Servirea masa de Anul Nou

Servirea masa de Anul Nou

În mod tradițional, cel mai la scară largă și de vacanță iubit este considerat noul an. De aceea, pregătirea pentru această sărbătoare începe cu câteva luni înainte de ofensiva lui imediată. Cumpărarea cadouri, pregătirea meniului și decorul festiv, precum și planificarea de servire masa de Anul Nou este ceea ce toate amante sunt angajate în decembrie. Astăzi, în articolul nostru, vom vorbi despre modul în care să servească în mod corect o masă festivă de Anul Nou, care ar trebui să fie urmat principii generale și pe baza cărora se recomandă de a alege o gamă de culori.

Reguli generale și semne

masa de Anul Nou Festivă – Acesta este un element integrantă din vacanța de iarnă. Pentru ca el să devină o adevărată decorare a serii dvs. și a făcut o impresie bună asupra tuturor celor prezenți, trebuie să abordăm cu atenție și responsabil procesul de service.

În același timp, este destul de necesar să se caute ajutor din partea specialiștilor în această problemă – pentru a servi masa pentru noul an, puteți, în mod independent la domiciliu.

Cu toate acestea, astfel încât dvs. și oaspeții dvs. sunteți mulțumiți de rezultatul final, ar trebui să respectați câteva reguli și recomandări simple.

 • Dacă credeți în semne și alte fenomene supranaturale, atunci experții sunt recomandați în timpul setării tabelului Acordați o atenție deosebită calendarului estic. Deci, în funcție de ce an este vorba, difuzarea se va schimba (acest lucru se poate referi la schema de culori, elemente care pot sau, dimpotrivă, ar trebui să nu fie prezentă pe masă și t. e).

 • Pentru ca servirea să uite cu adevărat și în mod solemn festiv, Nu se recomandă utilizarea de unică folosință vase de plastic, aparate și fețe de masă.

Dacă este posibil, amplasați produsul din materiale de înaltă calitate pe masă (de exemplu, cristal sau porțelan).

 • Pentru a efectua difuzarea ar trebui să fie eliminate. Deci, în primul rând, este necesar să se plaseze farfurii, pahare și instrumente, dar numai apoi se angajeze în decorarea și alinierea accesorii suplimentare. În plus, felurile de mâncare în sine ar trebui să fie ales ținând cont de dimensiunea tabelului: nu folosiți plăci mari, pe o masă mică și vice-versa.

Ai grija de confortul oaspetilor în avans – fiecare persoană ar trebui să aibă suficient spațiu personal.

 • În procesul de servire, stick la toate regulile tradiționale, cu toate acestea, în primul rând, se concentreze pe oaspeți. Deci, de exemplu, dacă aveți de gând să sărbătorească Anul Nou într-un cerc de familie, se recomandă să se evite oficiale excesive. Pe de altă parte, în cazul în care luați oaspeții de stare, încercați pentru a crea atmosfera cea mai strictă și tradițională.
Citește mai mult  Party în Stil Great Gatsby

 • În procesul de decorare și de servire masa dvs să impună obligativitatea vă că toate elementele utilizate sunt bine combinate între ele.

Dacă unul dintre elementele care nu se încadrează în intervalul totală, atunci este mai bine să-l eliminați, astfel încât să nu strice impresia de ansamblu a „creația“ dvs.

 • Asigurați-vă că urmați principiul de moderare. Uneori gazda, încercând să lovească oaspeții săi, folosiți culori extraordinare sau compoziții decorative non-standard în cantități mari. O astfel de intensitate poate crea un sentiment de îmbătrânire, ceea ce va afecta negativ atmosfera totală de vacanță.

Aderarea la regulile descrise mai sus, puteți crea o atmosferă festivă și magică. Despre o astfel de sărbătoare strălucitoare va mai aminti de oaspeții dvs. de mult timp.

Combinații de culori

Atunci când alegeți o gamă de culori a mesei de Anul Nou, puteți fi respins de la diferiți factori: Anul pe calendarul estic, preferințele personale ale casnicii la domiciliu, dorința de tradiție și t. D. Luați în considerare mai multe combinații de culori populare pentru servirea masa de Anul Nou.

 • Aur si argint. Aceste nuanțe de metal pot fi combinate unul cu celălalt sau pot folosi separat, separatându-le cu alb. Ei vor da solemnitate și festivă la masa de Anul Nou. Ar trebui să se țină cont de faptul că se recomandă utilizarea unor astfel de nuanțe cu precauție maximă și moderare.

De exemplu, nu trebuie să puneți masa cu mâncăruri de aur pe masă, în timp ce utilizați o masă în tonuri de aur și, în același timp, instalați peisajul din aceeași paletă de culori. Aflați regulile de estetică tradițională.

 • Verde și roșu. Combinația de date de flori este tradițională pentru decorarea unui tabel de Anul Nou. Se recomandă alegerea nuanțelor de verde și roșu aceeași intensitate – datorită acestui fapt, una dintre culorile nu va atrage mai multă atenție decât celalalt.

În acest caz, utilizarea corespunzătoare pentru decorul de crengi de brad vii, care sunt un simbol al tuturor iubit vacanta de Anul Nou.

 • Gri și alb. Dacă nu sunteți un fan al revoltei de vopsele, nu este necesar să vă sacrificați preferințele personale în vacanță. Puteți decora masa de Anul Nou și folosind numărul minim de culori. Deci, de exemplu, strict, dar în același timp, elegant, arata ca o combinatie de gri cu alb.

Pentru a crea o mai acasă și o atmosferă confortabilă, utilizați nuanțe de bej și maro.

 • Turcoaz, albastru, albastru. Mulți preferă să atragă hostesse din masa lor de sărbătoare în turcoaz, albastru sau nuanțe de albastru. Aceste culori pot simboliza noi începuturi (decât, de fapt, și este noul an). masa de Anul Nou în astfel de nuanțe arată proaspăt și interesant.

În acest caz, puteți utiliza mai multe nuante de albastru (turcoaz, albastru) pentru a crea o anumită adâncime și volum de servire dumneavoastră.

 • Alb-negru. La prima vedere, combinatia de culori alb-negru în servirea mesei de Anul Nou poate arata oarecum agresiv și inadecvat. Pe de altă parte, alegerea unui astfel gama de culori vă permite să dilueze proiectarea generală a tabelului cu detalii suplimentare și accesorii de culori saturate și nuanțe.

În plus, această combinație este clasic și aproape oricum va arata Wint.

În acest fel, atunci când alegerea unei scheme de culori pentru decorarea masa de Anul Nou, s-ar putea să nu fie teamă să arate creativitatea și individualitatea. În același timp, este recomandabil să se bazeze nu numai pe dorințele personale, dar, de asemenea, pentru gusturile clienților care vor împărtăși celebrarea Anului Nou.

Selecția de feluri de mâncare și dispozitive

Alegerea de feluri de mâncare și dispozitive ar trebui să fie abordată cu atenție ca. Această regulă se referă servesc farfurii, pahare, furculițe, cuțite și t. D. În același timp, principiul universal, așa cum deja sa menționat mai sus, este faptul că Alegerea ar trebui să se acorde numai la cele mai înalte produse de calitate.

Citește mai mult  Cine întâlnește Anul Nou pentru prima dată în Rusia și în lume?

Pentru doi

Dacă sunteți de planificare pentru a sărbători noul an cu a doua jumătate, acesta ar trebui să se reflecte în stilul de servire masa de sărbătoare. În acest caz Se recomandă să se folosească cele mai romantice stilisticii. Decorul principal poate deveni lumânări. În funcție de preferințele individuale, puteți alege mai mult opțiuni tradiționale pentru mâncăruri (Plăci rotunde și ovale), sau pe contrar – experimentul și pentru a găsi opțiuni unice (De exemplu, antena principal poate fi depus pe o placă în formă de inimă).

Nu uitați că dispozitivele trebuie să îndeplinească stilul ales: ele pot fi atât de argint clasic si mai original (de exemplu, posedă o culoare strălucitoare sau o formă neobișnuită).

Pentru companie

În procesul de a servi masa pentru o companie mare, primul lucru pe care să acorde o atenție este de a suma disponibilă de spațiu. calcula cu atenție cât de multe persoane vor fi în vacanță, precum și se referă la această sumă cu Dimensiunea tabelului în sine. Deja în funcție de aceste caracteristici, puteți Alegeți dimensiunea plăcilor. În orice caz, nu ar trebui să fie prea mici, deci poate că va trebui să achiziționați un nou tabel.

În plus, este foarte important ca mâncărurile și dispozitivele să fie identice pentru fiecare oaspete, astfel încât impresia falsă este că doriți să ofensezi sau să alocați pe cineva specific.

Decor și textiles

Un rol esențial în decorarea mesei de Anul Nou este jucat de o astfel de Elemente suplimentare cum ar fi decor și textile (Serviete, față de masă și t. D.). În același timp, în funcție de dorințele și oportunitățile dvs., astfel de decorațiuni suplimentare pot fi achiziționate într-un magazin specializat sau faceți-vă propriile mâini la domiciliu.

Citește mai mult  De ce musulmanii nu sărbătoresc ziua de naștere?

Cele mai simple variante ale decorului fac-o cu mâinile includ Hârtie sau servetele de țesături (Acestea pot fi pliate în formă diferită: de exemplu, sub forma unui pom de Crăciun), precum și Compoziţie Din elementele independente gata.

Astfel de accesorii elegante vor face masa de sărbătoare cu adevărat unică și va face o impresie de neșters, chiar și la cele mai sofisticate oaspeți.

În mod tradițional, masa de Anul Nou decorează unul Compoziție centrală. Poate fi:

 • Artificiale sau live de brad Dimensiune+
 • container transparent cu decor (de exemplu, fructe, jucării de Crăciun, margele și t. D.)+
 • Compoziții de fructe (cele mai des utilizate cycrocs în timpul iernii)+
 • Garland+
 • Lumânări și t. D.

  În plus față de compoziția centrală puteți face mici suveniruri decorative pentru fiecare oaspete: De exemplu, poate fi meșteșuguri mici în forma unui om de zăpadă sau a lui Santa Claus. Va fi potrivit Tie un pahar panglică festiv a unui oaspete sau șervetul. De asemenea, puteți decora un scaun Textile frumoase.

  Atunci când alegeți o față de masă, ar trebui să țină cont de faptul că aceasta nu ar trebui să fie o centrală și un element de accent de servire care este permis accesul. Dimpotrivă, ea joacă rolul de un fel de pânză, în cazul în care vă construiți deja principal „imagine“.

  De aceea nu este recomandat pentru a selecta textile cu un model pronunțat, cele mai preferate în acest caz sunt opțiunile minimaliste.

  Exemple de servire frumoase

  În plus față de feluri de mâncare, decorațiuni și textile, rolul important în proiectarea de servire și masa de Anul Nou este, de asemenea, jucat de alimente, Ceea ce aveți de gând să servească. Ta Banchetul festiv poate decora tăierea de fructe sau legume, feluri de mâncare principale neobișnuite sau deserturi originale. Luați în considerare câteva exemple de succes.

  Astfel, se poate concluziona că Setarea Tabelul este un tip de artă separată. Design deosebit de important al mesei este în zilele de sărbătoare, de exemplu, în Anul Nou. Dacă credeți că bine un concept general și selectați elemente de decor de succes, puteți crea o atmosferă magică de o vacanță fabulos, pe care oaspeții vor aminti pe tot parcursul anului.

  Despre cum să aranjați o masă de Anul Nou, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: