Quest-uri bazate pe Harry Potter

Quest-uri bazate pe  Harry Potter

Una dintre cele mai multe opțiuni interesante pentru ziua de naștere a copilului este organizarea căutarea. Alegerea o poveste Harry Potter ca un subiect de bază, de regulă, se dovedește a fi un câștig-câștig.

Cum se pregătește?

Pregătirea pentru Quest pe tema „Harry Potter“ ar trebui să înceapă cu alegerea destinației de vacanță. Este cel mai convenabil să-l aranjeze la domiciliu sau la cabana, deși opțiunea cu o vizită la o cafenea sau o bibliotecă poate fi, de asemenea, elaborat. În plus, este important să se gândească imediat despre dacă formatul celebrării este potrivit pentru oaspeții – este mai bine să nu-l ofere copiilor sub 10-13 ani.

Invitație, decorat sub forma unui bilet pentru Hogwarts Express sau scrisori la Hogwarts școală, nu va fi obligatorie, ci un plus foarte plăcută la celebrarea, astfel încât acestea ar trebui să le pregătească în avans.

Invitație de a fi bine puse într-un plic sigilat cu sigiliu roșu și decorate cu pictograma magică.

Oaspeții trebuie să fie avertizați cu privire la ce fel de cod vestimentar este necesar. Acesta poate fi atât costumele eroilor Joan Rowling, și doar imagini cu personaje fabuloase – Mary Poppins, Baba Yaga, Jack Sparrow și altele. În etapa de pregătire, trata este de asemenea gândit, care va fi etapa finală a căutării. Ca bază, puteți lua feluri de mâncare absolut obișnuite, dar le decora cu unele „magic“ mod. De exemplu, din „paie“ și brânză și morcovi felii subțiri tocat va fi mături foarte frumos, și tartine cu sandwich-uri pot fi decorate cu „antene“ de la Maslin.

Citește mai mult  Ce să dea un om de 65 de ani?

La locul de acolo va fi plăcinte cu carne, „piatră“ brioșe Hagrid sau un astfel de tort, așa cum Garry Potter primit la unsprezece ziua lui. În cazul în care o mare sărbătoare nu este planificat, aveți posibilitatea să ne limităm la barul Candidy din vase de sticlă cu biscuiți, marmeladă, multi-colorate de drajeuri și figuri de ciocolată. Dovleac suc, limonadă și bere unt fără alcool sunt cele mai potrivite. Ca un acompaniament muzical, este necesar să se aleagă o coloană sonoră pentru opt filme despre expertul.

opţiuni de Script

Acasă Quest trebuie să fie întocmite astfel încât să includă și sarcini pentru logica, și ghicitori, și concursuri cu dans, și o anumită activitate în mișcare. În cazul în care condițiile permit – o vacanță se efectuează la cabana, ceea ce înseamnă că puteți merge afară, un joc mobil poate fi parte a căutării. Requisite este foarte posibil de a face cu propriile mâini, dar premii mici sunt mai bune pentru a cumpăra.

Quest poate începe cu faptul că participanții primesc un mesaj de la Hogwarts sau chiar de la Harry Potter, în care li se cere să ajute la găsirea drumului sau de a salva lumea de susținătorii Domnului Întunecat. În primul caz, căutarea va fi o operațiune de căutare, iar în a doua versiune din fiecare etapă va fi necesară introducerea de scrisori în forma pregătită, rezultând o vrajă care este expulzată de dușmani.

Atribuțiile în sine sunt formate în funcție de vârsta și compoziția oaspeților, interesele și identitatea zilei de naștere în sine. Copiii vor ca un experiment chimic simplu, permițând să afișeze litere invizibile pe hârtie, care vor fi ținute în ceramica poecei. De asemenea, cu plăcerea vor căuta un cuvânt de cod ascuns pe harta marauderilor. Asigurați-vă că adăugați un cuvânt încrucișat cu întrebări în lumea „Harry Potter”. Întotdeauna percepute sarcini active: cântă un cântec – Hogwarts Imn, dans de dans de bouncy, juca în „Bowling” în căutarea unui alt sfat sau chiar lupta în variația terenului Kviddich împotriva echipei părinților.

Citește mai mult  Ce să dea un om de Crăciun?

Sarcina transfigurării se efectuează ca un joc de crocodil. Toți participanții sunt împărțiți în două echipe, apoi porniți pantomima pentru a descrie personajele și creaturile Universului Harry Potter. Pentru fiecare cuvânt garantat, punctele sunt acumulate.

Pentru a „prinde un dragon”, băieții vor trebui să fie tăiați cu ochii închiși de sacii opacă de frânghie în care jucăria dragonilor și unele suveniruri plăcute sunt ascunse.

Traseul de căutare este compilat, pe baza termenilor acestuia. De exemplu, sarcina conținută într-o scrisoare de la Hogwarts va trimite participanți la bucătărie – la tractorul „Trei pomble”. În pasul următor, va fi necesar să găsiți ceva în dulapul desemnat ca „dulap dispărut”, după care mergeți la camera de zi Gryffindor. Una dintre sarcini poate fi „în cazul în care Harry Potter a trăit înainte de a lovi Hogwarts” – care este sub scări.

Pașii activi sunt mai bine efectuați în curte. Apropo, dacă îi faci penultatea, atunci să returneze băieții, părinții vor avea timp să pregătească masa și darurile. În ceea ce privește cele din urmă, galeoni de ciocolată „aurie” și broaște de ciocolată, inele cheie tematice, papetărie în spiritul „Harry Potter” sau unele „magie” baubles. Fetele vor aprecia cu siguranță decorațiile ca Lovegud de jumătate de gaură. La sfârșitul sărbătorii, fiecare participant poate fi emis un certificat de absolvire de la Hogwarts.

Design interior

Pentru a organiza o căutare bazată pe Harry Potter, este necesar să se acorde o atenție suficientă și de a proiecta un apartament sau o casă în stil adecvat. Puteți încerca să recreați o singură locație a lumii magice – de exemplu, o mare hală Hogwart sau Ministerul Magicului sau Adăugați detalii caracteristice în spațiul jocului.

Citește mai mult  Cum să-și petreacă aniversarea a bărbaților de 60 de ani?

Căutarea poate începe cu trecerea peretelui „cărămidă“ de pe platforma de 9 ¾, create din clapa țesăturii cu modelul corespunzător. Principalele premise trebuie să fie decorat cu lumanari lungi, albe, si este mai bine să acorde prioritate opțiunilor electronice. Excelent dacă unele dintre ele pot fi aduse la tavan, creând un efect de levitație.

Dacă există o astfel de oportunitate, apoi pe pereți este în valoare de Raving postere cu imagini ale stema Facultăților de la Hogwarts și Școala în sine. Cererile vor fi imagini ale diferitelor ființe magice – centauri, unicorni, dragoni, sirene și alte. Un alt decor adecvat și corect bugetară va fi plicurile obișnuite, care sunt referire la episodul, în care Harry Potter a fost literalmente presărat cu scrisori de la școală. În toate punctele cheie ale căutării, trebuie să existe atribute magice: o minge pentru predicțiile, flacoane și sticle cu conținut de neînțeles, bufnițe umplute-up, stive de cărți împachetate într-un ziar central și, desigur, mătură.

Cum este vacanță și căutarea în stilul de „Harry Potter“ uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: