14 februarie, în diferite țări

14 februarie, în diferite țări

Ultima lună de iarnă nu se indulda abundența sărbătorilor. Prin urmare, tinerii au preluat fericit ideea – 14 februarie pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, sau ziua iubitorilor împrumutați din țările străine occidentale. Această sărbătoare are ocazia să se bazeze deschis, fără a constrânge să-și declare sentimentele. Florile sunt asociate cu flori, cina Candlelord, valentine romantice și multe surprize mai plăcute că cuplul în dragoste se face reciproc.

Cu toate acestea, este foarte interesant și informativ pentru a afla ce alte sărbători se încadrează în această zi, deoarece Valentine sărbătorește ziua în alte țări și recunoaște această sărbătoare în principiu. La urma urmei, fiecare stat are propriile tradiții, obiceiuri, trăsături ale Zilelor solemne. Un tur scurt al celor mai renumite orașe și țări va oferi o oportunitate de a-l imagina în detaliu.

Ce altceva să sărbătorească 14 februarie în lume?

În mod tradițional, 14 februarie este asociat cu explicații în dragoste și daruri romantice. Cu toate acestea, în această zi există multe mai multe sărbători pe care puțini oameni o cunosc. Printre numeroasele sărbători neașteptate care se apropie de această dată, se pot distinge următoarele.

  • Ziua programatorului. Deși vacanța și neoficială, nu își reduc importanța pentru programatorii și toți cei care au cel puțin o atitudine de a lucra cu echipamentul informatic. Această sărbătoare profesională este sărbătorită din 1946, când lumea a fost reprezentată de primul computer.

  • În Japonia, festivalul de bărbați goi se desfășoară în această zi, sau Hadaka Matsuri. De la hainele pe reprezentanții jumătății puternice a omenirii în această zi, puteți vedea doar bandajul de arme – Fundosi. Excentric, eveniment de divertisment are o bază serioasă – reprezentanți ai puternic jumătate a omenirii cu vârste cuprinse între 23 și 43 de ani, între trec ritualul de purificare, cufundarea în apă cu gheață pe drumul spre templu.

  • În Bulgaria, la 14 februarie, este obișnuit să sărbătorim Ziua de struguri. Potrivit legendei, dăunătorii au atacat toate podgoriile țării, oamenii s-au întors spre ajutor pentru martir-preotul Trifon. 14 februarie a binecuvântat decât grădinile salvat pe toți locuitorii din sărăcie și sărăcie.

  • Catolicii comemorează Saints Cyril și Metodie – luminari, fondatori ai lui Slavic ABC.

Cum să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților?

Potrivit legendei, Valentin este un preot creștin roman, care, spre deosebire de interdicția conducătorului Romei, a condus în secret ritualurile nunții tinerilor cupluri, le-au sprijinit și le-au ajutat în orice fel. Pentru audierea preotului a fost arestat și condamnat la moarte. Fiind în concluzie, a căzut în dragoste cu garda fiica orb l-paza. Valentina a reușit să-i vindece, după care a apelat la credința creștină.

Citește mai mult  Ce cadou poți da un bărbat?

Prin ordinul împăratului preotului executat pentru aceasta la 14 februarie. În aceeași zi, înainte de moarte, el a părăsit scrisoarea iubita lui, unde a mărturisit în sentimentele sale. În partea de jos a mesajului se afla semnătura „Valentine ta“.

După 200 de ani, această zi a început să fie numit Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Îndrăgostiților, și mesaje de dragoste – Valentin.

În Franța

Nu există nici o îndoială că Franța are cele mai multe dintre noi asociat cu dragoste, frumusete, rafinament și farmec. Înainte de 14 februarie, chiar și aer în acest oraș capătă o nuanță de vis. Toate storefronts de magazine, buticuri și centre comerciale sunt pline de îngeri cu imaginea un cupidon, inimi, flori. Mulți oameni pentru a face o ofertă pentru persoana lor iubită care își va aminti pentru viață, faceți-o pentru Ziua Îndrăgostiților.

În Marea Britanie

A fost un stereotip de mult timp ca britanicii să fie săraci pe manifestarea sentimentelor. Cu toate acestea, în Ziua Îndrăgostiților, chiar și ei sunt capabili să-i surprindă pe cei dragi. De mult timp, un om în ajunul zilei de 14 februarie a încercat să părăsească darul fetei sub ușă. Dacă i-a răspuns reciproc și a luat actualul, atunci ca răspuns acordat un Apple, care este considerat un simbol al iubirii și al frumuseții.

Până în prezent, obiceiul de ghicire este păstrat în Marea Britanie pe 14 februarie. Fată în dimineața se duce până la fereastră și se uită din rușinea lui – care tip va fi mai întâi, el va fi drăguț. Tinerii încă mai cred în faptul că este pe Ziua Îndrăgostiților, care este probabil să-și întâlnească calmul mai mare decât cel mai înalt.

In Italia

Romantismul este nevoia spirituală a italienilor care îl arată peste tot: în muzică, filme, cărți, alimente. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că sărbătoarea iubitorilor din această țară este deosebit de iubită și citită. Producătorul renumit de ciocolată a creat în mod specific bomboane într-un înveliș roșu strălucitor, în interiorul care notează note scrise cu confesiuni.

În antichitate aici, pe 14 februarie, Festivalul de Fertilitate și Ziua Zeiilor Junon, care era patronajul femeilor și al unirii căsătoriei.

Prin urmare, este încă considerată că această zi este foarte favorabilă pentru a crea o familie. Iubitorii de schimb de inele de nunta, se prescrie reciproc date romantice, da diferite cadouri drăguțe.

În Germania

O caracteristică din 14 februarie din Germania este că germanii sărbătoresc nu numai ziua iubitorilor, ci și bolnavii mintali.

Gătitul pentru celebrarea Zilei iubitorilor din Germania începe în câteva zile. Germanii, seriosi și pedanici în natură, cu încântare, trepidare și inerente organizației încep să dobândească pentru daruri iubite, gândesc la fiecare ieșire romantică.

În Spania

Pregătiți-vă pentru sărbătoarea iubirii în Spania începe de mai multe luni, în mod regulat, vizitați magazinele și piețele de suveniruri în căutarea cadourilor originale. Nu numai tinerii care nu au fost căsătoriți se pregătesc pentru celebrare, dar cei care au trăit unul cu celălalt nu un an. Cuplurile căsătorite în această zi se dedică exclusiv reciproc, discută despre evenimentele trecute și reale, construim planuri pentru viitor, exprimând dedicarea infinită și încrederea în aleasă.

Citește mai mult  Idei de cadouri de casă prietena pentru o zi de naștere

În Scoția

Scoția, care pentru Ziua Îndrăgostiților arată ca o țară fabuloasă, poate acționa ca un exemplu de a sărbători ziua iubirii. Oamenii de toate vârstele se adună în grupuri, aranja sărbătorile cu voce tare și distractivă, glorificând unul dintre cele mai frumoase sentimente ale omenirii – dragoste.

Potrivit obiceiului, prima fată singură potrivită (iubit) poate deveni un satelit pentru viață. Dacă există cupluri, atunci mersul pe jos continuă.

ÎN S.U.A

Sărbătoarea zilei iubitorilor din America nu este mult diferită de această acțiune în alte țări occidentale. Cupluri Mâna reciproc Cadouri clasice: vinuri spumante, flori, bijuterii, dulciuri sub formă de inimă care simbolizează întoarcerea completă a sentimentelor și a emoțiilor la jumătate.

În școlile din această zi, se efectuează măsuri tematice: scene, piese, spectacole. Fiecare clasă este decorată cu dantelă și tăiată din hârtie cu inimi, iar prietenii și profesorii dau cărți și cadouri realizate manual.

In Rusia

În Rusia, pentru Ziua Îndrăgostiților organizat diverse concerte, muzică și programe de divertisment, care se bucură de vizita nu numai tineri, ci și generația mai în vârstă. Magazine înainte de vacanță oferă un număr foarte mare de produse de cadouri, care au direcția tematică.

Cosmetice, bijuterii, bijuterii, flori, dulciuri bucura de populare. Principalul lucru este că darul selectat a căzut în sufletele persoanei sale iubite.

cărți poștale de hârtie du-te înapoi, locul lor este ferm luată de analogi electronice.

In Olanda

Ziua Îndrăgostiților în Țările de Jos sărbători câteva, considerând-o mișcare comercială, și nu o vacanță. Cu toate acestea, sunt cei care sunt fericiti gata pentru a surprinde și vă rugăm jumătatea lor la 14 februarie.

Alegerea de cadouri olandeze este modest, crede că florile și ciocolata – opțiune destul de acceptabil. În plus, în culorile Olandei nu există nici un deficit: în numeroase magazine de flori puteți comanda orice compoziție. Deosebit de natura romantica au posibilitatea de a participa la procesul de creare dulciuri pentru cei dragi în ateliere de ciocolată.

In Brazilia

Hot și emoțional brazilienii Ziua Îndrăgostiților – un alt motiv pentru iubitorii pasionați și romantici pentru a-și arăta sentimentele. Ele aranjează mese romantice luxuriante pentru lumânări, tased de cei dragi cu daruri diferite. persoanele singure tinere schimb de figuri Cupid, exprimându-și simpatia lui în acest fel. Cuplurile căsătorite da fiecare alte carduri de ziua de nastere.

În Thailanda

14 februarie Thailants da fiecare alte cadouri. Dar în ultimii ani a existat o tendință de a prezenta inimile și buchetele făcute din facturile de numerar, care pot fi diferite.

Diferite evenimente sunt programate pentru această vacanță în țară: expoziții, concursuri, festivaluri.

În Singapore

Ziua Îndrăgostiților în Singapore are o scară de stat și se transformă în Megas. Concerte, spectacole de moda, festivaluri muzicale și viața de noapte atrag mulți turiști în țară, cu care Singapurts împărtășesc cu bucurie această zi.

Citește mai mult  Scenariul și ideile de vacanță la 8 martie

Se crede că, dacă în această zi să se lege ca căsătorie, atunci viața de familie va fi fericit și lung. Prin urmare, la 14 februarie, o emoție reală se observă pentru desfășurarea de ceremonii de nunta.

De o importanță deosebită pentru Ziua Îndrăgostiților, flori, și anume roșu trandafiri și lalele. Ei mărturisesc sentimente pasionale că un om se confruntă în relație cu iubita lui.

În Grecia

grec, predarea un cadou pentru Ziua Îndrăgostiților o femeie, crede că el cântă imn ei dragoste. Cu toate acestea, el îi place să primească și să răzbune darurile care ar trebui să fie mai practice decât romanul. Tinerii petrec toată ziua împreună și indiferent unde: acasă, situate pe canapea, sau în cinema pentru a viziona un film interesant.

Amazes abundența darurilor pe care această zi este obișnuită să le dea reciproc. În cazul cărților de promovare a calității, decoratiuni, parfumuri, pungă, pungi, lucruri de designer.

In India

Ziua Îndrăgostiților din India – o vacanță cu adevărat încântătoare și se pregătește pentru el începe în avans. Numeroase festivaluri, magazine care sunt pline cu toate suvenirurile și cadouri sub formă de inimi și cifre Cupidon, competiții distractive – nu întreaga listă de divertisment de divertisment care se întâmplă în această zi.

Toată lumea își pune cea mai frumoasă costum, demonstrând acest lucru la atitudinea sa față de persoana iubită. Hoteluri și restaurante în cazul în care tinerii intenționează să sărbătorească de vacanță, rezervat o lună înainte.

In Japonia

În Japonia, sărbători ziua de iubitori de 2 ori: 14 februarie – o vacanță de sex masculin, iar la 14 martie – o, așa-numita zi alb de sex feminin. bărbați japonezi ciocolată. În același timp, există două tipuri de ea: unul este destinat pentru rude, prieteni și cunoscuți, iar al doilea – pentru bărbați îndrăgite.

Ceea ce dă a doua jumătăți?

Cadouri Ziua Îndrăgostiților pot fi foarte diferite, variind de la fleacurile drăguț și terminând cu lucruri impresionante în costul lucrurilor și cadouri. În orice caz, un cadou – o manifestare de cald, sentimente consistente pentru ales sau ales.

Flori, parfum, dulciuri, bijuterii, care sunt relevante în orice caz, sunt deosebit de populare. Principalul lucru este că persoana iubită este satisfăcută și apreciază eforturile depuse de partenerul său.

Ziua Îndrăgostiților – o vacanță ambiguă care este magnifică și celebrează ceremonial numai în unele țări. Cu toate acestea, el este un alt motiv pentru a surprinde și vă rog un iubit, după ce a auzit de la el ca răspuns cuvintele necesare pentru fiecare persoană: „Te iubesc”.

După cum sa menționat la 14 februarie, în diferite țări, uita-te în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: