Cum de a lega o eșarfă lungă?

Cum de a lega o eșarfă lungă?

Metode de legare

Industria modei, astfel încât făcu un pas înainte, pentru a da seama cum de a lega eșarfe, trebuie mai întâi să decidă cu privire la clasificarea eșarfă.

Cele mai frecvente este Snead, palatină și șal, fular de lână și batistă. În plus față de ei există încă araphak, ouă și amar.

Decide cu tipul de eșarfă, pe care le pune pe, trebuie să înțelegeți cât de mult ai nevoie să-l lega. Cel mai elementar nu este să-l lega la toate. Un mod pic mai dificil – arunca o eșarfă peste umăr, și doar îndreptați partea din față.

O altă modalitate ușoară este să aruncați cele două capete ale eșarfa înapoi și înapoi, puteți părăsi eșarfa în față și puteți lega la nod.

Cu toate acestea, dacă doriți să fiți originali și să arătați neobișnuit, adică multe moduri de a lega eșarfe. Merită să ne amintim că nu în orice mod poate fi protejat de frig.

O altă caracteristică – pentru fiecare tip de eșarfă, nu există doar modul său de legare, ci și niște haine.

Metode populare de testare a eșarfelor:

  • „Kosher” nu este doar o opțiune frumoasă, dar gâtul bine protejat de frig. Această metodă este potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Legați o eșarfă atât de monofonică, pentru că dacă este un motley, nu va fi țesut. Suficient pentru a practica oglinda de mai multe ori și veți fi obținut perfect.
  • „Hamut” este o metodă ușor de îndeplinit. Cel mai bun pentru această metodă se va potrivi lui Palatin. Capetele eșarfă sunt legate la un nod și se ascund sub răsturnări.
  • „Nodul” este suficient pentru a face două sau trei noduri, iar imaginea este finalizată.
  • „Harness” – Puneți pe eșarfă, faceți un nod, zdrobiți în jurul gâtului și faceți al doilea nod. Nodurile ar trebui să fie relaxate.
  • „Nod francez” – potrivit pentru eșarfe lungi. Facem o buclă, apoi facem capetele de două ori. Foarte bine Privind legat de lână și eșarfe de bumbac.
  • „Noduri de afaceri” – țesut, potrivit pentru întâlniri de afaceri și întâlniri.
Citește mai mult  Walker Backpack Review

Eșarfă este un accesoriu de sex feminin și mascul. Dacă femeile pot ghici cum să legeze o eșarfă, atunci bărbații absolut nu știu cum altfel, cu excepția legării clasice, puteți purta o eșarfă.

Există mai multe opțiuni. Primul mod este un simplu învelită în jurul gâtului, cu o răceală puternică, următoarea opțiune este de a face capetele în buclă.

Eșarfă pusă nu numai pe gât, ci și pe cap. Utilizați o eșarfă ca o căptușeală este foarte la modă și relevantă astăzi. Deși multe teamă pentru coafura lor. Dacă încă mai hotărâți, va fi frumos să vă înfășurați capul și să fixați în jurul gâtului. Se va uita la haina de blană, haina si fraier.

Pentru a lega o eșarfă frumoasă, trebuie să practici puțin și apoi veți fi irezistibil și întotdeauna în tendință.

În timpul iernii, chiar vreau căldură, confort și confort, indiferent de condițiile meteorologice și, desigur, este foarte frumos în acest moment să ne amintim despre eșarfă, care bunica tricotată. Astfel de eșarfe sunt, de asemenea, la modă, aspect perfect, dacă îl răsuciți și puneți-l, ardând în jurul gâtului. Convenabil de purtat peste jacheta, de exemplu, piele.

Eșarfa de lână nu ar trebui să poarte pe un gât goală, este mai bine să-l poarte pe bluză sau peste haine de blană. Pentru ca eșarfa, se pare suficient să o adauge la diagonală, să părăsească capetele din spate și în fața arcului sau mai multor noduri.

Scarfiki purtați nu numai când este rece, dar și în sezonul fierbinte. Un fular dantelat cu un costum de baie va fi relevante pentru a arata ca, care poate fi deplasat prin gâtul de mai multe ori. Conectați mai multe eșarfe pentru imaginea sau de a folosi o eșarfă ca un bandaj Cotlet, dând drumul de flirt.

În cazul în care nu este nevoie de esarfa pentru caldura, ci ca un accesoriu feminin, pentru a alege plămâni și țesuturi de aer pe care le puteți activa hamul.

Mă uit eșarfe foarte sofisticate, legat de fund în avans. Astfel de modele sunt numite Arafath. Ori nu va fi munca. machiaj de Est este potrivit pentru o imagine. O astfel de fular va uita la cap bine.

Citește mai mult  Pungi Tote (Tote Sac)

eșarfe calde sunt relevante în acest sezon, chiar dacă ei pur și simplu neglijent vânt.

au fost deja menționate mai multe opțiuni pentru cravată de eșarfe, unul mai este o „eșarfă agățat“. Acest sistem este potrivit pentru eșarfe de satin.

Esarfe poate fi purtat de colectare-l pe gât. Această metodă este adecvată pentru vreme rece. Esarfe alege mai bine și cu ciucuri multicolore. Veți arăta elegant, atractiv, atrăgând o mulțime de opinii pentru bărbați. Într-adevăr, în toamnă, de exemplu, lipsiți de căldură solară și această luminozitate lipsă.

Pananții sunt mai ușor decât oricine altcineva, este suficient doar pentru a schița pe umeri.

Stilul Boemian este o opțiune de a lega eșarfe, care nu este atât de complicată.

Eșarfă-brazing poate fi înfășurat strâns în jurul gâtului, batista de mătase este cea mai potrivită, de exemplu, cu un model geometric.

O altă tendință este un eșarfă. Aceasta nu este o inovație pentru lumea modei. Eșarfă-plaid a existat de mult pe piața de vânzări și a fost întotdeauna în tendință. El nu este doar confortabil și confortabil, dar, de asemenea, foarte frumos. Astfel de eșarfe vor arăta frumos cu jachete montate.

Principalul lucru de reținut este o regulă – toate metodele de scurgere din stilul de bază. Poate veți găsi metoda dvs. unică de legare.

Cum să purtați?

Fără o eșarfă frumoasă, imaginea nu pare a fi terminată, dar când vremea rece – este inconfortabilă pe stradă. Există o mulțime de scheme pentru eșarfe de legătură peste îmbrăcămintea exterioară. În tendința țesăturii, de exemplu, arată foarte frumos „panglică”, care poate fi umplute în prealabil și apoi merge doar la sfârșitul eșardei.

Cu jachete și haine în jos arata eșarfe bune, legați într-un mod simplu: este suficient să-l împingeți de două ori, astfel încât la un capăt sa stins bucla. Întoarceți-vă în el celălalt capăt și totul este gata.

Uită-te frumos la noduri pe o eșarfă – dublu sau triplu. Astfel de eșarfe vor fi mai bine combinate cu îmbrăcămintea exterioară.

Tipuri de eșarfe cu un vâscos mare, cu ciucuri sau pompons numai pe partea de sus a unei haine. Eșarfele volumetrice se vor potrivi cu gâtul deschis.

Citește mai mult  Cercei neobișnuite

Eșarfe înguste înguste purta cu o haină mai degrabă ca un accesoriu cald, se încălzește foarte bine gâtul. Capetele eșarfei lungi nu ar trebui să stea, dar trebuie să fie ascunse sub haină.

Schema de culori este eșarfe foarte relevante. Foarte frumoase sinduri gri care sunt perfecte pentru haine roz. Orice eșarfă luminoasă este potrivită pentru haina neagră. De exemplu, cu o imprimare strălucitoare.

Există mai multe reguli atunci când alegeți o eșarfă:

  • Primul și cel mai important – nu este necesar să încercați cu ajutorul unei eșarfă, fixați deficiențe în haine și deghizează ceva.
  • A doua regulă este de a ridica o eșarfă în funcție de culoarea sa, altfel eșarfa nu va fi un accesoriu elegant, dar absolut nu este necesar.
  • A treia regulă – este necesar să se țină seama de proporțiile sale în raport cu proporțiile de Sharfi, altfel veți arăta ciudat.

Imagini frumoase

Astăzi în eșarfe de tendințe cu imprimări de animale și de desene animate care vor fi combinate cu jachete din piele și straturi. O nuanță – astfel de eșarfe sunt potrivite doar pentru fete tinere și nu pentru doamne pentru 30 de ani. Eșarfă nu poate purta cu haine cu aceeași imprimare.

Când alegeți o eșarfă, atunci trebuie să vă gândiți la ceea ce îl veți purta. Trebuie să existe cel puțin trei lucruri cu care veți combina eșarfa.

Nisipul pe care îl puteți purta cu un strat, jachete și o haină și veți arăta foarte la modă. Mai ales relevant astăzi purtând o calomnie ca o cămașă. Suficient pentru a-l răsuci opt și a pus pe cap. O astfel de eșarfă protejează perfect de frig.

Astăzi suntem foarte relevanți pentru potențial, sunt perfecți pentru orice haine de top. Ele sunt potrivite chiar și pentru serile de iarnă la domiciliu. Foarte frumos să arunci o astfel de palatină pe umeri și să bea ceai delicios fierbinte.

Eșarfă poate veni la îndemână nu numai pentru iarna rece, ci și pentru vara fierbinte. Poate fi folosit prin aruncarea pe umeri și o puteți pune pe cap frumos, protejându-l astfel de greva solară. Diferența va fi în țesutul țesut și legat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: