Totul despre Anachidafobia

Totul despre Anachidafobia

Printre cele câteva sute de temeri umane sunt atât de neobișnuite și chiar ciudat că acesta rămâne doar pentru a fi surprins de posibilitățile neexplorate ale creierului uman. Aceste fobii rare și misterioase, în special, se aplică AnachidaFobia – Teama că în lume există în mod necesar o rață pe care ceasuri.

Descriere

Nu trebuie confundat AnatidaFobia și ornithobia (frica de păsări). Cu ornithobia de orice formă, indiferent de păsări ar fi îngroziți, omul se teme de o pasăre, penele ei, sunetele pe care le face, și o mulțime de lucruri. Anatidaeephitis nu se tem de nici un fel de rațe și nici un kryakanya, ei se tem doar că unul dintre ei este în mod necesar cu ochii pe ei.

Cât de mulți oameni suferă de o astfel de fobie, este necunoscut, psihiatrie sunt disponibile pentru analiză doar un singur caz, astfel încât trage concluzii cu privire la prevalența acestei temeri prematur.

Un om care a fost frică de păsări se confruntă în principal teama puternică atunci când întâlnirea cu un obiect înfricoșător. Cu anatidifobia, frica este aproape întotdeauna prezent, deoarece pacientul stie exact – orice ar fi făcut, oriunde a mers, rața vede totul și îl privește cu atenție, cu grijă, inconspicable. Rațe sunt dificil de a apela păsările bune blajin. Ei, ca și gâște, tind să manifeste agresiunea la adresa umană, bate din aripi, atac, dureros prindeți. Și rațe sunt incredibil de curios și de fapt, le place să se urmărească ca și oamenii.

Cu toate acestea, frica este irațională, deoarece rață, chiar dacă ea se uita la un om, nu poate afecta acest efect. Cu toate acestea, adâncimile profunde ale creierului care suferă de anatidafiography umane recunosc gândul de posibila exercitarea de rață ca un semnal de pericol. O fobie ciudată se pot învecina mania persecuției, o bază de nebun, atunci o persoană poate avea nevoie de un tratament complet diferit.

Este aceasta boala fobie? În înțelegerea deplină a acestui cuvânt – nu. Dar aparține Pentru evacuarea tulburărilor fobice ale psihicului, este atribuit fobii izolate de clasificarea internațională a bolilor.

Tulburare este numit atât de persecutat din cauza fuziunea a două cuvinte – Anatidae – rațe, păsări de apă și Phobos – frica. Funny fobie pare doar cei care nu sunt familiare. Anatidaefobam, de obicei, nu râs.

Dintre toate cazurile de teama de persecuție de rață, cele mai multe dintre ele au reprezentat pentru femei – este cel mai adesea ele suferă de această tulburare fobice.

Cauzele apariției

După cum sa menționat deja, există puțini oameni cu o astfel de fobie în lume, astfel încât să învețe problema la nivel global, nu există nici o posibilitate. Motivul rezonabil numai pentru motivul pentru încălcarea mentală, potrivit experților, poate avea loc în experiența negativă de a comunica cu rațe la copii și adolescență. Cel mai adesea, premisele pentru fobia dezvolta în vârstă de 3 până la 7-8 ani. Pentru adult om Duck dimensiuni minore. Dar dacă pasărea se repede la copil, ea va părea ca o mare și teribil.

Citește mai mult  SHOPOGOLISM: Ce este și cum să scapi de ea?

Copilul ar putea speria o simți brusc rață care zboară pe lângă față, precum și o pasăre entuziast, care nu a vrut să rămână în urmă. Încearcă să mergi la grădina zoologică și hrăni rațe. Unul dintre ei (și poate nu singur) va fi cu siguranță atins de tine, lăsând alimente. Ea se va muta după ce de-a lungul întregului gard până când puteți sta în apropiere.

copil Teoretic observațional cu o fantezie bogată și impresionabil excesivă poate să acorde o atenție la această facilitate de păsări de apă. În cazul în care factorul de frică va fi combinat cu o astfel de concluzie a, atunci există posibilitatea ca Psihicul uman va stabili relația – Duck-pericol-alunecare-Pursuit.

Apoi, totul depinde de tipul de tulburare. În cazul în care caz se limitează doar la fobie, teama că arată rață va avea loc atunci când o întâlnire cu o asemenea creatură a, la vederea unei rață la TV sau în imagini. În cazul în care starea delirante maniacal se alătură că o persoană este convins în mod constant că o rață îl uitam, atunci aceasta este o încălcare mentală mai severă. Uneori se tem dezvoltă pe fondul fricii de informații.

Copilul a trăit și nu știa că ai putea fi frică de o rață adept. Apoi, el învață despre fobie ciudată, încercând pe sentimentele pacientului (deci subconstient vom face totul la orice varsta), iar fantezia isi face treaba – sentimentul de frică apare. Mai întâi o mică anxietate și apoi o tulburare fobică full-hrănită, dacă nu a reușit să facă față unei mici anxietate.

Important! Mecanisme precise pentru formarea acestei fobii, din păcate, sunt necunoscute, astfel încât oamenii de știință și medicii pot prezenta numai ipoteze.

Simptome și semne

Manifestarea anatidafobiei nu este mult diferită de orice altă tulburare fobică. Dar există și nuanțele lor, spun specialiștii. Totul este o chestiune a unei țări de frică, astfel încât o persoană poate impresiona un mare excentric. Aproape întotdeauna rămâne în stare alarmată, el nu poate lăsa sentimentul că rața undeva aproape și își urmează cu atenție acțiunile sale.

Citește mai mult  Merită iertat să-i trădez pe soțul ei și cum să trăiești?

O persoană adesea se aruncă cu sunete ascuțite neașteptate, iar la vederea unei reale reale poate avea un atac de atac de panică. Emisia de adrenalină din sânge provoacă creșterea bătăilor inimii, creșterea presiunii, începeți palmele de transpirație și rotirea, poate apărea un frison în mâini și picioare. Este dificil să se facă o mișcare de înghițire – în gura de uscare, elevii se extind, pielea devine palidă.

În cazuri severe, poate apărea o pierdere pe termen scurt a conștiinței (leșin). Diagnosticarea de obicei nu provoacă dificultăți. Anatidaevphob își spune de bună voie că era atât de înspăimântat, precum și despre suspiciunile sale despre „Duck Ubrid care vede totul”. La vederea unei rațe, o persoană încearcă să scape și să se ascundă sau, dimpotrivă, înghețând ca inserție în loc, incapabilă să facă un pas.

Dacă o persoană suferă de această fobie, el va încerca să excludă orice mențiune a acestor păsări din viața de zi cu zi. El nu va merge la digare pentru a hrăni clarificarea, în plus, el va veni întotdeauna în jurul acestui dig. El nu va cumpăra o jucărie în formă de rață, nu va viziona desene animate și filme în care sunt imagini de rațe. Și dacă fobia nu este asociată cu un sentiment de persecuție, atunci inconvenientul mai mare nu trebuie să facă – nu atât de des rațele se găsesc pe stradă. Dar teama de rață de urmărire nu poate scăpa de, chiar dacă o persoană înțelege perfect că ea este pur și simplu nicăieri să ia.

Tratament

Anatidafobia întrebări de terapie sunt la fel de acute ca problemele legate de determinarea etiologia de tulburare. Se crede că pentru a ajuta o persoană poate terapia standard a tulburărilor fobice, problema nu a fost studiată mai detaliat. Având în vedere masa de „pete albe“ asociate cu această fobie ciudată, acesta este considerat a fi tratat destul de dificil. Despre auto-ajutor și populare metode nu pot fi de vorbire. În primul rând, este important să contactați medicul psihiatru. Nu la un psiholog care rezolvă problemele emoționale nu este un psihoterapeut angajat în tratamentul fobiilor standard, Și anume unui psihiatru, având în vedere că teama de supraveghere din partea pasării poate fi asociată cu procuratura delirului.

Citește mai mult  Ce include o triadă depresivă și cum să ieșiți din ea?

Diagnosticul constă în conversație, conducând teste standard pentru anxietate, gândire, logică, tulburări depresive. Poate fi numit RMN sau creierul CT pentru a elimina leziunile organice ale sistemului nervos central. În detectarea elementelor, persecuția este prescrisă tratamentul de spitalizare cu utilizarea tranchilizantă și antipsihotice, un curs pe termen lung al psihoterapiei.

În absența unor prostii, dar prezența fricii înainte de rațe este recomandată să meargă imediat la psihoterapie. Este eficient pentru terapia Gestalt, precum și pentru psihoterapia comportamentală cognitivă. Medicul dezvăluie evenimentele care au avut o influență atât de puternică asupra unui bolnav, uneori pentru că trebuie să scufundați pacientul În transversal hipnotic. Apoi, sistematic și treptat, medicul înlocuiește instalațiile eronate mai pozitive.

Cu un tratament de succes, intensitatea fricii scade în câteva luni, iar șase luni sau un an sau un an poate trata chiar rațele în general cu simpatie. În orice caz, propunerea de a face o plimbare pe doamnă și de a hrăni rațele cu el nu va provoca atacuri înfricoșătoare, de panică și alte manifestări. Uneori pentru tratamentul trebuie să utilizați și medicamente ca și tratamentul independent, dar integrat. Cu anxietate pronunțată, pot fi recomandat Sedative, antidepresive, pastile de dormit cu insuficiență de somn.

Fără tratament, anatidafobia însăși nu trece, este înclinată să progreseze, să exacerbe, să se alăture tulburărilor mintale însoțitoare, deci este recomandat să căutați îngrijiri medicale calificate cât mai curând posibil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: