Focul Opal: Ce proprietăți și unde este folosit?

Focul Opal: Ce proprietăți și unde este folosit?

Soiurile de opal sunt foarte multe, unul dintre reprezentanții săi este un mineralid de foc (Mexican Opal, piatra de Hummingbird) este un mineral prețios care este eliberat de magnifica externă de neconceput și strălucirea focului. Este adesea menționată ca piatră însorită. Educația minerală nobilă este evaluată în special de experți în domeniul fabricației și reparațiilor de bijuterii, cunoscători de bijuterii, colectori. Cel care cel puțin o dată în viață a văzut o asemenea frumusețe cu ochii lui, nu va uita niciodată așa cum este superb.

Particularități

Opalii sunt o varietate de pietre semi-prețioase și prețioase, rupte în grupuri de grupuri. Mexican Fiery Opal, care va fi discutat, în mediul numeroasele sale „rude”, se află într-o poziție specială.

În mod oficial, având o relație cu categoria mineralelor prețioase, așa cum pare, nu corespunde caracteristicilor care sunt tipice pentru opalurile nobile și mai amintește de opalurile obișnuite. Principalul lucru pe care vizualizarea specificată nu este dotată cu jocul de culoare naturală. Doar uneori undeva foarte adânc în interiorul acestei pietre puteți prinde un fel de explozii luminoase de culoare scurtă.

Cu toate acestea, textura uimitoare a experților minerali, aparent, forțați să uite de standardele fizico-optice. Mulți cred că această piatră merită să ocupe un loc special în societatea de pietre nobile din această descărcare de gestiune pentru frumusețea sa și culorile fantastice, cele mai apropiate în majoritatea cazurilor în regiunea spectrului roșu.

Punctul slab al acestei pietre este acela Astfel, culoarea intensă în timp este capabilă să mătură. Mai mult, mineralidele de foc, ca toate celelalte tipuri de minerale prețioase, fragile și, în legătură cu acest lucru, trebuie să faceți cu ei cu atenție. El este, de asemenea, capabil să spargă din cauza pierderii de umiditate – Pietrele conțin apă, volumul fluidului în minerale este egal cu aproximativ 3%, Cu toate acestea, uneori acest procent atinge 25-30, deci Necesită episodic de ceva timp pentru a le reduce în apă.

Locul nașterii

Opalul de foc mineraloid este rar, dar vine destul de des. Este echivalentă cu aceasta din motivul că numai o parte minoră a opalurilor descoperite este aplicabilă în arta de bijuterii. Mineralul industrial de foc, care are un cost redus și nu este folosit de specialiști în domeniul producției de bijuterii, este esențial în toate colțurile Pământului: în Statele Unite ale Americii, Ucraina (în Carpați), Federația Rusă (în Transbaikalia ), Republica Slovacă, Mexic, Germania, Indonezia, Honduras, Republica Cehă, Turcia, Kazahstan, Australia.

Pietrele de înaltă calitate au fost descoperite numai în Mexic, Brazilia, Kazahstan, Statele Unite și Republica Honduras. Eșantioanele acestei specii sunt folosite pentru a crea bijuterii.

Proprietăți

Fizic

A anhidridei silice amorfe înghețate, cele mai multe pietre prețioase sunt formate, iar unul dintre ei este opalul de foc. După cum sa menționat mai sus, piatra are un conținut destul de apă – de la 10 la 30%. Micul mod sub influența proceselor naturale, lichide de rocă a formațiunii este parțial distrusă, doar un procent mic și impurități suplimentare rămân – fier, aluminiu, magneziu și mangan.

Mineralide iese în evidență într-o structură de structură curioasă. Conține o mulțime de bile de aceeași transparente (globulov), care sunt ordonate în ordine strict geometrică. Proprietatea cheie a pietrei este opalescenta (imprastiere), care se distinge prin orbitoare ochi de strălucire de foc a suprafeței de pietre.

Duritatea scalei mineralogică a Moos variază în granițele de la 6 la 6,5 ​​unități, densitatea – 2 unitati, refractie – 1,45. Pe plan extern, mineralide poate fi absolut transparente sau semi-permeabile. Piatra are un pahar-sclipici cum ar fi sticla, este destul de fragil. La contactarea compozițiilor alcaline, acizi, precum și atunci când temperatura scade rapid distruge.

Vindecare

De mult timp, mineralul practicat ca un produs de vindecare. El a fost considerat cel mai bun instrument pentru vindecarea bolilor asociate activităților sistemului cardiovascular. Caracteristica caracteristică a mineralelor – abilitatea de a imagina patologia și boala umană. Camere moderne de tratament medical non-tradițional cu pietre – litotherapeuts – consiliază utilizarea mineralelor pentru vindecare:

 • sistem nervos+
 • Insomnie (insomnie)+
 • Depresie+
 • boli oculare+
 • Bolile conjuga cu activitățile rinichilor și tractului intestinal+
 • Presiune intraoculară (VGD).

Mineral sfătuiește să transporte pentru prevenirea răcelilor. Se crede că piatra duce la echilibru toate procesele vieții corpului și curăță sângele. Pentru vindecarea bolii oculare, este util să se uite la el pentru o anumită perioadă de timp. Printre altele, mineralul activează activitatea creierului.

 Magie

Această piatră este foarte ambițioasă și într-o oarecare măsură periculoasă și, prin urmare, ar trebui să fie foarte atentă cu el, arătând respectul față de el. Piatra, după ce și-a achiziționat proprietarul, este acceptat să lucreze pentru el, dar uneori atât de dinamic, pe care îl puteți vorbi chiar despre dedicarea excesivă.

Se știe că Mineral poate ajuta la maximizarea omului și a talentelor sale ascunse și o face, indiferent de viziunea lumii din lume, de viața și valorile spirituale ale proprietarului său. Mai precis, nu puteți fi niciodată sigur că va fi promovat minerale: plăcerile neautorizate și actele imorale ale unei persoane sau reținerea și nerecunoașterea instinctelor mici. Dacă proprietarul mineral este o persoană fără față, înseamnă că el riscă cu adevărat să se găsească ca o jucărie în mâinile unei soarte necunoscute.

  O altă caracteristică interesantă a pietrei ar trebui desemnată. Atitudinea față de el diferă în funcție de geografia utilizării sale. Deci, europenii cred că personifică piatră dragoste, bunăstare și credință. Între timp, populația din Asia, în continente este o piatră de speranță deșartă, din cauza dintre care cei mai mulți oameni petrec toată energia lor fizică și puterea mentală pe fantezii fantomatice și non-suflet.

   Din nou, în țările din Europa, și în țările din Asia, acest mineral a fost utilizat rar atunci când efectuează ritualuri magice. Ei bine, cu excepția faptului că vrăjitorii din India prin schimbarea culorii de culoare a pietrei sunt în măsură să rupă pericolul din apropiere probabilă. De regulă, aceste minerale sunt considerate ca pietre care să protejeze propria lor proprietar dintr-un element periculos, fie îi conferă posibilitatea de a clarviziunii. Dar aceasta nu exclude faptul că proprietarul minerale poate câștiga și „cadouri“ un pic de tip diferit: un sentiment de anxietate, fără vizibile pe baza, frica de deșeuri.

    Pe baza agregatului de nuanțe și culori, pot fi distinse mai multe tipuri de minerale:

    • mexican+
    • alb+
    • albastru+
    • caprifoi.

     Opalurile de foc minate în Mexic sunt considerate cele mai căutate. Ele sunt evidențiate de culori curate și bogate în portocalii cu ton roșu intens, care se schimbă în diferite nuanțe. Ca urmare, mineralele mexicane sunt considerate cele mai scumpe. Fiery Opal poate avea o nuanță galbenă și maro, dar valoarea acestor pietre este mult mai mică.

      Astfel de soiuri de pietre prețioase, cum ar fi Honeysuckle și Albastru, au dobândit numele în detrimentul nuanțelor.

      Soiuri rare ale Opalului Fiery:

      • Contra loc – caracterizată printr-un joc omogen de culori în zona minerală+
      • Pingfire sau Flashabling – posedă deversări în același timp mai multe culori+
      • Focul Opal – are cea mai mare curățenie și culoare inimitabilă: roșu sau portocaliu strălucitor+
      • Jirazol (Zhiozol sau „Sunny Stone”) – transparent, practic fără culoare opal, cu o nuanță albastră asemănătoare valului.

      Unde este folosit?

      Probele ieftine și non-zero sunt utilizate ca material pentru crearea de feluri de mâncare, inele de sticla, figurine.

      Piatra este folosită intens în industria chimică, de exemplu, Pentru fabricarea dinamicii. Care conținea în structura lor Jocurile Opal Trepal, calcarul Chalk și Kizelgur sunt Materii prime pentru materiale de umplutură, ciment și alte materiale de construcție, De exemplu, materii prime pentru ceramică și cărămizi pulmonare. Datorită caracteristicilor sale Practicate în construirea obiectelor într-un nivel ridicat de umiditate, în special, suporturile podurilor. De asemenea, în cererea de finisare a dulapurilor prin plăci opționale.

      Probele prețioase ca rezultat al procesului de procesare solidă în bijuterii. Pentru a-și exprima mai bine jocul de culoarea pietrelor de foc, le dau forma alungită sau sferică a cabinei sau a altor forme convexe fără probleme pe baza cât de mult permite materia primă.

      La crearea de produse de producție în masă, opalurile duble sunt adesea utilizate – plăci lustruite din piatră lipite pe sticlă neagră, obsidian, onix sau opal obișnuit. Datorită puterii reduse a bijutierilor opali la fabricarea decorațiilor face jantele lor preventive.

      Care se potrivește?

      Fiery Opal este un mineral cu o energie destul de furtunoasă și indispensabilă, deci nu se va potrivi tuturor. Cu mult mai ușor, desigur, pentru a atinge armonie cu el, când proprietarul se referă la unul dintre semnele elementului de foc. De exemplu, Berbecul, datorită influenței pietrei, vor deveni mai activi, mai de succes și în același timp mai echilibrat. Acesta va fi mai ușor pentru el să pună în aplicare cele mai neglijente planuri personale.

      Calitățile miraculoase ale mineralelor vor permite posibilitatea de a se proteja de transformările neașteptate în viață, nu întotdeauna plăcut și magie neagră. Leii vor fi mai ușor să extindă gama de interese, să afle mai multe despre persoana dvs. și despre societatea înconjurătoare

      . În contrast, semnele de apă – scorpion, pește, cancer – pentru a face experimente cu astrologii de piatră nu sfătuiesc.

      În ceea ce privește restul de șase reprezentanți ai Cerc Zodiac, putem spune următoarele: au ocazia de a obține favorața pietrei. Probabil, pentru a stabili armonie cu el, va fi mai greu decât semnele de elemente de foc, dar caracteristicile miraculoase și terapeutice ale opalului acelui cost.

      Bijuterii cu Opales Fiery arată misterios și luxos. Prelucrarea nu este fundamentală pentru minerale, este frumoasă și așa. Prin urmare, dacă aveți o suspendare sau un inel cu o astfel de inserție, puteți achiziționa cu încredere. Mai ales dacă vă se potrivește cu semnul zodiacal.

      Despre modul în care este minat Opal, uitați-vă în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: