SCRIPTUL DE ZONARIE 6 ANI

SCRIPTUL DE ZONARIE 6 ANI

ziua de naștere pentru copii – întotdeauna o vacanță pentru un copil. Și, astfel încât el să nu se transforme într-o durere de cap pentru parinti, aceasta trebuie să fie organizate în mod corespunzător. În cazul în care ziua de nastere fata este o fată, ea poate fi distractiv să-l sărbătorească acasă și într-un centru de divertisment sau cafenea.

Reguli de organizare

Principalul lucru în organizarea de vacanță pentru copii este prezența unui plan clar pentru comportamentul său. Asigurați-vă că pentru a lua în considerare cât de mulți oaspeți vor veni, cât de mulți adulți vor fi însoțite de (pentru părinții fetei ziua de naștere a lui, desigur, opțiunea perfectă este prezența numai copii).

Selectarea site-ului ziua de nastere este unul dintre momentele-cheie ale planului. În cazul în care se decide să sărbătorească într-o cafenea sau restaurant, trebuie să aveți o sală separată în cazul în care nimeni nu poate interfera cu o vacanță de distracție. În cazul în care o astfel de posibilitate nu poate fi prevăzută cu stabilirea, de la celebrarea ziua de nastere este mai bine să refuze. În plus față de o sală separată, este necesar ca o cafenea să aibă un spațiu liber pentru stabilirea decorațiilor (dacă este necesar), precum și pentru plasarea animatorilor.

Desigur, nici un cafenele de rețea nu sunt potrivite pentru celebrare, deoarece scopul lor este un flux permanent de clienți, mesele livrate strâns între ele nu vor putea să joace sau să dețină un concurs.

Mâncarea este la fel de importantă. Este necesar să mergeți, nu numai pe gusturile sarbatoritei, dar, de asemenea, să ia în considerare preferințele oaspeților (cineva poate fi alergic sau intoleranță individuală a unor produse), deci este mai bine dacă există o alternativă, pentru exemplu, pizza sau nuggeturi cu cartofi. Este important să vă amintiți că ziua de naștere a copiilor, astfel încât mâncarea ar trebui să fie cea pe care copiii le iubesc și nu adulți. Nu este nevoie de kebabs, tăieturi de carne sau caviar roșu. Este mai bine să aveți grijă de canape sau mâncăruri „pentru un singur dinte”, pentru că copiii, jucând cu animatori sau unul cu celălalt, practic nu stau la masă și nu mănâncă.

Experiența organizării sărbătorilor copiilor arată că preșcolarii și studenții mai tineri sunt de succes: Pizza (mai bine să nu ia opțiuni „complexe” cu capete, ciuperci sau creveți), mini-plăcinte cu umpluturi diferite – atât drojdie cât și puff, cartofi piure (mai bine de la pui), nugget-uri, fructe și sucuri, asigurați-vă că bea ne- apă carbogazoasă. Și, desigur, dulciuri. Servirea nu este atât de importantă ca o proprietate de feluri de mâncare, deoarece incapacitatea de a lupta.

Fără porțelan și sticlă – plastic luminos dens, plăci de hârtie de unică folosință și cupe cu imprimări vesel, băuturi în sticle de închidere fiabilă.

O altă parte importantă a planului este momentul său. Mulți părinți fac o greșeală comună – animatorii începe să funcționeze din primul minut de vacanță. Ziua de naștere și oaspeții lipsiți de posibilitatea de a vorbi, juca, dar pur și simplu a alerga împreună. Este mult mai bine pentru a oferi copiilor posibilitatea de a se lua cu cel puțin o jumătate de oră, și chiar și atunci animatorii „produc“, cu un program de divertisment. Acesta nu va lasa sa te plictisesti cu copiii, în același timp, ei vor petrece ceva timp în comunicare.

Citește mai mult  Faceți plicuri de Anul Nou

Takeaway tort – un solemn moment de. Este mult mai interesant atunci când nimeni nu-l va vedea înainte de ora, chiar și omul de ziua însăși. Apoi, atunci când scoate un tort, decorat cu lumânări, emoții autentice – încântare și extaz – garantat. Prin urmare, este mai bine să păstreze punctul de vedere al tort în secret, mai ales în cazul în care se face pe baza de desene animate iubit sau ziua de nastere carte de carte.

IMPORTANT și situația în care să primească tort. De multe ori îi strânge animatorii, dar cineva de la părinți cu tort și lumanari – mult mai drăguț și mai sentimental.

Dacă sărbătoarea are loc în afara casei, este foarte important să discutați toate tipurile de divertisment comandate cu administrația care furnizează o platformă. În același timp, când o organizație oferă un loc și organizează timpul liber, nu vor exista probleme – toate activitățile sunt convenite imediat. Dacă o animație este ocupată organizație terță parte – este nevoie de consimțământul site-ului, mai ales când este programată ceva ambițios ca un tun de fum sau focuri de artificii.

Nu întindeți celebrarea pentru mai mult de 3 ore. Copiii de șase ani sunt încă preșcolari, se obosesc mult mai repede decât elevii, deci 2-3 ore – momentul optim. Este suficient să jucați suficient pentru a juca, alerga, dansa și mânca delicioasă.

Idei interesante de exploatație

Ideea originală și veselă – Clasa Master Culinara. Fetele în vârsta de 6 ani sunt suficiente pentru a stabili pe cercurile de testare pregătite deja. Diferite tipuri de umplutura pre-preparate, formând mini pizza. Coaceți-le, desigur, va trebui să adult. Acest lucru va rezolva problema cu trata – atunci acesti copii pizza vor mânca cu plăcere. O astfel de clasă de master pot fi organizate la domiciliu și în cafenea.

Un copil rară nu va fi impresionat cu căutarea, mai ales în cazul în care sunt ținute personajele sale preferate.

Un loc

Efectuarea ziua de nastere pentru copii la domiciliu. Apoi, va trebui să ia în considerare în cazul în care vor fi luate celebrarea. În cazul în care evenimentul este sărbătorită într-o casă de țară, aceasta este opțiunea perfectă – în timpul verii, copiii se pot distra la site-ul în fața casei, la un alt moment al anului – în sala spațioasă. Dar în apartament te poti distra la nota eveniment, numai ar trebui să eliminați copii fragile din limitele de a ajunge la îndemâna copiilor, tot ceea ce ar putea suferi, toamna, divizat și crumble. Mobilierul alb este mai bine pentru a strânge cu capace detașabile care mai târziu se spală ușor sau curățate.

Citește mai mult  Idei de cadouri pentru noul an fete vechi de 3-4 ani

Dacă evenimentul este realizat în centrul de divertisment, totul este mult mai simplu – momentele organizaționale iau animatorii și administratorii. Cu toate acestea, planul în orice caz, este format de către părinți, ei sunt responsabili pentru tratarea și băuturi.

Ziua de naștere de vară poate fi sărbătorită în parcul de distracții. De regulă, parcurile întâmpină astfel de evenimente, oferind reduceri la atracțiile către grupuri de peste 10 persoane. Copiii pot face o mulțime de plimbări, se joacă cu animatorii în aerul proaspăt și apoi au o gustare într-o cafenea de vară cu o pizza, măgari fierbinți sau înghețată.

Subiect

Selectarea subiectului se datorează în primul rând preferințelor fetei de naștere, dar aceasta nu este singura condiție. Ar trebui să fie interesant nu numai pentru ea, dar, de asemenea, oaspeții. Prin urmare, script-ul ar trebui să fie făcută în așa fel încât fiecare oaspete trebuie distractiv să devină interesați de ceea ce se întâmplă și a luat participarea activă la jocuri și concursuri.

Astăzi, animatori oferă diverse opțiuni pentru scenarii și caractere pentru zile de naștere. Acesta poate fi: Alice din tara minunilor, impreuna cu Cheshire Cat si Hatter, Alba ca Zapada si pitici, Cenusareasa, Piratii din Caraibe, Barboskina, Mașa și ursul și multe altele.

Opțiuni de script

Scenariul de ziua de naștere depinde de interesele sarbatoritei și oaspeții. În cazul în care compania este alcătuită din fete și băieți, este puțin probabil că toată lumea va fi interesat de joc cu o printesa sau zână animator. Este mai bine să aibă grijă de scenariu neutru, de exemplu, căutarea de comori, comori.

Pentru fete, fetele se vor potrivi scenariile cu concursuri costum, desen prințese. Animatori poate arăta o performanță de păpuși, și înainte este de a organiza căutarea unuia dintre păpuși lipsă, fără de care performanța nu va avea loc.

Nu alege caractere prea înfricoșător, cum ar fi învelite sau Baba YAGU, în special cu un complex de Grima. Copiii pot fi frică de un astfel de erou, și o vacanță nu va funcționa.

În script-ul nu ar trebui să fie prea mult text, dar cu un număr suficient de diferite tipuri de activitate. De exemplu, copiii împreună cu cauza vântului de plumb, acestea sunt pasate cu mâinile, încercuind, accelerând fulgi de zăpadă, sau ascunderea de la un vrăjitor rău. Între părți din script-ul, trebuie să existe pauze pentru produse alimentare și dans sau de divertisment.

Citește mai mult  Jocuri și concursuri pentru corporative la 8 martie

Cu jocuri și concursuri

Competițiile au nevoie pentru a ridica astfel încât nici unul din copiii disaggain. Mai bine, în cazul în care baza fiecărei competiții va fi lucrul în echipă, și astfel încât perdanții nu rămân. În caz contrar, totul se va încheia cu insultele, lacrimile și capriciile celor care au eșuat, și acest lucru nu este absolut ceea ce este necesar în vacanță. Același lucru cu jocurile – așa-numitele lucrări de echipă va fi cea mai potrivită opțiune, indiferent, amuzant aceste jocuri sau serioase.

Quest

Quest este o idee potrivită pentru o vacanță, care este mai mult de 10 oaspeți de aproximativ aceeași vârstă. Dacă compania este diferită, trebuie să alegeți o potrivire atât pentru fete, cât și pentru teme neutre băieți, de exemplu, căutați articole împreună cu un călător și o barbquoskin de maimuță. Dacă numai oaspeții sunt în vacanță, atunci orice „fată” subiectul – de la prințesele Disney la Dr. Plusheva se potrivește.

De la 6 ani – vârsta, atunci când nu toți copiii știu cum să citească și să scrie, sfaturi și cheile de la misiuni ar trebui să fie clare, scrise sau imprimate cu o mână, lizibil, mare sau fonturi, trebuie să existe o mulțime de copii pentru a menține interesul și nu în căutarea pentru ei prea mult timp.

Ar trebui să aibă grijă de premii: probabil copiii le vor găsi împreună cu cheile ca bonusuri pentru precizia. Condițiile nu poate fi doar dulciuri, dar, de asemenea, lucruri mici pentru copii diferite lui – spinner, jucării, autocolant, platan din hârtie și altele asemenea.

Premiul principal pentru trecerea căutarea este direct legată de subiectul său. În cazul în care căutarea merge cu cineva de la printese Disney, de exemplu, cu un magazin de zăpadă, atunci premiul poate fi un măr în caramel și un notebook cu imaginea de Alba ca Zapada. Dr. Plusheva le poate da tuturor la o periuță de dinți și o memento pentru îngrijirea dinților, precum și dulciuri delicioase și utile, cum ar fi bomboane din fructe sau ierburi uscate.

7 LifeHas pentru ziua de naștere a copiilor văd în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: