Idei originale de design de la aniversarea nunții

Idei originale de design de la aniversarea nunții

Este greu să vă imaginați orice vacanță fără un tort frumos și gustos, deoarece este angajat cu mult înainte de eveniment. În funcție de semnificația datei, datele aleg o simplă delicatesă din magazin sau de a ordona ceva special de la maeștri. Aniversarea nunții este un factor semnificativ pentru care este necesar să se pregătească totul astfel încât sărbătorii să fie la nivel, se referă la tortul care poate fi comandat sau pregătit personal.

Masticul de decorare

Orice tort este deja artă, dar există cazuri atunci când doriți să obțineți perfecțiunea, rezultatul care va satisface toate. Dacă vorbim despre arta de cofetărie, atunci un astfel de punct de cofetărie a fost apariția masticului, care a venit la marginile noastre din vest, unde el sa stabilit mult ca o modalitate de a face o capodoperă dintr-un tort obișnuit. Unicitatea masticului este că, cu ajutorul testului de zahăr, puteți face orice design, faceți un tort pe cele mai diverse subiecte, cu decorațiuni, inscripții și chiar fotografii.

Tortul de la aniversarea nunții ar trebui să fie special, și, prin urmare, decorați-l cu florile banale va fi puțin, aici aveți nevoie de un complot cu totul, o imagine a vieții de familie sau a viselor pe care doriți să le realizați soțul meu cu soția mea cu soția mea cu soția mea. Înregistrarea unui astfel de produs ar trebui să fie gândită în prealabil, complotul de imagini și toate detaliile sunt determinate astfel încât rezultatul să fie cel puțin parțial predeterminat.

CREM Tort va fi o alternativă dacă utilizarea masticului nu va satisface cererile de familie.

Alegerea corteans, umpluturi, componente suplimentare ale umpluturii turtei, precum designul, toate acestea sunt gândite în prealabil și cu scrupulozitate pregăti până la apariția unui eveniment festiv.

Variante de deserturi cu imprimare foto

O opțiune relativ nouă de a decora prăjiturile a devenit o imprimare foto, cu care puteți face un decor de desert utilizând o fotografie sau o imagine. Această opțiune este minunată atât pentru celebrarea nunții, unde tortul va fi colectat pe tort și pentru orice altă sărbătoare. Această versiune uimitoare a decorării artelor de cofetărie pare a fi de neconceput dificilă, dar de fapt totul este mult mai ușor.

Pentru a face imprimarea foto pentru tort, hârtie de zahăr necesar. Aceasta este o formă translucidă rotundă sau dreptunghiulară, care este aproape fără gust și nu are miros, plus calorii foarte mici în ea. În momentul de față există mai multe opțiuni pentru o astfel de hârtie în compoziție, acest lucru este:

 • orez+
 • zahăr+
 • anafură+
 • glazură+
 • legume+
 • Noria+
 • fructe si boabe.

Pentru a face o imprimare foto pe o hârtie specială, trebuie să aveți o imprimantă specială în cazul în care sunt reumplute exclusiv vopsele alimentare. După imprimarea imaginii, foaia de supt bine, și după ce este plasat pe tort și acoperite cu glazură.

Dacă trebuie să adăugați un număr de decoratiuni, trebuie să așteptați până când suprafața de tort se va usca.

Idei pentru inscripții

Fiecare familie este individuală, și, prin urmare, un tort, care se pregătește pentru un anumit eveniment ar trebui să afișeze esența sa. În plus față de proiectarea de desert, este în valoare de gândire despre inscripțiile pe care le va decora. Cuvintele care vor fi plasate pe produs trebuie să aibă un fel de sens, aceasta poate fi o dorință a unei familii tinere:

 • „Împreună și pentru totdeauna“+
 • „Acesta este începutul unui drum lung și fericit“+
 • „Pentru două jumătăți care a găsit unul pe altul“.

Dacă prăjitura se pregătește ca un cadou al unuia dintre soți la altul, atunci acesta poate fi un partener de dorință sau un cuvânt cu care se confruntă, de exemplu:

 • „Scump persoana mea cea mai mare“+
 • „Pentru totdeauna al tau”+
 • „Soțul Iubiților de la soția inteligentă“+
 • „Cu dragoste pentru totdeauna“.

În plus, puteți scrie fraze rece, care va da o stare de spirit bună pentru fiecare participant al evenimentului festiv. Pentru ca efectul unei astfel de decor să fie corectă, este în valoare de cunoștință de unele dintre regulile de utilizare a acestuia:

 • Nu scrie mai mult de 6 cuvinte, deoarece pentru o lungă perioadă de timp pentru a citi inscripțiile de pe tort într-o zi de sărbătoare, nimeni nu va fi, dar efectul adecvat al conținutului mesajului va fi pierdut+
 • Alegem culoarea pentru inscripția, este în valoare de căutarea pentru cel care va contrasteze cu tortul în sine să fie evidențiată pe fundalul+
 • În cazul în care literele sunt voluminoase, trebuie să lucreze din greu pentru a le fixa bine pe desert+
 • Alegerea inscripțiile, este în valoare de giveing ​​preferința pentru acele opțiuni care sunt potrivite pentru familia reflectă caracterul lor, hobby-uri sau viata.

torturi de nunta sunt foarte mult opțiuni, prin urmare, alegând una dintre ele, aceasta este în valoare de cântărire toate punctele pozitive și negative și de a determina optime.

frumoase exemple de date diferite

Unirea de familie din fiecare pereche poate dura momente diferite, și de aceea este atât de important să se aprecieze fiecare aniversare, menționând-o ca un important vacanță de familie, amintindu totul este bun, lăsând în urmă un rău. Așa că fiecare dată a fost, spre deosebire de cea anterioară, este în valoare de vedere organizarea sărbătorii în prealabil, același lucru este valabil și pentru ordinea de tort. În funcție de modelul de proiectare, cantitatea, de umplere poate fi diferit.

Dacă aniversare este mic, atunci puteți face cu un desert mic, iar în cazul unor date serioase este în valoare de a face un tort în mai multe niveluri, și se rostogolesc o vacanță mare.

1-10 ani

În fiecare an, a trăit cu soții în această perioadă este foarte important, deoarece oamenii învață să se întâlnească împreună, să găsească o limbă comună și să stabilească viața. Acesta este un moment periculos când totul se poate prăbuși din cauza neînțelegerii, iar familia se va despărți. De aceea este important să aranjăm o vacanță de familie mare la aniversarea nunții, amintiți-vă totul bine și acordați o căsătorie lungă și de succes.

Primul an de viață împreună este numit nunta Citse sau Marlevé, deoarece desertul poate fi decorat cu mastic sub formă de lenjerie de pat sau cu pat de pat. În această perioadă, soțul ei și soția sa se bucură unul de celălalt, petrecând o cantitate mare de timp în pat. Pot exista mai multe opțiuni de tort originale:

 • Utilizarea tipurilor de gamă de culori și a paturilor de lenjerie de pat ca decorarea tort este simbolică pentru un cuplu tânăr, în timp ce desertul este obținut frumos și foarte apetisant+
 • Puteți decora tort masticului sub forma unui mozaic și inscripțiile corespunzătoare. Pentru a face produsul mai personal, merită să utilizați inițialele sau numele soțului și soțiilor care locuiau în căsătorie.

Următoarele date de nuntă nu sunt mai puțin importante, iar designul pentru tort poate fi realizat în funcție de numele evenimentului:

 • 2 ani – mozaic sau nunta de hârtie+
 • 3 ani – Piele+
 • 4 ani – lenjerie sau ceară.

Aniversarea de cinci ani este menționată ca o nuntă din lemn și este considerată una dintre primele sărbători serioase pentru familie. Tort pentru el poate avea un aspect interesant. De exemplu, utilizarea unui decor sub formă de tăiere a copacului cu frunze verzi simbolizează rezistența perechii că căsătoria lor este în viață și va fi de mulți ani.

Fiecare aniversare are numele său, și, în consecință, simbolismul, pe baza căruia puteți alege designul tortului:

 • 6 ani este aniversarea fontei+
 • 7 ani – cupru sau lână+
 • 8 ani – staniu+
 • 9 ani – faianță+
 • 10 ani – staniu sau roz.

Într-o aniversare de zece ani, aceasta este în valoare pregătită special cu atenție pentru vacanță și să facă un tort neobișnuit și foarte frumos pentru a sărbători prima dată rundă a familiei. Opțiunile pot fi trandafiri, se uita mereu la tort, și mai ales în cazul în care acestea sunt un simbol la o anumită dată.

Pentru a plasa ambele simboluri de nunta pe desert, puteți folosi obiecte de feluri de mâncare, care pot fi staniu, și trandafiri, care, împreună, vor crea o compoziție armonioasă.

10-20 de ani

În cazul în care cuplul a trăit împreună timp de 10 ani sau mai mult, atunci zilele de nunta va deveni chiar mai important, deoarece copiii vor participa, iar în unele cazuri, nepoții și soția ei. După aniversarea de zece ani, următoarea dată importantă va fi de 15 de ani de căsătorie vechi, care este menționată ca o nunta de sticlă, ceea ce înseamnă că trebuie să fie adecvată tort.

tort alb, care descrie ochelari, ochelari sau pahare de vin va deveni o opțiune excelentă pentru acest eveniment, deoarece timp de 15 ani de oameni căsătorie printr-o mulțime au trecut și a devenit foarte aproape, ei văd reciproc, ca sticla curată, fără secrete, secrete și decepțiile ca pe Palm.

A douăzecea aniversare a nunta este numit porțelan, care arată armonia și frumusețea relației de familie, deoarece tort trebuie să se potrivească cu numele.

20-30 ani

Douăzeci de ani de la ziua nunții devine o altă frontieră, trecând prin care cuplul căsătorit este mai aproape și consolidează relația. Următoarea aniversare, la care puteți începe să se pregătească în avans – aceasta este aniversarea a 25, numele de care argint nunta.

desert festiv, în acest caz, ar trebui să fie decorat cu decor de argint. Puteți instala sau scrie fig.25, corespunzătoare vârstei familiei, care celebrează vacanta ei.

Chiar mai semnificativă va fi aniversarea a 30, care are numele de nunta perla, și pe baza acestei puteți veni cu un design tort.

Prezența perle de pe produs sau marine temele cu coajă și perle vor fi opțiunea originală pentru un desert festiv.

30-40 de ani

După celebrarea aniversarea a treizeci de ani, soțul și soția ei devin una, unirea lor poate distruge, ei sprijină reciproc, pentru copiii și nepoții lor. Următoarea dată că o astfel de familie o va sărbători va fi în vârstă de 35 de ani aniversare numit o nunta de coral. În acest caz, design-tort poate fi după cum urmează: prezența de corali, perle si alte detalii, simbolizând o căsătorie puternică și de încredere, va deveni o opțiune minunat de decor și un bun cadou soților.

O altă frontieră importantă a vieții de familie va fi de patruzeci de ani, aniversarea căsătoriei, care are numele de nunta Ruby. Design-ul de tort poate fi făcută în mod surprinzător frumos și divers.

Turta în formă de inimă roșie va fi foarte simbolic, și lebede va fi personificarea soți care au trăit în dragoste și loialitate pentru atât de mulți ani.

40-50 de ani

Pentru cei care au reușit să treacă 40 de ani de viață împreună, puteți începe pregătirile pentru aniversarea 45th, al cărui nume este o nunta de safir. Tort pentru o astfel de vacanță o poate avea următoarea formă: mastic albastru, care este pus pe un tort în formă de inimă, va arata foarte frumos, festiv și solemn. Opțional, puteți adăuga desert de numere, nume sau dorește să soți.

Cea mai importantă dată care nu este destinată să se întâlnească împreună este a 50-a aniversare a căsătoriei, care se numește Nunta de aur. Turta în acest caz, este pur și simplu obligat să fie chic.

Tortul mare de culori de aur pentru întreaga familie, care timp de 50 de ani a devenit mult mai mare, pentru că, cu excepția copiilor și a nepoților, există deja strănepți care vor veni în vacanța rudelor lor cu mare bucurie.

Cum să-l faci singur?

Pentru a vă bucura soțul / soția, puteți face un tort singur, pentru ceea ce aveți nevoie pentru a găsi o rețetă care va gusta a doua repriză și încercați să faceți un desert de încercare. Dacă se întâmplă totul, puteți să faceți un loc de muncă imediat înainte de eveniment.

O atenție deosebită este acordată decorului, nu există și nicăieri fără practică, tot ceea ce va fi localizat pe un tort festiv trebuie făcut de mai multe ori pentru a declanșa mâna, iar rezultatul nu a dezamăgit.

Cum să decorați un tort pe aniversarea nunții, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: