TRATATELE: În timp ce soțul / soția era în terapie intensivă, omul a început un roman cu soacra sa – acum sunt cuplu fericit

Se pare că soțul preferat sa dovedit a fi legat de patul de spital – nu vă puteți gândi nici măcar la nimic altceva, dar așteptați recuperarea ei rapidă. Nu era ceva! Camilla Vanessa Cordero de Molla a declarat pentru istoria șocantă a publicației portugheze nu amazonas é assim. Să aflăm totul în ordine.

TRATATELE: În timp ce soțul / soția era în terapie intensivă, omul a început un roman cu soacra sa - acum sunt cuplu fericit

Soțul a vizitat doar de două ori, iar mama nativă a uitat de fiică

Camillas – un rezident al Portugaliei, a avut loc accident vascular cerebral, ca urmare a faptului că fata a fost dusă la spital. În departamentul de resuscitare a petrecut 78 de zile – doar 2 dintre ei nu petrecuseră cu soțul său, iar mama ei nu a venit niciodată. Probabil cauza unei astfel de atitudini, a devenit un roman între Mama Camilla și soțul ei.

Când fată a ieșit din spital, ea a recunoscut astfel încât a reușit să supraviețuiască cu dificultate … cei dragi au trăit mult timp împreună. Camilla nu este singurul care trebuia să-și facă griji. De asemenea, sa întâmplat cu tatăl ei și cu tatăl ei.

Camilla și-a împărtășit experiențele: „Simt o astfel de durere mentală puternică care nu poate fi comparată cu fizic”.

Fata a depus o divorț și a luat copilul. Cu toate acestea, ea trebuie să reseteze cu un trădător de două ori pe săptămână – un copil de către instanță trebuie să vadă.

Camilla a spus că de la vârsta de 13 ani, relația ei tensionată a început cu mama ei. Femeia a început să concureze cu ea, a spus că a fost mai bine potrivită de lucrurile fiicei și ea pregătește mai tastier. De data aceasta concursurile au mers prea departe. Camilla nu poate ierta fostul soț, nici mama sa.

Citește mai mult  cântăreț foarte pierdut Maxim a comentat ei vechi poze: Am fost un om - sferă!
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: