Toate portretele despre ardere

Toate portretele despre ardere

Arderea în jurul copacului – ambarcațiunii care a venit la noi din. A devenit un hobby pentru mulți dintre adulți și copii actuali. În articol, vom spune despre modul de a crea portrete, arderea lor pe un copac – aceasta este o nouă direcție, care, potrivit experților, a devenit deja foarte popular.

Particularități

Arderea portrete pe un copac în fotografie devine un hobby pentru cei cărora le place să lucreze cu lemn și predispus la artistice. in orice caz, Nu este necesar să aibă îndemânare artistică, deoarece tehnologia modernă pirogravat prevede copierea unui desen pe o placă de lemn.

Portretul ars este, de asemenea, obținut după aplicarea fotografiei pe baza. Procesul este atât de fascinant încât mulți copii și adolescenți sunt „infectate“. Și datorită îmbunătățirii tehnologiilor, acestea se pot ocupa cu acest tip de activitate decorativ pe cont propriu, dezvoltarea abilităților motorii.

Apropo, Un dispozitiv modern pentru ardere a inventat un adolescent în vârstă de 15 de ani, pentru mai mult de o jumătate de secol în urmă (în 1962). Spre deosebire de predecesorii, dispozitivul nu a supraîncălzi, ceea ce a permis să facă accesibil acest caz, pentru elevi.

Arderea în jurul copacului dezvoltă perfect imaginația, atenția și acționează asupra maeștrilor liniștitor. Este posibil să ardeți aproape pe orice lemn, fie că este vorba de o scândură tratată sau pur și simplu un copac.

Regula majoră – baza de lemn pentru ardere trebuie să fie uscată.

Pirografia există în contur (ca o schiță obișnuită pe hârtie) și siluetă (când sunt cauzate imagini). Master-Pyrografisti pentru crearea de lucrări complexe utilizează o abordare combinată, dar Novice este recomandat să înceapă cu tehnologia conturului. Pentru aceasta nu aveți nevoie de abilități speciale.

Experții remarcă faptul că picturile arsuri sunt imaginea veșnică. Dacă fotografia poate obține galben sau pur și simplu pauză, apoi, în acest caz, doar un impact mecanic vizat poate strica „portret de lemn“, și de aceea este considerat durabil.

Instrumente și materiale

Astăzi în vânzare, puteți găsi seturi gata făcute pentru pyrography. Deci, dacă sunteți un novice, este mai bine să utilizați o astfel de cumpărare, care include baze de lemn pentru arderea și chiar schițele imaginilor viitoare. În plus, există o pyrographer în set (instrumentul principal) și elementele următoare:

 • Hârtie (Emery și copie)+
 • Cârpă+
 • Păsărică+
 • Set de vopsele și creioane+
 • radieră+
 • ceară.

Dar dacă intenționați să vă angajați în arderea lemnului pe o bază profesională și să efectuați întregul proces de la început și până la sfârșit, atunci este mai bine să achiziționați separat instrumentele și materialele. În primul rând, veți avea nevoie de echipamente pentru prelucrarea unei fundații de lemn pentru ardere.

Apoi, trebuie să achiziționați o mașină de ardere. Aceasta se întâmplă cu pene solide și sfaturi de sârmă. Pentru începători recomandăm primul exemplu de realizare. Pipographer cu un stilou tare are duze de diferite grosimi și forme (în seturi moderne ele pot de până la 20 bucăți).

Cu un astfel de instrument, este mult mai ușor de a arde portrete, face diverse linii, zone de accident vascular cerebral alternativi și așa mai departe. În plus față de setul de duze, setul standard include un stand de lipit. În ceea ce pentru lemn pentru un portret, următoarele cerințe sunt prezentate în acesta:

 • Structura arborelui trebuie să fie omogen și rezistent fine, nerășinos+
 • La suprafață nu ar trebui să fie sloturi și zgârieturi, alte deteriorări mecanice+
 • Pentru un fundal mai câștigătoare, pentru a alege specii solide de arbori, cu nuanțe deschise (mesteacan, tei, plop, castan si altele).

Alegeți seturi de bază de lemn gata făcute pentru ardere. Astfel de kituri vin cu imagini gata făcute, dar dacă aveți nevoie de schita ta, atunci este mai bine să cumpere un set cu placi curate.

Cu ajutorul unui creion sau mâner, vă va aplica un desen pe bază, și apoi să ia o pyrographer.

Pregătirea

La locul de muncă trebuie să fie în primul rând un dispozitiv ingloring și o placă de lemn sau bare de lemn. Mai mult, în funcție de nivelul și gradul de severitate al ocupației, pyrographs este acoperit cu o perie de sârmă pentru curățarea duzelor, pubsing, copiere, pasaj, și alte instrumente care vor fi necesare în procesul de lucru decorativ.

Intr. La portretist, în mod natural, veți avea nevoie de o mostră (foto) sau un model (dar rar, care scoate portretul imediat din model). Puteți aplica desenul (sau copia) ca un creion și mâner, astfel încât aceste instrumente dactilografie trebuie să fie la maestru la îndemână.

În plus, aveți grijă în avans cu privire la suprafața bună a mesei, unde veți lucra, precum și despre iluminarea de înaltă calitate a locului de muncă (puteți utiliza numai lumina naturală sau porniți adăugarea lămpii de masă).

Poate avea nevoie de sprijin pentru mână (pentru că, sub încheietura mâinii, puneți o rolă specială sau doar răsuciți prosopul), bine, începeți să lucrați în respirator. Cineva atunci când arde pune și masca de gaz, dar aceasta este o măsură excesivă, respiratorul este destul de suficient. Un fan va ajuta.

Cum să ardeți corect?

Portret sau pictura cu mâinile tale sunt ușoare, dacă urmați aceste reguli și sfaturi.

 1. Gravarea lemnului începe după vârful încălzirii. Pixul trebuie să achiziționeze o culoare roșie închisă, după care puteți începe să lucrați.
 2. Duza înșelăciunii deține ca un creion.
 3. Pentru dispozitivul nu este încălzit, transformat periodic oprit să se răcească (fiecare sfert de oră) și plasate pe stativ.
 4. Atingerile subtile retrase încet – astfel încât să obțineți un efect mai precis.
 5. Liniile groase sunt, de asemenea, mișcări lente de ieșire. Puteți crește intensitatea culorii datorită modificărilor de temperatură (în cazul în care există o astfel de reglementare în instrumentul de lucru), dar nu în detrimentul unei presiuni puternice asupra pen.
 6. Dacă țineți pen-ul la un loc, linia pentru a obține o mai profundă.
 7. Pentru zonele umbrite încercuiască inițial toate circuitele și apoi să ia până la mijlocul arderii (acest lucru se face folosind o parte largă a pen-ului).

După arderea suprafeței de gravare este lustruită pentru a îndepărta zonele carry.

Dacă doriți, pictura culorile vopselei, apoi vopsite.

Arderea de portrete – un proces fascinant, dar nu atât de ușor pentru a muta imaginea pe copac. Există mai multe variante ale acestui proces.

 1. Redraw un portret creion pe o piesă de lucru din lemn și apoi începe arderea, observând regulile de mai sus (metoda pervertită este mai potrivită pentru profesioniști sau cei care au abilități de desen).
 2. Newbies pot profita de copia sau hârtia de grafit.
 3. Transferul tehnologic modern al modelului de lemn este atunci când imprimați imaginea de pe imprimantă și partea frontală atașată la o bază de lemn. Duza plat preîncălzită netedă partea rădăcină a foii – astfel cerneala sunt imprimate pe lemn.

De asemenea, puteți utiliza hârtia de pergament convențional în copierea. Odată ce desenul este aplicat la suprafață, în funcție de contururi, puteți începe gravarea.

Portretul ars – este un dar bun, o surpriză reală. Ei bine, această ocupație din hobby se poate transforma bine în câștiguri suplimentare. Până în prezent, această nouă idee nu este acoperită pentru studiouri profesionale de afaceri, multi fani pot avea succes într-o astfel de afaceri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: