Brățară tiffany & co

Brățară tiffany  co

Tiffany & Co brățări de mai multe decenii s-au bucurat de o popularitate extraordinară printre fashionistas. Colectarea acestui brand prezintă și actualizează opțiunile clasice și modelele moderne realizate de liderii bijutierilor mondiali.

Particularități

Decorarea mărcii americane Tiffany va fi o bună adăugire la orice imagine feminină. Una dintre cărțile de vizită ale brățărilor Tiffany – Sinteza eleganței și rafinamentului. La nivel mondial, brand marca Brand Aflați din cauza atributelor constante: cutie turcoaz, suspensie sub formă de chei, încuietori, inimi.

Bijuterii Tiffany se bucură de cererea fără precedent de mai mult de 100 de ani. Cauzele succesului: produse de înaltă calitate, design original, stil impecabil. Brățări sunt realizate din metale prețioase: platină, aur, argint.

În linia largă de modele veți găsi opțiuni de perle și diamant, precum și decorațiuni cu pietre excelente.

Designerul Francesca Amphitroff a devenit dezvoltatorul Tiffany. În decorațiunile sale, ea a încercat să reflecte interacțiunea dintre tradițiile perene și stilul de viață al fetei în megalopolis modern.

Toate brățenile franceze combină mai multe caracteristici:

 1. Element sub forma literei „T”, creând un fel de ghicitor, în ciuda tuturor minimalismului inerent în aceste decorațiuni.
 2. Relevanţă.
 3. Revizuire.
 4. Originalitatea de proiectare.
 5. Materiale de înaltă calitate, care nu întunecare a lungul timpului.

Potrivit designerului, crearea unei colecții de brățări inspirate din New York. viața de zi cu zi Arhitectura si a acestei Megapolis nu se limitează la regulile precum și orice puternic, nici unul dintre femeie neterminate.

Soiuri

Bratari de la Tiffany sunt izbitoare prin diversitatea lor. Pentru specificații tehnice, acestea pot fi împărțite în mai multe grupe:

 1. Design (închis deschis, cercuri, solid).
 2. Soft (țesute ajurata link-uri + lanțuri conectate între paranteze drepte sau arcuri).
 3. Greu.
 4. model simplu decorate cu numeroase pandantive din pietre prețioase.

Clasp în brățări de la „Tiffany“ foarte confortabil și de înaltă calitate, și fixați pe încheietura mâinii un astfel de decor nu va fi, în mod independent dificil.

nouă

Citește mai mult  Inel de argint "Salvați și salvați"

Fotografii

Modele

Bratari cu suspensie

brățări pentru femei reprezentate de Tiffany casa de bijuterii sunt foarte diverse. Cele mai renumite modele de decorațiuni de tăiere a acestei mărci – o brățară din lanțuri mari cu pandantive sub formă de aripi, inimi, flori, chei și brățară din lanțuri subțiri, acoperite cu un pandantiv mare.

Castelul este aproape în toate produsele la fel: un singur inel și baghetă.

Colecția de capodopere

Bratari din seria Masterpieces reflectă motto-ul „Frumusețea în mișcări”. Ele sunt decorate cu diamante, chrysoprase, spinel. Modelele sunt realizate din metale prețioase în stilul clasicilor moderni și noi. Caracteristică de bijuterii: culoare neobișnuită și conectarea elementelor de brățară.

Pentru a crea o imagine cu adevărat strălucitoare, designerii recomandă combinarea brățărilor.

Colecția de Paloma Picasso

Colecția Paloma Picasso este un aliaj al elementelor europene și estice. Această serie de brățări este numită după creatorul lor – fiica faimosului artist. Toate decoratiuni sunt foarte feminine, cu note montate de Est și de soare Veneția.

Frumusetea lor este dincolo de timp.

REVENIRE LA TIFFANY COLECTAREA

Înapoi la Tiffany oferte serie brățară decoratiuni modă pentru toate gusturile: din aur sau argint, alb și roz, completat cu pandantive în formă de inimă (de la catalkers foarte blând și romantic la expresiv si indraznet, de exemplu, cu o inimă neagră) cu dragoste gravura.

Cel mai faimos Revenire la Tiffany seria brățară – 4 mm margele si pandantive de argint cu email. Pentru prima dată, decorul a fost făcut în 1969 și a dobândit popularitate fără precedent. decor de tăiere elegant, cu un design simplu (adiacent la fiecare alte margele) permite brățara să rămână întotdeauna moderne și relevante.

Toate decoratiuni capricios și alte accesorii din această colecție reflectă adevăratele valori ale brandului – dragoste cuprinzătoare, frumusețea și optimismul.

Cu ceea ce trebuie combinat?

Bijuterii din Tiffany vor deveni un supliment excelent pentru costumele de seară.

Este necesar doar să alegeți accesorii pentru competențe.

Pentru costume realizate din țesătură strânsă, brățările masive sunt potrivite, care, apropo, nu li se permite să poarte sub haine și deasupra ei. În plus față de rochii și bluze luminoase luminoase care merită alegerea brățărilor din plastic sau aliaje ușoare decorate cu pietricele incolore.

Citește mai mult  Pălării amuzante

Dacă vă place să vă îmbrăcați suficient de luminos, preferați contraste. O tunică monofonică de tonuri ușoare se va uita perfect la ansamblu cu o brățară multi-tier.

Decorațiunile din mână ar trebui să fie într-un singur ton de culoare cu hainele sau contrastul cu el. De exemplu, accesoriile cu fire roșie și modele de aur alb cu safire sau diamante sunt potrivite pentru dragă strictă a culorilor întunecate.

Imformlyedly arată brățări având modele și elemente similare cu rochia de rochie și designul de mână. Datorită decoratiunilor custodiei, este foarte ușor să ajustați proporțiile vizuale ale corpului dumneavoastră.

Deci, modele subțiri înguste fac o încheietura mai elegantă.

În ciuda frumuseții decoratiunilor din Tiffany, ei nu ar trebui să fie prea mult. Este mai bine să respectați cele 3 reguli de accesorii: brățară, cercei și colier, brățară, cercei și inel. Cu cât mai strălucitoare și mai multă decorare pentru încheietura mâinii, cu atât mai curând ar trebui să fie hainele voastre.

Dacă aveți curaj și gust excelent – stilistii recomandă să încerce să combine incompatibil.

Diferența dintre decorarea originală din fals

Cererea imensă de brand de marcă a contribuit la producerea unui număr incredibil de falsuri. Furnizorii incorecți de bijuterii de vânzare copii ale tuturor tipurilor de accesorii prezentate de companie: de la inele la brățări.

Distingerea copia este destul de dificilă. Cu toate acestea, există mai multe reguli care vă vor ajuta să cumpărați un produs de calitate de la producător:

 1. Achiziționați brățări în reprezentanții mărcii sau pe site-urile oficiale ale companiei de bijuterii. Înainte de a face o achiziție costisitoare – comparați prețurile cu oferte online. Marca „Tiffany” este considerată lux, deci nu este de a vinde vânzări globale sau de a vinde un produs redus.
 2. Distinge decorarea originală din fals va ajuta și ambalarea. Pe script nu pot fi fisuri, rugozitate, scuffs și alte daune. Culoare de ambalare – albastru tradițional turcoaz.
 3. Selectând brățara pe care o doriți, asigurați-vă că vă uitați la fotografia sa pe site-ul oficial al companiei pentru a compara similitudinea vizuală și prezența tuturor elementelor declarate.
Citește mai mult  Ce să poarte o eșarfă roz?

Îngrijire

Dacă vă îngrijiți corect brățara, în timp poate deveni o valoare familială transmisă din generație la generație. Poluarea afectează strălucirea slabă a pietrelor prețioase. Argintul, aurul și platina pot fi zgâriați și, de asemenea, sclipici mai puțin decât atunci când cumpără un produs. Castelul poate fi prins și brusc sparge, astfel încât decorarea dvs. de casetă preferată poate cădea imperceptibil din mâini și se pierde.

Specialiștii de decorare recomandă aducerea produselor din Tiffany o dată pe an într-un salon de bijuterii, astfel încât maeștrii experimentați să evalueze gradul de uzură și ar putea alege măsurile de prevenire adecvate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: