fobie de bază: simptome, cauze si tratament

fobie de bază: simptome, cauze si tratament

Unii oameni nu ne imaginăm viața fără mișcare sau mersul pe jos. Cum se poate vedea într-un singur loc în apartament și nu te nu te ridici pentru a bea o ceașcă de ceai fierbinte? Și se pare, acest lucru este foarte posibil, dacă o persoană suferă de boli cu un nume ciudat de basophobia. Care sunt simptomele bolii, ceea ce cauzează apariția și ceea ce este tratamentul? Aceste întrebări sunt îngrijorați cu privire la oameni care au venit peste aceasta afectiune sau familiarizat cu cei care ar dori să ajute.

Ce este?

Fobia de bază este exprimată În teama de mers pe jos. Motivele pentru apariția acestei boli poate fi un set mare. Aparent, astfel de pacienti au avut un prejudiciu in copilarie, si poate au experimentat o durere foarte puternică asociată cu mișcarea pe orice suprafață, urmată de o scădere. În fiecare caz în parte, apare pe un scenariu specific.

Și acest lucru se întâmplă tocmai pentru că Subconstientul în trecutul îndepărtat amintit și a înregistrat o poveste neplăcută asociată cu un incident extraordinar. După ceva timp, ea a apărut în memoria unei persoane și a dat un impuls pentru boala.

În copilărie mai devreme, un copil poate experimenta simptome de basophobia. Când copilul începe să facă primii pași, cade de multe ori. Se întâmplă să-l. Deci, frica apare înainte de cădere și consecințele sale. Deci, un om mic încearcă să găsească un suport. Când mersul pe jos, deține pentru elementele prostești: canapea, scaune și t. D. De-a lungul timpului, frica trece, și totul devine în loc.

Într-un alt caz, basophobia poate apărea în vârstă mai degrabă matură după prejudiciu. Persoana care a fost legată de mult timp la un scaun cu rotile care nu are suficientă voință, poate obține basofobia.

Primele semne ale acestei boli se manifestă ca: și rănile vindecate, iar oasele au fost jenate, iar pacientul încearcă mult timp să nu lase subiectul care să-l ajute să se miște. Și chiar dacă acest element va juca rolul unui fel de ecran, el va afecta în continuare încrederea unei persoane bolnave.

Citește mai mult  Logoboby: Cauze, simptome și tratament

Prin urmare, se înțelege că un individ cu starea obsesivă nu este greu de lucrat. El încearcă să se deplaseze numai atunci când el are nici un punct de sprijin la îndemână. Poate fi un baston simplu, scaun sau perete.

O persoană neexperimentat poate chiar crede că în fața lui este bolnav fizic sau este neajutorat dezactivat. Pe stradă, puteți observa o astfel de imagine a: o femeie sau un bărbat role scaunul cu rotile gol, destul de mișcare în mod independent picioarele, dar în același timp, sprijinindu-se pe tot corpul pe mânere și partea din spate a scaunului. O astfel de mișcare oferă o mulțime de neplăceri, dar teama de a cădea face caute. Și acesta este un exemplu specific de manifestare a basophobia.

Semne ale bolii

După unele studii au fost elaborate o descriere detaliată a ceea ce oamenii care suferă de basophobia simt. Deci, acești reprezentanți sunt disconfort atunci când percepe spațiu sau atunci când se deplasează. Aceste simptome sunt cauzate de informații vizuale care nu este adecvat. La acești pacienți, orientarea spațială este rupt. Este aceste simptome care explica mersul pe jos frica lor sau care se încadrează. Disconfortul apare datorită faptului că primirea semnalelor (kinestezice, vestibulare, senzoriale, vizuale) este semnificativ distorsionată.

Frica de mers pe jos – nu singurul semn al bolii. Dacă următoarele simptome apar în paralel, trebuie să consultați un medic:

  • cardiopalmus+
  • Extinderea semnificativă a lui Zrachkov+
  • Tremor în tot corpul sau în membre+
  • Un declin puternic sau o creștere a presiunii în vasele de sânge+
  • Transpirație crescută+
  • palid pe fața pielii sau, dimpotrivă, devine bugger+
  • De căldură.
Citește mai mult  Cum să supraviețuiești unui divorț cu soțul meu?

Cum să depășiți Nedug?

La livrarea de la orice fobsie și stările obsesive au nevoie de o putere foarte puternică de voință. Unii oameni le place să rădăcească și să se uite la modul în care rudele au grijă de ei. Este mai întâi necesar să doriți să scăpăm de această dependență. Numai atunci când o persoană însuși decide să se elibereze de frică, el va putea să-l depășească.

Pentru cei care au nevoie de ajutor din exterior, diverse abordări pentru eradicarea problemei sunt oferite. Unul dintre ei este Tratamentul cu diverse medicamente. Care dintre ele sunt cele mai sigure și eficiente, medicul va spune. Cel mai probabil, el va recomanda acele instrumente care pot fi cumpărate în mod independent, în farmacie.

Bun pentru tratamentul fricii este adecvat metoda Fitoterapie. În alte cazuri, mai severe, un medic după cercetarea este numit Tranchilizatori.

În niciun caz o astfel de boală periculoasă. Acest lucru poate duce la consecințe foarte trist. Nimeni nu știe cum organismul va răspunde la o anumită acțiune.

Cel mai bine este de a scapa de fobii la asistență psihologică. consultatii de specialitate va ajuta sa scapati de ele din diverse temeri interne fără comprimate. Adevărat, aceasta ar trebui să fie legată de aici că timpul pentru astfel de acțiuni vor merge mult mai mult. Dar această metodă este mai blând și în condiții de siguranță.

Psihoterapia este că Se pare cauza principală a apariției fobie. Apoi specialistul elimină problema la nivel subconștient. Acest lucru se întâmplă prin analizarea situației și explicațiile. În continuare, puteți utiliza psihocorecție. În această situație, există o anumită modelare caz, ceea ce a dus la tragedie. Ca urmare a experienței strălucire, o persoană devine scăpa de această problemă veche.

Citește mai mult  gândire irațională: caracteristici, metode și motive

Sub stări obsesive, autotraining este foarte util. Prin diverse instalații și credința în ele, o persoană care reduce nivelul de stres intern. Hipnoza va juca, de asemenea, un rol atunci când îndepărtați o plimbare fobia.

Există încă un sistem de control al postural, care este realizat de un specialist, după cum urmează: este produs Baza de percepție și de acțiune împotriva lumii înconjurătoare. Deci, individul scapa de sentimentul de neputință în timpul deplasării în spațiu.

Despre Basophobia Uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: