorarea. În al doilea rând, păstrează spațiul de pe masă curat și este, de asemenea, un suport sub plăci adânci cu mâncăruri fierbinți. Înainte de începerea meselor, plăcile de acoperire pot fi decorate frumos cu șervețele cu elemente de decor suplimentare: ramuri, arcuri, inele.

Dacă nunta nu are loc la un nivel oficial ridicat, atunci nu ar trebui să călătoriți cu o varietate de tacâmuri în jurul unei plăci. Acest lucru poate fi pus într-un oaspete într-o poziție ciudată. Un set destul de standard, iar restul pot fi reduse ulterior în funcție de noile feluri de mâncare expuse pe masă.

Pentru șampanie există două tipuri de pahare – înguste pe un picior subțire și largă sub forma unui bol. La celebrarea nunta, pahare inguste de mare pentru oaspeții sunt de dorit, dar tinerii căsătoriți pot fi orice. Și chiar mai bine, astfel încât acestea sunt decorate inițial. De exemplu, panglici sau cazuri.

Salon, Peppermill și coșul de pâine sunt expuse la intervale egale de mese clienților, alături de preparate proaspete de tăiere de legume. În cazul în care un tabel separat de formă dreptunghiulară este asumată pentru mire și mireasă, este sare, un coș cu pâine și tăiere legume într-o copie dublă de pe ambele părți ale mesei. Pentru masa de nunta unei forme rotunde de un singur exemplar.

  seturi de ceai sunt luați în mai aproape de sfârșitul celebrării, în cazul în care 2/3 din programul evenimentului a trecut deja și este timpul pentru a face un tort de nunta. Serviciul trebuie să fie în mod egal aceleași, chiar dacă oaspeții sunt mai mult decât articolele din setul. De regulă, nu există astfel de probleme în restaurante, ci pentru o nuntă de origine este mai bine să aveți grijă de achiziționarea acelorași setări în avans.

  Posibile greșeli

  Regulile și recomandările de mai sus sunt, desigur, nu sunt panacee, iar la fiecare nuntă se poate întâmpla să forțeze majoră. Nu merită supărat din cauza asta, dar puteți evita multe greșeli.

  • Nu permiteți obiecte înalte pe masă, fie sticle, vase sau flori. Newwweds ar trebui să fie în toată gloria sa în public.
  • Pentru mesele rotunde este mai bine să ne limităm la o decorare, în timp ce dreptunghiulează bijuterii simetrice pe margini.
  • Șervețele de luat masa care vor servi inițial ca o decorare a mesei și a unei plăci de antrenor, este de dorit să alegeți materialul, mărimea mare. Atunci când noii și oaspeții vor sări peste mese, șervețelele pot fi puse în genunchi, pentru a fi nepotrivite să nu pată un costum festiv.
  • Ar trebui evitată prin culori foarte mirositoare și lumânări aromatice – în hol cu ​​un grup mare de oameni de mirosuri puternice pot fi acceptate capul. Lăsați mirosul de vacanță ca vinurile bune, mâncarea delicioasă și un pic de spiritele mirelui.

  Exemple de succes

  Pentru a decora masa de nuntă cu propriile mâini, nu recurgeți neapărat la ajutorul designerilor scumpi. Ideile interesante pot fi învățate în cataloagele agențiilor de nuntă, pe site-uri specializate și va fi, de asemenea, merită să participăm la clasa master pe acest subiect.

  Oferim câteva exemple care vor ajuta la fugă de fantezie și, poate va aduce o idee originală proprie.

  • Masă rotundă pentru nou-născuți în tonuri blânde „Provence”. Principalul accent – pe ghirlande florale și țesături de masă.

  • Elegant Burgundy și Alb Classic. Ideal pentru un cuplu adult respectabil.
  • Uimitor albastru. Tema marină pentru desfășurarea unei nunți într-o cafenea sau restaurant pe malul mării.

  Cât de frumos pentru a decora masa de nunta, uita în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: