Curele din piele pentru femei

Curele din piele pentru femei

Una dintre principalele tendințe din 2017 este o centură de piele feminină – cu selecția potrivită este capabilă să sublinieze feminitatea, să dea eleganță și stilul proprietarului său. Acest accesoriu va dilua orice arc, va adăuga noi accente, silueta va. Curea de piele bine aleasă va potrivi absolut fiecărei fete, principalul lucru este să îl puteți combina competent cu imagini diferite.

Particularități

În 2017, curelele de femei dobândesc o linie unificatoare – pot purta cu orice lucruri, indiferent de textura, materialul și stilul lor. Haina, Pulovere, Paltine, Rochii – Moda nu pune restricții asupra utilizării curelelor în imagini complet diferite. Având mai multe modele în garderobă, puteți experimenta în fiecare zi cu stilul dvs. și creați arcuri originale.

Modele

De obicei, centurile femeilor sunt împărțite în îngustă și largă. Îngust (1-3 cm) sunt prezentate într-un sortiment mai mare. Spectrul de alegere este ilegat: reprezentanții pieței de masă și a faimoasei oferte de couturier lăcuite de tonuri luminoase, întunecate, pastelate, panglici intercalate, lungi (pentru o circumferință dublă de talie) și multe altele. Curelele subțiri sunt bine combinate cu blugi și rochii și sundrese.

Lățimea centurii largi variază de la 5 la 15 centimetri, iar accentul său principal este adesea o cataramă masivă. Acest lucru poate fi purtat fără a utiliza bucle, peste haine, pe talie și pe șolduri. Cu țesuturi dense, este mai bine să se combine o curea de mestecat, strâns adiacente corpului.

Curea împletitură – Un alt tip de accesoriu, care arata ca blugi, bluze de mătase și rochii. Este recomandabil să se obțină „panglica“ de nuante naturale – maro, bej sau negru flori – astfel de curele se uite organic cu orice lucru.

Cel mai interesant model de curele de femei din piele – filare – combina senzualitatea și șoc într-o singură imagine. Aici puteți selecta un tip special de curele pus pe jos. În secolul 20, Colantii pentru picioare au fost considerate un atribut al modei gotice și fetișism, cu toate acestea, moda moderne a revizuit atitudinea sa față de aceste accesorii. Acum, ei servesc mai degrabă pentru a sublinia propria lor sexualitate.

curele similare arata foarte elegant, cu fuste, pantaloni scurți, blugi înguste și lenjerie de blând.

Alegeți un model pe cifră

În ciuda beneficiilor vizibile ale curelelor, ne confruntăm cel mai adesea cu dificultăți atunci când le alegem. Să încercăm să ne dăm seama cum să alegem ceea ce trebuie să alegeți acest accesoriu capricios pentru a evidenția avantajele formei și pentru a ascunde defectele.

Fetele cu o figură „Apple”, „dreptunghi” și proprietarii de forme luxuriante sunt potrivite pentru un corsete de centură și curele subțiri care îngustă vizual talia.

Citește mai mult  Uita-te pentru femei Guess

Curea largă va fi perfect așezată pe „clepsidra”. De asemenea, aceasta este cea mai bună soluție pentru fete cu un tip de figură de „pere”, care ar trebui să fie abuzată de la purtarea curelelor pe linia coapsei – le va face masivi. Curelele mari de femei sunt mai bune să nu poarte: acestea cântăresc numai silueta și cresc volumul.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a determina lungimea optimă a accesoriului, trebuie să măsurați circumferința șoldurilor și a taliei – în funcție de exact cum este planificată să o purtați. Nu ar trebui să cumpere o curea cu o coadă de mai mult de 30 cm, în caz contrar se va închide. Cu o dimensiune fixă ​​a buclei, este mai bine să aleagă o centură nu mai mare de 4 cm, astfel încât să poată fi combinate cu diferite elemente de garderobă.

Soluții de culoare

Femei curele din piele de nuanțe pastelate și luminoase sunt extrem de potrivite pentru sezonul de vară. Mai ales bine tonuri moi uita-te pe haine albe și colorate. Mai stricte și întuneric (maro, negru, gri) alege, de preferință, sub pantaloni sau blugi. Thusted, un accesoriu luminos trebuie să elaboreze cu un alt detaliu imagine: pantofi, geanta, mănuși. Ceapa cu unul scos din gama totală de culoare arată fără gust.

În plus, predispuse la completitudinea femeilor nu ar trebui să poarte prea luminos, lovirea din gama de ansamblu de curele, deoarece acestea sunt în măsură să împartă vizual figura în jumătate. curele arata mai bine alese de culoare mult. ton single cu fusta sau pantaloni va permite vizual face picioare mai lungi.

Cel mai Modelul de bază este o curea neagră îngustă – va fi potrivit pentru aproape orice garderoba element. Dar opțiunea de întuneric motociclist nu va „face prieteni“ cu pantaloni și fuste clasice.

Cum de a distinge piele autentică de artificială?

Curele realizate din materiale de înaltă calitate, va servi pentru o lungă perioadă de timp și va păstra un aspect prezentabil timp de mai mulți ani. Unele trucuri va ajuta pentru a distinge piele naturală de imitație de piele:

  • În cazul în care materialul centurii de siguranță nu are mirosul caracteristic al pielii animalului sau nu miroase ca – în fața ta din imitație de piele+
  • Pielea absoarbe apa bine, așa că, dacă uda cureaua, se va întuneca. Umiditatea este respinsă din imitație de piele+
  • Material natural se încălzește rapid și păstrează căldura. Este ușor de ținut accesoriul în mâinile tale și un pic confuz – temperatura va crește+
  • Când aprindeți pielea nu se topește și nu face un miros neplăcut, care îl deosebește de analogi artificiali. Pentru a verifica, trebuie să faceți un vârf de centură (numai dacă nu este lăcinat!)
Citește mai mult  Shopper Bag

Branduri populare

MIU MIU Brand, mai ales popular în rândul tinerilor, a prezentat o linie de centură din piele cu un stil masculin dur, cu o cataramă ne-necondiționată. Deși aceste modele arată destul de brutal, ele constituie un ansamblu organic cu rochii delicate de aer.

Prada și Nina Ricci, dimpotrivă, au lansat colecții incredibil de feminine de vară de accesorii care creează imagini ușoare cu bluze și rochii. Scaune de pat, catarame metalice cu logo sau flori – principalele caracteristici ale curelelor acestor doua branduri in 2017.

Complet curele diferite de femei din piele va prezenta case de moda, cum ar fi Versace și Alexander McQueen – au tendința să sprijine pe corsete largi de nuanțe stricte, cu panglici decorative si curele subtiri.

design original și manual

Fiecare fată caută să sublinieze individualitatea, astfel încât deciziile creative în proiectarea de curele din piele sunt foarte solicitate în rândul reprezentanților sexului fin.

În acest sezon de vara, curele cu diverse imprimeuri florale si etnice, cu cruci și inele metalice, cu stras și lanțuri, modele de motociclist brute, precum și centuri de Vest, sunt deosebit de populare.

Acum, mai multe ateliere de lucru sunt oferite pentru curele din piele lucrate manual de cumpărare. În acest caz, design-ul produsului este selectat de către cumpărător în sine, și o astfel de centura va fi absolut exclusivă.

Nu este un secret că achiziționarea oricărui produs din piele naturală, efectuată manual, este plăcerea de extrem de costisitoare. Desigur, centura făcută de maestru sub ordinea în mod specific pentru dvs., purtând dublu mai plăcut. Cu toate acestea, există o opțiune pe care toți acul sunt. Puteți da lucruri vechi (cum ar fi haine sau un pantof din piele rupt) noua viață. Pentru a scoate pielea unei centuri necomplicate, va fi necesar un cuțit regulat de papetărie.

În ce mod de a fixa?

Cum ar fi hainele, absolut toate centurile de sex feminin sunt acceptate de la stânga la dreapta. Această cerință nu dispare de niciun fel de secole, totuși, există o excepție: centurile de blugi pentru bărbați pentru comoditate pot fi fixate la stânga spre dreapta.

Îngrijire

Pentru a menține o stare bună a accesoriului din piele, folosiți lubrifianți și soluții speciale care nu dau materialului să se usuce și greu. De asemenea, crema potrivită cu ceară de albine sau orice mână și cremă de față. O astfel de îngrijire delicată va face pielea înmuiere. Un alt remediu util – ulei de nucă de cocos. Când o frecați în suprafața centurii, produsul achiziționează strălucire și culoare bogată.

Cum rămâne cu curățarea? Există o vedere eronată că acest proces este complex și laborios. De fapt, puteți curăța chestia din piele la domiciliu folosind agentul obișnuit de îngrijire din piele, cum ar fi ceara pentru încălțăminte (poate fi cumpărat la orice magazin).

Citește mai mult  Totul despre EUKLAZ piatra

Returnarea pierderilor curelei în plus față de uleiul de nucă de cocos va ajuta la o soluție de sodiu și apă alimentară (amestecate în acțiuni egale). Distribuiți-o peste accesoriu, fără a uita de coaste și să plece timp de o oră. După aceea, spălați lichidul aplicat și uscați produsul în aer liber. Rămâne doar să înțelegeți o cantitate mică de ulei de măsline și să mergeți pe centură cu un șervețel uscat – și gata!

Salvați frumusețea cureaua și extinderea serviciului său va ajuta câteva sfaturi:

  1. Depozitați centurile din piele, de preferință în saci de țesături care transmit aer și nu în saci de plastic.
  2. Când părăsiți centura, nu utilizați detergenți care nu sunt destinate acestui lucru.
  3. Nu ar trebui să părăsească accesoriu de piele pentru o lungă perioadă de timp în apropierea surselor de temperatură ridicată, în caz contrar deformarea lui este inevitabilă.
  4. Curele din piele în nici un caz nu nu pot fi fierte.
  5. Evitați expunerea lungă la lumina soarelui pe piele – poate duce la burnul vopselei.
  6. Este de dorit o dată pe săptămână ștergeți produsul cu o cârpă umedă sau o cârpă.

Ce sa porti?

Acum, aproape orice lucru, fiți pantaloni sau rochie, poate fi decorat cu o curea din piele. Diferite combinații vor ajuta în fiecare zi să arate ca noi. Cu toate acestea, trebuie să se amintesc că centura îngustă, de regulă, necesită o talie linială și o suprafață largă – supraestimată.

O rochie vă permite să creați o mulțime de arcuri diferite. Totul depinde doar de exact cum doriți să aranjați accente în imaginea dvs.

Tunica poate fi purtată cu o curea subțire de umbră neutru. Modelele de cocktail sunt cele mai bune combinate cu centuri neobișnuite, decorate cu flori sau catarame curbate. Belt din piele-Duck completează rochia strictă sau de birou. Graying rochia de adeziv cu o centură largă de o nuanță întunecată, puteți îngusta vizual talia.

Deranjează cu centurile din piele, puteți chiar hainele superioare. În special accesoriile feminine privesc cu un strat. Culoarea benzii din această imagine poate fi luată până la tonul la îmbrăcăminte – atunci va servi în mod specific pentru a desemna talia sau va ieși pe fundalul gammei generale.

Bikerul și centurile etnice vor adăuga „Peppercons” în arcuri cu bluze de bumbac de aer și sundrese de vară blândă cu umeri deschise.

corsete centura sunt perfect combinate cu rochii elegante luxuriante, fuste creion și chiar cu blugi skinny.

Puteți purta centuri în diferite moduri: strâns de strângere pe talie, sau în mod liber pe șolduri. Cu toate acestea, este necesar să se țină seama de caracteristicile lor cifrele. Deci, centura slab strânse pe întregul corp nu va arata estetic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: