Panza de tapiserie: specii și caracteristici de alegere

Panza de tapiserie: specii și caracteristici de alegere

Fiecare acul cunoaște că, cu ajutorul modelelor de tapiserie, puteți crea capodopere reale. Cu toate acestea, fără „instrumente” importante, este puțin probabil să fie o imagine frumoasă. Vorbim despre panza pentru tapiseria de broderie. Acest material are anumite caracteristici și diferă de opțiunea standard.

Descriere

Canva este una dintre soiurile de țesături utilizate pentru broderie. Trebuie remarcat faptul că Tapistria este destul de densă broderie, în legătură cu aceasta, anumite cerințe sunt prezentate materialului. De regulă, cabina din bumbac sau in poate fi utilizată pentru broderie. Materialul are o structură rigidă cu ochiuri. Acest lucru se datorează caracteristicilor stabilite istoric a tapistriei.

Faptul este că în antichitate a fost folosit pentru a decora obiectele de mobilier. Prin urmare, broderia ar trebui să fie cât mai puternică posibilă.

Tapistria este capabilă să dea cifre volum excelent și relief. Folosind această tehnică, puteți crea cu ușurință o imagine de peisaj original.

Pentru începători, un set special pentru broderie de tapiserii este perfect. De regulă, aceasta include:

 • Set de fir+
 • ac+
 • Sistem+
 • Canvas specială.

Vizualizări

Cele mai populare soiuri includ. Vorbim despre o pânză de înaltă calitate, densa, care are o textura ochiurilor de plasă. Stream este adesea utilizat la fabricarea de covoare. Și, de asemenea, este relevant să creați pungi originale, jucării și perne.

În plus față de rang, pentru tapiserii de broderie, meșteșugarii folosesc câteva soiuri comune de panza.

 • „Penelope”. Caracteristica sa principală este prezența deschiderilor mari de formă pătrată. Acest tip de panza (3-4 densitate firului / cm) Tkut filet dublu. Acest tip este deosebit de convenabil atunci când creați modele mici.
 • Monocanva. Mare pentru tapiserie de broderie. Cu toate acestea, este destul de dificil să o întâlnești. În cele mai multe cazuri, acesta este comandat în magazinul online. Extern seamănă cu o rețea.
 • Plastic. Acest material se distinge printr-o densitate mare și deține perfect forma. Ideal pentru crearea de carduri, jucării pentru pomul de Crăciun și suveniruri. panza de plastic pot fi ușor achiziționate în orice magazin de specialitate.
Citește mai mult  Ce și cum să acopere diamant mozaic?

Și nu uita de specii de vinil. Acesta este în mare măsură similar cu plastic, dar a crescut de flexibilitate. Cel mai adesea este folosit la crearea genți, portofele și huse pentru documente.

Culorile pentru tesatura broderie pot fi cele mai diferite. În cele mai multe cazuri, panza de nuanțe pastel (gri, alb, bej).

Caracteristicile de alegere

Tapiserie țesături de brodat diferă în primul rând, cu dimensiuni de celule. Evident, mai mici grila, cu atât mai mult consumatoare de timp procesul de brodat. A Este de asemenea important pentru a decide care tehnica pe care doriți să lucrați:

 • tighele mici (6,5 fire / cm)+
 • cusături mari (de la 3 la 6 fire / cm)+
 • cusături rapide (mai puțin de 3 fire / cm).

Pentru Pentru a obține o broderie frumoasă, acordați atenție recomandărilor specialiștilor.

 • Achiziționați Canada cu „stocul”. modele geometrice, de regulă, necesită un spațiu mare.
 • Materialul nu ar trebui să aibă daune și noduli, iar firele – prăfuirea și întindere. Canvasul defect nu recomandă.
 • Feliile necesită o procesare specială, ca în procedeul de brodat, materialul poate înflori și crumble. În plus, marginile pânzei sunt destul de dure și pot rupe firul de lucru.
 • Polonezii din această tehnică nu sunt utilizați. Țesătura este ținută în mână sau fixată pe dispozitive speciale (cadru).

   Crearea unei broderii frumoase, cu propriile mâini – Este un lucru simplu pentru cei care dețin tehnica eco-broderie. Picturile originale sunt create folosind o cusătură specială care are un nume de tapiserie. Această opțiune este foarte asemănătoare cu jumătate AISISRUIT, dar diferența poate fi văzută din partea greșită a broderiei. Faptul este că direcția de cusatura – formular.

   Citește mai mult  Totul despre firul floristic

   În ceea ce privește tapiserii cu un efect 3D, atunci înainte de a fi luate pentru un fir cu un ac, nevoia ar trebui să creeze o schiță cu un creion. Tapiserii cu efectul 3D implică utilizarea unor panza puternice și dense. Țesătura trebuie să reziste la o anumită încărcătură și să difere în rezistență.

   Comparația ochiului de tapiserie și panza sunt mai târziu.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: