Ce să dea antrenor pentru noul an?

Ce să dea antrenor pentru noul an?

De multe ori antrenorul este mai mult decât doar un instructor de sport, pentru mulți sportivi, devine o autoritate, la fel de important ca și părinți. Este antrenor în câteva minute dificile care ajută la atingerea realizarea obiectivelor, de a depăși teama și nesiguranța în sine, a scăpa de template-uri stabilite. Acest om învață fiind îndrăzneț, decisiv și energic. Un astfel de mentor ca un cadou pentru noul an este în valoare de gătit un cadou special.

Subtilități de alegere

Pentru a oferi bucuria antrenor, încercați să nu amâne achiziționarea prezent în ultimele zile ale lunii decembrie – gândiți prezent în avans. Pentru a face acest lucru, trebuie să efectuați următoarele sarcini:

 • Analizeaza caracteristicile activități sportive precum și hobby-uman+
 • Colectați informații maxime despre echiparea mașinii sale și prezența gadget-urilor+
 • Va merita să înveți ce preferințe Antrenor pentru branduri și producători populari+
 • Gândiți-vă la scopul cadoului – Vrei să fie pragmatică, originală sau comemorativă.

Este dificil să alegeți un cadou pentru o persoană despre care aproape nu știți nimic, deci trebuie să încercați să colectați cât mai mult posibil despre mentorul dvs. pentru a face alegerea potrivită.

Rețineți că prezentul ar trebui să se gândească literal la cel mai mic detaliu – el nu ar trebui să fie un om neplăcut, în nici un caz nu ar trebui să se indică la deficiențe sau defecte externe.

Nu este necesar să dea un cadou anonim – fiecare persoană este întotdeauna mai plăcută să știe de la care a primit semnul.

  Asigurați-vă că aveți grijă de ambalajul original – prezentul, Sleep-Stuck în pachet cu logo-ul celui mai apropiat supermarket, va ruina toată impresia de la cadou. Bine, bineînțeles, nu uitați să ameliorează eticheta de preț – este un ton rău.

  Alegerea cadoului de specializare

  Când cumpărați un cadou, în primul rând, trebuie să luați în considerare sportul în care antrenorul este specializat. Deci, pentru instructorii de fitness puteți alege următoarele cadouri:

  • prosop de baie – Antrenorul va fi deosebit de frumos dacă zburați în plus la inițialele antrenorului sau al expresiei atinge „Cel mai bun instructor”+
  • Gadget de înaltă tehnologie, permițându-vă să calculați setul și cheltuielile lui Kilocalorius+
  • Set elegant De la dressing pe cap, precum și mănuși și umflături+
  • Jurnal Într-o acoperire elegantă, în cazul în care antrenorul va fi capabil să marcheze rezultatul clasei și să facă ajustări planurilor lor zilnice.
  Citește mai mult  Cum să sărbătorim cea de-a 18-a aniversare?

  La selectarea unui antrenor prezent al echipei de înotători și sportivi de alte sporturi acvatice (polo, triatlon, navigație sau canotaj) poate rămâne pe capacul de înot original, cu o imagine de text neobișnuit sau amuzant la acest subiect. Dacă bugetul vă permite să cumpere ceas rezistent la apa sau un player. halat de baie elegant, sau prosop va fi întotdeauna adecvată. Dar, de la cumpărarea de topire este mai bine să abandoneze – este elementul prea personal, o astfel de ofertă poate părea nedelicat.

  Pentru un instructor de baschet, puteți cumpăra ceva practic, de exemplu, un termos fie un sac-rucsac. Dacă preferați darul să fie memorabil, atunci ordinea în orice agenție de publicitate o statuetă cu inscripția „Baschet Steaua“ – Cel mai probabil, suveniruri va avea un loc demn pe un raft cu cupe, medalii premium și alte premii. Pentru un antrenor de fotbal, puteți lua în considerare aceleași opțiuni.

  Pentru un instructor de box, Taekwondo, karate și judo va fi o bară orizontală slab, astfel încât instructorul se poate sprijini întotdeauna în cauza.

  În cazul în care sporturile mentor are un bun simț al umorului, el va aprecia cel mai probabil, pere desktop-ul de box – el va fi capabil să continue „formare“ lui, chiar și stând la masă. Pentru transpalete greutate, antrenori la CrossFit funcțional all-rotund și puteți opta pentru vibratoare folosite pentru prepararea amestecurilor de nutriție sport – Acest lucru nu este doar foarte convenabil, dar, de asemenea, pare destul de eficient.

  Pentru un mentor pentru gimnastica puteți cumpăra întotdeauna un cronometru de înaltă calitate sau de a alege ceva de la echipament sportiv. Puteți arde un disc cu melodii antrenor populare și cine știe, poate asculta aceste compoziții îl va inspira ulterior să creeze noi programe victorioși. Deoarece în cele mai multe cazuri, acest sport în mâini de sex feminin – ca si cadourile pot fi, de obicei femei – produse de parfumerie, cosmetice, accesorii pentru coafuri elegante. Dar coregraful se poate cumpăra o ceașcă cu o imagine volumetrică a unui dansator, tot felul de accesorii si sac. Dă pantofi de dans nu-l merita – acesta este un lucru necesar, dar este periculos, fără încadrând-. Dacă doriți darul tău să fie util, să prezinte doar profesorul de dans certificat la un magazin specializat de sport. O opțiune bună pentru balletmaster va fi difuzoare pentru a asculta înregistrări audio și figurine care prezintă o pereche de dans sau de balerină va fi potrivit pentru fata dansator.

  Citește mai mult  Cum să sărbătorim Anul Nou la unu?

  cadouri clasice

  În afara concurenței este întotdeauna în valoare atributul de sport – este necesar și util pentru orice antrenor. Cel mai probabil, un sac mare de călătorie va fi util pentru mentor, mai ales în cazul în care antrenor de multe ori frunze de taxe și concursuri cu saloanele lor. Dar pentru haine dea, inclusiv forma este considerată lipsită de etică. Mai adecvat pentru a cumpăra următoarele dispozitive sportive speciale:

  • Set de gantere+
  • Rod cu clatite+
  • Mănuși de box și pere+
  • Stepa+
  • barieră.

  Cu toate acestea, nu este necesar să se conecteze o prezentare pentru Anul Nou cu latura sportivă a vieții instructor, această afirmație se referă în special antrenori la maturitate, pe care, pentru fiecare vacanță, cel mai probabil primit și mai mult de o dată o varietate de atribut muniție de sport. Dacă intenționați să împiedice de fapt ceva neobișnuit, apoi cumpara lucruri de uz personal.

  De exemplu, în cazul în care instructorul are o mașină, puteți cumpăra orice elegant și în același timp accesorii utile. De exemplu, un mini-ceainic, care este activată din bricheta, mini-cana va fi inclusă împreună cu ea.

  În cazul în care mentorul dvs. nu are nici o înregistrare video sau un gadget pentru navigație – vacanță de Anul Nou va fi un motiv bun, în cele din urmă o rezolvi. Grupul de lucruri utile poate fi atribuit sistemului difuzor și alarmei auto, precum și instructorului dvs., cel mai probabil va fi apreciat de capeaua de masaj pe scaun.

  Dacă intenționați să cumpărați un cadou personal, atunci nu aveți nevoie să achiziționați un lucru scump – așa că pur și simplu puneți o persoană într-o poziție incomodă. Există multe bugete, dar întotdeauna opțiuni relevante, și anume:

  • covor pentru clase+
  • Sticlă sportivă Pentru apă+
  • Mână espander+
  • breloc – Keychains sub forma de para box, o minge racheta de tenis și fotbal, și un antrenor de hochei, puteți ridica o copie în miniatură a stick-+
  • T-shirt și Mike Cu text – poate fi ca un mesaj de benzi desenate și un motivator puternic.

    Instructorul dvs. este probabil să vină la îndemână în titularul cărții de lucru, mâner elegant. În cele mai multe cazuri, persoanele care sunt angajate profesional în sport active, încearcă să efectueze un apel și să adere la principiile de nutriție adecvată, astfel încât să puteți prezenta storcător, yogurtnress sau carte cu cele mai bune rețete de PP. Nu fiți niciodată inutili la accesoriu la gadget-uri – caz pe telefonul smartphone, iluminare de fundal pentru tastatura computerului sau unitatea flash. Și dacă antrenorul tău este o femeie, atunci va veni cel mai probabil în inima jucăriilor și bijuterii moi, de exemplu, pandantiv.

    Citește mai mult  Ce să-i dați tatălui pentru Anul Nou?

    Dacă darul este colectiv, atunci poate fi memorabil, de exemplu, o idee de succes va fi următoarele cadouri:

    • Fotocollazh – Este făcută din fotografii comune cu un antrenor, cel mai probabil, el va decora un astfel de poster în biroul său+
    • Album foto – O altă idee originală, în acest caz, trebuie să vină cu un text original în fiecare fotografie și asigurați-vă că pentru a lăsa dorințele de la fiecare elev+
    • film video Despre antrenor este un foarte neobișnuit, dar întotdeauna un cadou frumos.

    Antrenorul este o persoană obișnuită, deși foarte puternic, astfel încât, din când în când și el are nevoie de odihnă. O versiune a unwit cadou va fi un mangon fie un hamac, și în cazul în care un atlet-intelectual, aveți posibilitatea să-i dea în mod solemn de șah sau de puzzle, fără a eșua într-un ambalaj frumos.

    Cadouri de Anul Nou Funny

    Alege cadouri creative indraznete pot permite să nu toate, nu fiecare mentor poate aprecia simțul umorului al elevilor săi. Dar dacă sunteți 100% sigur că sunteți o persoană care adoră glume și atrage, Vă sfătuim să ia în considerare una dintre următoarele opțiuni:

    • Personal Hollywood stele+
    • Ceas cu alarma halteră+
    • Portretul unui instructor Într-o imagine neobișnuită pentru el, de exemplu, sub forma lui Julia Caesar sau poate chiar Petru primul+
    • Ziar sportiv Cu notă despre instructor pe prima pagină.

    Cadouri amuzante – Este invariabil plăcut, iar delicatesele dvs. preferate ale unei persoane vor lumina chiar impresia prezentului.

    Și, bineînțeles, nu este necesar să uităm că darurile de Anul Nou au întotdeauna specificul lor de iarnă, astfel încât să puteți cumpăra un mănuși sau eșarfă.

    Va fi întotdeauna potrivită pentru a încălzi plaia – acesta este un dar universal care va avea la duș și un bărbat și o femeie.

    Încercați doar să ridicați un astfel de produs, astfel încât să aibă imprimarea tematică de Anul Nou. Cană cu ornamente de iarnă, precum și jucării de Crăciun.

    Există și alte tipuri de cadouri pentru antrenorul lor. Vedeți pentru detalii în următorul videoclip

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: