Cum să nu mai fie nevrotic?

Cum să nu mai fie nevrotic?

Neurotismul nu este o boală, acesta este un lanț de stereotipuri negative, înrădăcinate în psihic. Dreptul din copilărie, problema privează adesea o persoană de bucurie a vieții, generează complexe incomplete și o preocupare sporită cu privire la viitor.

Ce este neuroticismul

În timpul nostru dificil, plin de stres, este adesea apariția oamenilor în probleme psihologice. Neuroticismul este o stare de psihic care nu este considerată o boală, dar necesită tratament. NEUROTIC – Tip de personalitate. Individul uman care este dificil de a aduce cazul până la sfârșit, deoarece își scade capacitățile și nu se poate realiza. Prin urmare, o persoană cu nevrotic apar anxietate, imperitiousness, instabilitate emoțională.

Astfel de oameni trebuie să fie tratate.

Cum se formează această încălcare

Este cunoscut faptul că creierul uman include aproximativ o suta de miliarde de celule nervoase – neuroni, care sunt conectate la o conexiune durabilă. Deci, în psihicul există template-uri, acțiuni obișnuite și stereotipuri. 80-85% din ghirlandele neuronale sunt stabilite la cinci ani și sunt asociate cu comportamentul părinților și atitudinea lor față de copil. Copiii care sunt prețuite și dragoste, în majoritatea covârșitoare a cazurilor devin adulti sanatosi mintal. Și dacă copilul iubește rudele și nu obține reciprocitate, el suferă și se simte de prisos și a respins.

Uneori reacțiile nevrotice se dezvolta, ca urmare a unei alte psychotraum a copilăriei – comparații cu mai multe colegii de succes.

Cunoașterea părinților nu vor aduce copilul înainte de apariția unor reacții dureroase, concentrându-se asupra faptelor și a deficiențelor nereușite. Și nu ar trebui să-i spună copilului că în jurul său oameni răi și invidios.

Caracteristici și semne principale

Dacă o persoană demonstrează comportamentul său cel puțin una dintre următoarele caracteristici, este timpul să luați măsuri.

 1. Este în așteptarea constantă a eșecului sau defalcării, până la fobii.
 2. Cade în extremități de la gullibilitate și naivitate la neîncredere și suspiciune. Astfel încât oamenii tind să acuze pe alții în toate cântele și problemele lor.
 3. Defecțiunea de tensiune și de așteptare generează intoleranță și iritabilitate. Nevrotic interferează cu toți și toți, străini și prezența altor persoane. El simte constant obosit și deprimat.
 4. In ciuda pasiunii hipertrofiate pentru propria lor sănătate, focare de panică și frustrare a sistemului vegetativ, presiune sare, dureri de cap nu trec. Poor bunăstarea este legată exclusiv cu activitate nervoasă afectată.
 5. Ca urmare, relațiile de afaceri cu alți oameni și viața personală sunt plecat în fundal, există o apatie în sfera sexuală.

Dar medicii susțin că este posibil de a vindeca astfel de stări, chiar dacă este necesară o lungă perioadă de timp și răbdare. Este necesar să se lucreze la tine să nu mai fie un nevrotic și pentru a găsi bucuria vieții.

Cum de a sprijini astfel de oameni

Psihologii în practica profesională folosesc o metodă dezvoltată de necomplicată M. Labkovsky. El ofera pacientilor de a adera la viața de zi cu zi a mai multor postulate, ajutând la depășirea neuroshem de obicei în gândire și comportament.

 • Pentru a face la fel cum doriți. Nu face ceea ce nu-mi place și nu vreau să fac.
 • Nu vă fie frică să declarați când nu vă place nimic. Are nevoie imediat.
 • Nu spune nimic inutil, să răspundă la întrebare. Nu spuneți nimic dacă nu vă întrebați.

Ei bine ajută la eliminarea excesului de tensiune a tehnicii de balansare. Natura însăși sugerează un om să facă mișcări mecanice dacă se confruntă cu dureri neașteptate, frica, furia.

Oamenii se deplasează instinctiv mâinile și capul, înclinarea și revenind la poziția inițială pentru a se calma. Așadar, născut practica „autoapăsorului”, populară în tratamentul neuroticismului.

Există mai mulți pași importanți independenți care pot ajuta la tratament. Depinde de ele, indiferent dacă veți rupe schema obișnuită de așteptare a răului și veți angaja într-o poziție constructivă și pozitivă normală.

 • În primul rând, este necesar să mărturisiți în creșterea nervozității dvs. și a oamenilor apropiați. Nu ignora problema, dar asculta propriul corp.
 • Devino un prieten pentru mine. Înțelege că te iubesc este o necesitate. Din oglindă te uiți la un bărbat care te iubește.
 • Presentimentul unei defecțiuni și anxietate este fabricarea berii – aceasta înseamnă a medita. Deconectarea de situația și reflectă pe de altă parte. Nu da tensiune pentru a consolida. Pentru a avea o pauză. Întoarceți din nou în gânduri, în 15-30 de minute, și într-un alt stat. Acest lucru va face posibil pentru a obține departe de concluzii pripite și nu fac greșeli, percepția de schimbare și atitudinea față de ceea ce se întâmplă spre ammotless.

 • Încercați să ultimele trei săptămâni, fără emoții negative. Pentru a face acest lucru, trebuie să se concentreze pe propriile noastre sentimente. Controlul va permite orice decor – bratara sau inel. Dacă în timpul zilei aveți o senzație neplăcută neașteptat – schimba inelul sau bratara pe de altă parte. Trebuie să te depășească și de a suprima în raport negativ pe deplin la situația sau persoanei, precum și de a se. Câștigă maratonul luptător, care se va câștiga și va controla emoțiile toate cele trei saptamani ca aceasta tehnica necesita.
 • Dragoste de sport și lung Mersul pe jos Fresh Air. Regula principală este un minim de comunicare cu oamenii și atenție maximă – copaci și flori în jurul.
 • La revedere resentimente vechi și nu umple lista de noi. Încearcă să da drumul „de voința“ de gândurile pe care le au fost pricinuite. Vă mulțumim pentru știință – la urma urmei, o mare parte din ceea ce a fost spus a fost o ofensivă, dar corect. Există o modalitate de a îmbunătăți, și nu un motiv pentru a fi supărat.
 • În cazul în care nu funcționează, iartă-vă și lăsați-l să fie greșit. O poți supraviețui mai ușor și merge mai departe. După cum știți, drumul merge activ.

Aceste elemente pot fi adăugate la acest produs – desigur, este important și mediul în care stați.

Dacă este posibil, nu comunică cu cei care fura timpul pentru creativitate și lucrurile noastre iubite, vorbind cu lucruri neplăcute pentru o lungă perioadă de timp. Convorbirile telefonice prelungite și să depună eforturi pentru comunicarea cu oamenii, personalizate creative și pozitive în această lume.

De ce apar nevrozei și cum să se ocupe de el, uite în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: