Decor de lanț pe corp

Decor de lanț pe corp

Tendința anotimpurilor recente este lanțul original al corpului. Multe doamne fac apel la astfel de decorațiuni și le poartă în diferite părți ale corpului. Totul depinde de preferințele și de fizicul doamnei. Vom fi familiarizați mai aproape de aceste accesorii interesante.

Particularități

Lanțurile elegante de femei pot fi purtate atât pe gât, cât și pe alte părți ale corpului. Acestea pot fi fermecătoare doamne sau talie grațioasă.

În caz contrar, un produs similar se numește Bordic. Din limba engleză, acest cuvânt este tradus ca un lanț de corp.

Bordician este considerat a fi un decor conceput pentru sezonul de vară. În acest moment al anului permite tânărului să-l poarte pe un corp gol sau să le completeze un țesut subțire Sarafan.

Accesoriu este capabil să sublinieze coturile elegante de sex feminin și să atragă vederi entuziaste la forme frumoase.

Atractive și sexy arata lanțuri de aur și argintii pe fundalul pielii tăbăcite. Ele creează un contrast unic care nu va lăsa doamna neobservată.

Moda pe astfel de produse a venit la noi din țările estice. În acele margini ale doamnei a căutat întotdeauna să se decoreze cu multe bijuterii de aur. Lanțurile strălucitoare au purtat rochiile care închid aproape întregul corp. Când accesoriile neobișnuite au ajuns la Europa, au început să poarte puțin diferit. Ei nu mai trebuie să poarte haine închise.

Soiuri

Dacă ați decis ferm să vă completați garderoba cu o astfel de decorare non-trivială, atunci ar trebui să decideți pe modelul lanțului. Astăzi există mai multe tipuri populare de lanțuri. Luați în considerare în detaliu:

  • Unul dintre cele mai populare este produsul care urmează să fie purtat pe talie. Dar o astfel de copie va fi privită armonios doar pe proprietarii unei figuri subțiri și strânse. Dacă aveți unele dezavantaje și nu doriți să le arătați, atunci burgundia poate fi purtată peste haine care nu vor face un corp rău.
Citește mai mult  Cercei cu opal

  • Nu este mai puțin la cerere astăzi un lanț de metal la modă care trebuie să poarte pe umeri. Acesta poate fi elegant și subțire, asamblate din link-uri in miniatura sau un neobișnuit creat în forma mai multor lanțuri mici care se împrăștie pe umeri.

  • Multe femei astăzi recurs la un astfel de decor atractiv ca un interval. O astfel de specimene native constau din fire metalice. Ei sunt capabili de a deveni un decor de neegalat al unui ansamblu de zi cu zi sau de seara.

Un alt model comun este un lanț, care este pus pe păr. Aceasta nu trebuie să fie introdus în coafura, cum ar fi, de exemplu, o panglică. Doar plasează pe partea de sus a parului. Cu un astfel de detaliu interesant, doamnelor arata incredibil de spectaculos și atractiv.

Dar alegerea acestui produs, luați în considerare faptul că acesta va fi armonios privit numai pe o fată care preferă costumele de lumină și de licitație. La modă mai vechi, aceste lanțuri va arata ridicol și chiar amuzant.

Cum și cu ce să purtați?

accesorii nontrivial uita armonios în multe femei. Condiția principală pentru lanțul de șosete este un fizic adecvat.

De exemplu, un model cu fire subțiri va fi privit în mod spectaculos la aproape orice figură. Și mai multe opțiuni voluminoase se recomandă să poarte femei tinere slim.

Pentru ieșirile de zi cu zi, lanturi simple, realizate din aliaje metalice va fi o opțiune ideală. Ei vor putea permite o doamnă cu orice portofel, așa că, dacă rupe la întâmplare sau pierde accesoriul, atunci nu te superi atât de mult.

Citește mai mult  Wallet Chanel

lanțuri grase sunt o alegere minunata pentru multe tinute de vara. Acestea pot fi atribuite la orice costume de baie. Acesta poate fi ambele modele de bikini și de fuziune sexuale. Dar este în valoare de având în vedere faptul că decorul ar trebui să fie liber să se așeze pe corp, fără rahat în piele și fără a crea pliuri urâte.

Sexy și îndrăzneț astfel de accesorii se uită pe fundalul gâtului adânc. Ei subliniază coturile elegante ale corpului feminin, atrăgând atenția asupra sânilor frumoși și a taliei subțiri. Dar, la o astfel de recepție, se recomandă aplicarea numai doamnelor subțiri cu un bust luxuriantă.

Fashionarea creativă completează adesea imaginea cu mai multe accesorii. Tendința acestui sezon este o multi-stratime, astfel încât lucrurile similare convertesc costumele la modă.

Lanțul frumos va arăta și cu ansambluri de seară. Deosebit de luminos și feminin pare rochii tandem cu un spate deschis și un burguit metalic, căzând de pe umeri pe spate. Un astfel de kit seducător va atrage cu siguranță atenția sexului opus!

Un astfel de lucru interesant poate înlocui bine colierul sau suspendarea.

Tineriile tinere și elegante tinere pot fi menționate la o combinație spectaculoasă de pantaloni scurți de denim, tricouri monofonice și ambele. Se recomandă selectarea unui accesoriu format din lanțuri mai subțiri.

Dacă sunteți un proprietar fericit al buricului înfășurat, atunci pantaloni scurți și vârfuri scurte se vor uita la tine. Acest ansamblu este echipat armonios cu o centură de metal sau cu lanț subțire, încadrarea buricului și întinderea la gât.

Dacă există o zi fierbinte de vară în curte, atunci puteți alege o rochie ușoară și ușoară. Acest costum este potrivit nu numai pentru șosetele de zi cu zi, ci și pentru o petrecere distractivă și zgomotoasă. Pe fundalul unor astfel de haine, lanțul va arăta foarte ușor și feminin.

Citește mai mult  Labradorita: Caracteristici și proprietăți

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: