Părțile în Style Harry Potter

Părțile în Style  Harry Potter

Atmosfera de magie și magic este mai bine reconstruit pe o parte stilizat pe tema Harry Potter. Pentru a pregăti și de a efectua o astfel de vacanță, ar trebui să fie o mulțime de efort, deoarece sarcina principală a evenimentului implică nu numai o tratează apetisante și un program de divertisment standard, dar, de asemenea, călcarea reală a partidelor din spațiul real în lumea vrăjitorii și sorcereev.

Organizarea de vacanță în stilul de „Harry Potter“ este ideal pentru ziua de nastere, anul nou, bal.

Desemnare

Marcați de vacanță în subiectul unui vrăjitor tânăr poate fi la domiciliu sau în orice alt loc, și ar trebui să fie selectate pentru ca evenimentul să ia în considerare numărul de persoane și de necesitatea de a împărți spațiul pe unele zone tematice. Partidul pot fi aranjate în apartament, în țară, precum și într-o cafenea sau în natură. Asigurați-vă că pentru a ține cont de vârsta publicului. Deci, pentru o vacanță copiilor, spații luminoase și spațioase sunt adecvate, în cazul în care acestea nu vor fi în măsură să imagini sperie de monștri. Și o sută și mai mari oaspeții pot fi numite în „temnițe teribil“.

Decorul camerei este considerată cea mai importantă și responsabilă stadiul pregătirii partidului, în care va avea loc evenimentul. Sala de domiciliu pot fi emise în stilul camerei de zi Gryffindor sau Hogwarts Sala Mare Sala. deja trecerea pragul casei, oaspeții trebuie să se arunca cu capul în atmosferă de sorcerence și magie. O soluție excelentă va trece prin platforma de 9 3/4. Ca un zid de cărămidă, puteți utiliza cele mai obișnuite cortina cu modelul structural.

Pentru a crea o atmosferă de Hogwarts la tavanul din camera de zi aveți nevoie pentru a suspenda lumânările. Acestea ar trebui să stea pe verticală, ca și în cazul în care un ape în imponderabilitate. Se va uita foarte eficient la bilele împrăștiate de nuanțe albastre, galbene, burgundiate și verzi, în conformitate cu culorile de bază ale facultăților școlii secrete. postere tematice sunt, de obicei agățat pe pereți cu apelurile pentru a elibera elfii casa, literele volumetrice ale crochete, imaginile unicorni și centauri, harta aleii oblică și fotografiile celor mai vrăjitori renumite din lume. Mă întreb orice tantaamarski în poveste epică.

Ornamentele magice trebuie să fie prezente în anturaj. Acesta poate fi pergamente vechi, o minge strălucitoare pentru divinație și, desigur, fantomă. Le puteți face de la bile cu un marlevant tensionat.

Pentru o mai mare anturaj, puteți trage o gură uriașă și ochi înfricoșătoare pe tesatura.

Pe etajere Este necesar să se plaseze tot felul de bănci, sticle și alte recipiente pline cu lichid multicoloră. Pentru fabricarea de poțiuni cu viermi și sânge puteți umple vasul cu un lichid de culoare cărămizie, cu adaos de spaghete fierte. Pentru poțiuni cu ghearele balaurului, un lichid verde, cu plăci de migdale și alge – fantezie aici nu se limitează la nimic. Se pare foarte impresionant în colțuri ale unui web gri și ghirlande compuse din lilieci. În decor sunt binevenite umplute în diferite animale.

Citește mai mult  Cum de a salva lalele până la 08 martie?

Pe ușile camerei ar trebui să atârnați pointeri tematici. De exemplu, camera de zi desemnează „sala mare”, toaleta este „cameră de călcat”, bucătăria va deveni o „cameră de ceramică” și priza în aer liber – „Pădurea interzisă”. Asigurați-vă că plasați mături reale în colț, iar cele mai frumoase dintre ele vor fi Nimbus. Nici o parte în subiectul unui tânăr vrăjitor nu poate face fără o pălărie de distribuție.

Atributul principal al vacanței poate fi făcut independent de orice mijloace prezentate sau de a lua timp în atelierul de costum.

Invitație și întâlniri oaspeți

La celebrare ar trebui să fie pregătită în prealabil nu numai organizatorii de vacanță înșiși, ci și pregătesc oaspeții pentru el. Cu câteva zile înainte de eveniment, toți prietenii au nevoie de invitații de mână cu informații despre ora și locul de vacanță. Dacă nu aveți posibilitatea de a oferi invitației personale, puteți utiliza instrumente de comunicații moderne – e-mail sau mesager. Cea mai ușoară modalitate este de a utiliza șabloane automate gata – ele pot fi întotdeauna descărcate de pe Internet. Probabil vor deveni un cadou bun memorabil pentru oaspeți.

O idee de succes va fi proiectarea invitațiilor sub forma unui bilet pentru Hogwarts Express. După cum știți, acesta este singurul vehicul care oferă studenților la o școală închisă. Pentru fabricarea lor, vor exista foi de hârtie albe, precum și markeri multicolori. Este recomandabil să înmuiați hârtia în cafea sau o sudare puternică și să cădeți marginile – așa că vor arăta mai vechi și mai misterioase.

Textul este mai bine să scrieți din mână sau să utilizați programe de gunoi de calculator. Textul poate fi aproximativ: „Băieții și fetele vor veni să sosească duminică la ora 20 în magia școlară și o vrăjitorie, situată la X. Vă vom întâlni pe platforma 9 3/4. Parola: „Jur că complotând o glumă și doar glumă”. O altă opțiune interesantă de invitații – scrisori în stilul celor care aduc bufnite tineri atunci când se înscrie în școală. Veți avea nevoie de foi colorate de hârtie, mânerul color, plicul cu simboluri Hogwarts, ceară sau foamete pentru imprimare, precum și o panglică roșie.

Scrieți o invitație pe hârtie: „Directorul Hogwarts vă informează despre înscrierea într-o școală de mărfuri. Cu tine trebuie să ai o baghetă magică, precum și o dispoziție distractivă. Cu condiția codul vestimentar magic „. La intrarea oaspeții cu invitații se pot întâlni o doamnă completă, scrisori numai acei studenți care vor spune parola. Doamna de la aceleași cadouri timp fiecare oaspete bagheta, precum și o manta și alte atribute magice, care va veni în mână să-l în celebrarea viitoare.

Toți participanții la evenimentul de intrare ar trebui să se atribuie un nume magode la care el va trebui să răspundă toată seara. Vinovatul celebrării poate fi Hermione sau Harry Potter, și prietenul său – Ronald Weasley. Nu uita să aibă astfel de eroi ca Draco Reacredinta, Neville Dolbupps, Severus de zăpadă și Albus Dumbledore. cuplu de familie poate descrie domnul și doamna Weasley sau Tonx cu Lupin.

Citește mai mult  Ce pot da un frate pentru Anul Nou?

Pentru oaspeții nu pentru a obține confuz în numele, fiecare participant are nevoie de partid să emită un bageik care indică numele său magician. Participantul al părții care va răspunde la numele său real trebuie să fie bine. Poate fi o degustare de bomboane cu gusturi diferite. Dacă nu există astfel de tratamente la îndemână, puteți expune participantul la vraja Imperius. În timpul acestui test, un oaspete stratum va trebui să efectueze instrucțiuni, de exemplu, pentru a continua de trei ori sau pentru a scânteia într-o panică în jurul camerei.

Alegeți un costum pentru o petrecere

Codul de îmbrăcăminte la sărbătorirea stilului „Harry Potter” este foarte simplu. Este greu să-ți imaginezi magicienii fără un baston magic, cărți de urcă și mantie. Toate atributele majore pot fi făcute independent sau achiziționate în magazine specializate. Organizatorii evenimentului în avans ar trebui să fie pregătiți de mantale, eșarfe și legături colorate.

Dacă se dorește, oaspeții pot veni în costume hagrid, precum și Dobby, Belodes, Volan de Mort, profesori de Treloni și alți actori. Costume de vrăjitoare și alte non-praf.

Meniu pentru vacanță

La o petrecere festivă într-un stil magic, totul ar trebui să fie fabulos, inclusiv cele oferite feluri de mâncare. cina festivă în Hogwarts ar trebui să includă tartine din pește, brânză, preparate și bastoane brânză. În filme despre vrajitori de multe ori menționa cartofi copți și plăcinte cu carne. Este mai bine să oferiți cookie-uri de dovleac, marmeladă, precum și dulciuri sub formă de șoareci volatili și păianjeni.

O atenție specială trebuie acordată băuturilor. Oaspeții vor trebui să guste limonada, sucul, precum și sucul de dovleac. Cocktails Cel mai bun apartament de căpșuni. Este foarte ușor să gătești – doar tăiat în căpșuni și turnați apă.

Precum și oaspeții ar trebui să li se ofere fluture. Aceasta este una dintre cele mai menționate băuturi din carte. Veți avea nevoie de astfel de ingrediente:

  • Lapte – 1 l+
  • Înghețată – 500 g+
  • Caramel – 40-50 ml.

Toate componentele sunt biciuite într-un blender și înfloresc pe ochelari. Este imposibil să sărbătorim o vacanță fără un tort, mai ales o zi de naștere. Un astfel de tratament este fabricat fie independent, fie profesionist profesional, dar neapărat în subiectul relevant.

Scenariu

Scenariul de vacanță ar trebui să includă un program de jocuri, competiții inteligente și cadouri la participanții la partid. Luați în considerare câteva idei interesante.

Distribuție

Primul divertisment va fi distribuția facultăților. Pentru a face acest lucru, în centrul camerei sunt plasate cu o pălărie, o pliante cu numele facultăților sunt puse în ea. Fiecare participant trebuie să obțină o singură bucată. Conform rezultatelor, va fi clar la care unul dintre cele patru facultăți fiecare partid de partid se va referi.

Citește mai mult  Anul Nou într-un cerc de familie: sărbătoarea tradițiilor

Transfigurare

Acest joc este o modificare a crocodilului de divertisment popular. Din moment ce toți participanții la părțile au fost deja distribuite, apoi de la fiecare facultate sunt alese de un reprezentant, care trebuie să descrie personalitatea concepută a lumii fabulos, un animal sau o piesă de mobilier.

pantomimă interesante sunt obținute pe un vârcolac, rădăcină, alpinist și Bellatris Lestrange.

Ghici parola

Așa cum a fost destinat pentru a merge pentru o vacanță, ar trebui să găsiți parola. Este raportat, de exemplu, o doamnă completă la intrare. În procesul de joc, participanții la rândul ei, să pună întrebări pentru care doamna poate răspunde în mod exclusiv „da“ sau „nu“. Comunicarea poate arăta astfel:

– Acest animal?

– Nu.

– Acesta este un barbat?

– Nu.

– Acesta este un subiect?

– Da.

– El aparține Maglam?

– Da.

Distribuție poate continua până când unul dintre participanți nu rezolvă cuvântul.

Prinde dragon

Pentru acest joc, veți avea nevoie de un poster cu o imagine dragon. Participanții de vacanță sunt emise sulițe improvizate cu sfaturi plastilină. Compeant cravată ochii unui Golk și de spin. Apoi, fiecare jucător trebuie să încercați să obțineți o suliță de monstru direct în ochi.

Flying pe coada de mătură

Dacă există un spațiu liber, puteți petrece un joc sportiv. Acest lucru va necesita cel puțin 4-5 jucători. Toată lumea se acordă mătură. Sarcina jucătorului – cât mai curând posibil pentru a depăși distanța. demhangers complete sarcina poate, care apar pe întreaga traiectorie a participanților și încearcă să-i intimideze. Poate cel mai interesant de divertisment poate fi o căutare în cazul în care participanții vor trebui să caute piatra unui filosof sau o consiliere. Minciunile esență în razele graduale ale solicitările. Rezolvat un puzzle, participanții vor putea afla unde următorul. Astfel, trebuie să treacă prin modul în care, până când se găsește subiectul dorit.

Sfaturi trebuie să se bazeze pe vârsta și interesul jucătorilor. Se recomandă organizarea de la 7 la 19 pași, dar la copiii de 6-10 ani nu ar trebui să fie prea mult. Pentru oaspeții adulți, sfaturile trebuie să fie numărul maxim.

IMPORTANT: Este recomandabil să combinați ghicitori care au referințe la lucrările lui Harry Potter, în general. Poate că toți oaspeții cunosc cărțile lui Joanna Rowling, de aceea participanți la vacanța pe care o știe puțin despre istoria fabuloasă și expertul tânăr, va fi destul de greu de jucat.

Dacă nu aveți suficient timp și fantezie pentru a vă crea o căutare unică de aventură, puteți achiziționa un set de căutare gata pe portaluri specializate. Foarte apropiat de vacanța bazată pe Harry Potter, coloana sonoră vor fi coloana sonoră pentru toate părțile filmului și vor completa audiția compoziției echipelor Parsermouths și Swish și Frick, care au primit faima doar executarea muzicii Despre acest vrăjitor.

Despre cum să organizeze o petrecere în stilul „Harry Potter“, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: