Totul despre decopatche

Totul despre decopatche

Deopatch este una dintre cele mai interesante tehnici de gherghef contemporane. Astăzi se bucură foarte mult de popular cu maestrii cu experiență, iar la începători de meșteșugari, care contribuie la crearea de luminoase și colorate produse de diferite subiecte. Ceea ce este, care sunt avantajele și dezavantajele tehnologiei, ia în considerare în continuare.

Ce este?

Deopatch ia în considerare Cerere, legată de decupaj, care a devenit cunoscut lumii datorită meșterilor italieni. La un moment dat, au tăiat imagini de hârtie și le-au lipit ca decor, acoperite cu imagini de lac, care au dat mărfurile la costul ridicat.

Semnificația lui Deopatcha este În craparea figurii în vrac cu o suprafață convexă sau concavă, cu bucăți de șervețele sau altă hârtie. Sarcina tehnologiei este Decorarea formei în vrac, creând un fundal unic prin lipirea unei bucăți pentru o bucată.

Acesta este un fel de proces de decorare care este folosit pentru figurile Papier-Mache sau chiar mobilier.

Caracteristicile tehnologiei

Tehnica lui Deopatcha este unică și diferă de decupaj prin faptul că nu utilizează fragmente separate de hârtie decorativă, dar toate materialele. Având în vedere acest lucru, nu există exces de material și de recoltare – Totul este cumpărat. Piesele sunt decolate cu mâinile, fie tăiate de foarfece de figură, după care sunt lipite de baza de lucru a mustaței, fără a permite formarea de propriori. În același timp, mărimea fragmentelor logate poate fi cea mai diferită, dacă numai ei au futut bine pe suprafața neuniformă.

Hârtie de lipit cu compoziții adezive diferite. Tehnica este unică prin faptul că totul este potrivit pentru ea, fie că este vorba de un adeziv special pentru decupaj, construcție pva sau lac acrilic. Pot fi achiziționate pentru lipirea și lipirea pentru decopatcha.

Vă puteți acumula pe această tehnică ca parte a figurii și a întregii sale suprafețe.

În ciuda faptului că există fragmente dreptunghiulare de 2-3 cm în mărime pentru decopatcha, astăzi această abordare pare plictisitoare. Prin urmare, forma pieselor poate fi cea mai diferită. De exemplu, puteți lipici elemente cu hârtie triunghiuri tocat, amestecarea lor cu dungi, pentagoane și chiar diferite desene.

Efectuarea de lucru pe o astfel de principiu, puteți crea nu numai un singur fond, dar, de asemenea, anumite imagini și ornamente.

Avantaje și dezavantaje

Aceasta tehnica este unic și are o mulțime de avantaje. Acesta vă permite să creați produse unice de produse care pot deveni cadouri exclusive pentru prieteni si cei dragi. De exemplu, acesta poate fi un suvenir vrac sau artizanal sub forma unui pisoi stilizate, câini, girafa. Aceasta este o modalitate foarte bună de a decora interiorul camerei în stil etnic.

În plus, acesta poate fi un stand sub bijuterii, chei, telefon. Aveți posibilitatea să atașați o cutie obișnuită, statuetă, ghiveci, sticla sau chiar un borcan de sticlă. În fiecare caz, se dovedește un produs unic, care va fi decorat cu o cameră în care este. Notă Pe scurt și alte avantaje ale tehnologiei.

 • Pentru ao realiza, puteți utiliza materiale și lipici diferite, care deschide o mulțime de oportunități pentru manifestarea gândirii designerului.
 • Vă permite să deghizați chiar și cea mai inesteficătoare fundație, oferindu-i atractivitatea estetică și strigând defectele de lucru.
 • Cu ajutorul său, puteți salva chiar și cele mai complexe forme cu o schimbare ascuțită de îndoire.
 • Nu există restricții în tipul de material al materialului, de exemplu, utilizarea decupatului în lucrul cu bazele de sticlă, lemn, țesătură.

Există tehnici și dezavantajele lor.

 • Pentru ea, aveți nevoie de hârtie proprie, hârtia dură nu este potrivită pentru acest lucru, poate crește și deconecta de la sol.
 • Procesul de lipire și pregătire pentru acesta este destul de lung. Această decorare este o mulțime de timp.
 • Lucrarea nu tolerează graba și inexacrabilitatea, precum și abundența lipiciului datorită particularităților Papier-Masha. Dacă suprasolicitați cu adeziv, puteți deforma baza.
 • Pentru a crește durata de viață a produsului finit, este necesară o acoperire protectoare, fără ea, sub influența umidității, munca poate fi răsfățată.

Selecție de hârtie

Decopatia Utilizați hârtie decorativă. Poate fi, de exemplu, servetele pentru decupaj, ele sunt excelente pentru maeștrii începători sau chiar hârtia manuală. Astăzi, pe contoarele de magazine puteți cumpăra hârtie pentru decopatică.

De la hârtia obișnuită pentru decuparea cu modelele tematice caracteristice acestuia într-o astfel de hârtie cu un ornament luminos sau un model specific acoperit în întreaga zonă.

   Puteți cumpăra pentru o ștergere cu un model solid (șervețele de fundal). Cineva preferă să lucreze cu hârtia Crep, care este vândută în magazinele de papetărie (în departamentele pentru creativitatea copiilor) și adesea folosește în școli în lecții tehnologice. De fapt, este o hârtie arzătoare, numită și ondulată ondulată. Este subțire și întinderea în lățime și când umezi devine mai strălucitoare și care necesită acuratețe.

   Maestrul Clast în familiarizare cu tehnica decupatului Vezi mai multe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: