Producția de bile de Crăciun în tehnica Kanzashi

Producția de bile de Crăciun în tehnica Kanzashi

Multe craftswomen fac meserii din benzi în stil japonez Kanzashi. Acest tip de gherghef constă în fabricarea de decoratiuni din satin de mătase și panglici. Piepteni, genți de mână și cadre pentru fotografii, decorate cu flori de mătase, arata foarte original. Sărbătorile de Anul Nou de needlewomen oferă o varietate de opțiuni pentru a crea mingi de pe copac.

Ceea ce este necesar?

La crearea jucării din panglici nu există frontiere de fantezie. Uneori, idei vin în timpul lucrului, deci este mai bine să se pregătească imediat toate materialele pentru Kanzashi.

 • Bande din satin, mătase artificială, cappon. De obicei, totul strălucește pe pomul de Crăciun. Bilele strălucitoare de Anul Nou creează din panglici de satin cu LUREX și parcele.
 • Cabluri multicolore și fire sintetice.
 • Unul dintre instrumentele de ardere margini: ciocan de lipit, termică, lumânare sau brichetă.
 • Foarfeci și pensete.
 • Diferite tipuri de clei (moment pva, lipici-gun).
 • Paiete, pietre, margele, margele.
 • Ac de cusut.
 • Principala piesa de lucru este o minge (puteți cumpăra în magazin on-line sau în magazin pentru creativitate).
 • Pins-garoafes.
 • Riglă sau bandă centimetru.

Cum să-l faci singur?

Baza pentru fals este o minge de spumă, cu un diametru de 4-6 cm. Include cu ușurință pini pentru a întări panglicile.

Caracteristica principală a tehnologiei Kanzashi este fabricarea de petale și florile de frunze. Petalele creează o formă ovală, rotundă sau ascuțită.

Iată 7 pași pentru a pregăti petală acută.

 1. pătratele tăiate (lateral este egală cu lățimea benzii).
 2. Ori în diagonală pentru a obține un triunghi.
 3. Triunghiul rezultat este pliat în mijloc.
 4. Fixarea partea inferioară a fundului până la 2 mm și tăiate.
 5. Alimentați felia rezultată. Perfect copices cu acest lucru Thermonozh. Se taie imediat și cade marginile materialelor sintetice.
 6. Îndepărtați partea din bază și cădeți marginea rezultată.
 7. Dovedi partea, după care petala este considerat pregătit.
Citește mai mult  Imagini din software-ul care se înclină

petale multe strate face suprapunerea pătratelor pe ele și repetarea acestor 7 etape. Pentru a crea o formă rotundă după primii 2 pași ori un nou triunghi. Pe ipotenuza (latura lungă) găsi mijloc. Puteți petrece în jos o linie pentru a rupe în interiorul colțurile de sus. Din bază și părțile care nu sunt necesare tăiate. Porniți produsul.

petale Connect într-o floare de reticulare sau lipire prin părțile laterale. Pentru lipici fierbinte, este necesar un pistol special. O tijă de polimer solid cu clei este introdus în ea. Când curge lipici încălzit și cleiuri instantaneu. îngheață rapid, petale de trecere fiabil.

  De îndată ce petalele noastre sunt gata, puteți lipici-le pasă. Cel mai adesea pentru aceasta, sunt folosite ace, dar puteți face și lipici. În cazul în care baza este mingea terminat cu o frânghie, se poate închide imediat pe copac de Anul Nou. Dacă nu există frânghii, trebuie să se facă din șir și după ce a rămas la minge. Clay poate fi ascunsă sub o altă floare mică.

  Cei needlewomen stabilesc propriile lor cursuri de master privind crearea de flori cu petale în spirală, cu bucle în mijlocul florii și cu forme rotunde cu pliuri. Ghirlande frumoase de copac de Crăciun sunt obținute din lipiți împreună mai multe flori. Pe copacul din tehnica Kanzashi Creați conuri, separate flori mari, fulgi de zăpadă. Faptele interesante de deschidere se fac pe baza baloanelor.

  Exemple frumoase

  • Fake simplu festiv. Ping pong mingea înfășurați o panglică strălucitoare cu o margine. Pe partea de sus și de jos a panglicii, cu vedere, treptat unul de celălalt. Se colectează separat flori în stilul alte culori Kansach. Stick de-a lungul celei mai mari circumferințe. flori umbra bandă încleiere Top pentru agățat pe o ramură. JOS adăugare în perie.
  Citește mai mult  Topiarul original în formă de inimă

  • Ajurat de Crăciun fals. Infract o minge mică de aer. O panglică satin subțire sau un cablu este coborâtă într-un recipient cu clei PVA. Mâinile (în mănuși de latex lui) înfășurată în mod arbitrar o bandă pe minge, lăsând intervale libere. Apoi, produsele sunt uscate cu un uscător de păr. Mingea este luat cu un ac, el spulberă, îl trage în mod liber. paiete Decora ajurat cu bile. Cablul este lipit de partea de sus a cablului de suspensie, iar petalele în stilul de Kazan din bentițe de dantelă sunt plasate în jurul ei.

  • pom de Crăciun original. Accesorii necesare:
   • 2 benzi de diferite culori (verde închis și nuanțe de aur)+
   • Foarfece, Pinzet+
   • Fundația – Carton Con+
   • Lumânare pentru Outdoling+
   • adeziv transparent „de cristal“+
   • Bright semi-graysins, imitând mingi de Crăciun+
   • pâslă verde.

  Multe petale duble acute sunt fabricate. Decât le mai mult, cu atât mai magnific pomul de Crăciun. Burn tesut, rândul de jos al conului lipseste, petale de încleiere. În următorul rând, petalele sunt lipite puțin mai sus, astfel încât acestea să acopere baza anterior. Partea de sus a bradului de Crăciun alcătuiesc trei petale lipite. De-a lungul anului lipit semobusins. Partea de jos a copacului este închis cu o formă rotundă a simțit verde.

  • bandă Parical. Debordant minge în lumina este evidențiată inițial pe fundalul sticlă și jucării din plastic. Se taie în spații pătrate, cad toate marginile. Pe partea de sus a fundației, colțurile pătratului ace tesatura sau lipici. Pătrate ori un triunghi și lipit de pătrat în întreaga circumferință. Fiecare rând le crește și trecerea la partea. După mijloc începe să se aboneze. Partea de sus si de jos sunt decatued cu pliuri panglică.
  Citește mai mult  Caracteristicile York Pooh

  Producția de falsuri în tehnica Kanzashi – o afacere foarte interesanta!

   Cum sa faci o pasă de Anul Nou in tehnica Kanzashi, uita-te în filme.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: