Rochii de mireasa Simon Mermaid

Rochii de mireasa Simon Mermaid

rochii de nunta „Mermaid“ uite luxos, iar miresele în ele – incredibil de frumoasă. Acest stil are mai multe nume: „Goldfish“, „coadă de pește“, „An“, și tot pentru că amintește corpul sirena adorabil. simbolistica aparte dă această rochie și o poveste incredibilă de dragoste a acestui eroina fabulos.

Alegerea unei astfel de îmbrăcăminte necesită o ceremonie solemnă și un gust impecabil în alegerea divertismentului și a unui scenariu de sărbătoare.

Particularități

tinuta de nunta in stilul elegant „Mermaid“, probabil, poate fi numit cel mai stil feminin. Puțini care știu că a provenit în secolul al XVIII-lea în timpul regulii reginei Victoria. În acel moment, costumele cu o cocă similară au fost purtate zilnic și sofisticate, nu au fost luate în considerare.

În anii 1930, datorită designerului francez Madeleine Vionne, „coada de pește” a intrat în modă, ca un costum, subliniind caracteristicile naturale ale altor stele.

O caracteristică a rochiei „Mermaid” este o mare cantitate de variații sale cu doar similitudinea aparentă a structurii. Deci, de exemplu, una dintre cele mai răspândite opțiuni pentru rochie – „an” este un model dintr-o singură bucată, iar fusta sa de la pene. Ele pot fi în urmă și se deplasează fără probleme într-un tren, ca într-o fustă de stil Flamenco. decorare argila poate servi ca fluffs si volane, precum si drapaje.

Cu toate acestea, trebuie amintit că toate rochii de mireasa realizate în stilul de „Mica Sirenă“, cu un tren sunt potrivite pentru mai multe fete cu o creștere peste medie. Dar aici există subtilități despre care vom spune mai jos.

Tipuri de lut

Alegerea de stil și rochie stil depinde întotdeauna de preferințele miresei. Dar dacă fata alege o rochie cu un tren, atunci este în valoare de vedere și terenul în care va avea loc celebrarea, deoarece lungimea ei trebuie să se potrivească în mod clar și de abordare, precum și stilul de vacanță, fără a crea inconveniente suplimentare mireasa.

Citește mai mult  Ce să dea timp de 4 ani de viață după nuntă?

Pentru practic, designerii au creat o clasificare specială de bucle, care indică structura și lungimea lor. Pentru comoditate a început să folosească cuvinte în limba engleză. Un fapt interesant este faptul că cuvintele „buclă“ și „tren“ sunt scrise în același mod în limba engleză – tren.

Astfel, există următoarele tipuri de bucle aplicabile în rochie „Mermaid“:

 • Perie de tren sau de lut Perie. Lungimea sa este cel mai minim, printre alte bucle – de la 10 la 15 cm. O versiune universală, care va fi adecvată în aproape toate locațiile celebrării+
 • Curtea de tren, sau cu alte cuvinte, bucla „pentru instanța de judecată“. Ideal pentru căsătorie în oficiul registrului sau în alt loc oficial. Lungimea unei astfel de exemplu este de 50-90 cm. Aici este deja necesar să fie atenți să nu strica marginea rochiei+
 • Watteau Train (Watto Clay) nu este chiar o buclă obișnuită, a cărei lungime este adesea egală cu lungimea de ea însăși rochii sau depășește întrucâtva ea. Se pare ca o pelerina de ploaie din Evul Mediu și este fixat pe rochia de mireasa la nivelul claviculei miresei+
 • O altă opțiune – buclă amovibil. Acesta este un detaliu separat de o rochie de mireasa care poate fi orice lungime. El se atașează la rochia. Foarte convenabil: Dacă mireasa dorește să danseze, o poate respinge cu ușurință, și pentru o fotografie solemnă, de exemplu, pentru a atașa înapoi.

Relevanţă

Trenul este un detaliu elegant, solemn, dar exact foarte dificil. Este necesar, ca să spunem, ochiul ochiului.

Uită-te cu atenție la planul de sărbătoare. Dacă are un număr mare de concursuri dinamice, „furtul miresei” sau doar dansând până dimineața, este mai bine să aveți încă o rochie pentru a se schimba în ea. Dansul și buclele cu bucle nu sunt întotdeauna compatibile: poate veni pe ea, blur, ruperea … Acesta este un mare accesoriu pentru sărbătorile calme, dimensiunile și solemnitățile.

Citește mai mult  Cine poate fi martor la nuntă?

Dacă mireasa dorește să combine mișcarea și trenul, atunci și în acest caz există o opțiune adecvată – o rochie de transformator cu o buclă înclinată. Pentru o parte solemnă, de exemplu, în biroul de registru și sesiune foto în oraș, rochia va fi elegant și maiestuos, iar pentru a doua parte a sărbătorii frumusețea rochiei va rămâne, dar mireasa, care a respins bucla lung, se va face mai ușor pentru mișcarea sa pentru disco muzica Clockwork.

Tendințe de modă

 • Dantelă. Rochia de mireasa de pește de pește și așa cel în sine, ci în combinație cu corsetul dantelă arata doar un regal. Cu ceva dantelă poate fi absolut orice – atât de subțire franceză și destul de densă pe denivelările. opțiune interesantă – dantelă appliqué. În acest caz, dantelă în bucăți mici este cusut pe orice material – este cel mai adesea fie atlas sau o tafta. Pe fusta, aceste aplicații sunt situate, de cele mai multe ori, haotic, dar pe suma licitată – strânsă.
 • Volan. Jabou dau rochia și mireasa în sine o anumită proporție de cochetărie și pozne. volane verticale arata foarte original,. Ele pot fi, de asemenea, decorate cu dantelă sau evidențiate de o țară atrăgătoare și suficient de largă de la o altă densitate a țesuturilor.
 • Decallet. Există o opinie că stilul lui Lesmanghter este potrivit numai pentru fete mari – nu este așa. Rochie, mai precis, opțiunea sa clasică este într-adevăr mai potrivită pentru fete cu creștere peste medie. Asemenea fete sunt mai bune să-și acorde atenția asupra rocilor cu un neckline mare, cu umeri deschise sau transparente – va face vizual mireasa de mai sus. Citiți mai multe în articolul nostru: rochie de mireasă pentru o creștere scăzută. Dacă mireasa are un piept magnific, atunci rochia „pește” „pește” este perfectă. Și, în cazul în care fata are șolduri largi, va fi bine să arătați un neckline în formă de V.
 • Deschideți înapoi. Rochii de nunta de Fyson „Mermaid” cu un inapoi – modele foarte seducatoare. Mireasa alege astfel de rochie ar trebui să evalueze o postura și să-l perfecționeze înainte de celebrarea.
 • Mânecă. Rochia de mireasa cu mâneci Mai ales în condiții de siguranță în sezonul rece. Manecile dau misterul rochie și gradul de apropiere, cu toate că ele nu sunt o piedică pentru alte elemente deschise.
 • rochie de mireasa simplă. În ea, de regulă, nu există elemente complicate, decorațiuni și dantelă. Dar acest lucru va face în nici un caz o rochie mai slabă sau mai puțin rafinat. Asigurați-un model de model poate unele luminoase și detalii neobișnuite, cum ar fi o panglică elegantă, o combinație de diferite țesături, decolteu de o formă neobișnuită.
Citește mai mult  rochii de mireasa spaniole

Cea mai scumpa rochie

Cea mai scumpa rochie în stilul de „Mica Sirenă“, cu un tren este o tinuta care a creat Reni Strauss și Martin Katz. Acesta diferă de celelalte cu decor său: rochie este acoperit cu diamante, greutatea lor totală este de 150 carate. În plus față de ea sunt pantofi de diamant. Costul acestei rochii de nuntă este de 12 milioane de dolari. Ne pare rău, dar creatorii încă nu au găsit cumpărătorul.

Cu toate acestea, să arate incredibil de atractiv și rafinat într-o rochie de nuntă, nu este necesar să cheltuiți milioane. Trebuie doar pentru a ridica rochii pentru tine. Rochie de mireasa in stilul de „pește” cu o buclă – o mare opțiune pentru celebrarea căsătoriei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: