Ce să dai la nașterea unei fete?

Ce să dai la nașterea unei fete?

Apariția unui copil în familie – un eveniment care duce la încântare, cauzează o emoție nu numai între membrii familiei, ci și la cel mai apropiat mediu. Rareori, familia ne lasă familia și prietenii: toată lumea vrea să vă felicită îndeaproape cu un eveniment atât de fericit. Întrebare – Cum să felicitați? Care este prezentul, dacă, de exemplu, o fată sa născut în familie?

Reguli de alegere

Există o etichetă în acest caz, un set de reguli de ton bun? Mai degrabă, el este pus în conceptul de relevanță generală a cadourilor, curtoazie și t. D. Mai întâi ar trebui să decideți cu ce: doriți să nașteți fata ce aveți nevoie de un copil chiar acum sau să faceți un cadou frumos pentru viitor. Ambele opțiuni sunt eligibile pentru examinare.

Întrebare de raționament suplimentar: Poate că cereți direct părinților că aveți nevoie de un copil? Sau mai degrabă, ceea ce au nevoie ei înșiși pentru binele nou-născutului? Dacă o fiică sa născut dintr-un om cu adevărat apropiat, o astfel de întrebare este potrivită și practică. Dar, trebuie remarcat, chiar mai des, chiar părinții tineri preferă surprize.

În același timp, este impresionat: de exemplu, creați un chat Vaiber pentru toți oaspeții invitați cu ocazia nașterii copilului și spuneți că au reușit deja să cumpere.

Temându-se că darul va fi duplicat, mulți și decide ce să dea pentru viitor este rezonabil. Toate dispozitivele din seria „La prima dată” sunt necesare timp de câteva luni, foarte des scaun balansoar, cradles, covoare în curs de dezvoltare Obțineți părinții tineri moșteniți de la rude și prieteni.

Prin urmare, algoritmul este.

 • Dacă ați aflat despre nașterea unui copil lângă un copil când mama și copilul înapoi în spitalul de maternitate, va fi inutil să treacă acolo o pungă mică cu produse pentru mama și un fel de felicitare frumoasă. În această etapă a unui astfel de semn de atenție.
 • Atunci când tinerii părinți notate dorința lor de a te vedea într-o vizită, pentru a satisface o nepoata nou-născut (sfânt, doar fiica de prieteni), de data aceasta pentru a solicita – modul cel mai bine să-l felicit familia.
 • În cazul în care părinții au apelat de răspuns, de asemenea, aveți două opțiuni pentru acțiuni suplimentare. Puteți coopera cu alți invitați, cumpara un mare cadou generală. În cazul în care toate împreună decide că cel mai bun cadou este de bani, este de asemenea bun. Vino pentru a vizita cu bile (care nu va fi în camera copilului, desigur), cu flori pentru mama si plic – un scenariu foarte bun.
Citește mai mult  Cum să sărbătorim cea de-a 45-a aniversare a unei femei?

Mai mult Intrebare – cadou cost. Nu există consilii universale. De obicei, dacă te duci la sora mea, frate (rude apropiate), suma este mai mult decât dacă ai tu un prieten felicit.

Cadouri originale

Nu vreau să dau ceva în general acceptat, standardul? Ei bine, nu, gândiți-vă o surpriză pentru un nou-născut. Aceasta poate fi cadouri originale.

 • Bijuterii. Desigur, acesta este un dar pentru viitor, el a devenit original în ultimele decenii. După ce a fost o acțiune destul de tradițional – Oferirea unui produs de bijuterii comemorative nou-născut. Micul cercei de aur sau de Cruce (de comun acord cu părinții), un pandantiv – mai mult decât un cadou decent. Apropo, în cazul în care mama mamei este o persoană foarte aproape de tine, bijuterii pot adăuga la ea. De exemplu, suspensie pe o brățară sau lanț cu cuvântul „mama“ – un semn minunat de atenția tânărului Mammy.

 • Ballet, costume de baie de gimnastică, racheta și t. D. Dacă fiica sa născut din dansatori sau sportivi, de multe ori cei dragi încearcă un cadou nou-născut pentru a face tematică. Este emoționant, simbolic și întotdeauna provoacă lacrimi de lunizing într-o mamă tânără. Desigur, acesta poate fi pantofi de balet suvenir sau racheta.

 • Livrarea de mascas ziua de nastere. Puteți negocia cu compania care face tricouri sau Bodi, că într-o anumită zi a fiecărei luni, livrarea lor va fi trimisă la mama tricourilor nou-născuții cu inscripția „I am o lună”, „am 2 luni ” Si t. D. Și așa-până la an. Este frumos, neobișnuit și foarte convenabil pentru o fotografie de fotografii: În primul an, copilul face de obicei poze cu toate zilele ei de naștere. Apropo, ideea de livrare a pastelor poate fi simplificată.

Cumpărați haine de diferite dimensiuni (astfel încât dispersia să fie până la anul), ia atelierul de imprimare, imprimă pe ele. Ei bine, le puteți trimite prin poștă fie prin ajutorul curierilor.

 • Certificat pentru sesiunea foto Newborne. Astăzi, câțiva fotografi, a căror specializare – sesiuni de fotografie cu nou-născut. Ei elimină copiii care încă nu au împlinit 28 de zile, în timp ce imaginile sunt foarte emoționante.

Amintiți-vă că practica cadoului nu este valoarea principală. Puteți și trebuie să oferiți impresii și emoții. Acest lucru este timp atât de valoros, care trece atât de repede, ceea ce face sens să-l desemneze, nota de cadouri neașteptate și sentimentale.

Prezentări utile

Nu toți părinții tineri sunt configurate pentru cadouri simbolice: cineva vrea să maximizeze practic. Ei bine, acest lucru este, de asemenea, nu este nimic greșit. Cel mai evident lucru – cutie-cadou. Aceasta este o cutie mare (coș, sertar), în care adăugați tot faptul că aveți nevoie de un drept nou-născut acum: sticle, cosmetice pentru copii, suzete, trusa de prim ajutor și t. D. O idee bună – pentru a ridica toate acestea, în baie, turn o panglică și așa prezent. Ce altceva pot da:

 • praştie – Lucrul este necesar, la modă, foarte util în cazul în care mama este configurat pentru un concediu de maternitate activ+
 • feluri de mâncare pentru copii – într-o jumătate de an, ea va avea nevoie de copii, saci cu ventuză, precum și speranțele vor fi la fel de drum+
 • jucării – Fără ei, este dificil să ne imaginăm dezvoltarea unui copil modern „dezvoltări“ sigure au nevoie de un copil+
 • haine – Nu este necesar să facă acest lucru, dar la fel de convenabil, atunci când în piept de sertare, există corp, gramada, sare, plimbari, pălării+
 • lenjerii de pat – Chiar dacă părinții au luat deja grijă de ea, nu va fi nici un kit de înlocuire+
 • Manezh – În cazul în care fără el, alege un model de convenabil+
 • Electrocacles – Dar este în valoare de acord cu nevoia lor cu părinții (nu cumpără pietoni și jumperii fără avizul părinților cu privire la nevoia lor).
Citește mai mult  Cum să-și petreacă o aniversare de 65 de ani babă?

  Foarte util doar de neprețuit, pentru mama poate fi leagăn. Acest suport pe roți este utilizat numai până când copilul nu a învățat să stea. Am nevoie de un suport pentru numai șase luni, dar la fel de convenabil pentru mama muta acest pat de copil pe roțile de la sine în jurul casei, care urmează să fie luate la balcon și t. D.

  Cadou util va fi Radionan și dispozitiv pentru sterilizarea sticlelor și autolo. În cazul în care părinții tineri nu au fost încă dobândite Stulcher pentru hrănire, Dă-le acesta – darul va avea nevoie cu siguranță și este în cerere suficient de lung. Printre cadouri utile și Primul cerc pentru înot, și setul de scutece non-umiditate în pătuț, și stocul mare de scutece.

  Ce se poate face cu propriile mâini?

  Dacă presupunem că părinții tineri vor aprecia darul de casă, este minunat – bun lucru memorabil va rămâne, provocând asociații plăcute. Ce se poate face cu propriile mâini?

  • Sicriu „Mamina Treasure”. Această casetă arcuit-re, în cazul în care mama va păstra etichetele din spital de maternitate, primele fire de păr agresive, primul dinte care se încadrează, primele șosete de copil și T. D. Puteți aranja o cutie în diferite tehnici: decoupage, scrapbooking și t. D. Stiluri sunt, de asemenea, diferite, una dintre cele mai căutate – Shebbi Chic.

  • Albumul „I Rasta”. Faceți-o mai greu, dar dacă lucrați bine în diferite editări grafice și foto, puteți să vă gândiți complet la aspect, iar tipografele profesionale vă vor tipări albumul.

  • Tort de la scutece. Clasicul genului, desigur, poate să-i contacteze.
  Citește mai mult  Top Cadouri Fetele de 12 ani pentru Anul Nou

  • Lenjerie de pat pentru copil. Cusut pentru a coase, ordonați o țesătură cu desenul și probele de copii dulci de pe Internet, un set de pat pentru o fată. Jucărie interioară în ton face un bonus plăcut.

  • Tricotate placută. Și dacă ați tricotat, același internet vă va oferi o mare de idei de placi minunate pentru copii – ele sunt indispensabile pentru o plimbare.

  • SESIUNE FOTO. Dacă sunteți puternic în fotografie, oferiți tinerilor părinți să facă prima sesiune foto cu copilul. Apoi cele mai bune fotografii imprimate, puse într-un plic festiv frumos și dați prima fată mini-nastere (sau o altă zi).

  • Set de pălării tricotate. Astăzi, pălării asociate în stilul „Micul Gnome“ sunt foarte populare. Dacă tricot, atunci depune acest model simplu. Ia câteva capace – 4-5 culori diferite.

  • Margele pentru praf. De asemenea, lucrul dorit: dacă manechinul este pierdut, este o dramă pentru întreaga familie. Margele va ajuta copilul să păstreze „sedativ“ cu tine.

  Dar, mai întâi, citiți tehnica de siguranță – din care astfel de bile trebuie să facă astfel încât copilul nu poate fi rănit.

  • Bag pentru o plimbare. Tu te face o pungă sau un rucsac pentru mama, în cazul în care totul se va potrivi cu siguranță tot ceea ce, teoretic, chiar poate veni la îndemână pe o plimbare.

  • caracatiță tricotate. Darul este relevant pentru acei părinți ai căror copii sa grăbit la nașterea. Și un astfel de cadou vă puteți prezenta, fără a aștepta pentru invitația de a vizita (în timp ce copilul in spital, medicii de multe ori cere să aducă jucării tricotate din fire de înaltă calitate). Aceste jucării ajuta copilul, va fi că nu se încadrează ferm adormit (care este periculos pentru prematură).

   Principalul lucru este de a realiza că toate aceste probleme cu nou-născuți cadouri sunt foarte plăcut, emoționant, este necesar. Nu uitați să aloce o tânără mamă, să fie sigur că pentru a da flori, este de sprijin, și încântare, și de îngrijire într-un singur gest simplu.

   Cum sa faci un tort din scutece, spune în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: