Skketching pentru începători

Skketching pentru începători

Skketching – cuvânt la modă, care este asociat cu persoane creative capabile de desen într-o cafenea, pe o bancă în parc și chiar și în metrou. Ce este de fapt arta reală de schițe rapide și ceea ce este atât de atractiv, nu toată lumea știe. Dar cei care au încercat, se încadrează în dragoste cu creionarea pentru o lungă perioadă de timp.

Genuri și tehnici

Skatch este un etude, desen rapid. unicitatea lui în impresia grateed reală, fără o analiză clară, gândire de compoziții și piese. Este pentru fiecare minut, capacitatea de a opri momentul și impresia estetică și emoțională a acestuia și creionarea este apreciat. De asemenea, atrage disponibilitatea, ușurința de intrare (nu este nevoie să fie un artist profesionist), lipsa de costuri serioase.

Este demn de a distinge conceptele de „schiță“ și „schiță-ilustrație“. În cazul în care imaginea este cheltuit mai puțin de o oră, este o schiță. Și dacă mai mult, se adaugă cuvântul „ilustrație“. Tehnica este foarte interesant și în curs de dezvoltare, și chiar și în cerere. Talentați cumpăra schite, pentru a promova utilizarea în rețelele sociale, acestea apar în meniul în cafenea și în anunțurile centrelor de fitness. Ce genuri sunt populare în schițare.

 • Alimente-Skeching. Probabil cel mai căutat după gen, pentru că influența lui asupra privitorului este cel mai mare posibil. Gogoși și prăjituri apetisante, parfumat felie de lămâie în ceai parfumat, filigranată feliata avocado pe o farfurie destul – Toate acestea pot fi trase, astfel încât apetitul va juca instantaneu. Și a găsit punerea sa în aplicare în ilustrația de rețete, de exemplu,.

 • Skketching Botanică. Tema florală practic nu se află în spatele povestirilor de alimente, deoarece desenarea dungirii mici de flori, reprezentând mânerul și înfășurarea Urban-Dzhangl este, de asemenea, foarte interesantă. Din aceasta, sunt obținute cărți poștale excelente, este folosită pe cărțile de vizită ale florarii și nu numai.

 • interior Skketching. Minunat dacă dețin designeri de interior. Desigur, clienții, cum ar fi 3D-modelare și alte propuneri moderne pentru vizualizarea de proiecte de design, dar atunci când un specialist poate crea o schiță a unui interior viitor (elementele sale individuale), se adaugă cu siguranță să-l puncte.

 • Schiță arhitecturală. Schițele clădirilor, străzilor, rutelor urbane celebre și necunoscute sunt, de asemenea, la cerere. Schițele urbane sunt bogate în detalii, creând o atmosferă a orașului, care este ghicită de o singură imagine. Și astfel de desene pot fi, de asemenea, comercializate – în aceleași cărți poștale, postere, ilustrații pentru rețelele sociale.

 • Schițare industrială (industrială). De regulă, vorbim despre imaginea articolelor de uz casnic, tehnologia, care se poate face și în moduri diferite. Schița nu afișează neapărat realitatea momentului, elementele din ea pot încălca poziția reală, puteți schimba fundalul, mutați-le, este tipic cu privire la scopul declarației artistice.

 • Schiță de peisaj. Acesta prevalează parcurile și piețele, site-urile de țară și grădină, în principal ceea ce este organizat de o persoană. Pentru a prinde armonia acestei organizații, capturați într-un singur desen – cazul este subțire.

 • Pietrele de ședere. Cele mai bune note de turism apar adesea în ea în sine, chiar pe drum, pe minut de odihnă, atunci când se deplasează de la punctul A la punctul B.

 • Moda de căptușeală. Faceți o schiță rapidă a unei ceapa atractiv vazut pe un trecător aleatoriu, adică puterea direcției. Sau trage ceea ce a apărut încă în cap – astfel încât să nu uităm. Aceasta ajută foarte mult oamenii care sunt pasionați.

 • Portret Skketching. Esența nu este de a face un portret detaliat al unei persoane, dar lasă pe hârtie imagine, impresii, trăsături de accent. Puteti vedea un tip cu părul roz, în metrou, și a obține rapid o Sketchbook pentru a impresiona materialul.
Citește mai mult  Producția de bile de Crăciun în tehnica Kanzashi

Și acestea sunt doar cele mai populare genuri, precum și apariția unor lucruri noi se întâmplă chiar acum. Prin urmare, este în curs de dezvoltare în mod activ schițare, și din direcția pe care a servit etapa de creare a unei imagini cu drepturi depline, sa transformat într-un tip separat, autonom de creativitate.

Ceea ce este necesar?

Deci, în cazul în care motivația și interesul este, de data aceasta de a proceda la clase. Ce este sketching bun, deci este o utilizare abilă a abilităților de auto-educație în procesul de învățare. Pur și simplu pune, Sketching poate fi stăpânirea tine. Explorarea un mare flux de informații utile pe internet, acesta poate fi învățat în ea pentru a naviga, iar procesul de învățare va fi de succes. Setul minim de pornire pentru incepatori este un Sketchbook (în cazul în care nu există nici o, va veni în jos și albumul pentru desen), gumă de șters și mai multe creioane. Markere si alcool markere, creioane colorate, pastel se va conecta un pic mai târziu. Creioane pentru desen, nu numai artiști sunt cunoscute, există duritate diferite. În cazul în care creionul este greu, linia pe hârtie va rămâne fină și lumină. Dacă moale, desen va fi dens și întuneric.

După cum este indicat de nivelul de rigiditate de creioane. Rusă de marcare:

 • M – moale+
 • TM – firma-moale+
 • T – greu.

Euromarking:

 • HB – firma-moale+
 • B – moale și întuneric+
 • H – solid și lumină+
 • F – Tip Mediu.

În fața literelor, de obicei, se duce o cifră care se referă la gradul de rigiditate / moliciune. Variații – 0 – 9, unde 9 este cel mai moale.

Nou-veniții nu au nevoie de un set mare de creioane, pentru început și trei suficient: Universal HB, o 2h solidă, și încă moale 2b. Ceea ce producătorul nu este atât de important în timp ce o persoană învață. Profi alege de multe ori creioane din Cehia și producătorul german. Ce altceva va avea nevoie de învățare:

 • Eraser – De asemenea, este solid și moale, și de asemenea – cu nisip în compoziție (astfel înlătură literalmente stratul superior de hârtie)+
 • mânere heliu – pentru a le atrage în mod convenabil, iar rezultatul este rece, doar acestea sunt cheltuite rapid și, în unele cazuri, pot curge+
 • mâner heliu alb sau alb carioca cu vârf – frunze accidente vasculare cerebrale si alte modele de pe suprafața de culoare, poate fi folosit ca un corector+
 • Liin – așa numitul mâner desen, realimentării care se realizează într-o carcasă (garnituri sunt de unică folosință, cu un cartuș detașabil, precum și umplute).

Separat în valoare de a spune despre markeri. Pentru primele desene, este posibil să le folosiți, poate devreme, dar foarte mulți nou-veniți pentru ei. Skockets aplică markeri de artă (și încă acolo, de exemplu, decorative). Vopseaua, care pe foaie lasă markerul, poate fi diferită: de la impermeabil la spălări, de la transparent la impermeabil. Vârful sculei poate fi rotund și pătrat, tăiat.

De asemenea, poate în curând începutul lui Schtcher va fi interesat de carbon pentru desen, Sangin. Acuarelă este utilizată și în schițe, dar mai puțin. Hârtia perfectă pentru schițare este considerată o foaie cu o densitate de 120-130 g / m2, o hârtie subțire nu trebuie să fie.

Ce poate fi tras în schiță?

Frontierele pentru idei doar nu există. Frumusețea desenului este că nu este necesar să se adapteze sub modă și tradiție, nu este nevoie să alegeți un gen strict definit și să îl urmați. Prima lucrare, mai degrabă, va fi grafică. În alb și alb, vă puteți concentra pe ideea, despre obiectul imaginii și nu la recepții și trucuri. Primele schițe.

 • Alimente. În primul rând, este o ocupație plăcută, cu asociații foarte bune. Merită încercarea de a trage fructe, puteți tăia sau produse de patiserie, cookie-uri. Și chiar mai bine încercați să vă ajutați rețeta și să il ilustrați. Rețeta nu este de asemenea tastarea, ci scrie din mână, în stilul drepturilor de autor. De exemplu, creați o schiță pe subiectul „Salata mea preferată” cu desenul fiecăruia dintre ingrediente.
Citește mai mult  Alegerea și operia lămpilor de inel cu telecomandă

 • Culori frumoase. Acest subiect este, de asemenea, recunoscător. Trageți mai bine de la natură: dacă florile într-o vază pe velvețele de ferestre sau modeste din clubul orașului. Puteți aranja în mod specific un chel în o grădină botanică pentru a inspira frumusețe acolo.

 • Al oamenilor. Încercați să trageți trecătorii, contor aleatoriu. Cineva se concentrează pe față, cineva primește haine și stil, cineva – siluete și posturi. Pentru începători, poate, și complicat, dar se dovedește interesant.

 • Elemente urbane neobișnuite (sau doar ceva atractiv). De exemplu, o intrare frumoasă la brutărie. Sau ferestre înalte în „Stalinka”, și poate finantele din pătratul de lângă casă. Nu este necesar să se facă un peisaj holistic, doar unul ras din realitatea elementului, care este ceva interesat.

Probabil, cu ceea ce se trage exact, problemele apar mai rar. Principalul lucru aici este de a introduce gustul. Apoi, fiecare prospect de pe copac va părea o imagine demnă.

Unde sa încep?

Există mai multe recomandări specializate universale care nu vor permite pierderea unui novice. Desenul este de obicei creat în 3 etape.

 • Schița creionului. Sketchcher rapid Pins contururi și elemente de bază ale imaginii viitoare.
 • Umplerea culorii. Vorbim despre punctele principale de culoare care nu vor fi acuarele – marcajele sunt destul de potrivite.
 • Marker de procesare. În această etapă, contururile desenului sunt studiate cu atenție, părți mici care fac schița finalizată.

Dacă acesta este cel care va învăța o schurch de la zero, se pare că este foarte dificil, trebuie să începeți cu elementele de bază. Doar încercați să pictați cercurile pe foaie, astfel încât să nu treacă, să încerce să le umpleți toată foaia. Ea pregătește durerea artistului și mai târziu va fi utilă în construirea compoziției. Apoi puteți încerca să umpleți foaia de incubație și în direcții diferite. Frunza nu este necesară pentru a se roti. Apoi, puteți merge la imaginile formelor geometrice.

Când mâna se dovedește a fi „goală” în astfel de exerciții simple, puteți începe să zdrobiți complexul. Aceasta este, de exemplu, casa este considerată un obiect complex pentru imagine. Dar constă în părți: același dreptunghi, triunghi, pătrat. Și în cazul în care noul venit a lucrat deja cu figuri geometrice, el știe ce să facă. Să intuitiv, dar știe. Da, și mâna „își amintește“. Și un mai mult de câteva trucuri pentru cei care stăpânesc schitand ei înșiși.

 • newbies bug frecvente – pentru a murdări desenul cu propria lui mână. Pe de alta, care se află pe o foaie, aveți nevoie pentru a pune mai mult de o coală. În cazul în care lucrarea este mare, este utilizat un dispozitiv special (pod).

 • Pentru a înlătura firimiturile din desen, veți avea nevoie de SpecialPerie. Mai precis, aceasta este cea mai comună, este doar că scopul său. Acesta este întotdeauna depozitat separat, curat, astfel încât, la momentul potrivit ea a fost aici ca aici.

 • Și astfel încât schița nu se estompa, acesta este fixat instrumente speciale. De obicei, fixarea apare ca umpleri foaie.
Citește mai mult  Markerii Kermar sketching

 • Creion pentru a obține o nevoie de eclozare să fie „pinch“, ca o scrisoare. Doar degetele vor funcționa. Aceeași metodă de păstrare este folosită pentru a desena piese mici.

 • Pentru a obține lovituri lungi, păstrați creionul este necesar pentru mijloc, închiderea acesteia cu degetele alungite și plasarea paralel cu hârtia. Iar liniile lungi fac o mână relaxată când creionul este fixat în palma palmei.

 • În linia de schiță ar trebui să fie în viață: Ele sunt realizate brusc și rapid, cursa complexă nu este necesară. Liniile largi vor fi necesare pentru a desemna accentul. Elementul greu este notat de linii groase, lumină – subțire. Subiectul mai departe, cel mai subțire va fi o linie, cu atât mai aproape – cel mai gros.

Multe vor veni cu experiență. Este important să desenezi: Nu regret timpul, încercând din nou și din nou. Și mai ușor de făcut pe clase de masterat gata.

Cursuri de Master pentru începători

Primele lecții sunt studiul cercurilor geometrice, incubației, liniilor. Este de la aceste clase de masterat primitive pe care totul le începe. Când mâna devine mai încrezătoare, puteți trece la ceva mai complicat. De exemplu, la schița de modă. Acesta va fi, de asemenea, relativ simplu, dar pentru un incepator un astfel de desen este, de asemenea, o provocare. Moda-Skatch treptat.

 • Schelet. Axa verticală este aplicată în centrul foii. Un creion este folosit. Denotă frontiere, de sus și de jos modelul. Următorul este desemnarea principalele puncte de sprijin: capete, curele de umăr și șolduri. Capul se potrivește în creșterea modelului de aproximativ 8 ori, dar în schiță poate fi în 10. Va extins trunchi, picioare scurte, nu mai puțin de 2,5 ori. Picioare și au nevoie de gât pentru a prelungi în mod deliberat. mâini adăugat Schematic. Talia este atras de necesitate.

 • Forma. Este timpul pentru a lua o schiță de haine. Necesitatea de a porni de la forme generale, se deplasează treptat spre mai puțin. Lucrurile pus pe punctele de sprijin ca și în cazul în care pe umeraș. Liniile sunt aproape transparente, cu privire la volumul de gândire încă.

 • Culoare. Necesitatea de a turna aceste detalii ale garderoba care au nevoie de ea mai întâi. Puteți desena marcatori, mânere colorate și creioane, simțit-faucers, acuarelă.

 • Detalii. Pe partea de sus de culoare, care este, utilizarea de creioane sau markere, linii negre sunt deținute. Contururile trebuie să aibă lățimi diferite, astfel încât arată schița mai mult în viață. ornament Fabric, imprima – timp este de a lua pentru ea. Precum și accesorii Highlight, cusaturi de pe haine (decorative, desigur, și nu totul este într-un rând). Puteți sublinia trăsăturile feței: ochii sunt în primul rând buze. Apoi, – bucle, degetele (acestea sunt de multe ori pictate încovoiate în spirală). După aceea, liniile de creion sketching pot fi șterse.

 • fundal. Acesta poate fi atât de atent dezvoltate peisaje cu multe detalii, și doar un indiciu al locului în care modelul este descris. A terminat lucrarea de umbre cu un creion moale: umbra pe podea din figura în sine, umbra sub depresiuni ochi, sub bărbie, umbre pe tinutele și așa mai departe.

Cel mai de moment placut si usor in lucru – pentru a pune autograf pe schiță finalizat.

Deci, la domiciliu sau în excursie, în orice condiții optime, arta de a creiona este blocat. De la desen liniar în stilul de schițe simple de stradă, puteți merge la lucrări mai complicate, maestru tehnica, astfel încât locul de muncă pot fi vândute către clienți. Există în cazul în care să crească!

Lecții sketching pentru începători Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: