Descrierea de fire Troitskaya

Descrierea de fire Troitskaya

Tricotat a fost și rămâne unul dintre cele mai populare tipuri de lucrări de ac. Aceasta nu este doar ocazia de a vă arăta fantezia și creativitatea, ci și o șansă bună de a umple garderoba dvs. cu lucruri exclusive. De aceea, fire de înaltă calitate este invariabil în cererea de meșteșugari. În articol, luați în considerare fire de trinitate.

Particularități

Istoria Troitskaya Fire merge rădăcini în 1797. Atunci a fost organizată Fabrica Trinity Camvolola, care este una dintre cele mai vechi produse de hârtie din țara noastră. Compania a fost fondată de un comerciant a. Prokhorov, dar în 1865. A trecut la proprietatea coupe-ului german. El a convertit atelierul pentru eliberarea lui Sukna pentru nevoile armatei.

Până în 1976. Aici a făcut o țesătură de circuit subțire. După atelier, acestea au fost date sub producerea unei provocări pieptene și numai în anii ’90 ai secolului trecut a fost stabilită o eliberare serială a firelor pentru mașină și tricotat manual. În această calitate, compania funcționează și astăzi.

Troitskaya Yarn a fost întotdeauna foarte popular. Produsele acestei fabrici Kamavolnaya au câștigat pe scară largă în țara noastră, precum și în CSI. Are avantaje semnificative.

 • Gamă largă de. Aici sunt oferite fire fabricate din fibre naturale și amestecate. Acestea pot fi folosite atât pentru a crea o gamă de toamnă-iarnă (Alpaca, Mochher, Merino), iar pentru dulapul de vară (bumbac și in). Fire oferite de producător variază cu un tip de diplomă de întoarcere și densitate. Firele Trinity pot fi folosite pentru a crea o mare varietate de modele cu ace de tricotat și cârlig.
 • Disponibilitate. Puteți cumpăra fire în orice magazin specializat pe un preț democratic.
 • Color Gamma Grapold. Firele sunt implementate în versiuni monocrome și multicolore. Picturile de colorare secționale și în fiecare etapă de producție este supusă unui control multi-etape.
 • Comoditatea de utilizare. Firele Trinity sunt ascultătoare, când viscarea nu își pierde caracteristicile, astfel încât orice artizanat poate experimenta în siguranță și poate întări cele mai originale idei.
 • Hipoalergenicitate. Fire nu provoacă iritații, așa că de multe ori tricot haine pentru persoanele cu piele sensibilă și copii.

Privire de ansamblu de sortimente

Sub marca de fire de Trinitate, sunt produse diferite serii de fire. Pentru a crea lucruri calde în cerere „satul”, „Alpaca” și „Tale de iarnă”, articolele pentru împerecherea îmbrăcămintei copiilor, de exemplu, „Kroch” ocupă un loc special. Pentru fabricarea de lucruri de vară va fi seria optimă „Astra“ sau „Ghiocel“.

Luați în considerare cele mai căutate tipuri de fire.

 • „Fiji” – Aceste fire sunt 50% constând din acrilic, cu 50% din lână naturală Merinosa. Prin structura sa, fire este un cordon răchit, firul este moale, moderat pufos. Produsele din astfel de fire are un cap la cap nu și nu trage pielea. Ele sunt plăcute tactile, astfel încât să puteți îmbrăca haine pentru copii, oameni alergici. Folosit pentru fabricarea de lucruri purtate imediat pe corp, în special bine din firele acestei serii sunt obținute prin sinds, eșarfe și șepci.
Citește mai mult  Care sunt acele pentru broderie și cum să le aleagă?

 • „Kroch” – concepute pentru a crea jucării, ploaie, precum și lucrurile copiilor. Fire 20% constă din lână, restul cade pe acrilic. Lucrurile cu o astfel de compoziție nu vor putea să se încălzească în timpul iernii, astfel încât firele sunt folosite pentru a face un dulap pentru offseason. Materialul este hipoalergenic, prezentat într-o gamă largă de culori.

 • „Regiunea Moscovei” – compoziția acestor fire include 50% din lână naturală și 50% acrilic. Producătorul nu indică ce fel de lână este utilizată, dar, judecând după caracteristicile operaționale, oile.

Aceste fire nu sunt potrivite pentru tricotarea hainelor, deoarece se pot naște. Prin urmare, cel mai adesea firul este cumpărat pentru a crea veste, precum și articole de jucării și decor.

 • Lana Grace Classic – Fire amestecate, 75% se încadrează pe SuperSoft acrilic și 25% pe lână de merinos. Acestea sunt fire de înaltă volum mare. Ei cad perfect în orice model, dându-i expresivitate și aerisi. În funcție de caracteristicile externe și de tact, materialul se aseamănă cu Cashmere. Datorită adăugării firelor acrilice devine mai elastică, rezistentă la uzură și ascultătoare. Produsele legate de aceste fire sunt bine menținute, nu deformați, nu se rostogolesc și nu învățați la spălare. lucrurile tricotate sunt calde, atât mai des acest tip de fire este folosit pentru a crea pulovere, paltoane și pălării de iarnă.

 • „Alina” -% fire 100 este format din bumbac mercerizat. Posedă textura împletitura are o strălucire perla pronunțat. Produsele legate de aceste fire sunt rezistente la spălare și frecare, acestea nu se estompeze și mențineți forma inițială pentru o lungă perioadă de timp. Firele se potrivesc armonios în modele ajurata și dense tradiționale, poate fi utilizat cu ace de tricotat, și cu croșetat. În cererea pentru crearea de topuri de lumină, fuste, rochii si decoratiuni interioare.

 • „Alpaca soft” – după cum rezultă din numele, acest fir este de 100%, care constă din alpaca lână subțire super-. Reprezintă o dantelă panglica. În acest caz, se rotește în așa fel încât, pe de o parte, modelul dobândește airiness, iar pe de altă parte – volumul. Oferite într-o gamă largă de nuanțe naturale naturale. Garmoniously se potrivește într-o varietate de modele, dar mai ales în mod eficient în imperechere gofrat și guma. Lucrurile din astfel de fire dețin bine forma, ele se disting prin moliciune și hipoalergenicitatea.
Citește mai mult  Cum de a lega un amigurum urs?

 • „Aster” – unul dintre cele mai subțiri tipuri de fire, 100% constă dintr-un bumbac merserized cu sclipici naturale lumina. Atunci când spălarea, se poate da o contracție minoră. Cu toate acestea, în timp ce produsul este umed, vă puteți întoarce dimensiunile originale, cu întindere.

O astfel de fire o poate părea dur, deci lucrurile din ea sunt supuse matura, cel mai adesea utilizate pentru fabricarea de fețe de masă și șervețele.

 • „Bambus” – aceste fire au apărut pe piața internă relativ recent, dar au reușit deja să câștige inimile vieții. Firele posedă o structură poroasă, absoarbe instantaneu și, de asemenea, evapora rapid umiditate. De aceea, în vară în lucruri de la astfel de fire confortabil și rece, iar în timpul iernii cald. Sfat: Când viscarea, firele de bambus pot fi combinate cu lână de oaie. În acest caz, produsele dobândesc o forță mai mare, dar în același timp păstrează sensibilitatea, moalele și strălucirea neobișnuită. Astfel de panza tricotate sunt ușor de drapate și arată în vrac.

 • „Tale de iarnă” – Aceste fire constau din puf de capră. Acesta este motivul pentru care lucrurile dintre ele nu numai că arată frumos și cald, dar au și proprietăți de vindecare în artrită, arthoză, osteochondiri, alte boli ale articulațiilor. Potrivit pentru tricotat pe ace și croșetat. Sunt obținute lucruri deschise și fără greutate, în timp ce durabile. Firele pufoase sunt bine păstrate cald și nu acumulează umiditate. Prin urmare, este aproape imposibil să se înghețe în hainele asociate cu ea, aproape imposibil chiar și în cel mai puternic îngheț. Nu este o coincidență faptul că exact din aceste fire tricot pălăriile de iarnă de cea mai înaltă calitate, șosete, mănuși și șaluri.

 • „Virginia” – fire de lux din lână de 100% merino. Structura este de o răsucire slabă, firele sunt moi, netede, ușor extinse și blânde pe atingere. Este vopsită în secțiune în nuanțele Motley, datorită combinației de zone multi-colorate nu necesită modele complexe. Au fost obținute cele mai frecvente opțiuni cu un gradient neted într-o singură culoare. Cel mai adesea folosit pentru fabricarea eșarfelor și sunetelor, se potrivește armonios în picioare, hamuri și gumă simplă.
Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre labele pentru quilting

 • „Fidget” – Acest fir are un fel de cordon tricotat, astfel încât produsul să fie obținut volumetric și relief. Optimal pentru a crea lucruri pentru copii. Baza sa este lâna fină a lui Merinos, care a pronunțat caracteristici hipoalergenice și nu dă copilului să urce. Includerea acrilicului face ca produsul să fie practic și durabil și oferă, de asemenea, senzații tactile plăcute. De la un astfel de fir cel mai adesea tricot pulovere, pălării și eșarfe. La fel de subiect organic atât în ​​compoziția modelelor dense, cât și a împerecherii deschise.

 • „Peruvian” – Foarte blând, mătăsos și plăcut la atingere fire. Se compune din 55% din lână alpaca, 20% acrilic și 25% vâscoză. Un astfel de raport face confortabil pentru organism, în timp ce practic, durabil și rezistent la uzură. Potrivit pentru crearea de adulți și de îmbrăcăminte pentru copii, poate fi utilizat cu tricotat de tricotat sau croșetat.

Gama de culori este prezentată exclusiv de culori pastelate naturale și blânde.

 • Cererea mare folosește fire de seria de lux, „Twid scoțian” și „Noua Zeland”.

Examinați recenzii

Troitskaya fire este reprezentată pe piață de mult timp, deci poate fi spus în siguranță că este testat de timp. Utilizatorii o apreciază pentru naturalitatea compoziției, o gamă largă și caracteristici de înaltă performanță. Lucrurile asociate de ea arată nobil, ele sunt confortabile în șosete și demonstrează rezistența la deformări.

Cu toate acestea, unele tipuri de fire din lână pură în timpul spălării pot da o mică contracție. Prin urmare, meșteșugarii experimentați în fața unui produs vâscos mare creează un eșantion, șterse, uscați-o și aspect în măsura în care își schimbă dimensiunile. Pe baza acestui lucru și trebuie să numărați dimensiunea produsului dorit.

Alegerea specifică a firelor Troitskaya depinde în mare măsură de scopul de care aveți nevoie. Sunt recomandate tricotat cu experiență pentru a crea lucruri tricotate de vară pentru a alege un fir de la viscoză, bumbac și in, pentru îmbinare iarna este mai bine să dea preferință la opțiunile de blană și tweed. Pentru alergii, ofertele producătorului subiectele de la Merinos sau fire de cămilă, care, de asemenea apreciat cumpărători.

Singurul dezavantaj pe care utilizatorii menționat este prețul. Și, de fapt, costul de fire de lână este ușor mai mare decât firele din fibre sintetice. Cu toate acestea, aceste costuri se vor justifica pe deplin cu durabilitate, rezistență la uzură și produse de înaltă calitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: