Tot de Anul Nou sărbătoare în Italia

Tot de Anul Nou sărbătoare în Italia

Celebrarea Anului Nou în Italia este amintit în mare parte a reuniunii sale din Rusia, dar încă posedă specificul național. Poate cel mai original pentru omul rus sunt tradițiile italienilor cu privire la formarea unui meniu festiv, precum și dorința cetățenilor de a arunca lucruri vechi în ajunul Anului Nou direct de la ferestre.

Particularități

Anul Nou în Italia, ca în cea mai mare parte a lumii, sărbători în noaptea de 31 decembrie pe 1 ianuarie. De fapt, Totul se întâmplă în conformitate cu schema de obicei: celebrarea sărbătorilor începe, care a trecut de la 21: 00 și până la miezul nopții, apoi italienii de schimb de cadouri și du-te la principalele piețe ale orașelor pentru a viziona numeroase saluturi. Tinerii fac ca această vacanță să nu fie întotdeauna într-un stil „acceptabil” și, prin urmare, pentru ei destul de obișnuiți se toarnă de la sticle de șampanie pe străzi urbane, împiedicând alții, și sabling petard.

Interesant și faptul că atunci când locuitorii din Italia sărbătorește în aerul proaspăt, ei împodobesc în mod necesar faimoasele lei venețian cu capace drăguțe și bumbac Wands.

Trebuie să spun că Anul Nou italian este adesea numit „șeful anului” sau cina de Sylvester. Spre deosebire de Crăciun, sărbătoarea nu este o familie și, prin urmare, este adesea întâlnit cu prietenii în restaurante, cafenele și alte locuri publice. În Roma, simbolul orașului de vacanță de Anul Nou devine Piața Folk, unde se vor întâmpla mereu mulțimile de rezidenți. Aici este că întreaga seară sunt echipe creative, distractiv oamenii prin cântece și dans, iar după miezul nopții, focurile de artificii explodează pe cer. Pomul principal al țării este situat pe piața Sf. Petru.

Tabelul festiv

Partea „comestibilă” a celebrării din Italia începe undeva cu 3 ore înainte de Anul Nou și continuă până la miezul nopții. În această zi, numai aceste feluri de mâncare sunt pregătite care simbolizează bunăstarea și prosperitatea, inclusiv financiare. Italienii mânca linte, boabele rotunde din care seamănă cu monede, precum și carne de porc. Destul de des, câștigurile din vechiul an au loc în compania de mâncăruri de carne de porc, iar Anul Nou este sărbătorit, oferind cap de porc. Pe masă este în mod necesar prezent Dzampon – pielea picioarelor de porc colorate cu carne condimente, precum și Kotkino – cârnați de porc acasă.

Bucătăria festivă italiană nu implică utilizarea de pui sau alte păsări, deoarece consumul de acest tip de carne va duce la faptul că anul viitor va fi umplut cu probleme mici și slurneuri.

Pe masa festivă în ajunul Anului Nou, puteți găsi, de asemenea, o paste tradițională italiană cu fructe de mare, dulciuri dulci cu bomboane și fructe uscate, ceva asemănător tortului de Paște, precum și o abundență de fructe proaspete. Homemade Cappeleti este popular – găluște miniatural sub formă de triunghi, a început cu brânză sau carne. Italienii au pus pe masă și Turcia, somon afumat, și de migdale – în general, alegerea este destul de extinsă. Pentru un cuplu de familie, un semn bun este considerat a fi consumate la miezul nopții – un simbol de loialitate, și tot restul sub bătălia de clopotei este recomandat să mănânce 12 struguri copți, care îl însoțește de enigmatic al dorinței.

Băutura tradițională a Anului Nou este vinul local. Mulți italieni cred că, pentru a atrage noroc, este necesar să se plaseze 13 mâncăruri diferite pe masă.

Tradiții și obiceiuri

Italienii petrec Revelionul zgomotos și cu mare domeniu de aplicare. Mulți așteaptă miezul nopții pe piețele orașului, unde șampania se fierbe și felicită înconjurarea. Unii cetățeni în special gândite astfel de evenimente vizita numai cu o umbrelă, capabilă să protejeze de pulverizare abundentă de băuturi alcoolice. Destul de des italienii imbraca pe celebrare haine tradiționale de umbră roșu. În principiu, este suficient pentru o astfel de culoare de cel puțin un element al imaginii, chiar și lenjerie de corp, astfel încât anul viitor, proprietarul său însoțit de noroc.

Citește mai mult  Ce să dea soțul meu pentru noul an?

Cel mai faimos tradiție a locuitorilor din Italia este că, în ajunul Anului Nou ei preferă să arunce „lor“ învățat lucruri. haine vechi, feluri de mâncare, aparate și chiar mobilier zbura direct de ferestre, astfel încât pietonii în acest moment trebuie să fie deosebit de atent. Italienii cred că, dacă în ajunul Anului Nou se dovedește a scăpa de toate gunoi în plus, atunci anul viitor va fi umplut cu fericire și noroc. În provincia italiană în prima zi a Anului Nou, chiar înainte de răsăritul soarelui, este necesar să aveți timp să livrați casa „Noua apă”, obținută direct din sursă. Apropo, acest lichid este obișnuit să-i oferiți prietenilor în companie cu o ramură de măslini.

Mai mult pentru locuitorii din Italia este extrem de important pe care le vor întâlni în anul următor. Dacă acesta este un bunic al cocoșului, atunci anul va avea succes, dar călugărul sau preotul va eșua mai degrabă.

Este necesar să se adauge că sărbătorile de Anul Nou în școlile italiene durează de la 21 decembrie și 6 ianuarie, deși numerele exacte depind de regiuni. La weekend-ul oficial, când adulții și copiii se odihnesc și aparținând la 25 și 26 decembrie, precum și 1 și 6 ianuarie.

Decoratiuni si cadouri

De la sfârșitul lunii noiembrie, orașele italiene sunt pline cu decorațiuni tradiționale festive. În case, pe pătrate și în spații publice, sunt instalate copaci decorați de Crăciun, luminile sunt aprinse peste tot, iar balcoanele și ferestrele sunt alcătuite cu panglici de satin și ramuri reale de molid. Ferestrele de ferestre Apartamente pentru a atrage noroc sunt adesea acoperite cu monede și lumânări aprinse. În ajunul Anului Nou italieni își dau reciproc mici suveniruri plăcute. De asemenea, în acest moment, este obișnuit să prezinte apă cu ramuri de măslini și mai ales oameni apropiați – Spălătorie roșie, simbolizând succesul.

Citește mai mult  Ce să-i dai soțului ei la aniversare?

Printre darurile tradiționale pentru Anul Nou există dulciuri, miere, aur și argint ornamente, bani, lămpi și monede. Potul în ghiveci cu o substanță dulce va aduce dulceață și va veni 12 luni, iar lampa simpatică „se va aprinde” în bine. Aurul și alte materiale prețioase dau prosperitate acasă. În cazul în care decide italian pentru o vacanță pentru a face un cadou pentru sine, el este cel mai probabil să cumpere noi haine de culoare roșie.

Copiii Babbo Natal – o rudă de Moș Crăciun și Moș Crăciun – aduce cadouri, dar nu 1 ianuarie și nu 25 decembrie, dar numai 6 ianuarie. Insoteste zana lui de Befana – un analog al rusesc Zăpada, care amintește, mai degrabă, Babu YAGU, care este doar responsabil pentru aducerea un cadou. În cazul în care copilul sa comportat bine întregul an precedent, el va primi ceea ce a vrut, și dacă el este rău, va detecta doar o zonă în ciorapul festivă.

Cadouri plin de culoare duo aduce atât de târziu, pentru că este de 6 ianuarie „, copiii se încheie, de obicei, toate surprize de Anul Nou și Crăciun.

Chiar mai mult despre celebrarea Anului Nou în Italia, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Gabriela

    Ce obiceiuri și tradiții sunt specifice sărbătorilor de Anul Nou în Italia? Cum sunt sărbătorite aceste momente în țara voastră?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: