Simptomele de depresie ascunse și moduri de a face cu ea

Conținutul articolului
 1. Ce este?
 2. Cauze
 3. Semne
 4. Cum de a trata?

stare depresivă În cele mai multe cazuri, o persoană care scrie off pe oboseală sau stare de rău. Cu toate acestea, nu este necesar să se facă referire la acest fenomen cu un frivity. Foarte adesea conduce la consecințe ireparabile. Consecințele pot fi chiar mai severe în cazul în care sufera de depresie care fac obiectul ascuns. În acest caz, acesta trebuie să fie dezvăluit în timp și să ia măsuri.

Ce este?

Depresia Termenul ia fondare din latinescul cuvântul Deprimo, care este tradus în limba rusă ca „deprimat“. Cu această stare, o persoană își pierde capacitatea de a trăi bucuria pe deplin și experiența de viață. În cazul unui astfel de factor o inhibiție motorie are loc. Ingrijirea este chiar mai rău în cazul în care persoana care vine o depresie latentă sau mascată. Psihiatrie din psihologie este caracterizat prin aceea că el studiază și tratează starea sufletească a unei persoane bolnave. Deci aici depresia Larved este un tip de depresie, care necesită o abordare specială. Faptul este că deasupra tipul de stat distructive nu oferă o componentă emoțională pronunțată. Cu această boală, o persoană nu pierde capacitatea de a comunica cu oamenii calm, un stil de viață normal și chiar zâmbet.

Când vorbim despre un subiect depresiv, ne referim la starea sa nevrotic. Cu toate acestea, depresia camuflaj implică o stare subdeionless, deoarece hotărârile unui astfel de subiect nu sunt negative, deoarece starea lui soim este ascunsă adânc în conștiința. Uman nici măcar conștienți de ceea ce suferă ca urmare a unei psihotraumă.

Ca rezultat, durerea mentale se transformă în depresie somatized.

Simptomele de depresie ascunse și moduri de a face cu ea

După dezvoltarea de depresie, pacea exterioară a minții se transformă în durere fizică sau boli grave corporale. Pentru a înțelege mai bine, ia în considerare unele manifestări ale depresiei ascunse.

 • Subiectul devine un filosof. acțiunile și gândurile sale sunt îndreptate spre găsirea adevărului vieții. De exemplu, o persoană spune: „Aceasta este întotdeauna cu mine în acest fel”.
 • Redactare poartă un caracter abstract sugerează că individul este nemulțumit de viață. Prin urmare, atunci când încercați să găsiți adevărul originii stării dvs., el curge în raționamente filosofice.
 • Pentru a vă ascunde starea de la ochii îngrozitoare, oamenii cu depresie ascunsă caută mereu diferite scuze. De exemplu, dacă numele lor este în vizită, ei găsesc motive diferite pentru a refuza: „Nu voi merge la petrecere din cauza a ceea ce a deranjat”. Subiecții se comportă astfel încât să nu rănească restul a ceea ce suferă.
 • Lumea înconjurătoare nu este percepută după cum este necesar. De exemplu, subiectul poate fi complet eliminat din experiențele celor dragi sau va înceta să răspundă negativului îndreptat în direcția sa.
 • Depresia latentă provoacă boli reale. Ofițerii bolnavi de mers pe medici și să încerce să găsească cauza o stare instabilă. Cu toate acestea, specialiștii îngust nu se poate decide cu privire la diagnosticul exact. Cu toate acestea, cu această sarcină, medicii pot face fata destul de dificil. Este explicat pur și simplu: în stare psihosomatică, trebuie să caute ajutor din partea specialiștilor, care pot ajuta la vindecarea sufletului, și nu corpul.
 • De multe ori, cu condiția mai mare în cauză, o persoană este condensată pe un anumit gând. El nu se poate forța pentru a comuta atenția și manifestă interes în alte lucruri nu mai puțin importante.
 • Împrăștiate De asemenea, spune că o persoană încearcă să facă față cu gândurile sale.
 • Subiectul se gândește doar despre o anumită problemă, astfel încât este nevoie de puțin aspectul. Ca urmare, această entitate devine neglijent și acest lucru se reflectă în aspectul său.
 • Depresia duce la inhibarea. Omul nu se mai vede sensul în ceea ce face. Așa că devine indiferent și încetează să mai fie interesat de afacerile sale actuale.
 • Pentru a ascunde o dispoziție negativă, subiectul mă maschează sub distracție externă. El pretinde că este foarte fericit.
Citește mai mult  Cum să scapi de invidie?

Cauze

Depresia deghizată poate fi cauzată O predispoziție genetică nefavorabilă a subiectului. Cu toate acestea, poate apărea, de asemenea, din cauza parametrilor fiziologici și biologici individuali, care sunt dată de o persoană la naștere. Dacă vorbim limba științifică, atunci tulburarea psihic provoacă un anumit deficit de neurotransmițători. Ele sunt doar responsabile pentru munca corectă a sistemului nervos, precum și pentru starea emoțională corectă a persoanei.

Când există o lipsă de neurotransmițători în organism, apare o depresie ascunsă. Și apoi lipsa de neurotransmițători duce la faptul că organele interne sunt trimise la creier diverse impulsuri negative. Ele sunt cauzate doar de manifestări fiziologice negative destul de tangibile, cum ar fi dureri de cap sau dureri de inimă. Specialistii moderni efectua încă experimente și încearcă să dovedească faptul că Reducerea nivelului unor astfel de substanțe, cum ar fi dopamina, serotonina și norepinefrina, afectează dezvoltarea depresiei ascunse.

Cu toate acestea, trebuie să renunțați la următoarele informații: Depresia latentă nu apare de la toți cei care sunt supuși unor situații stresante diferite. Depresia ascunsă apare numai de la acei indivizi care au o tendință pentru ea. Si de aceea. Specialiștii după numeroase studii au descoperit că depresia latentă poate apărea de la acele entități care au patologii congenitale:

 • Bolile autoimune cronice, cum ar fi scleroza multiplă+
 • Metabolismul rău+
 • Bolile vasculare în creier+
 • Sindromul parkinsonismului idiopatic.

Semne

depresia Mascate are moliciune. Dacă nu acorde atenție la dezvoltarea sa, atunci ireparabile. În cazul dezvoltării de depresie latente, o persoană care are atacuri de panica cu timp. Ca urmare a unor astfel de rândul său negativ, caracterul unei persoane se schimbă tremurând în rău. O persoană poate fi dependent de obiceiuri proaste, vor fi perturbate de vedere social și va pierde toate calitățile sale profesionale.

depresia ascunsa poate avea diferite „măști“. Datorită acestei proprietăți este dificil de recunoscut. Cu toate acestea, există simptome să li se acorde atenție la:

 • O persoană poate suferi de la gânduri obsesive, fobii, neurastenie și ipohondria (frica prea puternic de a obține bolnav)+
 • Subiectul poate suferi de la insomnie, somnolență în timpul sau de veghe faptul că el doarme prea mult timp și nu pot dormi+
 • Un om cu depresie latentă poate experimenta Disconfort datorită apariției distoniei neurocirculare, Cardioneuroza, Amețeli, hiperventilarea plămânilor, neurodermatită, anorexie+
 • Apărea Probleme cu intestines Fie spasme, fie scaune lichide sau constipație+
 • Apărea Sindroame de durere – De exemplu, nevralgia+
 • Apar frecvent Fluctuațiile ridicate de tensiune arterială, Ca rezultat, o persoană are tahicardie+
 • Comportamentul social se schimbă rapid Și persoana devine impulsivă sau despotică sau foarte ușor acuratețe.
Citește mai mult  Cum să renunți la infracțiune și să ierte persoana?

Este necesar să știți că depresia larvată se poate manifesta două moduri pronunțate:

 • Agricultură – aceasta este atunci când o persoană începe să chinuiască visele de noapte, sau somn intermitent sau ascensoare dureroase după somn sever+
 • Anorexic – În acest caz, o persoană nu poate mânca din cauza faptului că are greață la vederea unei alimente delicioase.

Cum de a trata?

Așa cum a devenit clar din informațiile de mai sus, depresia somatizată are un caracter foarte viclean. Nu există cazuri atunci când o persoană care suferă de depresie latentă a mers la lumea altora la cererea sa. În același timp, nici prietenii săi nativi, nici prieteni apropiați nu ar putea determina motivul unei astfel de soluții tragice. Și toate acestea s-au întâmplat deoarece acest tip de stat depresiv este atât de complet studiat de oameni. Diverse măști și manevre ale acestei stări mentale nu oferă o imagine completă. Aceasta înseamnă că numai specialiștii înguste controlați pot identifica o boală psihică dificilă.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să acordați atenție faptului că cei dragi sau voi suferiți de manifestări incomprehensibile care epuizează sufletul și corpul. Dacă bănuiți că ceva este în neregulă cu dvs. sau cu oamenii dvs. nativi, asigurați-vă că încercați la timp pentru a scăpa de afecțiunile distructive. Deci, considerați că elementele trebuie să acorde atenție atenție.

Dacă bănuiți că o depresie ascunsă aduce suferință, trebuie să vă întoarceți mai întâi la un specialist și să vă verificați suspiciunile. Un psihoterapeut experimentat este sigur să identifice o parabolă și să numească o serie de evenimente care vor ajuta să iasă dintr-o stare proastă. Se poate face în două moduri: prescrie psihoterapia sau tratamentul cu medicamente. Și poate un specialist va uni aceste două moduri pentru un întreg. Doar amintiți-vă că recepția necontrolată a tranchilizatoarelor poate duce la consecințe și mai negative. Prin urmare, toate medicamentele de droguri iau numai numirea unui medic.

Cu toate acestea, nu toți oamenii au posibilitatea de a găsi specialistul dorit și cu ea pentru a scapa de problema. De multe ori, durerile sau cei dragi nu cauta ajutor, deoarece acestea se tem de publicitate sau pur și simplu nu cred in rezultatul pozitiv al tratamentului.

În acest caz Ai nevoie de a monitoriza îndeaproape starea mentala sau pentru starea celui drag. Dacă observați semnele de depresie ascunse, nu de timp nu pierde, și să ia măsuri pentru a pune în aplicare de reabilitare activă. În primul rând, este necesar să se „adăuga la viața ta de lumina soarelui“. Și acest lucru nu este o glumă, dar destul de o recomandare reală. Terapia Lumina ajută foarte mult chiar și cu stările negative, cele mai lansate. Și toate pentru că această tehnologie terapeutică este favorabil cu ajutorul radiațiilor ultraviolete și infraroșii pe toate celulele corpului, inclusiv pe celulele creierului. Din acest motiv, munca lui se îmbunătățește. Aceasta înseamnă că starea mentală, de asemenea, vine la normal.

Citește mai mult  Cauzele ură la tatăl său și moduri de a rezolva problema

terapie cu lumină prevede ajustarea pătrunderea luminii în corpul. Lumina roșie este cel mai puternic (îmbunătățește metabolismul și circulația sângelui), lumina albastra ucide toate bacteriile, reface verde a pielii si creste imunitatea. Cu toate acestea, în cazul în care nu vă puteți permite să contactați o instituție medicală pentru ajutor, puteți recomanda folosirea luminii solare naturale. În timpul verii, este mult mai ușor de făcut decât în ​​timpul iernii. De aceea, vin pe stradă, în ziua. În plus, asigură un flux permanent de lumină în camera în care sunt în mod constant.

Cel mai simplu mod este orele de educație fizică. Puteți recomanda dimineața sau seara jogging. aer și diverse mișcări fizice proaspete vor crește fluxul de sânge în toate organele interne. Astfel, veți obține producția de substanțe necesare, care va ridica starea de spirit.

Generarea de gândire pozitivă. Doar ferește-te să se gândească la ceea ce cauzează o stare negativă. Este greu de făcut, dar trebuie să opună rezistență.

Astfel, vă va duce treptat sub controlul tuturor gândurilor tale și să învețe cum să se uite la lumea cu alți ochi. In timpul somnului, psihicul unei persoane este complet restaurat. Deci, încercați să dormi mai mult. Dacă nu puteți cădea adormit repede, va veni în ajutorul fitoterapiei. Cu informații pe bază de plante, cum ar fi musetel, vă puteți relaxa rapid și de a adormi. Tot în această afacere ajută o lingură de miere topită într-un pahar cu apă caldă.

Schimba-ti viata de a merge pe un drum lung. Puteți chiar recomanda a deveni un blogger. Deci, veți obține unitatea lipsă, stăpânească noul tip de activitate, va deveni materiale și independent și trage o mulțime de emoții pozitive. Nu se concentreze pe starea dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, nu conduceți lupta cu gândurile voastre rele. Doar opriți-vă să percepeți în serios și toate. Lăsați-i să vină și să plece, și sunteți conștiința voastră prin efort pentru a trimite la canalul pozitiv potrivit.

Puneți ținta și mergeți la el, în ciuda dificultăților. O astfel de ocupație vă va ajuta să vă opriți să vă gândiți la rău. Datorită producției de noi sarcini, creierul dvs. va primi un impuls pentru a schimba gândirea. Dacă starea dvs. este cauzată de orice eveniment, atunci acceptați faptul că ați întâmplat cu dvs. Trebuie doar să înțeleg: răul sa uitat deja. Continuați să suferiți – fără sens. Nu veți putea niciodată să schimbați cursul evenimentelor care au avut loc în viața voastră.

La depresie ajută un duș de contrast. Astfel de proceduri cu care curățați corpul și sufletul. Modificarea modurilor de temperatură lansează diferite procese pozitive în organism.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: