Cum de a opri urasca mama-soacră?

Cum de a opri urasca mama-soacră?

Ura legii soacra este puternic injectat de situația, până la apariția acestui război. Alteori Certurile două femei conduc la distrugerea familiei.

Posibile cauze ale urii

Orice mama vede în fiul său, un om perfect, cu toate că, în realitate, el nu se poate potrivi această imagine. Fiica-in-lege este perceput departe de a fi perfectă. Nu este o astfel de companie mama o dorea copilul ei iubit. Ea se uită slăbiciunile în Fiul selectat. Mama este dificil să facă față cu un sentiment de gelozie provoca neplăcere noră. Mama-in-lege vede un rival în ea. La urma urmei, atenția și iubirea Fiului pornește soțul. Femeia pare a nu avea nevoie de fiul ei, astfel încât doamna încearcă să atragă atenția în diferite moduri.

În cazul în care copilul a fost adus fără tatăl său, el a fost mereu sprijinit de mama sa, a îndeplinit rolul de cap al familiei. După căsătoria Fiului, mama începe să se trateze de multe ori să o viziteze, de multe ori în căutarea pentru cele mai multe motive minore. Un astfel de comportament al unei femei poate turna în scandaluri nesfârșite de noră, cu un soț. Situația se încălzește, displeasant la intensiv mama-.

Sensul de proprietate contribuie la negativ tot mai mare între toți membrii triunghiului. Aflarea relații, reținerea unui om iubit, dorința de a intercepta palma campionat. Dacă ambele femei sunt lideri prin natura, lupta pentru „tron“ este inevitabilă. Fiecare dintre ele pretinde a fi cel mai bun hostess la domiciliu. Dorința de a-și apăra conduce sale primat ostilitate și ură.

Uneori, din cauza unor circumstanțe trebuie să trăiască cu mama-soacră. Și în cazul în care locuinței a aparținut inițial ei, atunci noră sunt complexe și apar involuntar temeri. La urma urmei, acesta devine un violator al stilului de viață obișnuit.

preferințe, obiceiuri, abordare de curățare, Metode de gătit preparate pot fi foarte diferite. Atunci când o persoană tânără este în dependență de material pe o nouă familie, este inițial sortit să piardă orice luptă. Situații stresante nesfârșite de multe ori semănau ura de cereale pentru soacra.

Dacă capul familiei este singurul fiu, atunci toată dragostea maternă este îndreptată exclusiv asupra lui. În acest caz, fiica-in-lege este percepută de către o persoană care a zguduit la comoara. Mama se pare că numai ea știe cum să aibă grijă de iubitul și cum să-l hrănească. Numai ea este cunoscută atunci când este mai bine să tăceți și ce frază ar trebui să pronunțe în următorul moment. Mintea norai este percepută în baionetă. În primul rând, el zâmbește ca răspuns, apoi iritat. Nemulțumirea cu creșterea timpului, transformarea treptată în ură.

Citește mai mult  Este posibil să ierte trădare și cum să o facă?

Deseori, motive pentru respingerea soacrei sunt opinii diferite privind creșterea copiilor. Bunica insistă asupra poziției sale, dictează, ce și cum să faceți. Puncte de vedere inegale privind viața de familie, îndatoririle interne, Restul conduc la dezacorduri și întărirea disprețului noralei la soacra. Pentru a ura împingând comparații ale favorit soțului ei cu mama ei iubit. Mai ales în cazul în care soțul critică în mod constant soția sa, ceea ce duce la exemplul părintelui său.

Uneori, legea mama-in-este plictisitor să trăiască în pensii. Ea este în căutarea unui interlocutor, de aceea este adesea vizibil pentru vizita. Lady de comunicare lipsesc. Iar enervezi noră vizite regulate la mama-in-lege, bunele intenții, care sunt percepute ca un control total. Young caracteristică este atât de chinuit de vizite constante ale rudelor, care, chiar fosta soacră nu încetează să ură.

Ce sa fac?

În primul rând, încercați să înțelegeți modul în care nu au fost pe placul propria mama-soacră. Este foarte important să accepte faptul că aceasta nu ar trebui să trăiască în conformitate cu regulile, să îndeplinească anumite standarde și să justifice așteptările dumneavoastră. Arată-toleranță. Întotdeauna du-te la contactul cu această femeie: uite pentru o limbă comună, înființat pe un dialog constructiv. Nu trebuie să concurați cu soacra pentru dragostea și atenția oamenilor.

Ar trebui să vă amintiți întotdeauna că este această femeie care purta soțul tău sub inima ei. Ea a născut-o, adus așa cum ar putea. Tu ai ales soții acestei persoane. Deci, ceva ce ți-a atribuit atenția, ceva ți-a cucerit ceva. Mama rău nu a putut educa bine fiul. Este necesar să se facă toate forțele să vă depășească ura pentru soacră. Derulare permanentă în capul gândurilor negative provoacă deteriorarea stării fizice și emoționale. Resentimente acumulate generează diferite boli. Urările dvs. vă faceți rău ireparabilă pentru propria sănătate.

Această femeie este vrednică de respect și recunoștință. Arată politețea și tact. Păstrați calm și nu faceți un motiv pentru alte atacuri asupra dvs. Încercați să luați în considerare dorințele mamei soțului dvs. atitudine respectuoasă față de soacră în orice situație va ajuta atât a scăpa de emoții negative. De-a lungul timpului, Natisk se va opri.

Arătați atenția asupra ta mama-soacră. INTERESUL afacerile și sănătatea ei. Inform stiri ei interesante. Recomandă-i chiar dacă au fost mult timp acceptată. Lăsați-o să se simtă întotdeauna semnificația lor. Să-l comanda, exprima deschis nemulțumirea dvs. Recunoaște autoritatea ei. Smooth toate căile colțuri ascuțite în relația ta.

Citește mai mult  om temperamental: cine este și cum să-l determine?

Lăudați pe fiul ei, Vă mulțumesc pentru creșterea unei astfel de persoană frumoasă. Admirați faptul că ea a fost în măsură să crească un om decent.

Nu uita să laude feluri de mâncare. Evaluează tinutele de soacră lor, marca ei gustul sofisticat. Atenția dumneavoastră va provoca emoții pozitive la o femeie. complimente Sincere contribuie la stabilirea unor relații excelente.

Puteți opri hateing mama-in-lege, dacă începe să întrebați ultima ei viață. Să vă spun cum a reușit să se spele simultan si accident vascular cerebral pellens, scutece, sprawers, se pregătească pentru trei feluri de mâncare și încă de lucru pe două lucrări. Încercați mental pentru a recrea atmosfera din anii anteriori. Apoi, puteți înțelege mai bine sentimentele și emoțiile de soacră. Încercați să găsiți interese comune cu ea. Invitați mama-in-lege actual și fost în teatre, cafenele, drumeții cumpărături. Luați împreună tricotat, desen, mersul pe jos scandinav, sala de fitness, yoga sau aerobic. da cele mai multe ori o femeie care ți-a dat un soț, flori, bomboane și fructe.

Niciodată nu configurați soțul împotriva propria mamă. O soție poate fi schimbată în orice moment, iar mama unei persoane este singur. Nu contează cât de urât se părea, încercați să construiască relații de prietenie cu ea. Un om iubitor sincer mama lui, nu-i trăda. Nu este o coincidență faptul că, în orice situație de conflict, majoritatea bărbaților sunt pe partea mamei. Dacă negativul se alunecă împotriva mamei fiului, atunci încercați să o compensezi cu emoțiile dvs. pozitive. Nu acordați nici o atenție la declarațiile de încovoiere la cea aleasă. Înconjurați-vă soțul cu îngrijorare, dragoste, arată respectul pentru el.

Sfaturi pentru psiholog

Dorința de a corecta comportamentul soacrei nu este de obicei încoronată de succes. Înainte de a forma personalitate, a schimbat cu forța, este puțin probabil ca succesul său să reușească. Doamna pretinde recunoașterea, respectul și evaluarea ridicată a persoanei sale. Încercați să satisfaceți aceste nevoi. Ascultați sovieticii mamei. Dacă nu-i plac, atunci fă-o în felul tău. Dar nu-i dați și nu vă supărați. Nu răspundeți la insulte, nu mergeți la personalitate, nu aprofundați situația conflictelor. Marcați frontierele. Sunt de acord cu responsabilitățile gospodăriilor și financiare. Dacă locuiți împreună, îl va salva din revendicările reciproce.

Citește mai mult  De ce ura pentru copil apar și ce să fac despre el?

Nu interfera niciodată cu relația dintre soțul dvs. și mama sa. Nu interzice soțul ei să viziteze propria ta mamă sau să comunice cu ea prin telefon. Nu interflați în relațiile complexe cu soacra de copii a copiilor. Spune-le doar povesti bune despre bunica lor. Chiar dacă considerați că este cea mai proastă soacră din lume, apoi lăsați nepoții în amintiri să rămână doar momente plăcute asociate cu bunica lor. Copiii nu ar trebui să fie ostatici pentru adulți.

Să se străduiască să transforme mama soțului meu în aliat, și nu în inamic. Nu trebuie să te comporți ipocritic și să strângeți dinți un zâmbet nesincer, dar vă puteți referi la soacra. Învață să te și acțiunile de control. Amintiți-vă că sinceritatea inutilă nu duce la nimic bun. La prima dintre cearta cu sotul ei, mama-in-lege vă poate pune în fața lui într-un dezavantaj.

În nici un caz, nu atrag alte rude în relația ta cu mama-in-lege, nu construiesc cu ei planuri de răzbunare. De multe ori comportamentul legii nora nu se îmbunătățește situația, dar provoacă un nou val de conflict. Pentru a evita acest lucru, o femeie trebuie să respecte anumite reguli:

 • Arată flexibilitate în relațiile+
 • Nu plânge soțul meu la mama lui+
 • Este imposibil de a permite expresii nepoliticos față de mama-soacră+
 • Nu dovedi dreptul ei+
 • Nu bârfa cu vecinii și prietenele despre mama-in-law+
 • Nu luați nepoții de la bunica, nu interferează cu conflictul lor+
 • În certuri cu soțul ei, nu spune că mama sa a crescut prost+
 • Nu este nevoie de a pune din nou sentimentele pentru soțul ei, în prezența soacră+
 • niciodată prin satelit răzbunarea mamei tale, nu-i face nici un pachet+
 • Darite complimente de soacră și soțul+
 • Nu schimba grijă de copiii tăi la bunica ta, nu necesită o supraveghere constantă a nepoților.

Multe femei se întreabă dacă este necesar să se dedice un soț în special relațiile cu mama-soacră. Nu cel mai bun pentru a face față celor dragi. Imaginați-vă o condiție a soțului tău și nu-l forțați să meargă între două lumini. Încercați-vă pentru a elimina problema. Chat cu mama-in-lege, își exprime opiniile tale, spune-i despre experiențele mele, pentru a afla cauza soldatului. Poate că nu a suspecta cât de mult neplăceri pe care le oferă.

În cele mai multe cazuri extreme, ar trebui să contactați un psiholog. El va lucra cu atenție situația și vă va ajuta să facă față cu Natio Mamei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: