Când cadouri pentru Anul Nou?

Când cadouri pentru Anul Nou?

Anul Nou – Distracție și magie de vacanță. Primiți cadouri iubesc nu numai copiii, ci și adulții. Atmosfera specială a vacanței cu o mulțime de tradiții interesante și basme nu este umbrită de numeroase probleme atunci când se pregătesc. Mulți gândesc când este necesar să se ofere și să deschidă cadouri.

Caracteristicile tradiției

În ajunul sărbătorii, întreaga familie alege pomul de Crăciun, se instalează și se îmbrăcase. Adesea, Mishur și Ghirlande suferă întreaga casă, ceea ce face ca situația să fie și mai confortabilă și mai atmosferică. Copilul pentru cadouri de Anul Nou oferă Santa Claus. Părinții nu sunt deloc, copiii știu că este probabil. Cea mai magică tradiție de Anul Nou poate numi în mod legal scrisul.

În ajunul sărbătorii, reamintiți copilul despre corespondența magică. Pen stilou și frunze, aveți grijă de un plic frumos. Dacă copilul nu știe cum să scrie, atunci lăsați-i să vă dea textul, să faceți un mesaj împreună. O altă opțiune este de a oferi copilul să atragă ceea ce vrea.

Pentru a transfera dorințele lui Moș Crăciun în mai multe moduri:

 • Stai pe copac+
 • pus pe o fereastră+
 • Invitați animatorii Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, pentru copil transferat personal plicul.

În tradiția de Anul Nou, adulți lăsați cadouri sub pomul de Crăciun, în cazul în care copiii le găsească. În cazul în care casa are un șemineu, atunci puteți aranja lângă ea.

Spune-i copilului că Moș Crăciun a intrat în casa exact prin horn. În toate celelalte cazuri, aceasta poate fi o fereastră sau balcon. Puteți apela animatorii din nou sau deghizate cineva din membrii familiei în expert pentru a transfera un cadou.

Citește mai mult  Cum pentru a sărbători aniversarea a unui bărbat de 30 de ani?

Ce număr de cadouri sunt puse sub copac?

tradițiile exacte cu privire la acest scor pur și simplu nu există, astfel încât să puteți fi respins de circumstanțele și vârsta copilului. Cadouri se pregătesc în prealabil și, de obicei, a pus sub bradul de Crăciun. Pentru a plia totul este necesar ca imperceptibil pentru copil, astfel încât să nu se agită credința într-un basm.

Majoritatea familiilor consideră că vacanța începe pe 31 decembrie și, prin urmare, darurile dau noaptea de la 30 la 31 decembrie sau dimineața. Dacă ziua adulților principali, copilul va fi deja cu dulciuri și jucării, nu va fi atât de mult pentru lipsa unei atenții sporite persoanei sale.

Oferind cadouri la acel moment adulții nu sunt cea mai bună idee. Toți sunt ocupați de gătit sau pregătindu-se acasă, este destul de tensionată și nu se pot bucura de sentimentul magic.

Alte familii sunt obișnuite să ofere cadouri în noaptea din 31 decembrie până la 1 ianuarie. Acest lucru se datorează faptului că începe primul an. Puneți corect cadouri sub copacul de Crăciun.

 • În timp ce clopotei sunt lovit și copiii sunt ocupați cu saluturi, Bengal lumini. Neobservate de cineva de la adulți ar trebui să plute cadouri sub copac. Apoi copilul se bucură de jucăriile pe timp de noapte.
 • În timp ce copiii vor dormi. Poți să stai cu casetele și să aștepți trezirea copilului. În dimineața zilei de 1 ianuarie, copilul va rula cu bucurie pachete foșnetul.

Cadouri pentru adulți da în timpul sărbătorii festive, după lupta de clopotei. Variante sunt, de asemenea, mai multe. Pot fi transferate de la mână la mână sau, de asemenea, pune totul sub copac. În acest din urmă caz, utilizarea etichetelor nominale este relevantă.

Selecția corectă a orei și datei depinde de vârsta și caracteristicile de copil. Nu treziți un copil pe timp de noapte: dacă a adormit, apoi lasă-l să se bucure de prezent în dimineața.

În cazul în care copilul stă cu tine la masă, atunci vom renunța la același lucru atunci când adulții. Puteți da cadouri la copii în orice moment de la 12/treizeci-01/un.

Citește mai mult  Cât de frumos pentru a împacheta un cadou pentru un barbat?

Secretele de mână

Nu numai ceea ce dau, ci și cum o faci. Când este vorba de surprize de Anul Nou magic, atunci această regulă este deosebit de relevant. Luând în considerare obiceiurile strămoșilor, au format anumite tradiții de donație. Fiecare familie alege ceva potrivit pentru el însuși, și transmite-l cu mai tineri.

Unele secrete.

 • Cadouri ori într-un sac mare roșu, decorat cu autocolante și beteală. Numele destinatarului sunt scrise pe cutii, dar donatorul rămâne necunoscut. Sacul arunca sub ușă după bătălia de la chimes. Cineva de la adulți și mai bine – de la copii, merge la verificare, găsește cadouri și aduce în casă. Dând alternativ cu toasturi și glume, așa că se poate întinde timp de câteva ore.
 • Metoda este similară cu cea anterioară. Doar aici când primiți cadouri din cutie, citiți o descriere plină de umor a cine este destinată.
 • Pentru copii, puteți veni cu o întreagă căutare, la sfârșitul căruia va fi un cadou. Vino cu note criptate și le solicită și le răspândesc într-o cameră special instruită. Puteți să aruncați podeaua cu semne de la tinse sau serpentină. Când copiii de la final primesc un premiu bine meritat, nu există limite pentru bucuria lor. În acest caz, sarcinile sunt mai bune pentru a lega strâns cu vacanță.
 • Faceți o hartă de Moș Crăciun, pe care crucile vor fi indicate cu daruri. Copilul spune-mi că bunicul a avut o gaură în sac și cutiile au căzut. Numele beneficiarilor trebuie să fie criptate, astfel încât acestea să poată fi citite numai cu o cheie magică.
 • În secolul al XIX-lea, în pomul de Crăciun publice, copiii a jucat jocul „Transfer“. Adulții dau un cadou care înfășurat într-o mulțime de straturi de hârtie. Copiii transmit ambalaje din mână în mână, eliminându-se treptat straturi. Darul a luat cel care a filmat ultima hârtie. Copilul a ieșit din cerc, iar jocul a început din nou.
 • Încurajezi de Crăciun dulciuri copac cu nume cadouri. Ori atribuire-phanta. Acest divertisment poate lua parte la adulți și copii. Toata lumea alege un phanta, îndeplinește sarcina și ia bomboane de copac. Prin urmare, fiecare câștigă un cadou special. Se pare foarte distractiv.
 • Oaspeții trebuie să găsească cartea lor de afaceri special de pe pomul de Crăciun. Ar trebui să fie indicat numele, caracteristicile caracterului, obiceiurile sau faptele distractive. Se pune coordonatele unde cadou personal este situat pe partea din spate. Înzestrată cu plăcere va începe să găsească.
Citește mai mult  Cum pentru a sărbători ziua de naștere a fetelor de 5 ani?

Atunci când se obișnuiește să se deschidă?

Ia-cadouri este foarte distractiv și frumos. Mulți se gândesc când le deschid. Dacă vorbim despre copii, apoi începe instantaneu instantaneu. O vacanță pentru adulți, de asemenea, se schimbă puțin.

O caracteristică importantă a noului an este de a despacheta cadourile acceptate în mod public, chiar în timpul sărbătorii.

Asigurați-vă că mulțumesc pentru darul, arată emoțiile donatorului. Atunci când este vorba de copii, să le încercați imediat o jucărie nouă sau să mănânce dulciuri – în funcție de ceea ce da. magie de Anul Nou nu trebuie să aducă sudori parentale.

A se vedea lucruri interesante despre tradițiile de Anul Nou în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: