Cum de a supraviețui despărțire cu omul tău iubit?

Cum de a supraviețui despărțire cu omul tău iubit?

Totul în viață se poate termina vreodată, inclusiv dragoste. Dar acest lucru nu înseamnă că, odată cu grija iubirii se termină existența noastră fericit. Dimpotrivă, o altă reuniune va fi urmat. Dar de ce atât de rău pe suflet? Poate că e pentru că noi nu suntem capabili de a trece și „rece“ una și aceeași placă ca și suferința nu va afecta bunăstarea noastră?

De ce este dificil de a da drumul și să uitați tânărul?

Fetele care suferă inerente. toamna natura subțire în dragoste, și cred că este necesar să fie fericit. Acest lucru se datorează faptului că psihicul feminin este întotdeauna setat la credința în dragă dragă.

Tinerele au tendința de a „atribuie“ calitatea lui inexistentă iubit. Și, de fapt, merge greșit, așa cum ne-am dori. Tipul nu este chiar un om demn. Nu este nici un secret faptul că, în timp ce reprezentantul sexului puternic este grija pentru o femeie a inimii, el încearcă să se arate doar cu cea mai bună mână. Atribuie lui însuși diferitele virtuți se comportă ca un cavaler. Aceasta este psihologia oamenilor. Pentru a atrage dvs. obiect de adorare pe care pur și simplu nu a mers băieți. Întreaga lume este gata să arunce la picioarele. Dar este nevoie de timp, iar unele dintre ele încep să se uite la o parte, și alte sentimente răcite.

Nu este nimic surprinzător. Mulți oameni nu pot iubi aceeași femeie pe tot parcursul vieții. Și dacă a existat o despărțire din vina unui sex puternic, înseamnă că v-ați întâlnit persoana greșită. Prin urmare, nu ar trebui să se concentreze pe această problemă.

Cu toate acestea, vor exista întotdeauna cel care va obiectat că inima nu comanda. Ce poate fi cu îndrăzneală pentru a răspunde că aceasta este o chestiune controversată.

Din pierderea unei persoane dragi sau de trădarea lui, unele fete cad în depresie profundă, alții, dimpotrivă, uita repede despre experiența negativă.

Acest lucru se întâmplă pentru că personajele de femei au trasaturi versatile, si un reprezentant slab etaj, la fel ca oamenii, sunt împărțite în personalități puternice și naturi slab vorbitori de limba. Fetele care nu pot ține emoțiile lor în mâinile lor, mutați într-un cerc de suferință. Ele justifică starea obsesivă cu atașament puternic pentru o altă persoană.

Acest lucru se întâmplă din diferite motive.

 • Unele dragoste să se bucure de durerea lor. Lor le place să construiască o victimă. Din aceasta, chiar și unele sunt plăcere. Desigur, o astfel de plăcere este îndoielnic și poate duce la o stare depresivă.
 • Alții au astfel de trăsături de caracter care diferă, în special, obsesia. Dependența psihologică a unei persoane dintr-o altă personalitate nevrotică. Cu aceste înclinații ai nevoie pentru a face față cu tot felul de moduri. În primul rând, este necesar ca persoana să vrea să scape de obsesia de a realiza ceva.
 • obiceiurile egoiste, de asemenea, contribuie la durere a crescut la despărțire. În această situație, există emoții care vizează faptul că reprezentantul statului slab se simte ofensat și promovează: „Așa cum era posibil să mă aruncați, un astfel de frumos și iubit?”. Din aceste gânduri, complexul de interioritate și stări obsesive.

 • Incapacitatea realității duce la suferință. Fata nu vrea să renunțe la un tânăr. Ea tot timpul se pare că fosta iubită se va întoarce la ea și va fi din nou fericită ca înainte. Așteptările consolidând stresul, ceea ce duce la probleme de agravare.
 • După ruperea relației, unele fete, deoarece suferă de stări de spirit în imposibilitatea de a falniac suprima pentru o lungă perioadă de timp. Sentimentul de durere le urmărește și numai crește în fiecare zi. Ea vine la punctul în care o persoană pierde abilitatea de a visa, să se străduiască pentru ceva, adică scufundată în abisul emoțiilor negative. În acest caz, numai ajutorul specialiștilor va fi capabil de a eradica problema.
Citește mai mult  Ce se poate face în cazul în care soțul este în mod constant nemulțumit de tot?

Când vine o perioadă dificilă, este necesar să ne amintim că ajutor din partea mai devreme sau mai târziu vă va conduce la un rezultat pozitiv. Cu toate acestea, știu că persoana însuși ar trebui, de asemenea, să depună eforturi pentru a ieși din depresie cât mai curând posibil.

Nimeni nu vă poate da ajutor la fel de bun ca tine va avea tine.

Cum să luați?

Este dificil de a face acest lucru, dar puteți, dacă doriți să doriți. La urma urmei, tu suferi de nu atât de mult de către persoana le cât de mult la emoțiile pe care le experimentat atunci când au fost alături de această persoană.

Este necesar să se împartă aceste două concepte. Apoi, va fi mai ușor pentru tine pentru a descoperi sentimentele tale. Iar pentru acest lucru va ajuta la câteva sfaturi.

 • În primul rând, este necesar să se înțeleagă un singur lucru: de la sfârșitul relației a venit, înseamnă că te înșeli în alegerea mea. Poate că omul tău tânăr nu-i ca l-ai imaginat.
 • Apoi, este necesar să vă înțelegeți și să vă întrebați dacă există sentimente reale între voi, poate că ați venit cu ei și ați crezut în sine. Încercați să analizați evenimentele care v-au întâmplat în timp ce tânărul tău era aproape. Puteți găsi multe inconsistente în acțiunile sale.
 • În cele din urmă, nu ar trebui să sperăm că totul este încă format, iar tipul tău se va întoarce la tine și cere iertare. Nu va fi niciodată. Și cu cât veți înțelege mai repede acest lucru, cu cât este mai repede inima voastră pentru noi sentimente.

 • Priviți înapoi și veți vedea că nu sunteți singuri. Poate mâine veți întâlni o persoană decentă pe care o iubiți.
 • Nu este nevoie să vă treziți și să credeți că această zi va trece fără persoana voastră iubită. Să ai grijă de tine dimineața în dimineața deschide ochii și nu ai reușit să pierzi relații, ci despre acele evenimente care vor trebui să se întâmple în timpul zilei. Cu siguranță va fi de așteptare pentru întâlniri interesante cu colegii, studii și hobby-uri pe care trebuie sa dedici tot timpul liber.
 • Treceți conștiința la un alt val. Învață să gândească altfel, și atunci vei reuși.

Acceptați, înseamnă să înțeleagă și să realizeze problema. De îndată ce o faci, atunci procesul de reabilitare va începe.

Cât de ușor pentru a supraviețui despărțire?

Fata nu este axat în mod necesar pe un eveniment negativ. Este necesar să se înțeleagă că nu există accidente în viață. Tot ceea ce se întâmplă în soarta noastră ar trebui să se întâmple vreodată. Dar, cum se spune, totul se face, totul în bine. Și nu sunt de acord cu această afirmație dificilă.

Circumstanțele de multe ori, așa cum ni se pare la prima vedere, nu sunt în favoarea noastră. Vom începe să sufere de pierderi și ofensați. De-a lungul timpului, conștientizarea întregului loc vine. Nu există nici un regret în duș, deoarece devine clar că soarta este exact acest lucru ne elimină din chin inutil. De exemplu, o femeie sa întâlnit cu omul său iubit. Ea a așteptat ca într-o zi alesul o va face o oferta. Dar timpul a trecut, și reprezentantul sexului puternic au continuat să utilizeze partenerul pentru scopurile sale. De ce să preia obligațiile care sunt inerente într-o persoană căsătorită când poți trăi fără ele? Deci, de obicei, în competiție sociopaths.

Omul în această situație a fost mulțumită de tot, dar femeia a suferit pentru că nu era sigur de mâine. Și acum a venit. Tânărul sa întâlnit o nouă dragoste, iar fosta prietena a pus afară pe ușă ca un lucru inutil. De la o astfel de turnură a evenimentelor va veni șoc de la orice femeie. Și este destul de normal. Pe termen lung de a suferi și suferă în acest caz. Este necesar să se realizeze că soarta ți-a dat o șansă de a scăpa de consecințe mai grave. În viitor veți găsi o nouă întâlnire cu o persoană decentă. Vei fi sigur că ești fericit.

După trecut, crucea hotărâtă și treceți în continuare pe calea vieții.

Trebuie să vă amintiți că ceva bun într-o astfel de relație pe care nu l-ați așteptat și nu mai așteptați. Prin urmare, luați în considerare ceea ce aveți noroc într-o oarecare măsură, mulțumesc îngerului dvs. Guardian. O altă situație când fata și tipul s-au despărțit brusc. După o relație lungă, el și-a aruncat prietena. Durerea de la pierdere sparge sufletul. Cu toate acestea, este necesar să ne gândim la asta și să vă întrebați dacă dragostea a fost în relația voastră. Poate că nu a fost, dar tot ceea ce părea atât de fundamental și fericit, ați venit cu voi înșivă.

Citește mai mult  Teama de a fi fotografiat: o descriere a bolii și moduri de a livra

Lacrimile de durere nu vor ajuta. Deci, este necesar să se ia măsuri pentru a-și restabili starea echilibrată. Pentru început încearcă să-și amintească momentele bune care s-au întâmplat în viața ta în timp ce erai lângă cel iubit. Apoi amintiți-vă părțile negative. Mental „cântărind” totul pentru și împotriva. Este posibil să fiți foarte surprinși de faptul că practic nu ne amintim nimic bun. Acesta este modul în care se pare că acum o lună în urmă ai avut o spate fiabilă, care nu a fost atât de fiabilă așa cum părea.

Știți că un tip decent înainte de a începe relațiile, se gândește întotdeauna la consecințe.

Un adevărat om întreprinde obligații și, în ciuda tuturor lucrurilor, sunt îndeplinite. Desigur, în viață se întâmplă ceva, dar un tânăr decent nu va fi „schimbat pe lucrurile mici”. Dacă a jurat să te iubească, atunci îți vei împlini promisiunea. Dacă ați prins un alt tip de om (incorect, egoist, emoțional rece), atunci nu ar trebui să regreți că relațiile voastre s-au prăbușit cu el. A fost previzibil, tocmai nu puteai aprecia viabilitatea lor datorită anumitor circumstanțe. Cel mai probabil, mintea ta a umblat o pasiune puternică, pasiune sau dragoste.

Este important să vă eliberați din nou.

În prezent, este impracticabil să începem o nouă relație. În caz contrar, veți începe aleatoriu să căutați un nou partener, iar astfel de acțiuni sunt pline de erori și noi dezamăgiri. Pentru a începe, ar trebui să fie tratată de sentimentele tale vechi. Lăsați situația și trăiți doar. Veți intra treptat la noul curs de viață. Soarta ei însăși va fi prezentată cu noi sentimente ca dar. Poziție mai severă pentru acele femei care se întâlnesc cu reprezentanții căsătoriți ai sexului puternic.

Nu este nimic surprinzător în faptul că pentru unii soți, prezența copiilor și soților nu este un obstacol în calea relației paralele cu o fată.

Psihologia bărbaților este atât de aranjată. Dar fetele trebuie să-și amintească faptul că legătura cu un bărbat căsătorit nu poartă nimic bun în sine și poate ajunge foarte mult și foarte mult:

 • despre pasiunea vicioasă a soțului ei își poate recunoaște soția și apoi puteți fi atacați de partea ei+
 • Soțul / soția legală va opri toate întâlnirile, deoarece are toate drepturile+
 • Vă petreceți timpul prețios pe persoana care vă folosește.

Dacă relația dvs. cu un reprezentant al unui sex puternic sa încheiat în căsătorie, atunci în acest caz este necesar să se bucure în acest caz, ce să fiu supărat. Nu-ți amintești cuvintele și promite că partenerul ți-a spus la întâlniri. Amintiți-vă ce a făcut el pentru a vă extinde relația și a pune vigilența. Doar un mic procent de bărbați căsătoriți își îndeplinesc promisiunile. Și dacă este făcută promisiunea divorțului cu soția sa, atunci acest pas se face sub presiunea mare din partea amansei.

Nu este în valoare de cheltuieli nervii pe care nu destul de „cu drepturi depline“ Cavalier, pentru că o jumătate din Repriza a fost dominată întotdeauna soția și copiii, iar celălalt (mai puțin fiabile) – vă.

Oprire suferință și să realizeze fapte evidente. Când sunt conștienți de ele, vei înțelege ce ești norocos, și nu au avut timp să-și petreacă cea mai mare din viata ta. Tune in pentru modul optimist, și va fi din nou deschis la noi întâlniri.

Citește mai mult  Care este simpatia unui bărbat la o femeie?

La ce oră va ai nevoie?

Ceea ce este necesar pentru a trece perioada de trecut, nimeni nu va spune cu siguranta. Unii reprezentanți ai podea frumos uita despre experiența negativă imediat și niciodată nu minte, iar cineva se confruntă cu toată viața lui. Dar acest lucru este extreme. Cel mai adesea este amânată foarte dureroasă. Încercați să găsiți puterea în tine, Start-te pentru a face fericit viata.

Ce sa nu faci?

Fiecare persoană decentă se va ține în mâinile sale, în ciuda durerii puternice. Încercați să educe reținere. Controlați emoțiile și sentimentele. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este necesar să-i înșele dinții, să meargă cu o față de piatră și cu toate forțele de a restrânge lacrimi. Când se întâmplă despărțirea, starea mentală a persoanei este pe punctul de a fi deficiențe nervoase. Acesta este un rezultat neplăcut, dar normal.

În acest moment trebuie să vă aruncați sentimentele: plângeți, plângeți cu voce tare și vă pare rău. Această condiție în nici un caz nu ar trebui să intre într-un proces pe termen lung. Astfel încât acest lucru să nu se întâmple, Începeți să lucrați la modul de a vă scoate din emoții negative cât mai curând posibil.

Pentru a îmbunătăți bunăstarea și înmuiați procesul de separare, nu ar trebui să facă unele lucruri.

 • Scandalizați și expuneți-vă isteria pentru ca toată lumea să revizuiască. Acest lucru nu va realiza nimic, ci să-ți strică părerea poporului înconjurător.
 • Nu vă regreți și permiteți-i să facă acele persoane din jurul oamenilor. Milă – sentiment rău. Cu cât te chinuit-te cu suferința mai mult, cu atât mai mult starea ta depresivă va crește. În plus, nu toți cei dragi și cunoștințele sunt capabili să simpatizeze sincer. Sunt cei care fac din ridiculizare ta durere pentru jur „Urătorii de bine“.
 • Închide in tine, de asemenea, o idee proastă. Dimpotrivă, comunica mai mult, să participe la evenimente de masă.
 • Nu vă fie frică și nu furios. Aceste acțiuni vă agrava problema.

Sfaturi Psihologul pentru femei

Specialistul vă va lăsa cu siguranță o mână de ajutor și trage te de emoții negative, cum ar fi un întuneric bine. Dar pentru aceasta trebuie să ai mijloace și timp. Dacă, din anumite motive, nu își poate permite să atragă ajutor din partea, utilizați vârfurile psihologului.

 • Nu te mai gândi despre o persoană care a făcut să te rănesc. Amintirile nu va ajuta întoarce-l, dar starea depresivă vă satisface.
 • Pentru a distruge mai repede sentimentele pe care le experimenta la fostul iubit, încercați să nu transforme trecutul. Dacă te prind te gândești că din nou te gândești la partenerul și că acesta a fost conectat cu el, apoi se decorează imediat le și porniți conștiința ta pe altceva. De exemplu, amintiți-vă eveniment plin de bucurie viitoare sau de munca. Fă-o în mod constant și, treptat, astfel de acțiuni vor fi în obiceiul.

 • Scrie pe hârtie toate experiențele. Ia-o cu atenție fiecare literă investind în fiecare cuvânt durerea. Lăsați hârtia să fie pentru tine cu o „vesta“, în care puteți plânge. Apoi, ei se îndoiesc într-un nodul și arde. Uită-te la foc și fum, imagina cum va dispărea toate problemele tale.
 • Ai grijă de sport. Această pasiune va ajuta la o sută la sută în a scăpa de o stare de obsesiv.
 • Începeți aspectul. Schimbați imaginea pentru nerecunoscut. Aceste acțiuni vor dura mult timp și putere. Pur și simplu nu aveți resurse pentru suferință.
 • Gaseste noi prieteni si oameni ca-minded. Împreună cu ei fac chestia ta preferata.

Du-te prin viață cu un rezultat pozitiv și nu comunică cu acei oameni care te pot supara.

Încercați să nu faceți față negativului și lăsați-l cu pricepere. Și atunci vei deveni invulnerabil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: