Cercei de Congo

Cercei de Congo

Fiecare fată completează imaginea sa frumoasă și feminină a decorațiilor. Unul dintre principalele accesorii sunt servitorii, deoarece decorează fața, vă permit să reînvieți imaginea.

Printre varietatea enormă de modele și elemente, mulți reprezentanți ai sexului frumos dau preferință cercei lui Congo. Acest tip este caracterizat printr-o formă rotunjită și poate fi reprezentată de diametre diferite. Dar în orice versiune, acești cercei arată feminin și rafinat.

Particularități

Cercei Congo sunt în mare parte goale, deci chiar și cu dimensiuni mari, sunt caracterizate de ușurință și confort. Acest tip de servire se referă la cele mai vechi modele.

Ei au primit numele lor neobișnuit în onoarea persoanelor care trăiesc în Africa Centrală. Femeile preferă decorațiuni sub formă de inele din oase, lemn sau fir, în viitor, astfel de atenuări au început să producă din aur.

Această decorare este caracterizată de versatilitate, deci este ideal pentru mulți reprezentanți ai sexului echitabil. Astăzi, maeștrii oferă o mare varietate de modele de diametre diferite, în funcție de posibilitatea șosetelor lor. De exemplu, inelele mici vor fi o alegere excelentă pentru fiecare zi. Inelele cu diametrul mare sunt perfecte pentru evenimentele solemne.

Astăzi în cercetări de aur Trend sub formă de inele. Ele sunt ideale pentru toate fetele, indiferent de forma feței. Această decorare poate fi pusă pe realizarea unor arcuri diferite. Ei vor decora imaginea de afaceri și, de asemenea, completează lumina de sofisticare, arcul de vară.

Istorie

Cercei Congo aparțin uneia dintre cele mai epocă bijuterii. Au fost făcute din oase de animale sălbatice, lemn, sârmă subțire. Apoi, pentru fabricarea de servitori a început să folosească aur datorită frumuseții și luciului său.

Interesant, cerceii Congo-ului au beneficiat de o mare popularitate în rândul bărbaților. Astfel de decorațiuni au iubit purtarea triburilor țigănești, hoți, pirați. Cercei au fost folosite nu numai ca decorațiuni, au fost dotate cu un anumit sens.

În timp, cerceii au devenit populare în rândul femeilor. Reprezentanții sexului fină au preferat inele masive. Ele sunt potrivite pentru toată lumea, indiferent de vârstă și de culoare. Ele pot fi găsite în multe saloane de bijuterii la nivel mondial.

O varietate de modele vă permite să găsiți o opțiune decentă pentru fiecare modă. Ele pot fi aur, argint, decorate cu diamante, fianuri sau alte elemente elegante.

Citește mai mult  Affinage de argint: caracteristici și modalități

Cui se potrivește?

Deși există o opinie că fetele cu o față rotundă a cerceilor Congo nu sunt potrivite. Dar aceasta este o judecată eronată, deoarece acest tip de decorațiuni este universal. Principalul lucru este să alegeți culoarea și diametrul potrivit și puteți opri, de asemenea, alegerea dvs. pe servitori, nu la forma ovală.

O opțiune ideală va fi cercei, completată de bile sau alte inserții atractive.

Cercei Congo pot fi combinate cu născite sau inele mici. Această opțiune acționează ca o soluție ideală pentru acele fete care iubesc să poarte mai multe bijuterii pe ureche.

Astăzi, bărbații purta, de asemenea, servitori de congo. Preferă decorațiile diametrului de aur. Inelele pot fi decorate cu fianuri sau diamante mici.

Pentru fetițele mici, congo de la dimensiunile miniaturale de argint sau de aur este perfectă. Această opțiune nu va fi confuză în păr, astfel încât copilul se va simți confortabil.

Inelele de argint sau de aur pot fi combinate în siguranță cu lanțuri, brățări și inele, creând ansambluri uimitoare.

Modele

Astăzi, o varietate de modele de canale Congo este o imensă. Designerii oferă opțiuni luxoase și fermecătoare. Masters sunt folosite pentru fabricarea inelelor de aur și a argintului. Ele pot fi atât mici, cât și mari. Designerii oferă modele elegante în design clasic și original. Atrage atenția decorațiilor cu modele rafinate sau fețe de diamante.

În fabricarea bijuteriilor, maeștrii sunt adesea utilizați de argint, oferind modele cu mai multe straturi de inele. Decorațiile pot consta dintr-un inele de o varietate de diametru.

Cele mai frecvente materiale sunt argint, aur galben și platină. Designerii sunt utilizați pentru decorațiuni, diamante, fianuri, smaralde și alte pietre prețioase. Soldații pot fi făcuți din aur roșu, alb sau galben. Frumos și neobișnuit de aspect modele care combină mai multe soluții de culoare.

Multe modele ale Sergek Congo au un pin pentru a fi un pin. Este atașat la un tub mai larg. Această metodă se distinge prin fiabilitate și vă permite, de asemenea, să creați un inel solid. O astfel de clapetă este aproape neclară.

Cu pietre și inserții

Fetele care doresc să fie centrul atenției sunt inele de aur perfect potrivite și pietre decorate. Decoratiunile cu fianuri arata, de asemenea, sofisticate, precum si cercei cu diamante. Fianit glitters luxos la soare și este ieftin.

Modelele Servoek cu bile arata la moda si exclusiv. Astfel de bijuterii arată atractivă. Maeștrii creează opțiuni uimitoare cu pandantive.

Citește mai mult  Descrierea rucsacurilor Tatonka

Cercei de diamante sunt o alegere luxoasă pentru realizarea unui arc natural și spectaculos. Ei vor deveni o adăugare uimitoare a unei imagini atractive. Maeștrii creează inele largi, deoarece locul este necesar pentru locația diamantului.

Argint

Sergenții de argint Congo sunt mai accesibili deoarece există opțiuni mai ieftine decât aurul. Cercei de argint sunt ideale potrivite pentru fete cu un aspect rece.

Titularii de ochi gri, cafea-maro sau albastru cu negru, cenușă și alb sau Rusia, care merită să acorde atenție cercetătorilor de argint.

De aur

Strălucitoare și eficient la cerceii Congo din aur alb și galben, suplimentat cu pietre de zăpadă. O astfel de opțiune va sublinia bine frumusețea fetelor cu nuanțe calde de aspect. Diamantele decorează perfect o inele simple.

Cu gilding

Multe fete preferă cerceii Congo cu aur. Aceasta este o alegere bună pentru femeile care doresc să salveze bijuterii. Gilding arată prezentabil, dar în timp își pierde aspectul atractiv.

Tendințe de modă

În noul sezon, designerii sfătuiesc să poarte o cercei Congo pe scară largă cu coliere masive sau coliere. Ei vor câștiga, de asemenea, aspect cu ochelari de soare într-un cadru larg.

Gărzile de modă îndrăzneț pot folosi asimetria de modă. De exemplu, puneți pe urechi să poarte servitori din diferite seturi. Cercei Congo sunt armonizate foarte mult cu „garoafe” concise.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți servirea Congo merită să acordați atenție localizării inserțiilor decorative, precum și fiabilității castelului.

Castelul este de obicei aproape imperceptibil pentru alții. Preferința merită trimiterea unei clapete netede. Trebuie să fie neapărat prezent pe sergeri netede, deoarece acestea sunt închise cu ușurință. Și nu puteți observa modul în care blocarea se va întoarce în partea din față.

Ca o încuietoare, o creangă subțire este de obicei utilizată deoarece repetă complet curbarea decorului. Tija este introdusă în gaura goală la capătul opus al bijuteriilor. Această versiune a ciocnirilor este cea mai durabilă. Ea nu este confuză în părul ei, nu se agăță de haine în timpul îmbrăcămintei. Pierderea decorațiilor cu o astfel de clapă aproape imposibilă.

Înainte de a cumpăra canale, Congo ar trebui să acorde o atenție la locația Centrului de Gravitate. Produsul trebuie luat în mijloc și să vadă sau să perturbe una dintre părți. Dacă este offset, atunci această bijuterie nu este potrivită pentru șosete pe termen lung, deoarece va crea disconfort.

Elementele decorative ar trebui să fie amplasate în centrul servo, simetric pe ambele părți sau în mod egal de-a lungul întregii lungimi.

Ce sa porti?

Pentru a crea imagini elegante în birou sau stil de afaceri, alegerea ideală va fi inelele unui diametru mic și grosimea aurului sau a argintului.

Citește mai mult  Cap-hood

Cercei mari sunt potrivite pentru petreceri. Ei vor ajuta la evidențierea cepei luminoase, adăugați solemnitate și sofisticare. Seamănă speoțios ca modele de aur alb, decorate cu fiici, diamante sau cu o față cu diamant.

O combinație frumoasă și neobișnuit de mai multe inele de diametre diferite, precum și din diferite materiale. O astfel de combinație este ideală pentru o varietate de coafuri, indiferent de lungimea părului.

Cercei Congo se vor potrivi tuturor reprezentanților sexuali. Ei dau femeilor glamour, farmec, eleganță. Aceste bijuterii sunt universale, deoarece pot fi purtate cu haine în diferite stiluri. Inelele pot fi puse la crearea unei imagini de afaceri, chiar și cu cel mai strict cod de îmbrăcăminte.

Excepțiile sunt temeinoase mari, decorate cu safire, topazami, diamante, fianuri sau alte pietre luminoase.

Imaginea de vară

Pentru timpul de vară al anului, alegerea ideală este congorii Congo Congo de la aur galben sau alb. Ele sunt combinate armonios cu ochelari de soare de o formă interesantă.

Designerii oferă o gamă largă de servitori de aur sub formă de inele. Ele pot fi subțiri sau mari, netede sau cu gravură. Maeștrii se aplică nu numai un material în fabricarea bijuterii, dar, de asemenea, utilizați diferite aliaje, care diferă în culori. Ele decorează inele cu pietre prețioase, inserții de lux, margele. Astfel de atenuări vor completa o imagine de neuitat și luxoasă.

Machiaj

Machiajul joacă un rol important în crearea unei imagini spectaculoase și atractive. Pentru realizarea arcurilor seara, machiajul întunecat se va potrivi, la care există mici inele. Sederi masive într-un ansamblu cu machiaj strălucitor vor arăta vulgar și fără gust.

Cercei mari vor fi perfect combinate cu machiajul zilnic. Când alegeți haine, ar trebui să acordați preferință fustelor luminoase. Frumos arata costume de la in de la in sau bumbac, dar in nuance monofonice.

Vârstă

Pentru femeile de la vârsta, atenuările sunt potrivite sub formă de inele mici. Spălătorii mari își conduc urechea și, în afară, arată urât. Soluția ideală va fi bijuterii ca inele mici. Ele permit să sublinieze eleganța unei femei și va deveni o decorare deosebită a unei imagini de lux.

Servitorii Congo convenționali sunt potriviți pentru arcul de zi cu zi și pentru evenimente solemne sau întâlniri de afaceri, este mai bine să alegeți opțiuni elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: