Ce să fetelor le place și cum să atragă atenția?

Ce să fetelor le place și cum să atragă atenția?

Nu orice om tânăr poate cu ușurință și chiar a lua noi cunoștințe, mai ales dacă este vorba de fete. Multi tipi se pierd și se încadrează într-o stupoare, neștiind cum să facă primul pas. Pentru a se bucura de doamna și cuceri interesul ei, trebuie să fie nu numai original, dar, de asemenea, un interlocutor placut. În plus, nu ar trebui să cadă în disperare, în cazul în care o încercare de a nu Împrietenește încununate de succes.

Cum să se întâlnească?

În lumea modernă, tinerii sunt din ce în ce preferă comunicarea pe internet, ca virtualitate nu are nevoie de un aspect perfect și nu nimic oblige. Cu toate acestea, dating în viața reală încă să aibă loc, deoarece este întâlniri spontane pe stradă aducere aminte cel mai bine.

Fetele ca la bărbați perseverență și masculinitatea, și, prin urmare, vor acorda mai degrabă atenție tânărului carismatic decât pe un elev de școală stuttering. Prin urmare, la prima cunoaștere, este necesar să impresionați încrederea și deschiderea. Pentru a face acest lucru, este necesar să se comporte cât mai mult posibil, cu sinceritate și cât mai des posibil pentru a utiliza contactul vizual direct cu un străin.

Puteți acorda atenție unei fete nefamiliare, doar având asistență. De exemplu, pentru a transmite pungi grele sau pentru a aduce la casa. Este necesar să o faceți neobișnuit, deoarece aspectul excesiv nu poate decât să sperie o doamnă.

Pentru a interesa o fată frumoasă puteți utiliza orice informații disponibile, care pot fi cumpărate la prima întâlnire. Informatorii buni pot fi cărți, imagini pe haine, tatuaje și așa mai departe. Utilizați datele de care aveți nevoie corect și nu persistă. De exemplu, se poate apropia de obiectul de simpatie și întreabă: „Și unde ai cumpărat un astfel de tricou? Toate magazinele ocolite, dar nu există nici nicăieri una. „.

Redarea pe mâna când întâlnește o setare fata poate. În cazul în care întâlnirea a avut loc la un concert sau expoziție, puteți presupune cu încredere că gusturile tânărului om și doamnelor coincid. Aceasta este cea mai convenabilă opțiune, deoarece va fi mult mai ușor pentru a începe o conversație pe tema comună.

Desigur, fiecare femeie vrea sa se simta bine-venit, și, prin urmare, la prima reuniune, este necesar să se facă o doamnă compliment. În același timp, este necesar să fie extrem de plin de tact și atentă, în caz contrar abundența de cuvinte plăcute nu atât de mult jenă de un străin, cât de mult va forța de a suspecta un om în nesinceritate. Pentru a face cunoștință cu o fată în înconjurat de prietenele, este important să se înceapă o conversație cu toate doamnele. Este necesar, pentru a nu le jignesc și să facă o impresie bună. Dacă începe imediat să acorde o atenție mare la străin vă place, te poate răni ei prietene. Și anume, opinia lor poate juca, ca urmare a unui rol decisiv.

În cazul în care tipul a decis să se familiarizeze cu fata pe rețeaua socială, atunci în primul rând de căutare de start pentru Passiamia în grupuri tematice. Datorită prezenței unor interese comune, interlocutorii vor găsi rapid o limbă comună și, foarte probabil, în viitor, va deveni prieteni excelent. Comunicarea pe internet, este important nu numai politicos și conforme, dar, de asemenea, competentă. Este puțin probabil ca o doamna va aprecia un număr foarte mare de erori gramaticale ale unui potențial Uhager. Dacă există unele probleme cu gramatica, puteți folosi întotdeauna verificarea online de text pentru erori înainte de a trimite un mesaj destinatarului.

Cum să vă rugăm pe prima dată?

Prima dată cu fiorul așteaptă nu numai fetele, dar, de asemenea, bărbați. Este vorba de faptul că organizația este responsabilă pentru organizarea timpului viitoare și, prin urmare, au experiență specială. Desigur, băieții experimentați sunt mai ușor să se pregătească pentru întâlnire, deoarece știu cum să se învețe și să se spună. Dar incepatorii vor trebui să studieze multe literatură și să profite de sfaturi înainte de a merge la locul desemnat.

Luați în considerare regulile de bază ale primei date perfecte.

 • Alegerea unui loc – Pentru a cunoaște străinul mai aproape și a stabilit-o pentru comunicare prelungită, merită să alegeți un loc de întâlnire, lipsit de zgomot și mulțimi. Acest lucru va oferi unui om posibilitatea de a învăța mai bine însoțitorul, în timp ce se va simți confortabil. Planificarea unui program cultural ar trebui să se bazeze pe preferințele doamnelor. De exemplu, dacă ea iubește tipurile active de recreere, este necesar să se organizeze o plimbare pentru ea cu un picnic suplimentar.
 • Punctualitate – Pentru a face o impresie plăcută și nu forțați fata să fie nervos, este necesar să se ajungă la locul de întâlnire la timp. Mindness și insignifianță a Uhager va face o doamnă dezamăgitoare concluzii și să strice serios starea de spirit ei.
 • Maniere – Orice femeie vrea sa se simta de ingrijire de sex masculin, și, prin urmare, este important la prima dată a fi un gentleman. Nu neapărat descrie o galant cavaler, doar pentru a face lucrurile elementare. De exemplu, deschide ușa din fața de companie sau de ajutor obține în jurul obstacol.

 • Flori – După ce a trecut să se întâlnească cu un buchet de flori, puteți aranja imediat o doamnă la mine și a pus-un mod romantic. Nu cheltui neapărat bani uriașe și alege dragi buchete. Puteți asambla în mod corespunzător flori sălbatice sau să le cumpere în tranziția de la unele bunica.
 • Sociabilitate – Este puțin probabil ca fata vrea să continue să îndeplinească tineri, care, în timpul o dată, a fost menționată doar de o pereche de fraze. Pentru a completa momentele incomode de tăcere, un om ar trebui să ia inițiativa și să ofere un nou subiect de conversație. Este recomandabil să se pregătească o listă în avans pentru a ajuta la diversificarea seara.
 • Generozitate – oamenii moderni sunt din ce în ce preferă să împartă proiectul de lege în jumătate. Acest comportament sperie majoritatea femeilor care sunt obișnuiți să vadă un partener generos apărător. Spoile impresia de ansamblu poate exprimându-și prețurile sau indignarea satelitului despre costul ridicat de feluri de mâncare.

În prima dată trebuie să se comporte în mod natural nu numai, dar, de asemenea, plin de tact. Orice fată va împins alezajul și inconcesship unui partener care nu are noțiuni elementare despre vitejia si crede stereotipic.

Aspect

Pentru a produce o impresie bună, nu este suficient pentru a organiza un loc de muncă bun, este de asemenea important să se îmbrace. Nici o femeie nu va dori o grăsime și om urât cu părul Sall, care emite un miros de sudoare.

 • Primul lucru pe care se repede în ochi este curat și bine îngrijit. Chiar și pantofi murdare sau unghiile lungi pot împinge partenerul. Pentru a face o impresie plăcută, trebuie să pui mai întâi în păr ordine și mâini, precum și să aibă grijă de puritatea și integritatea pantofi.
 • Este important să se apropie în mod serios alegerea. Va fi nepotrivit să vină la o întâlnire într-un parc al orașului într-un costum clasic. Mai ales rău va arata ca un costum de sport și îmbrăcăminte nu în mărime.
 • În plus față de starea impecabilă de haine, un om trebuie să aibă grijă de un miros plăcut. Pentru a face acest lucru, trebuie să se îmbrace în lucruri curate și apă de toaletă.
 • Pentru a produce o primă impresie bună, nu este nevoie să se îmbrace în haine incomode sau creați-vă inventat imagine. Pentru a „cârlig“ o fată, trebuie să se comporte sau în mod deschis, și este imposibil dacă încercați în mod constant să păstreze marca.

Ia în considerare vârsta

 • Pentru a beneficia de fată tânără, tânărul este suficient pentru a avea un farmec mare. Trebuie să fie sociabil, deschis și să nu-ți fie frică pentru a arăta inițiativa. Dar, în vârstă devine o doamnă, cu atât mai greu să atragă atenția asupra ei. Ceea ce este puțin probabil ca adolescenții să intereseze o femeie de peste 40 de ani.
 • Pentru a atrage atenția doamnelor pentru adulți, nu este suficient să se toarnă cu complimente și să încerce să flata. În ochii unui adult, va arăta guading, și, prin urmare, o astfel de weightlier nu va percepe în mod serios. Pentru interes cu adevărat străin, este important să se comporte reținut și cu încredere.

Tinere care vrea să-i placă o femeie adultă este în valoare de înțelegere că nu va să acorde o atenție la prezența unei mașini sau parfum scump. Numai disponibilitatea și erudiția va fi capabil de a face cu adevărat atenția doamnă plată tînărului.

 • În comunicarea cu o fată în vârstă de 20 de ani, este necesar să se menționeze prietenii lui și spun povești amuzante din trecut. Lady 30 este în căutarea pentru fiabilitate și stabilitate în satelit și, prin urmare, mai degrabă, va fi interesat de planuri mari decât povești despre gropi pentru copii.
 • Este foarte important atunci când comunicarea cu o femeie nu pentru a reaminti despre diferența de vârstă. Chiar dacă partenerul este mult mai mic, nu aveți nevoie pentru a face acest accent. Deci, puteți face nu se simt suficient pentru adulți și inteligent pentru a intereseze omul adult.

Tipuri de comportament

Toți oamenii combina mai multe tipuri de temperament, care determină modelul lor general de comportament. reprezentanții bărbați pot fi împărțite în patru tipuri, care să țină seama de natura și modelul de comportament.

 • „Războinic” – distinge printr-un caracter decisiv și volitive. Un astfel de om începe cu ușurință noi cunoștințe și să nu o experiență de incertitudine cu privire la prima dată. El este important de auto-realizare și stilul de viață activ și, prin urmare, un astfel de individ ar trebui să aleagă fata un scop și deschis în însoțitorii. Pentru a nu speria un străin, de „războinic“ stă la timp pentru a pacifica fervoarea și să încerce să se concentreze pe interlocutor, în loc de a demonstra ei.

 • „Maestru” – are un temperament puternic, care îi permite să fie un adevărat maestru al situației. Astfel de oameni sunt menite să creeze o relație solidă, și, prin urmare, ar trebui să acorde o atenție la fetele de acasă care apreciază confortul și familia. Este important ca fetele să se simtă sub protecție fiabilă și, prin urmare, când vă întâlniți pe tipii de acest tip, trebuie să vă dovediți capacitatea de a vă proteja.

 • „Vacanţă” – tipul de a fi inerente unor astfel de calități cum ar fi impermanența și imprevizibilitatea. Se caracterizează prin impulsivitate și sociabilitate care vă permit să fiți întotdeauna în centrul atenției. De regulă, reprezentanții acestui tip nu caută relații serioase și adesea schimbă partenerii. Ele sunt ușor vizitate de noi conexiuni și, de asemenea, să distrugă cu ușurință vechi.

 • „Creator” – cel mai accidentat tip de bărbați care sunt ciudați pentru închidere și mister. Astfel de tineri sunt greu să se familiarizeze și, prin urmare, preferă să rămână în umbre. Ca partener, ei trebuie să caute mai multe fete emoționale care vor putea să diversifice viețile „creatorilor” și să aducă culori strălucitoare. Integive Dame Reprezentanții de acest tip poate, cu ajutorul rețelelor sociale, afișarea rezultatelor activităților creative în grupuri tematice.

Sfat

Orice om vrea să înțeleagă psihologia femeilor de a construi în mod corect relațiile cu ei. Familia comportamentului de tip, și locul de cunoaștere depinde de scopul de dating.

 • De exemplu, pentru conexiuni pe termen scurt Acquire, cel mai bine este de a merge la un club de noapte, în care cele mai multe femei sunt deschise de comunicare.
 • Dacă tânărul vrea să găsească o relație serioasă, atunci cel mai bine este de a merge la parcul orașului sau o expoziție de artă. Ajutor găsi un partener poate prieteni și cunoștințe generale, care pot afla toate informațiile despre străin în avans.
 • Nu încercați să înceapă o conversație pe o stradă aglomerată sau la stația. Poate că este în acest moment doamna este într-o grabă undeva, și nu se va comunica. Dar în transportul de trenuri electrice sau în parcul de distracții șansele pentru o cunoaștere reușită mult mai mult.

 • Pentru a impresiona fata pe care tipul dintr-un anumit motiv nu le place, puteți recurge la unele trucuri. De exemplu, puteți afla care mirosi de miros aleasă și aleg un parfum de sex masculin cu o aromă similară. Lucrătorul poate și perseverența lui Uhager. Pentru a face acest lucru, el trebuie să apară mai des în câmpul de vedere al obiectului adorării și să plătească în mod constant o atenție sporită.
 • Mai repede pentru a atrage atenția fetei folosind complimente. Dar nu numai datele externe, ci și abilitățile mentale și calitățile umane.

Despre cum să atrageți atenția fetei, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: