Merită să sunați la gelozie de la o fată și cât de bine să o faceți?

Merită să sunați la gelozie de la o fată și cât de bine să o faceți?

Gelozia – senzație de rău. Dar, în situații dificile, acesta poate fi chiar util. De exemplu, atunci când relația vine sau este, în general, clar ce se întâmplă între doi oameni și care acestea sunt reciproc.

Cum de a apela gelos?

La fata actuala

Dacă te întâlnești pentru un timp foarte lung, atunci este posibil să observați că, în timp ați supt rutina mlaștină. Nu nu mai este suficient fostul Azart, o vânătoare instinct undeva dispărut, iar el a fost înlocuit cu seria și viață plictisitoare. Sau doamna ta – de la natură o persoană cu un caracter flegmatic, și atrage o furtună, cu fermoar și alte cataclisme naturale. În acest caz, gelozia este foarte lumina care poate regreta foc de tabara ta de dragoste. Principalul lucru – nu exagerati, și apoi riscă să rămână singur.

Pentru a face fata gelos, necesitatea, de fapt, un obiect de gelozie. Cel mai bun în cazul în care este rival fictiv, pentru că nu ar trebui să substituie alte persoane. Vino cu și spune povestea unei întâlniri în autobuz când un străin frumos se uită la o privire languros la tine, nota detaliile înfățișării ei, care a atras atenția și, desigur, într-adevăr plăcut. Vino cu orice poveste în care o altă femeie, a pus pe tine.

Dacă aveți o imaginație este subdezvoltat, atunci spune-ne despre o persoană reală, de exemplu, o poveste despre un coleg de la locul de muncă, care este fie inteligent, sau frumos, sau să vină cu ceva dvs. Nu trebuie să înzestrează persoana selectată cu toate calitățile femeii perfecte. În primul rând, fata ta va avea o întrebare de ce ești încă cu ea, și nu alerga pentru a cuceri idealul tău. În al doilea rând, nu doriți dumneavoastră preferat să se simtă că nu este suficient de bun pentru tine. Aceasta poate provoca multe complexe – nu ucid stima de sine a cuiva drag.

Cere pe cineva să te sun și să vorbească câteva minute. În timpul conversației, el este ca fata ta să-și dea seama că altul. Sau puteți merge într-o altă cameră și du-te înapoi într-o mare locație a Duhului, cu un zâmbet și ochi luminoși. Dar nu uitați să ștergeți jurnalul de apeluri, deoarece dacă sunteți pe cel de-al șaptelea cer de la fericire după apelul „Leah din magazinul de reparații auto”, va provoca câteva întrebări.

IMPORTANT: Dacă a doua repriză este fără acel gelos, atunci fi pregătit pentru un scandal mic.

Opțiunea pentru tipi deosebit de periculoși: încercați să sugerați fata pe care o faceți pe cealaltă la restaurant sau în Opera (oriunde). Opțiunea de înmuiere – sunați la o distracție comună cu o altă femeie o întâlnire de afaceri sau o întâlnire la locul de muncă, așa cum se întâmplă într-adevăr în viață.

Citește mai mult  Cum de a întâlni un om?

Există opțiuni mai stricte, de exemplu, să vină de la locul de muncă mult mai târziu decât în ​​mod obișnuit sau pune parole pe toate telefoanele și laptop-uri, dar va submina în mod semnificativ încrederea între tine, și încrederea în relațiile – cel mai important.

Următorul pas bun este de a merge undeva o mare companie în care există fete gratuite. Acordați-le atenție, dar nu depășesc limitele permise, astfel încât să nu pună partenerul tău într-o poziție dificilă. Doar spune-mi un cuplu – partea de sus a complimente, să asculte cu atenție, să plătească pentru toată atenția jumătății feminine. Nu alege un anumit obiectiv, fie adorabil cu toată lumea. Apoi, prietena ta va înțelege cum poți fi minunat.

Opțiunea ideală este întâmplător deschisă și corespondența demonstrată în rețelele sociale cu o altă fată. Mulți oameni scrie pagini false, așa că nu ratați șansa de a înțelege doamna dumneavoastră că sunt foarte atractive pentru alte femei. Chiar dacă falsurile nu scrie, atunci o astfel de pagină poate fi creată, se ascunde pe de cealaltă parte a ecranului prietena ta sau te.

Este important să ne amintim că tu și numai tu stii caracterul de a doua jumătate și numai tu știi dacă este gata să omoare de la un apel telefonic sau calm permite într-o saună cu un fost coleg de clasă. Deci, măsura de expunere și cruzimea de moduri de a determina.

Nu încerca să sun gelozie de la fata scop și autosuficientă – se poate gândi serios la asta, și de ce o face persoana ei, care nu aduce nici o bucurie, și îndoielile și emoțiile negative. Cu o astfel de femeie, este mult mai ușor să se așeze și să discute situația actuală.

La fosta iubita

Dacă tu și fosta ta prietenă au unele cercuri comune de expunere sau periodic întâlnire, atunci trebuie mai întâi să comunice și flirt în ochii ei pe de altă parte. Dacă totul merge departe, puteți începe o relație cu fata asta, din nou, informațiile recente ex-ului. Doar nu uitați pentru a preveni o nouă femeie despre intențiile tale.

Nu vă grăbiți să ștergeți numărul de fosta pasiune și bloca – vă puteți „confundat“ trimite un mesaj drăguț, și apoi, după o anumită perioadă de timp (suficient de minute cinci-șapte), trimite-al doilea și ne cerem scuze pentru enervant neînţelegere.

Un alt asistent în această afacere – rețele sociale. Da, unele fete le place să vadă paginile foștilor lor băieți și să caute semne indicând modul în care el suferă. Înveliți situația în favoarea ta – mai multă fericire, posturi de bucurie despre noi sentimente și fotografii cu alte fete.

Citește mai mult  Claustrofobie: Caracteristici, cauze si tratament

Acum, despre motivul pentru care nu ar trebui să blocheze toate paginile dvs. ex-fete. Dacă sunt configurate pentru a face ei gelos, contactul ei pentru sfaturi, de exemplu, puteți întreba ce un cadou poate fi dat o nouă dragă. Încercați să vă completați mesajul la sensibilitate în legătură cu noua femeie.

Cunoaște: Dacă te-ai despărțit din cauza faptului că fata și-a pierdut interesul pentru tine, atunci aceste modalități să nu funcționeze. Se poate bucura chiar de tine. În acest caz, merită să ne gândim la motivul răcirii simțurilor și gândiți și poate că problema este în voi?

La distanță

Se întâmplă că comunicarea dvs. este numai prin Internet și apeluri telefonice. Nimic teribil dacă nu ai o lumină de gelozie, atunci acest lucru este destul de destul, mai ales pentru relația de la distanță.

Pot lucra aceleași modalități ca și în relațiile obișnuite: O pereche de complimente cu o altă fată care a remarcat la întâmplare admirația, timpul petrecut în compania altor femei (și fotografii!). În același timp, nu este necesar ca existența reală a unei admirații sau a unei întâlniri a întâlnirii – menționează doar acest lucru în corespondență. Restul va face fantezia a doua repriză.

Rețele sociale – un lucru incredibil de puternic. Creați o pagină a unei frumusețe necunoscute, adăugați-vă prietenilor dvs. și lăsați-vă câteva comentarii măgulitoare și vă place pe pagina dvs. O astfel de activitate nu va rămâne neobservată. Dacă doriți, puteți înlocui adevăratul pagină falsă, dar faceți-o la propriul risc.

Puteți trimite o fotografie de absolut orice fată, să evalueze datele sale externe sau o lume bogată interioară, iar la final să spun că acesta este noul dvs. coleg. Opțiunea de a continua – stați o fotografie unde vă aflați cu această fată. Ei bine, în cazul în care nu funcționează cu acest lucru, atunci cu orice alt.

În cazul în care fata ta este folosit pentru că vii de la locul de muncă, la șapte seara, iar în opt stai jos pentru un computer și shlele inimile ei – planuri de schimbare și să încerce să scrie mult mai târziu. întârziere dvs. neașteptată va face doamna inimii trata nu la fel de buna, dar cum pentru cineva care are propria sa viață, este destul de interesant și fără ea. valoare și importanță va crește doar.

Adăugați câteva doamne noi la prieteni, în același hinting timp că el scrie unul dintre ei, dar nu specifică exact cine, o investigație mică și o încercare de a găsi o face rival aprecia dumneavoastră preferat punctele forte și punctele slabe, și dacă la la sfârșitul experimentului vă va spune a doua jumătate, ceea ce este minunat și cât de mult o iubesti, atunci reacția de răspuns pozitiv va fi mult mai puternic.

Toate sfaturile pentru relațiile obișnuite de lucru pentru relațiile de corespondență. Principalul lucru este să includeți fantezia și să nu rearanjați niciodată.

Au cineva care îi place

În acest caz, gelozia nu este un mijloc miraculos și poate lucra numai cu condiția ca fetița să vă ascunde sentimentele, fie ea însăși nu le recunoaște. Dacă ați încercat totul (chiar și gelozie), și nu au făcut nici o atenție, atunci acceptați – Nu-ți place această prietenă, și cel mai bun lucru pe care îl poți face este să respecte alegerea ei și opri persecuția.

Citește mai mult  Cum se rupe?

Lăudați o altă fată, mai ales dacă obiectul obstacolului sa obișnuit cu complimentele dvs. numai în adresa dvs. Va fi brusc, și dacă fata are cel puțin o simpatie pentru dvs., va fi cu siguranță interesată de o altă fată și ce fel de relație aveți.

Veniți împreună într-un loc aglomerat și începeți să vă acordați atenție altor doamne. Acest lucru aparent nevinovat este capabil să dezvăluie foarte repede sentimentele adevărate. Din nou, toate sfaturile funcționează aici, ca și cum ați fi într-o relație – numai vă este permis mult mai mult când flirtează și comunicați cu ceilalți.

Reduceți numărul de comunicare. Toate întrebările se sufocă sau răspund la sugestii care vor face să păcălească că aveți mai puțin timp din cauza faptului că o altă fată ia. Sau așteptați câteva zile și nu răspundeți la apeluri. După întoarcerea solemnă, comunicați din nou cu sugestii îndreptate spre zilele românești de pe cealaltă. Plus o astfel de lipsă – doamna dvs. potențială vine vine și înțelege că nu este suficientă pentru ea.

Dacă iubitul dvs. este, de asemenea, prietenul dvs., încercați să arătați o corespondență cu o altă fată, întrebați Consiliul, spuneți-ne că mergem la o dată pe de altă parte, astfel încât să fie încântată pentru un prieten.

Abilitatea de a pierde o persoană care este simpatică va face ca fata să dezvăluie această atitudine față de tine chiar și împotriva voinței ei. Brusc starea de spirit (care a deteriorat după planurile dvs.), tristețe – aceste caracteristici care indică sentimente adevărate. Sau încercați să evaluați o nouă fată într-un prieten prietenos și să vă împărtășiți impresiile.

Cum să faci gelfriend prietena ta, să te uiți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: