Canțele de decupare: specii, idei și implementarea acestora

Canțele de decupare: specii, idei și implementarea acestora

Actualizați interiorul bucătăriei nu este atât de dificil și, în același timp, nu este necesar să cheltuiți bani pe mobilier nou sau perdele chic. Puteți crea cu propriile mâini care vor servi ca o decorare interesantă și originală pentru orice bucătărie. La salvare în acest caz va primi cutii de decupaj. Există diferite tipuri de ace de lucru, iar ideile și implementarea lor depind de imaginația autorului.

Lucrări pregătitoare și materiale necesare

Decupaj cutii – metal, plastic, ceramică, staniu, sticlă, lemn – puteți cu ușurință maestru toată lumea, și o fac singur lucruri uimitoare. Pentru începători, există tehnici simple care sunt chiar disponibile pentru copiii care au abilități creative. Clasa Master de mai jos este capabilă să o ajute.

Trebuie mai întâi să decidă care vor fi procesate jar, Deoarece un singur tip de tratament va fi relevant pentru staniu, de exemplu, și pentru sticla – o alta.

Materialul obligatoriu care va fi necesar mai întâi va fi tot felul de imagini. Puteți folosi șervețele, hârtie de orez, carduri decapaded, precum și imagini din reviste și fotografii. Imaginile pot fi cele mai diverse, în funcție de ceea ce sunt destinate borcane cu scop – pentru produsele în vrac, pentru ceai, pentru cookie-uri, chips-uri pentru.

Puteți face containere originale pentru stocarea orice, chiar si crema. De exemplu, containerele mici originale pentru depozitarea condimentelor pot fi făcute din borcane mici pentru copii, care vând diverse fructe și piure de legume.

La instrumentele care vor avea cu siguranță nevoie, aparțin:

 • Foarfece (neapărat ascuțite)+
 • role mici pentru aplicarea vopselei și burete+
 • mai multe perii de diferite dimensiuni+
 • Adeziv pentru decupaj sau PVA+
 • Lac speciale sau obișnuite pentru diferite suprafețe.
Citește mai mult  Caracteristici mozaic de diamant cu flori

  În plus, elementele decorului, care pot fi decorate cu produse: panglici, frânghii, pietricele, margele, fund și altele asemenea.

  Alegerea acestor articole va spune fanteziei pe baza ideii concepute de a fi realizată.

  Soiuri

  Există o decupare directă și inversă. Intelege mult de o specie este diferit de celelalte, foarte simplu. Drept – acesta este cel care se face pe suprafața subiectului, iar inversul este situat în interior. Dar dacă drept se poate face aproape pe orice suprafață, atunci interne poate fi făcută numai pe un obiect de sticlă sau o plastic transparent, deoarece ar trebui văzută. Avantajul capacității transparente este că puteți aplica ambele tipuri de decupare care vor arăta la fel de bine.

  O decupare dreaptă sugerează grundul de suprafață, apoi imaginea selectată trece. După aceea, ultimele accidentele vasculare cerebrale sunt efectuate în cazul în care aveți nevoie pentru a trage ceva, face un fundal. Și ultima etapă – acoperirea lacului produsului.

  Cu adeziv de decupaj invers, partea facială a imaginii este procesată și lipită în interiorul băncii. Apoi, suprafața trebuie închisă.

  Instrucțiuni pentru începători

  Doar o dată pas cu pas pentru a studia întregul proces, și apoi puteți face orice opțiune simplă. Pentru o practică mai complexă de nevoie și, în timp, totul se va dovedi.

  Pentru a face primul pas în această procedură interesantă, este suficient să pregătiți imagini sau șervețele, vopsea acrilică, lipici. Puteți cumpăra un adeziv special pentru decupaj. În plus, veți avea nevoie de o perie și un șmirghel.

  • Primul lucru este bine pregătit subiectul la care vor fi aplicate imagini. Banca trebuie să se spele bine, uscată. În ultima etapă, acesta poate fi tratat cu un disc de bumbac, umezit în alcool sau în Köln.
  • În continuare trebuie să pregătiți o imagine. Există modalități diferite de a face acest lucru. Dacă este un șervețel, atunci este atât de subțire. Trebuie doar să taie un desen sau să taie ușor. Cu condiția ca imaginea pe hârtie densă să aibă doar stratul superior. Pentru a face acest lucru, puteți umezi hârtia cu apă și separați foarte atent stratul superior. În al doilea exemplu de realizare, este necesar să se fixeze o bandă largă pentru direcția opusă, astfel încât să acopere întreaga suprafață și apoi colțul este separat cu ușurință și partea este îndepărtată cu scotch, suprafața superioară subțire cu modelul rămâne modelul.
  • Adezivul este aplicat pe suprafața pregătită, apoi se aplică imaginea și imaginea este de asemenea aplicată.
  • După o jumătate de oră, întreaga suprafață este tratată cu lac. O oră mai târziu, când lacul se va usca, procedura poate fi repetată.

  Cele mai multe straturi, cu atât mai bine. Aceasta este cea mai ușoară opțiune.

   Mai complex include un număr de pași.

   • borcan de sticlă preparat (pur și uscat) acoperă orice vopsea în funcție de care este conceput un design. Acesta poate fi o opțiune monocrom, iar apoi imaginea este ales de culoare una, fundalul este, de asemenea, selectat, și poate o compoziție strălucitoare în cazul în care o imagine de contrast iese în evidență pe fundalul.
   • Pentru a face acest lucru, borcanul selectat este acoperit, de exemplu, vopsea acrilica negru. Asigurați-vă că este posibil să se usuce.
   • După aceea, șmirghel trece pe suprafata. Acest lucru este necesar dacă doriți ca subiectul să dea efectul compoziției.
   • Imaginea este preparată prin orice mod convenabil, după care este plasată pe suprafața borcanului.
   • Codul de bare final este un strat de lac, în mai multe straturi.
   • Dacă există gânduri suplimentare pentru decorare, puteți adăuga elemente de decor. De exemplu, decora cutia cu panglici din satin sau o frânghie simplă, în funcție de stilul selectat.
   Citește mai mult  Cum să faci flori în rășină epoxidică?

   Unele echipamente de utilizare needlewomen cu utilizarea de coajă de ou. Borcanul dobândește efectul vechi, imaginea este mai bine pentru a selecta adecvat, astfel încât să nu iasă din stilul. Poate că ar trebui să se uite la cărțile decupaj care au diferite imagini sau de a găsi imagini adecvate pe cont propriu și de imprimare a acestora.

   • Este, de asemenea, eliminate bine și degresează suprafața cutiei.
   • Print imagine aleasă. Dacă este necesar, fundalul este pre-terminat.
   • În timp ce imaginea se usuca, se spală și bucăți uscate de coajă.
   • Următoarea etapă este laborios, dar rezultatul este în valoare de. Piesele pot fi lipite, ajutând la aplicarea acestora pe suprafața pensetei.
   • Mai mult, cele mai multe ori vopseaua este aplicată pe coajă, astfel încât banca va arata mai spectaculos.
   • Iar etapa finală devine lac în mai multe straturi. Lucru exclusiv este gata.

     Ca un decor suplimentar de atlenii folosiți obiecte mici – margele, pietre, pietricele mici, cochilii, panglici, paiete, fund. Fiecare stil este potrivit pentru loviturile lor suplimentare. Principalul lucru nu este de a rearanja cu elemente suplimentare.

     Cutii de decupare simple sub produsele în vrac sunt prezentate în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: