Cap Kubanka

Cap Kubanka

Ce este?

Capper Kubanka a venit în timpul nostru din Caucaz. Multe popoare caucaziene ca un cap de sex masculin scoate capacul de formă cilindrică, cu fund plat de oaie, doodle, lup sau blană de urs. Apoi, o astfel de căptușeală se răspândește pe teritoriul Kubanului și a început să poarte cazacii. De aici o astfel de pălărie și și-a primit numele – Kubanka.

Hat-Kubanka de modă feminină a intrat în anii 70 din secolul trecut. Astfel de capace diferă în altă înălțime și execuție. La început, Kubanki a cusut exclusiv din blană cu o grămadă lungă – lesscent, vulpe, plută. Capper Kubanka a fost foarte cald și arăta minunat în detrimentul unei grămezi lungi de blană, soluții de culoare interesante de blană naturală (roșu, alb, galben, negru și maro, gri, cu tranziții naturale de culoare și întuneric întunecat).

Kaba-Kubanka a subliniat în mod favorabil caracteristicile fetelor, combinate cu același guler pe o haină în mod armonios și a devenit o decorare reală pentru multe femei. O astfel de pălărie nu a servit nici un an și a rămas pe termen lung.

Modele

Capul modern-Kubank a suferit diferite modificări, rămânând o formă strict cilindrică cu un fund plat.

Cabanurile au început să coase nu numai de la blană cu părul lung, ci și de la nurcă, castor, nutria, doodle, doodle și altele. Nu lăsați deoparte și blană artificială, combinații combinate de blană și piele, țesături. Tehnologiile moderne de blană de colorare au permis să dea o cap-kubank diferite culori, uneori neobișnuite – luminoase și suculente.

Modificări ale Kubanki în înălțime, decor, decor extind favorabil gama de modele. În modă, aterizările superficiale Kubanka au fost relevante, mici în înălțime de la diferite blănuri scurte, de exemplu, de la nurcă, doodle.

Cabank-Kubanka din vulpi bogate și nisipuri a început să decoreze o coadă lungă, o broșă, piele și decor de blană, margele, detalii detaliate metalice decorative.

Este interesant să arate pălării-kebanks de la blană în combinație cu o țesătură sau din piele, margele tăiate, paiete, broderie, dantelă.

Citește mai mult  Bratari de fitness RoverMate

De asemenea, a apărut Kubanka de țesătură, țesătură țesută.

Kubanki tricotate nu sunt la fel de largi și reprezintă opțiuni bugetare.

De la blănurile cu părul lung sunt rele relevante Kibanks de tip tată. Forma cilindrică a Kubanka nu este întotdeauna conservată în modelele moderne, modificabile într-un trapez, cu un fund plat, sub formă de „diapozitive”.

Rigiditatea capacelor carcasei-Kubanka nu este salvată în toate modelele. Din ce în ce mai mult, Kubanka se face într-un cadru moale, păstrând perfect perfect.

Kubanki se uită neobișnuit în combinație de blană de blană scurtă, deasupra lungime.

Kubanka cu falduri din buzunar în formă de armonică sau pliuri arată foarte impresionant și elegant.

Tipuri de blană

Capperul Kubanka este prezentat în aproape toate blănurile, inclusiv artificial.

În Kubanka de la vulpe, vulpe, înălțimea cilindrului este egală ca o regulă, lățimea piei. Frumosul frumos de desene naturale arată avantajos și dă cea mai mare parte a pălăriei.

Kubaki de la Karaul, Saby și Minks arată foarte nobil și concis. O astfel de kubanka poate fi purtată cu orice strat de blană. Blana scurtă vă permite să puneți falduri în cubanez, asamblând blana, decorați pălăria cu decor, broșă.

Capacele moderne – Kubankov sunt echipate cu un kuli de tragere Kuli, permițând ajustarea dimensiunii și densității de aterizare pe cap. Kulisk poate fi amplasat pe marginea capacului și poate fi în mijlocul cilindrului ca element de decor care creează efectul reproducerii.

Noi cubanezi de oțel de formare a modă din Valyan plat. Astfel de modele se disting prin neobișnuit și femininitate.

Există caps-kebanks din nurcă tricotată, din țesături combinate cu blană, piele.

Cine vine?

Capper Kubanka are versatilitate și adecvată literalmente tuturor femeilor, indiferent de tipul de față și aspect, vârstă și statut social. Pentru fiecare puteți alege Kubanka perfectă.

În alegerea capacelor – Kubanka, este necesar să fie ghidat și direcția comună a hainelor superioare în general, schema de culori. Unele foarte de fata Kubanka din blana lunga – vulpe, lessent. Cineva merge tricotat Kubani sau de la blană scurtă. Totul depinde de preferința dvs.

Citește mai mult  Ce sunt tratate diamantele?

Un anumit rol în selecția Kubanka poate juca înălțimea capacelor, forma, detaliile decorului și t.Ns..

Câștigătorul culorii rece va merge Kubanks de la alb, maro închis, negru, gri, floare de blană, precum și de la flori pictate ale paletei lor. Și proprietarii de piele întunecată și ochi maro pe fața lui Kubanka de la gamie de culoare maro, tonuri bej, culoare roșie și t.D.

Cum să vă îngrijiți?

Cu grijă în spatele Cupa Cabank din blană ar trebui să fie, de asemenea, la fel ca și pentru produsele de blană în general. Păstrați Kubank astfel încât să nu piardă forma și să nu deformeze. Locul de depozitare al capacului trebuie să fie întunecat și uscat, suficient de spațios, astfel încât să nu existe o presiune asupra blănurilor. Puteți elimina pălăria pentru vara într-un caz special de depozitare.

Curățarea capace-Kubanka la domiciliu sunt posibile prin intermediul care se aplică la blană și în funcție de pălăria de blană – sare, amoniac, amidon, benzină și t.Ns.. După curățare, se recomandă uscarea capacului în mod natural și îndepărtați pentru a stoca. Este imposibil să se usuce blana pentru a folosi un uscător de păr, uscat pe bateriile de încălzire.

Puteți utiliza serviciile de curățare uscată specializată pentru produsele de blană.

Ce sa porti?

Cap-Kubanka este o combinație de feminitate și eleganță și necesită combinația potrivită cu alte lucruri atât în ​​stil, formă și culoare.

Nu este recomandat să purtați o hat-kubanka de la blană lungă, cu veste sporturi în vrac și scurte. Stilul de sport nu sunt foarte combinate cu Kubanka.

Kubanka purta cu un strat de blană, haina, haina. În acest caz, respectarea proporțiilor este, de asemenea, foarte importantă. Kubanka de nisipuri, vulpi, cuntă și iepuri va arăta armonios cu un strat drept de siluetă dreaptă, semi-granulată. Kubanka de la blană scurtă (nurcă, sarcină și t.Ns..) Excelent potrivit pentru orice strat de haină și blănuri, haine, jachete lungi în jos.

De la pantofi, ar trebui să dați preferință modelelor elegante de cizme și cizme pe călcâi, platformă. Nu combinați cu pantofi de stil grosier, sport.

Citește mai mult  Curele de mână

Imagini

1. Modelul feminin surprinzător de Kubanka din blană cu o culoare de trot va fi o decorare reală pentru orice modă. Capper-Kubanka aterizare dens și superficială pe cap atrage atenția asupra unei culori neobișnuite, arată în mod eficient banda transversală decorativă în mijlocul cilindrului Kubanka de la bej. Această bandă de țesătură creează efectul cercului, ușor suge blana și adaugă pictancy și eleganță a modelului. Culorile similare din Kubanka se vor potrivi proprietarilor de orice culoare, cea mai câștigată se va uita la fetele cu ochi maro. Un astfel de model poate fi combinat cu haine de blană, haina, haina.

2. Cubank elegant de culoare neagră de la blană de iepure sau nisip va fi un dulap universal de iarnă lucruri pentru tineri și femei solide. Combinate cu lucruri feminine, oferind sofisticare și chic. Proprietarul unei figuri fragile cu o astfel de Kubanka va sublinia rafinamentul său, proprietarii de forme luxuriante vor da. Potrivit pentru purtarea zilnică.

3. Modelul incredibil de elegant de blana lungă Kubanka, pictat în culoarea albastră strălucitoare, este potrivit pentru femei îndrăznețe și extravagante. Kubank cu o aterizare superficială, accent pe decor sub forma unei broșe volumetrice de culoare de argint cu o piatră spectaculoasă mare. Broșa constă din multe modele de filigree și seamănă în exterior cu o pene de o pasăre fabuloasă. Putem purta un astfel de model al capacelor cu pârâul în centru sau pe lateral. Datorită culorii luminoase a Kubanka combinate cu haine de blană întunecată, straturi, haina. În tonul Kubanka, puteți ridica un alt accesoriu – pantofi, sac sau mănuși.

4. Modelul Kubanka într-un design interesant este numit „Vladimir” și arată ca o cămașă de frumusețe ruse antice. Kubanka este fabricată din ondantra, similară cu blană de nurcă din cauza colorării. Pălăria este făcută pe un picior tricotat, care se confruntă cu fața, în interiorul capacului de fleece, permițându-vă să păstrați coafura și efectul de punere al izolației. Kubanka a decorat cu o broșă cu vulpe negru de blană. Kubanka este perfectă pentru iarna rusă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: