Yozh amigurumi: Schema de tricotat și descriere

Yozh amigurumi: Schema de tricotat și descriere

Ariciul este un simbol de protecție, motiv pentru care figura ariciului încearcă să aibă la domiciliu. O statuetă mică de Ariciul pot fi achiziționate în magazin, dar puteți lega cu propriile mâini. Cum să o facă? Luați în considerare de mai jos.

Particularități

Tradiția de a face Amigurum a venit din Japonia. Cifrele mici de oameni și animale sunt confundate de tricotat și de croșetat. Aceasta este caracteristica a echipamentului tehnic Amigurum. Uneori, obiecte încurajate (a ceainice, pernute), cu o imagine a unui prieten.

Cea mai mare parte jucării tricot croșetate, care este mai subțire decât fire în sine. Oferă o densitate de tricotat din cauza cărora umplutura nu coboară din jucărie.

Instrumente și materiale

Hedgehogii de pădure – creaturi. Pentru tricotat, avem nevoie de fire, imitând spini (iarbă sau carte). Jucăriile amuzante sunt obținute de la fire pufoase (Puffy), care constă din 100% micropolistra.

 1. Trei tipuri de fire: pluș, iarbă și un acrilic puțin portocaliu.
 2. Cârlig de 2,5 mm. Puteți folosi un cârlig din orice material (oțel, aluminiu, lemn), dar este important ca să fie mică.
 3. Ac și șir pentru cusături. Toate detaliile lui Hedgehog Knit separat, apoi blocate și cusute unul cu celălalt, deci este important să ridicați firele în culoarea firelor.
 4. Ochi de plastic și gură. Puteți să le broderați direct pe jucărie, dar puteți coase butoanele, dar cei mai buni ochi arata mai bine.
 5. Foarfece.
 6. Filler sintetic. Este important ca acesta să fie precis sintetic, deoarece alții slabi dețin forma jucăriei poate provoca alergii.
 7. Lipici transparenți.
 8. Fire pentru detalii de broderie ale feței.
Citește mai mult  Cum se utilizează balanța de mozaic de diamante?

Master Clases

Hedgehogii sunt familiarizați cu copiii pe desene animate, jocuri pe calculator și benzi desenate. Jucăriile tricotate, în cea mai mare parte croșetate cu ajutorul coloanelor fără NAKID. Panza ar trebui să fie densă și fără lacune. Persoane Fire brodate sau decorate cu produse din plastic. Pentru elemente de mișcare (mâini, cap, labe), maeștrii sunt sârmă sau gumă. În magazinele pentru apa de apă există o mare selecție de fitinguri, care pot fi necesare în procesul de tricotat în tehnica amigurum.

Desemnări utilizate în procesul de creare a jucăriilor:

 • BTB – o coloană fără Nakid+
 • VP – buclă de aer+
 • SS – buclă de legătură+
 • PR – Adăugați+
 • UB – Ubaulk+
 • Mon – Polismolbik.

Firele de pluș are o grosime mare, deci este mai bine să începeți cu un set de 4 VP și să lucrați la un croșetat extins. Rânduri termina cu conectarea stoblik și începe cu o buclă de aer, care se pronunță pentru ridicarea. În cazul în care coloana fără nakid, atunci ei fac un VP, pentru coloana cu nakid ar trebui să existe două.

Balamalele de aer Patru sunt conectate la amigurum inel, având ambreiaj ultima și prima împreună. Inelul este indicat de ka și pot fi tricotate în mai multe moduri.

Capete de tricotat:

 • 1 rând – UBF cu PR în fiecare buclă (8)+
 • 2 rând – prin fiecare eșec cu Pr (12)+
 • 3 rânduri – 2 eșecuri și apoi pr (16)+
 • 4 rânduri – 3 eșuează, pr (20).
 • 5, 6 și 7 rânduri se potrivesc la fel, nu au nevoie pentru a crește numărul de bucle și va rămâne egală cu 20+
 • 8 rând – începe să se reducă numărul de coloane – prin 3SBN, UB (16)+
 • 9 rând – 2SBN, UB (12)+
 • 10 rând – scan, UB (8).
Citește mai mult  Cum de a face flori pentru scrapbooking do it yourself?

Apoi, prindeți capul. Tăierea firului, acesta este drenat prin 8 bucle și întârziere. Ochii imprimate și gura de scurgere dintr-o parte mai mică (de la bun început de tricotat).

Un mar este derutat de această schemă de acrilic și de umplere. Frunze pentru un mar tricotează, de asemenea, din fire acrilice, dar deja verde.

 • 1 rând – 8 eșuează+
 • rândul 2 – 7 eșuează+
 • 3 rând – 7SBN+
 • rândul perioada 4 – 6 eșuează+
 • 5 rânduri – 6 eșuează+
 • rândul 6-5 eșuează+
 • rândul 7-5 eșuează.

După aceea, pliante sunt cusute la mere. urechi mici pentru arici triunghi tricot pe fund, având un grad redus bucla de la marginea.

Descriere pentru picioare (acestea se potrivesc în mod egal). Începeți cu inele din 4 VP din pluș. Din fiecare buclă, 2 eșuează (8). Knit pe spirala fără SS, fără a adăuga lungimea dorită. Apoi prindeți materialul.

Corp. Connect 2 picioare (16) și tricot într-un cerc cu SS și VP. Prin 12 rânduri începe să se diminua treptat bucle. Când numai 4 bucle rămân, umplute trunchi.

Mâini tricot similar cu picioarele. Umple cu syntheps și cusută.

Ace tricot o lamă din fire de iarbă. fire de pluș cu bucle perfect potrivite pentru jucării înțepător. Lucrul cu fir, sfaturi de a migra, astfel încât acestea nu apar.

Pick up un lanț de 10 bucle de aer. Întoarceți-vă înapoi și tricotați un pic până la capătul rândului. Desfășurați, faceți 1 VP pentru ridicare și apoi scon.

Panza tricotată sunt cusute la jucăria din cap în spate, apoi lipiți un măr de acrilic. Dimensiunea jucăriei obținute depinde de grosimea firului, densității cârligului și de tricotat.

Citește mai mult  Totul despre Kanzashi pentru începători

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: