Bandana pe fata

Bandana pe fata

În vremurile îndepărtate, Uniunea Sovietică a fost direct acoperită de ideea de a nu numai egalitatea socială. Însoțitorul de aproape fiecare femeie conștientă a fost un Brazerist al comunistului roșu strălucitor, acoperind capul. De atunci, a trecut destul de mult timp. Și băncile clasice sovietice sovietice cu noi forțe și pauză de respirație pe cele mai faimoase căi de modă ale lumii. Numai numele acum au în străinătate – bandanii. Da, și cu o varietate de culori pentru contemporani au fost norocoși mult mai mult.

Particularități

Primele bandane au fost folosite în scopuri mercenar: au acoperit păstorii spanioli ai feței, gâtului și capului, muncitorii indieni, gangsterii americani. Astăzi, frizură cu diverse imprimeuri, logo-uri si culori serveste pentru reprezentanții sexului frumos, cu un argument incontestabil într-un dulap la modă.

Caracteristica principală a bandanului este versatilitatea lor.

Banda de susținere a femeilor, răsucite în ham, poate fi un înlocuitor excelent și mai delicat la o jantă clasică, izolând breton sau față din față. Bandana, legată ca o pălărie, își protejează perfect capul din căldura de vară. Și dacă este, de asemenea, făcută dintr-un material impermeabil dens, apoi ploaia de toamnă va fi mamelonul.

O atenție specială merită bandans sub forma unei conducte care nu au nevoie să cravată. Forma lor, vorbind în sine, le permite să le utilizeze ca un joc de noroc și masca pe față.

Luând această batistă la modă pe gât sau încheietura mâinii, puteți oarecum de economisire pe decoratiuni, în cazul în care cu grijă deosebită și creativitatea pentru a aborda această problemă. Despre modul în care cele mai comune tipuri de bandaj sunt numite, va fi mai mult.

Soiuri

Tipuri de kosnocks la modă depind în mod direct pe cele trei elemente:

 • Forma materialului sursă+
 • Scopul utilizării+
 • proiectul de pansament.

În prima versiune, există doar trei paragrafe: un triunghi, pătrat și un dreptunghi. Cel mai universal utilizat este un pătrat, care este foarte simplu transformată într-o bucată triunghiulară de țesătură, o bandă dreptunghiulară, ham, și așa mai departe. Cel mai simplu este primul paragraf, dar principalul său minus este, în principal, în cel mai mic număr de opțiuni pentru utilizare. Dreptunghi – o oarecum complicat și nu întotdeauna o formă convenabilă pentru bandans.

Vorbind despre utilizarea de eșarfe moderne, puteți selecta mai multe dintre varietățile lor bazate pe acest parametru:

 1. Pe cap. Cel mai clasic mod de. Este un bumbac sau tricotate panama în căldura verii, pălării în înghețuri aspre de iarnă și pansamente trendy pentru orice moment al anului. bandans sportive speciale sunt, de asemenea, de multe ori folosite, care elimina toate excesul de parul de pe fata, si, de asemenea, absorb umezeala, care emană din capul sportivului, astfel încât picături de sudoare nu se încadrează în ochi în timpul exercițiului activ.
 2. Pe gât. Ce poate fi mai ușor: cravată un batic ca o eșarfă, o clemă sau un bandaj protector de zăpadă sau soare. Bandajele de iarnă eșarfele sunt cele mai populare în rândul tinerilor care, cum ar fi Cowboys de Vest în trecutul îndepărtat, au pus pe clema pe gât, astfel încât să puteți transforma cu ușurință într-un dressing pe față.
 3. Pe fata.
Citește mai mult  Inele de nunta coroana

Este important să evidențiați mai multe opțiuni de utilizare:

 • extrem. Acest tip de bandă include pansamente de schi și snowboard pe față. Ei protejează atletul persoanei nu numai de la îngheț, ci și de la zăpadă plecând de la inventar. Recent, cea mai mare popularitate este cele mai populare Bunde pentru un snowboard cu amprente agresive cu fălci, colți sau expresii faciale amuzante+

 • spital. Unele personalități creative sunt atât de dornici de progresul propriei originalitate, că chiar măștile medicale standard sunt înlocuite cu benzi de bandaj originale+
 • Anntive. Kosinki cu amprente caracteristice se va confrunta cu romantism cu un drum mare (bine, nu hoț, desigur): bicicliști, motocicliști și motocicliști-Exstal.

Culori populare

În mod modern, stilul militari este foarte clar atacat în detaliu: accesorii, accente de culoare, amprente și alte detalii. Nu este surprinzător că principalele culori populare ale bandanului modern este negru și camuflaj. Variațiile, desigur, sunt prezente.

Deci, de exemplu, în natura accesoriului de modă, vă puteți întâlni:

 • Brazere colorate monofonice+
 • Khaki și totul aproape de el+
 • Motivele orientale cu caracteristică „culoare”+
 • Imprimări informale: cranii, cobweb, logo-uri de bandă rock.

Fashioniști deosebit de romantic și creativi au venit cu o serie de adăugiri către bandanii tradiționali, ceea ce le face complet neformat. Unele needlewomen amenajeaza dantelă kosninki, farmec, margele, strasuri, butoane – într-un cuvânt, orice fleac care, în opinia lor, este destul de luminos și de a determina cu exactitate caracterul și temperamentul lor.

Care este pretul?

În ciuda simplității de materiale și utilizarea acestui accesoriu, valoarea ei, încă atinge uneori înălțimi decente.

bandaje de vară sportive pe cap, în medie, în Rusia, trage 1200-1300 ruble în magazine economie online. Bandans și fulare-transformatoare din gama de iarnă ușor diferă în preț. Astfel, de exemplu, conducta tricotate poate fi amânată de la 1300 ruble. Fleece eșarfă va costa cumpărătorul nu mai mult de 1200 de ruble.

Citește mai mult  Cum să verificați autenticitatea diamantului?

Există, de asemenea, categorii de bandaj universale: luată înapoi, tot-sezon, reflectorizant. Prețul pentru o astfel de multifuncțional fluctuează lucru în domeniul: 1200 de ruble pentru modele pentru copii, 1600 – pentru adulti.

Gama de prețuri nu este atât de largă, dar poate fi forțată să se gândească la cumpărătorul economic despre fezabilitatea acestui accesoriu de modă. În apărare aș dori să menționez practica extraordinară a Bandanului, care își evidențiază proprietarii în situațiile cele mai neașteptate și neprevăzute. Chiar și ținând cont de toată severitatea și înghețarea iernilor ruși, vreau să înfășoară cât mai mult posibil în țesături calde de pansamente neproduse și de încălzire pe față.

Cum să te faci?

Pentru a face un spectacol de modă individual, trebuie să cunoașteți parametrii de bază că acest accesoriu posedă:

 1. Forma: O bucată de țesătură trebuie să aibă o formă pătrată cu care este mai convenabilă și mai ușor de lucrat în viitor.
 2. Zona: Fiecare parte a formei geometrice țesutului trebuie să aibă o lungime de 60-70 cm (la discreția dvs. și în funcție de volumul de domeniu).
 3. Material: Sunteti liber de a alege orice material care va fi plăcută pe senzații tactile, va incanta ochiul cu culoarea și modelul (sau absenta) dvs., va fi protejat de anumite condiții meteorologice. Bandacii clasici sunt făcuți din țesături dense. De exemplu, bumbacul este o bază foarte durabilă și nu deformabilă sub un accesoriu la modă și practic. Mătase naturală, repetând razele soarelui și o ascundere a răcoriei sale înnăscute, desigur, dacă culoarea nu este negru.

Deci, parametrii principali sunt studiați, treceți la fabricație.

Pentru a începe, trebuie să tăiați pătratul drept, pre-trageți-l pe piesa de țesătură selectată. Următorul pas este de a procesa marginile tăiate ale bandaților. Doar înfășurați în interiorul lățimii benzii de țesut nu mai mult de 1 cm și bliț manual sau pe mașina de cusut. Cea mai plăcută etapă este momentul decorării accesoriului rezultat. După cum sa descris anterior, puteți adăuga detalii mici și chiar decomprimați-vă cu markeri sau cu o bătălie (vopsea specială a țesăturilor). Și ultimul pas – testarea dvs. de bandă unică.

Cum să legați?

Cum altfel poate testa acest accesoriu multifuncțional? Desigur, prin punerea pe ea cu cele mai diverse metode. Decideți cu cele mai comune metode de legare.

Bandana pe cap ca o slash. Cum să legați o cârpă cu clapetă pătrată pe cap pentru a arăta elegant? Foarte simplu. Pentru a face acest lucru, este necesar să se plieze în diagonală materialul echilateral, formând astfel un triunghi. Aplicăm o îndoită pe frunte peste sprâncene, două cravate extreme pe spate. Colțul liber al triunghiului este realimentarea sub nod și din nou tricotat.

Citește mai mult  Caracteristici Câștigătorul One Rucsacuri

Cum să purtați un bandana pe gât dreapta? Există două modalități cum să legați o bucată de țesătură pătrată pe gât:

 1. Cowboy. Pentru aceasta, pătrat nostru tesatura va fi din nou pliat într-un triunghi. În continuare, îndoiți-l baza centimetru cu 3-4, în funcție de amploarea bandană dvs. Cu o față largă se aplică la exteriorul gâtului, iar capetele lungi înguste începe înapoi. Cross și întoarcere înainte, cravată la un nodul strans mic. Trebuie amintit faptul că fixarea unei astfel de fular nu trebuie să fie prea strâmt. Această metodă de vânzare legată protejează gâtul de vânt, Soarele și chiar Claus.
 2. Multifuncțional. triunghi lung prietenos pliat într-o bandă largă de îndoire la unghi centrale. Un astfel de pansament poate fi legat un pic mai strânsă decât cea anterioară. Această metodă de legare este perfect pentru cap, gât și chiar încheietura mâinii.

Cum să poarte o bandană pe fata? Stabilirea la modul cel mai original al cravată Kosnok. Este foarte convenabil să folosiți un mod de cowboy de bandaje de bandaj pe gât, deoarece este ușor transformat într-o mască. Metoda cea mai tradițională și clasică este zaulificarea colțurilor ascuțite ascuțite ale brazilor triunghiulară de pe partea din spate a capului. În acest caz, linia de pliere este fixată strâns pe nas, iar unghiul larg este confortabil descendent la baza gâtului.

Cum să purtați o bandă la îndemână. Până de curând, absolut rocker și modalități informale de a purta capetele au venit să guste numeroase moda moderne. Dacă culorile întunecate, alb-negru au predominat în bundans, atunci astăzi astfel de brățări textile au câștigat aproape toate gama de culori existente.

Deci, pentru a testa bandanul în mână, trebuie să faceți următoarele manipulări:

 • Luați un triunghi preferat+
 • o transformăm într-o bandă plată a lățimii necesare (depinde doar de nevoile și cererile individuale)+
 • Pe o suprafață plană, am pus o mână în centrul benzii rezultate+
 • Schimbați mâna liberă capetele bandelor în cruce+
 • După prima dată, întoarceți mâna+
 • Repetăm ​​capetele din nou (repetăm ​​astfel încât să fie timpul până când veți obține rezultatul că vă veți satisface+
 • „Coace” Bandans Legați un nodul strâns strâns sau pur și simplu combustibil sub barele principale de bandaj.

Accesoriu la modă, având o practică crescută și elegantă, astăzi este pus pe aproape orice haine. Și, dintr-o dată, ideea a venit la capul tău pentru a adăuga o audacitate și nebunie la imaginea ta, mergi cu îndrăzneală la magazin pentru trupa.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: