Ce se va întâmpla dacă silențios 7 zile?

Ce se va întâmpla dacă silențios 7 zile?

Practicile estice există meditații cu tăcere de șapte zile. În acest timp, o persoană care cunoaște natura sa, curăță sufletul de influența negativă a societății și vine la iluminare. Psihologii recomanda practicarea oameni pe săptămână de tăcere care se află într-o stare de stres sau depresie, precum si cei care au probleme cu lumea exterioară.

Ce tăcere utile?

În cazul în care o persoană este tăcut timp de 7 zile, apoi, după expirarea săptămânii, el se va simți curățită de energie negativă. Tăcerea are un efect benefic asupra psihicului omului. Samozing și renunțarea la agitația de zi cu zi ajută o persoană să aducă mintea lui, în ordine, aranja restul de afluxul de o cantitate mare de informații diferite. Tăcerea întărește puterea voinței și conduce la o înțelegere a propriului său scop în viață.

În cazul în care nu distras de afară, procesul de gândire se întâmplă un pic diferit. Personalitate are posibilitatea de a se concentra asupra lumii sale interioare. Confidențialitate permite subiectului să îndepărteze gândurile de la negativ, știi tu însuți și pentru a obține o atitudine pozitivă. Restul de la plictisitoare conduce lumesc agitatia la conștientizarea unnecessaryness menținerii unor dialoguri zilnice. Individual dobândește capacitatea de a evalua semnificația cuvintelor, declarațiile lor de control. Astfel, el se elimină din conversații goale, ia timp de neprețuit.

Clarificarea relațiilor, disputele fără sens devastat sufletul omului, astfel încât subiectul se simte „lamaie stors“ în seara. Pentru tăcere pe săptămână vine o înțelegere clară că orice dispute sunt distructive. Ei iau energie, lăsând în duș sediment negativ. Și punctul de vedere, se pare, nimeni nu este interesat. Persoana Silent nu poate provoca o situație de conflict sau de a lua parte la ea. El devine un observator terță parte și încearcă să dea un conflict mental o evaluare obiectivă. Timpul de la măcinarea goală a evenimentelor inutile și de la participarea la semnificație simplă, o persoană poate petrece cu beneficii pentru el însuși și în jurul oamenilor. Nivelul de agresiune și conflict este redus, dorința dispare din nou pentru a afla.

Personalitatea are capacitatea de a înțelege mai bine înconjurarea. Pentru o săptămână de la distanță de societate, o persoană va afla cu siguranță cine este un prieten adevărat și care îl folosește pentru scopuri mercenar.

Numai prietenii reali sunt capabili să susțină tovarășul în tăcere de șapte zile. Unii oameni care vă așteaptă să vă rezolvați problemele vor lua în considerare persoana dvs. un om nebun. Cu astfel de prieteni, nu mai puteți spune la revedere pentru totdeauna.

Lipsa de a efectua conversații goale, vizionarea fluxurilor de știri, facilitează achiziționarea capacității de a-și construi dialogul intern. De-a lungul timpului, individul începe să aprecieze confidențialitatea. El este încântat să dedice timp pentru el însuși. După o tăcere pe termen lung, majoritatea începe să vadă cum sunt exagerate toate dificultățile lor. Uneori, personalitatea după o săptămână de tăcere își schimbă radical opiniile asupra vieții.

Tăcerea și contemplarea permit un echilibru independent și pace. Mintea clară găsește în mod natural răspunsuri la multe întrebări. Într-o astfel de stare, subiectul este capabil să alinieze acțiunile și reflecțiile. Apar noi soluții, idei și idei. Individul primește răspunsuri la chinuirea întrebărilor sale. Și în mod neașteptat pentru el găsește o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, pe care acum el percepe în mod diferit. El permite cea mai dificilă problemă de viață, adoptând singura decizie corectă. După aceea, lumea capătă noi vopsele.

Omul devine mai aproape de natură, învață să asculte tăcerea și cântând de păsări. El începe să perceapă lumea din jurul. Există o regândire a vieții. pacificării interioară dă aspectul uman. Un subiect fericit și prietenos are o față minunată și liniștită. aspect cald și natură reflectă calm interior și de echilibru.

Astfel, practica tăcerii nu este doar un sistem excelent pentru auto-îmbunătățire, dar este încă punct de vedere fizic și psihologic de vindecare a corpului.

Pentru sanatate

Personalitate începe să asculte vocea interioară, la corpul său și nevoile sale, la propriile sentimente. La un nivel inconștient, există un control asupra propriei lor respirație. Tăcerea calmeaza sistemul nervos. O persoană poate face față stresului cronic. Alții reușesc să scape de boli grave. Mulți purtau auz. Imersiune în tăcere completă timp de 7 zile, contribuie la recuperarea fizică și psihică. Unele dintre acestea sunt complet vindecate prin suflet și trup.

Pentru starea emoțională

Creșterea capacității de a efectua controlul asupra sentimentelor și emoțiilor lor. gânduri și experiențe suplimentare se mute în fundal, și momente importante apar în mod clar. Starea emoțională se stabilizează, deoarece subiectul nu vede mai multe motive pentru temeri. El trăiește aici și acum. Trecutul este imposibil să se schimbe, iar viitorul nu a venit.

Conștientizarea vine la om care nu are sens să-și petreacă timpul pe experiențele goale. Practicarea de șapte zile tăcere începe să se bucure de fiecare minut al vieții.

Posibile daune

Alte ori prea, oamenii sociabili după tăcere de șapte zile începe să se simtă sentimentul de depresie și chiar cad în depresie. Unele apar anxietate inexplicabilă, neputință și confuzie. După ceva timp, o persoană își dă seama că el este singurul interlocutor pentru el însuși. Frica de ședere singur cu el însuși poate conduce personalitate prea sociabil într-o situație stresantă. Din acest motiv, observa reacția corpului tau. Dacă vă simțiți că această metodă nu va convine, căutați o alternativă.

Cum cele mai bune pentru a efectua?

De preferință, în ajunul unui sejur de șapte zile în tăcere încerca să fie tăcut pe tot parcursul zilei. Treptat crește termenul până la 2 și 3 zile. încercări de succes sunt o garanție că vă va ține cu siguranță o săptămână. Pentru a fi capabil să reziste la acest test dificil, înainte de începerea procesului, aveți nevoie pentru a găsi întrebarea la care doriți să obțineți răspunsul. După aceea, drumul a situației. Stați în singurătate și meditație vă va duce la atingerea obiectivului dorit.

Un punct important este Cute tăcut. Numai credința absolută în sine va permite pentru a obține rezultatul maxim din practica tăcerii. Cu neobișnuit în primele zile, anxietate și pot să apară lipsă de armonie, dar aceste senzații vor dispărea treptat. Până la sfârșitul experimentului, sentimentele negative sunt convertite și veți găsi armonie cu dvs. și cu lumea din jur.

Evitați orice comunicare. Înainte de scufundare în tăcere, se recomandă să avertizeze rudele, prietenii și alte persoane familiare. Lucrați temeinic toți pașii suplimentari în timpul perioadei de conformitate. Este de dorit să se facă un plan și în ziua a zilei. Apoi, opriți telefonul mobil, calculator și TV. Sub mâna nu trebuie să existe nici ziare reviste sau cărți. Necesitatea de a elimina toate sursele de emoții negative.

Confidențialitate trebuie să aibă loc într-un mediu confortabil. În acest scop, o casa carpen sau zona de țară. Cel mai potrivit timp pentru tăcerea de șapte zile este o altă vacanță. Este necesar să se lucreze cu atenție în toate acțiunile ulterioare calculate pe 7 zile de la respectarea tăcere.

Omul trebuie să decidă dacă este posibil pentru a asculta o mulțime de muzică în timpul săptămânii. Specialiștii recomanda abandonarea ascultare ei.

Practica tăcere săptămânală poate fi singur sau într-un grup specializat. Este necesar să se complet deconecta de la stimuli externi, probleme si agitatia de zi cu zi. Ar trebui să fie aruncat la maxim în propria lume interioară. Asigurați-vă că pentru a sublinia timpul pentru meditație și exerciții. Trebuie să se concentreze pe gânduri, corpul, senzațiile tale mentale și fizice.

Trebuie să alegeți haine confortabile și ușor, astfel încât să nu se arunca mișcare. Meditatia, yoga, relaxare exerciții de gimnastică de bine în aer curat. Învață să se concentreze în respirație. Încearcă să controleze lungimea inhalare și expirația. Un punct important este concentrarea asupra momentelor curente. Rezumat din evenimente trecute și viitoare. Auto-analiza ajută la simțirea armoniei și a elimina contradicțiile dintre lumea interioară și exterioară. plimbările zilnice pe pădure de pin, mesteacăn grove sau mal îmbunătăți starea de spirit.

Pentru o săptămână, vă puteți gândi la ceea ce doriți cel mai mult. Încercați să vă evaluați propriile abilități și oportunități. Încărcați un rezultat al vieții trecute. Încercați pentru a prezice evenimente viitoare, să dezvolte un plan. O astfel de auto-analiză vă va permite să înțelegeți în ce direcție ar trebui să treceți la atingerea acestui succes.

Nu fiecare persoană este capabilă de tăcere săptămânală. Unii nu ajung la finisaj. Ei renunță la 3-4 zile. Iubitorii vorbesc o mulțime începe să se simtă foarte rău fără comunicare. Acestea sunt sfătuiți de către specialiști nu pentru a vedea în mod constant pe ceas și nu cred că atunci când tăcerea forțată este de peste. Încercați să se bucure de procesul de tăcere. Antrenarea vointa.

Cum de a extinde rezultatul?

Șapte zile extract de forme de tăcere și răbdare. Aceste calități sunt necesare pentru toată lumea, de aceea este foarte important să nu se oprească aici, ci să se dezvolte în continuare. Efectul practică este îmbunătățită în cazul în care subiectul realizează periodic aer curat, excursii la natura, efectuează exercitarea, meditează, itifies-l drept și are capacitatea de a se relaxa pe deplin și de a lua suficient.

Persoana care știa întreaga săptămână continuă în mod automat pentru a asculta respirația. El controlează la un nivel inconștient. Expertii recomanda in timpul practicii de a stăpâni tehnica corecta de respiratie. În viitor, ajută la menținerea energiei personale. Abilitatea de a auzi vocea dvs. interioară duce la derularea în capul diferitelor situații și căutarea automată a unei ieșiri demnă de ele. Regândirea poziției vieții contribuie la achiziționarea calmului, restrângerii și pacientului. Încercați să continuați să nu pierdeți aceste calități.

Nu uitați că toate cuvintele voastre ar trebui să aibă un înțeles profund. Realizând acest lucru, veți deveni un interlocutor mai plăcut și mai sensibil. Declarația periculoasă și ofensivă înapoi nu va dura, astfel încât veți învăța să fiți responsabili pentru frazele pronunțate. Treptat, o persoană dobândește obiceiul de a nu acoperi și nu provoca pe cei din jurul conflictului. El reacționează calm la iritarea altor oameni și doar tăcut. Tăcerea nu ajută să se certe.

Salvați experiența câștigată timp de 7 zile. Ca rezultat, veți învăța cum să vă transmiteți cu ușurință reflecțiile altora. Nu se pronunță gânduri zgomotoase care conțin informații inutile. Cuvinte, a spus doar pentru a nu sta în tăcere stânjenitoare, nu aduce nici un beneficiu.

excepție Săptămânal din viața tehnologiei informației elimină presiunea de pe tine. nu încercați să mai depindă de personalități individuale din rețelele sociale, de la casete de știri și mass-media.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: