Cum să decorați pomul de Crăciun cu jucării de argint?

Cum să decorați pomul de Crăciun cu jucării de argint?

Abundența decoratiunilor de Crăciun în magazine, precum și fotografii frumoase ale copacilor îmbrăcați de pe Internet, uneori pune oamenii într-un capăt mort: ei nu pot decora cum este mai bine să decoreze biserica festivă, astfel încât să arate original și armonios. Astăzi vă sugerăm să vă familiarizați cu modul în care puteți decora bradul cu jucării de argint, cu care pot fi combinate și în mod clar demonstrate.

Opțiuni pentru decorarea monotonă

Un pom de Crăciun decorat cu bile de o singură culoare, impresia de lux reținut. Dacă sunteți un susținător al minimalismului, trebuie să vă placă cu siguranță această opțiune. Da, o astfel de molid nu va fi spectaculos să iasă în evidență, depășind toate culorile curcubeului, dar ea nu va refuza stilul și proprietarul său – în gust.

De regulă, într-o singură gamă de argint, fanii copacii de Anul Nou de scandare.

Cu toate acestea, trebuie să se înțeleagă că, în cazul molidului „chel“, și există lacune destul de mari între ramuri, o astfel de „tinuta“ nu va uita la ea, el doar „pierdut“. Cel mai bun dintre toate jucăriile monofonice decora un copac zăpadă pufos. Pentru a suplimenta „imaginea“ a frumuseții de pădure, se dovedește cu decorarea macaucas ei în stele sau sloi de gheață.

Apropo, nu uitați că argintul are, de asemenea, nuanțe: acesta poate fi mai inchisa sau mai deschisa. Un pom de Crăciun, îmbrăcat cu utilizarea de jucării de diferite culori, va arata chiar mai interesant.

Dacă nu vă imaginați un copac festiv, fără o ghirlanda, alege una care este echipat cu becuri albe reci. galben Cald aici nu va fi la locul.

Cum se pot combina cu alte flori din argint?

Acum, să aflăm ce culori puteți combina argint în decorarea pomului de Anul Nou.

cu alb

Această opțiune a devenit deja un clasic al genului. Molid, îmbrăcat în tonuri de alb-argintiu, cauzează asocierea cu zăpadă, iarnă basm, pădure magică. Un astfel de arbore poate fi cu ușurință „intra“ în orice interior, acesta nu va fi scos din stilisticii lui.

Cei care nu-mi place culoarea albă, ca o alternativă la oferta de a folosi tonuri de aproape de ea: perla, bej, sampanie, crem, frasin.

În plus față de bile tradiționale, turturi și fulgi de zăpadă, puteți decora un brad alb-argint de îngeri în miniatură, flori luxuriante, figuri de o ballerin în cutii cu zăpadă luxuriante, pene ajurata.

Cu roșu

Culoarea strălucitoare stacojie este întotdeauna izbitoare, se pare foarte inteligent și solemn. amestec de argint este una dintre cele mai bune decizii în proiectarea de decor de Anul Nou. Molid cu bile roșii, suplimentat cu argint, nu va fi prea înghețat.

Regula principală care ar trebui să fie amintit atunci când aleg această gamă de culori este o temeinică „doză“ de roșu. Dacă exagerati, puteți obține un copac inutil luminos, care va primi în cele din urmă obosit.

cu roz

Amestec foarte delicat. Frumos va arata un amestec de bile roz lumină și întuneric. De asemenea molid de culoare roz-argintiu pot fi suplimentate cu jucării violet și zmeură.

Asigurați-vă că pentru a închide ghirlande cu lumini monofonice miniaturale.

cu violet

Foarte complicat de culoare la modă. Unii se tem să-l folosească în decorarea festivă a camerei, deoarece nu este ușor să se combine cu alte nuanțe. Cu toate acestea, în cazul nostru, mix de argint și violet va fi fără cusur, aceste culori nu vor „fi entrited“ între ele, ci se completează numai reciproc.

Este recomandat să adăugați jucării de tonuri de liliac, violet, zmeura si lavanda folosind acest gamma.

Cu albastru și albastru

Aceste nuanțe sunt considerate cele mai „iarna“, împreună cu alb și argintiu. Prin urmare, nu este nimic surprinzător în faptul că mulți oameni le aleg pentru decor de Anul Nou. Toate nuanțele de albastru gamma-albastru va crește: Ceresc, Indigo, Tiffany, marine și multe altele. Ele pot fi, de asemenea, combinate între ele.

cu verde

soluție neobișnuită Destul. Unii oameni cred că este lipsit de sens, deoarece ace de mancat, pin sau ardere de aceeași culoare, de ce încă jucării atârnă verde? Nu este „pierdut“, indiferent dacă acestea sunt pe fundal ei? Răspunsul este simplu: trebuie doar sa alegi nuanta corecta de verdeață. De exemplu, salata, pe bază de plante sau de smarald.

În plus, pe un copac zăpadă sau alb de Crăciun, jucării verde va arata armonios și interesant. Argint le va completa numai.

cu aur

soluţie uimitoare. Se pare foarte bogat, elegant și solemn. Cuplul de aur cu argint dau un joc neobișnuit de lumină, astfel încât nici un decor suplimentar nu este nevoie de un astfel de copac.

Cu negru

Nu o opțiune prea populară, totuși el are loc. Adevărat, negru si argintiu gamma arata sumbru, dar aici „Diluat” alb de zăpadă sau aur deja achiziționează un fel complet diferit.

Apropo, în acest caz, nu este necesar să luați jucăriile de culoare neagră – Black poate fi un ac al unui truc artificial, precum și al lui Tinsel, panglici și arcuri.

Exemple frumoase

Acum admirați stocarea fotografiei și asigurați-vă că decorarea copacilor care utilizează culoarea de argint este într-adevăr o soluție excelentă.

  • Aur, alb și argintCreați un ansamblu uimitor pe un copac cu zăpadă pufos. Ei nu contrazic o perdele plăcute de cafea și o canapea. Cutii cu cadouri de Anul Nou sunt rezista într-un singur stil, cu un decor de un copac și cameră ca un întreg.

  • Vă rugăm să rețineți cât de uimitor de armonios pe-argintiu roz pomul de Crăciun arată flori mari blând-roz.

  • Bright și soluție extravagante. Se amestecă diferite nuanțe de violet erods perfect cu stropi de argint.Neobișnuit arata ca un brad, decorat cu o funda mov din organza.

  • Și aici, vedem deja un pom frumos de Crăciun, îmbrăcat folosind bile Tiffany. Panglici argintii, flori, ei încearcă să completeze perfect „imagine“.

Apropo, uite: sunt destul de o mulțime de jucării de pe copac, dar nu există nici un sentiment de suprasarcină și agarity datorită gamei de culori selectată.

  • Cu adevărat copac regal. Asta e ceea ce am vorbit mai devreme –Optimal „doză“ de roșu, precum și alegerea culorii sale adecvate. Aici el este mai degrabă roșu închis decât cărămizie. Comparativ cu numărul de elemente de argint, roșu mai mic. De asemenea, putem vedea mai multe jucării de aur. Crăciun de design copac ecouri proiectarea unui agățat coroană de flori de Crăciun, peste șemineu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: